💢طرز تهیه بامیه اسلامی
👇👇
✅طرز تهیه #شربت_بامیه
👈ابتدا شکر و آب را خوب حل کنید
سپس روی حرارت ملایم بگذارید تا خوب #قوام بیاید.
وقتی حبابهایی ته ظرف پیدا شد شربت را امتحان کنید.
اگر غلظت آن کافی بود #زعفران ساییده شده و سپس #گلاب را بریزید و بعد از ۲ دقیقه از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
✅طرز تهیه #خمیر_بامیه
👈ابتدا روغن و نمک را همراه با شکر و آب در یک ظرف ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا جوش بیاید.
سپس آرد را همراه با #پودر_نشاسته اضافه کنید و خیلی سریع به هم بزنید تا جذب مواد شود.
به هم زدن روی حرارت ادامه دهید تا #بوی_خامی آرد برطرف شود.
از روی حرارت که برداشتید، بگذارید تا کاملاً سرد شود.
سپس #تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا خمیر حالت #چسبندگی پیدا کند و کشدار شود.
مقداری روغن را روی حرارت بگذارید تا خوب #داغ شود.
خمیر بامیه را در #قیف شیرینی بریزید و سر آن را ماسوره ستاره ای بزنید.
در روغن و با حرارت ملایم گاز، #سرخ کنید.
سپس بامیه ها را از داخل روغن بیرون آورده و در صافی بریزید تا روغن آن گرفته شود.
پس از درست شدن بامیه آنها را در #شربت #غوطه_ور کنید.(۵دقیقه)
👈بامیه ها را در ظرف دربسته بگذارید تا خشک نشوند.
نوش جان😋😋
#رمضان
#آشپزی_اسلامی
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
#بورانی_بادمجان
🌼 #موادلازم:
ماست ۱ پیمانه
بادمجان ۳ عدد
سیر ۲ حبه
لیمو ترش ۱ عدد
روغن زیتون ۳ قاشق سوپ خوری
نمک و زنیان به مقدار لازم
🌹 #طرزتهیه :
۱- سیر را رنده کنید
۲- با استفاده از یک چاقوی تیز، در 3 تا 4 نقطه از بادنجانها شکاف ایجاد کنید تا موقع پختن نترکند
۳- بادمجانها را روی شعله پخشکن یا کبابپز بگذارید و آن ها را کباب کنید؛ گهگاهی آنها را بچرخانید تا زمانیکه پوست آنها سیاه و ورقه ورقه شود.
۴- وقتی بادمجانها به اندازه کافی سرد شدند، آنها را پوست بکنید و خرد کنید؛ مجددا با چنگال له کنید تا نرم شوند
۵- بادمجانهای له شده را درون یک کاسه متوسط بریزید. روغن، ماست و آب لیموترش تازه را به آن اضافه کنید و آنها را هم بزنید تا جاییکه خوب با یکدیگر مخلوط شوند
۷- سیر و نمک و زنیان را هم اضافه کنید و هم بزنید. سپس مواد را در ظرفی که میخواهید سرو کنید، بریزید.
۸- اگر تمایل دارید آن را با جعفری و دانههای انار تزیین کنید.
👌 #خواص:
🌱دافع سودا و صفرا
🌱ضدصرع وتشنج
🌱مقوی معده
🌱شاداب کننده پوست
🌱مقوی مغز
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
#کاچی
🍽 #موادموردنیار
💠آرد گندم: 250 گرم
💠روغن حيواني: 200 گرم
💠 عسل '500 گرم
💠 زعفران: يك مثقال
💠آب سالم (فاطر):6 تا 8 ليوان
💠گلاب درجه یک: نصف ليوان
🍵 #طرزتهیه:
♻️آرد را سرخ مي كنيم و عسل را با 6 تا 8 ليوان آب مي جوشانيم تا عسل كاملا حل شود شربت را از صافي رد مي كنيم و زعفران حل شده در آب جوش را به آن اضافه مي كنيم
سپس شربت را به آرد سرخ شده اضافه مي كنيم و مرتب هم مي زنيم تا آرد كاملاً صاف شود
سپس كاچي را مي گذاريم آرام بجوشد تا به روغن بيافتد.
در صورتي كه كمي غليظ بود به آن آب اضافه ميكنيم. (توضيح اينكه كافي است آرد كاچي طلايي شود)
کاچی اماده است😋
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
#سکنجبینعنابی
🔸️ #طرزتهیه:
نیم کیلو عناب را داخل قابلمه ۵ نفره ریخته و مقداری آب روی عنابها ریخته و حدود ۸ تا ۱۰ ساعت با شعله ی بسیار ملایم بجوشانید.
سپس عناب را از الک رد کرده و عصاره گیری کنید.
سرکه و عسل(شکر قهوه ای) را داخل قابلمه ریخته و عصاره ی عناب را به آن اضافه کنید و دوباره روی شعله ی ملایم قرار دهید تا همه ی مواد همگن بشوند و حالت قوام پیدا کند.
🔹️ #مواردمصرف:
تسکین اعصاب
خاصیت آرامبخش و خوابآور
درمان بیماریهای خونی
تمیز کننده
و تصفیه کننده خون
کاهش غلظت خون
بازکننده انسدادهای کلیه و کیسه صفرا
پایین آورنده فشار خون بالا
کمک به دفع سنگ کیسه صفرا
کمک به درمان زودانزالی
سمزادیی و دفع صفرا
پاکسازی و تقویت کبد
تقویت کننده دستگاه گوارش
♦️ #میزان_مصرف:
۲ تا ۳ قاشق غذاخوری با ۱ لیوان آب خنک میل شود.
روزی ۱ تا ۲ مرتبه
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
🥘غذاهای اصلی طب اسلامی از سفره ی ماه رمضان، حذف #نشود.
🔶🔹🌼 تلبینه(آرد کامل+شیر محلی)
🔶🔹🌼آش(بدون مواد فرنگی با ادویه طب اسلامی)
🔶🔹🌼حلوا(آرد کامل+شیره انگور+شحم)
🔶🔹🌼شله زرد(برنج غیرتراریخته+شکر نیشکر)
🔶🔹🌼حلیم(گندم دیم+گوشت خروس،بوقلمون یا گوسفند)
🔶🔹🌼زولبیا و بامیه(روغن شحم یا کنجد+آرد کامل+شکر سرخ نیشکر)
🔶🔹🌼بستنی و فالوده(ثعلب+زعفران+شیرمحلی)
🔶🔹🌼شربت زبیب(آب+مویز)
🔶🔹🌼شربت سکنجبین(سرکه طبیعی+عسل)
🔶🔹🌼شربت لبعسل(شیر+عسل)
🔶🔹🌼شربت امام رضا وامام صادق علیهما السلام
🔶🔹🌼شربت شیره ها(آب+شیره انگور، انجیر، توت، خرما)
🔶🔹🌼کمپوت میوه ها(پختن ساده ی میوه سیب، گلابی، به، زردک+شکر سرخ یا عسل)
🔶🔹🌼چای و شربت ادویه طب اسلامی(دمکرده ی زعفران، دارچین، زنجفیل، هل، بادرنجبویه، گزنه و... +گرما یا خنکی)
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
ارسالبالینک⛔️
🥃در صورتی که درماه مبارک رمضان #تشنگی شما شدید است روش فوق را امتحان کنید😉
✅ساعت 12 شب از ترکیب #آبغوره و #رب_انارخانگی 3 قاشق غذاخوری تا نصف استکان در یک استکان آب حل کرده و میل کنید👌
👈🏻نسبت آبغوره به رب انار 3 به 2 است
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
طرز تهیه #رشته_خشکار
شیرینی گیلان مخصوص ماه مبارک رمضان .
مواد لازم برای رشته .:
به تعداد 6 عدد متوسط .
ارد برنج مرغوب ....1 لیوان دسته دار فرانسوی
ارد گندم مرغوب .... 1 لیوان .
اب .........2 لیوان .
مواد میانی :
گردو پودر شده ........2 ق غذا خوری
شکر .......قهوه ای ......2 ق غذا خوری
دارچین .........1 ق غذا خوری
روغن جهت سرخ کردن
#طرزتهیه :
به ازای 1 لیوان ارد 1 لیوان اب نیاز است .
ارد ها را الک کرده در ظرفی میریزیم .
دو لیوان اب را به ارد اضافه کرده و هم میزنیم مواد باید یک دست باشد طبق عکس .
بعد از ان مواد را از صافی رد میکنیم .
تابه را روی اجاق قرار میدهیم تا داغ شود به وسیله شانه مخصوص یا وسیله ای که در عکس میبینید میتوانید رشته ها را بریزید .
بنده با شانه درست میکنم
رشته ها را که ریختید بعد از بسته شدن بر میدازیم تا میکنیم و گردو و شکر و دارچین را که با هم مخلوط کرده به اندازه نصف قاشق در میانه قرار میدهیم و تا میزنیم
این هم به صورت ساده میباشد که بهش میگن (رشته)و یکی مواد میانی دارد که بهش میگن (خشکار)..
همه را که اماده کردیم انها را در روغن سرخ میکنیم شهد درست میکنیم و رشته خشکار را که داغ هستن به شهد اغشته میکنیم ...
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🥣 #فرنی_خرما
#موادلازم
🔸شیر ۱.۵ لیوان
🔸آرد برنج ۲ قاشق سوپ خوری
🔸نشاسته ۱ قاشق سوپ خوری
🔸خرما ۵ عدد
🔸دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
#طرزتهیه:
👈هسته #خرما را درآورده و با کمی آب روی #حرارت گذاشته تا نرم شود سپس خرما را با چنگال له کنید.
#آرد و #نشاسته را به #شیر_سرد اضافه کنید و هم بزنید تا کامل ترکیب شوند.
خرما و دارچین را نیز به شیر اضافه و روی حرارت ملایم به طور مرتب هم بزنید تا بجوشد و #قوام آید سپس در ظرف سرو ریخته دو دقیقه صبر کنید سپس تزیین کنید.
🔴نکات:
🔸اگر دوست دارید فرنی شیرین تری داشته باشید خرمای بیشتری به آن اضافه کنید.
🔸اگر شما همیشه مواد اولیه دیگری در پخت فرنی استفاده میکنید میتونید استفاده کنید👈مثل #گلاب یا #هل.
🔸میتونید #دارچین هم نریزید.
🔸در صورت تمایل کمی #کره به مواد اضافه کنید.
🔸برای تهیه این فرنی می توانید از شیره خرما به جای خرما استفاده کنید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
#آش_عدس
آشی خوشمزه و اسان
#موادلازم
3-4 نفر
1 و 1/2 پیمانه عدس
1/4 پیمانه برنج
0/5 کیلو سبزی شامل تره و جعفری
4 حبه سیر
1 عدد پیاز بزرگ
2 تا 3 ق غ پیاز سرخ کرده
زردچوبه ، نمک ، فلفل به میزان لازم
کشک یا ماست به میزان لازم
#طرزتهیه
عدس را بذارین با مقداری آب بپزه. وقتی عدس نیم پز شد، برنج را بهش اضافه کنید و بذارین برنج هم بپزه ، آب آش را اندازه کنید و سبزی را هم اضافه کنید و بذارین آش جا بیفته.
پیاز را خلالی خرد کنید و در روغن تفت بدین، سیر را له کنید و به پیازها اضافه کرده و تفت بدین ، زردچوبه را هم اضافه کنید و تفت بدین. این پیازها را به آش اضافه کنید.
👈🏻یک ربع قبل از اینکه آش را بردارین بهش به میزان دلخواه کشک اضافه کنید (اگه سرما خوردین کشک نریزین ، وقتی آش پخت با ماست بخورید)
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
#کوکو_ سبزی
موادلازم:
سبزی کوکو ..... 500 گرم
تخم مرغ........ 3 عدد .
مخلوط زرشک و مغز گردو به دلخواه ..........1/2 لیوان .
نمک ، فلفل سیاه ، پودر سیر و پودر زنجبیل به مقدار لازم
ارد برنج .......1 ق غذا خوری
#طرزتهیه
سبزی ها را بشویید و بگذارید تا خشک شوند سپس ریز و یکدست خرد کنید ( پیشنهاد میشود سبزی ها را پیش از استفاده در مایه کوکو کمی سرخ کنید تا کوکوی برشته تر و تردتری داشته باشید که کاملا سلیقهایه )
داخل کاسه ای تخم مرغ ها را بشکنید و خوب هم بزنید تا کف کند.
سپس سبزی های خرد شده ، زرشک ، مغز گردو ، ارد ، نمک و ادویه را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند.
داخل ماهیتابه روغن سالم بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود سپس مایه کوکو را داخل تابه بریزید و پخش کنید و در تابه را بگذارید ، حرارت را برای چند ثانیه زیاد کنید تا مواد خودشان را بگیرند سپس حرارت را ملایم کنید تا یک روی کوکو سرخ شود ،
وقتی یک روی کوکو سرخ شد کوکو را برگردانید تا روی دیگر کوکو هم برشته شود.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️