eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر سیب شکم پر 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سمبوسه مرغ 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
آوردم براتون عجب حلوایی ازرنگش که نگم ازبوش که نگوازطعمشم که دیگه هیچی نپرس😍 حلوا پردیس یک لیوان آرد یک و نیم لیوان آب دو لیوان شکر(میتونیدکمتربریزید) نصف لیوان گلاب پودر هل نصف قاشق غذاخوری کره 200 گرم زعفران به مقداررلازم اول ارد رو تفت میدم به رنگ مورد نظرم که رسید الک مبکنم و دوباره داخل ظرف برمیگردونم روی شعله قرار میدم و کره اضافه میکنم کامل هم میزنم تو ظرف جداگانه همزمان با تفت دادن ارد در مرحله اول دو لیوان شکر رو با اب و زعفران و هل بزارید روی شعله تا زمانی که شکر کامل حل بشه بعد شعلرو خاموش کنید و گلاب اضافه کنید.توجه کنید اصلا شربتتون نجوشه شربت رو به ترکیب ارد و کره اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که مواد منسجم بشه. برای اینکه مواد راحت از قیف در بیاد مقداری از شربت و نگه دارید و با حلوای درست شده ترکیب کنید تا شل تر بشه و راحت از ماسوره در بیاد(ماسوره 2d) نوش جان 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🌙 ایده پذیرایی افطار🍃👇 ابتدا يك پيمانه نشاسته ذرت ، سه پيمانه آب سرد و نصف پيمانه آرد برنج رو باهم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا کاملا در آب حل بشن. سپس مواد رو روی حرارت گذاشته ، ٥پيمانه شیر و ٢پيمانه شکر رو اضافه میکنیم. ابتدا حرارت رو بالا برده تا مواد گرم بشن و بعد حرارت رو کم کرده و مواد رو مرتب هم میزنیم . کمی که به غلظت رسید نصف پيمانه گلاب و هل رو اضافه میکنیم و باز به هم زدن ادامه میدیم. (برای اینکه ترحلواها قالبی بشن حتما مواد باید غلیظ بشن و این زمان زیادی میبره.) سپس زعفران اضافه کرده هم میزنیم و داخل قالب میریزیم . سپس قالبهارو داخل یخچال قرار داده و یک تا دو ساعت بعد، از قالب بیرون آورده و میل میکنیم. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
😍😍 مواد لازم جهت تهییه : گوجه سبز یک کیلو نعناع خشک 3 قاشق غذا خوری آب و نمک به مقدار کافی  آب نمک باید شوریش به حدی باشه که وقتی ازش میچشی قابل تحمل باشه طرز تهیه: اول آب و نمک رو میذاری رو گاز جوش بیاد بعد گوجه سبز هارو که تمییز شسته بودی و میریزی تو ظرف و لا به لاش کمی نعناع میریزی وقتی آب نمکت سرد شد میریزی رو گوجه ها در ظرفت رو محکم میبندی و بعد 20 روز میذاری تو یخچال این شور خیلی زود میرسه ولی باید حتما تو یخچال بذاری وگرنه زودی خراب میشه 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
16صوت تحدیر جزء شانزدهم.mp3
3.95M
🎙 صوت تلاوت شانزدهم تند خوانی 🍃🌹 🌹🍃بسم الله الرحمن الرحیم جزء 16 ⇨ http://j.mp/2b8SegG 30 جز قرآن بصورت فایل صوتی و نیاز به دانلود ندارد، فقط کافيست روی لینک۸ بزنید. این هم هدیه ما به شما برای ماه نزول قرآن، از دعای خیرتان مارا فراموش نفرمائید . 【﷽】 ✍👇 ❣ @Resule10
‌ دسر رافائلو 🥥🍮 مواد دسر:👇 6 لیوان شیر 6 قاشق غذاخوری نشاسته 6 قاشق غذاخوری شکر 200 میلی لیتر خامه 75 گرم شکلات سفید 4 قاشق غذاخوری پودر نارگیل 1 قاشق چایخوری روغن نارگیل (اجباری نیست) برای روی دسر:👇 پودر نارگیل شکلات رافائلو طرز تهیه:👇 در ظرف متوسط همه مواد به جز خامه و شکلات سفید را بریزید ، آن را مدام مخلوط کنید ،روی حرارت گاز آن را بجوشانید ، شکلات سفید و خامه را به آن اضافه کنید ، سپس آن را برای 1-2 دقیقه دیگر بجوشانید.‌ سپس پودینگ را در کاسه های شیشه ای تقسیم کنید ،پودر نارگیل روی آن بریزید و آن را با شکلات raffaello تزئین کنید.‌ 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸یک بغل عشق و صفا 🌺بقچه‌ی مهر و وفا 🌸همه از عمق وجود 🌺هدیه قلبی ما 🌸به همه تاج سرا 🌺لحظه‌های 🌸زندگیتون شیرین 🌺و شادی‌هاتون همیشگی 🌸عصر زیبـاتون پر از آرامش✔️🎦 📶 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🇯‌🇴‌🇮‌🇳🆗 @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 طاعات و عباداتتون قبول 🌸 ‌‌‌‌‎✔️🎦 📶 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🇯‌🇴‌🇮‌🇳🆗 @Ajaieb_Jahan
مواد لازم برنج نیم دانه ایرانی 1 لیوان 1 لیوان آب و 1 ق غ گلاب برای خیس کردن برنج (میتونید گلاب رو حذف کنید) شکر 2 لیوان(میتونید کمتر هم بریزید) آب 8 لیوان زعفران غلیظ 3 ق غ گلاب نصف لیوان پودر هل 1 ق چ یا 3 ق غ عرق هل خلال بادام 1/3 لیوان (با مقداری گلاب خیس کنید باعث میشه خیلی معطر بشه) طرز تهیه برنج نیم دانه رو خوب بشورید و با آب و گلاب چند ساعت یا یک شب تا صبح بزارید خیس بخوره آب رو روی حرارت بزارید وقتی شروع به جوشیدن کرد برنج رو بهش اضافه کنید کف روی آب برنج رو جمع کنید صبر کنید تا برنج کاملاً بپزه و شکفته بشه اگه در حین پخت برنج دیدید که آبش داره تموم میشه میتونید کمی آب اضافه کنید قبل از اینکه برنج بپزه هم نزنید چون باعث میشه ته بگیره و بعد باید پای گاز وایستید و مدام همش بزنید زمانیکه برنج کاملاً پخت، زعفران رو اضافه کنید و هم بزنید تا برنج خوب رنگ بگیره بعد شکر رو اضافه کنید دقت کنید که شکر رو حتماً بعد از پخت کامل و شکفته شدن برنج اضافه کنید چون اگه قبلش اضافه کنید باعث میشه برنج خوب نپزه و له نشه حتما اول زعفران بعد شکر رو اضافه کنید چون اگه قبل از زعفران اضافه کنید باعث میشه برنج خوب رنگ نگیره و توش سفید بمونه بعد از اینکه شکر کاملاً حل شد، کره رو اضافه کنید بعد خلال بادوم و در نهایت وقتی شله زرد تقریباً پخت هل و گلاب رو اضافه کنید میتونید در قابلمه رو نیمه باز بزارید تا آب شله زرد تموم بشه و به غلظت مناسب برسه ولی من برای اینکه شله زرد خوب جا بیفته حرارت رو خیلی کم میکنم یا شعله پخش کن میزارم و رو در قابلمه هم دم کنی میزارم و 20 دقیقه میزارم شعله زرد دم بکشه و جا بیفته بعد از این مدت حرارت رو خاموش کنید تا 20 دقیقه دیگه هم بزارید در قابلمه با دم کنی روش باشه تا بخار اضافی شله زرد رو بگیره این کار باعث میشه شله زرد بعد آب نندازه شله زرد رو همونطور داغ تو ظرف بکشید بعد از اینکه روش کمی سفت شد و رویه بست به دلخواه تزئین کنید 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
"پنجشنبہ" ؛ یادآورِ نداشته هاست 🍃🌺 آدم هایی که نیستند ! خاطراتی که جایشان هنوز درد می کند ، و آرزوهایی که محقق نخواهند شد پنج شنبه گاهی خیلی سرد می شود حتی اگر "بهار" باشد ! در ماه مبارک رمضان برای شادی روح تمام درگذشتگان فاتحہ و صلواتی بفرستیم 🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب تابه ای با سبزیجات مواد لارم ؛ 600 گرم گوشت چرخ شده شده 1 عدد تخم مرغ 3-4 تکه خرده نان باگت خشک 1 عدد پیاز 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری آویشن 1 قاشق چایخوری زیره سبز 2 قاشق غذاخوری بادمجان ( می توانید کباب کنید) 1 عدد پیاز 5-6 عدد فلفل 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی پوره گوجه فرنگی 3-4 گرم جعفری روغن زیتون . 2 عدد گوجه فرنگی، پیاز، فلفل دلمه ای و سایر مواد تشکیل دهنده اضافه کنید و با روغن تفت دهید . مخلوط بادمجان کباب یا سرخ شده را ساطوری کنید تا ریز شود به باقی مواد اضافه کنید و کف ظرف فر بریزید و کبابها را بر روی آنها بگذارید و نیز تکه های گوجه فرنگی را بین انها و در 20 دقیقه در دمای 200 درجه از پیش گرم شده داخل فر بگذارید، کبابها را در ابتدا 15 دقیقه قبل از اینکه داخل فر بگذارید سرخ کنید. نوش جان" 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش اوماج😋 🚫این آش با آش اوماج تبریزی فرق داره🚫 🚫ما اوماج رو درشتر دوست داریم اگه اوماج ریزتر میخوایین یه بار اوماجهارو از سبد رد کنین و یا کلا یه خمیر درست کنین که به دستتون نچسبه وبعد رنده کنین وبزارین کمی تو سینی خشک بشه بعد استفاده کنین 🚫این آش رو ما با رب فلفل یا سس فلفل تند میخوریم برا همین من رب نمیزنم دوست داشتین یه قاشق نه بیشتر به پیازداغتون رب بزنین .رب بیشتر خوشمزش نمیکنه. این مقدار 10تا بشقاب پر آش شد🔻 لپه 2سوم لیوان عدس 1سوم لیوان پیاز درشت 2عدد سبزی 1کیلو(شوید،جعفری،گشنیز،اسفناج وکمی ریحان) کلم سفید چند برگ آرد 1ونیم لیوان آب قلم یا آب مرغ فلفل تند،فلفل پاپریکا،نمک وزردچوبه رب بدلخواه 1ق غ 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"مهدے جان(عج)" جمعه شد تا باز جای خالی تو حس شود🌸🍃 تا شقایق باز دلتنگ گل نرگس شود... آفتاب پشت ابرم نام تو دارم به لب خواستم نور تو گرمی بخش این مجلس شود🌸🍃 " اللهم عجل لولیڪ ألفرج " ❖
❖ "صبح" مسافری ست 🍳 با چمدانی پر از لبخند کافیست عاشقانه به استقبالش بروی "طلوع آفتاب" امروز گرمابخش وجودتان.... سلام صبح زیبای آدینه ☕️🍃 اردیبهشت ماهتون بخیر و شادی🌼 ❖ .
💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
مواد لازم : گوشت ، لوبیا قرمز (یا لوبیا چیتی )، سبزی قورمه سرخ شده ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، لیمو عمانی ، روغن ، پودر لیمو خشک مقداری ، پیاز اول لوبیا قرمز رو یک ربع میزارم تو قابلمه بپزه در این مدت پیاز رو تو یه قابلمه دیگه خوب تفت میدم و گوشت خورشتی بهش اضافه میکنم و همراه نمک ، فلفل ، زرچوبه خوب تفت میدم و به لوبیا اضافه میکنم و بعد سبزی قورمه رو اضافه میکنم و با حرارت ملایم میزارم 4 ساعت یا بیشتر بپزه وقتی سبزی قورمه اضافه میکنم نصف قاشق غ خ رب گوجه فرنگی هم میزنم نیم ساعت آخر پخت لیمو عمانی و پودر لیمو خشک هم میزنم برای اینکه قورمه سبزی خوشمزه بشه من همیشه چند تکه گوشت استخوان دار گوسفندی میریزم البته گوشت استخوان دار گوساله هم میشه ریخت خورشت طعم فوق العاده خوشمزه پیدا میکنه هر چی قورمه سبزی بیشتر بپزه با شعله ملایم بیشتر جا میافته من خودم برای قورمه سبزی 4 الی 5 ساعت زمان میدم تا خوب جا بیافته روغن هم تو خورشت بیشتر میریزم نسبت به خورشتهای دیگه بعضی ها به خورشت آخرای پخت گشنیز خشک کمی میریزن تا سبز رنگ بشه ولی من تا حالا نریختم چون خورشتهام همیشه سبز رنگ میشه و علتش اینه که سبزی قورمه موقع سرخ شدن به اندازه سرخ میکنم سبزی قورمه اگه کم سرخ بشه در نتیجه خورشت قورمه سبزی کمرنگ میشه رنگش موقع پختن در هر صورت سلیقه ایی هستش بعضی ها قورمه سبزی روشن دوست دارن من خودم قورمه سبزی تیره دوست دارم سبزی قورمه شامل ( جعفری ، گشنیز ، تره ، اسفناج ، شنبلیله ) مقدار شنبلیله بهتر نسبت به بقیه مواد کمتر باشه چون اگه زیاد بزنیم باعث تلخ شدن قورمه سبزیمون میشه تره قورمه سبزیمون رو خوش بو میکنه اسفناج لعاب میندازه به خورشتمون من همیشه مقدار جعفری رو بیشتر میزنم چون خوشمزه تر میشه قورمه سبزی 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
17.mp3
14.83M
──═इई 🌺🌼🌺ईइ═┅─ ترتیل جزء هفدهم قرآن با صداے استاد عبدالباسط 【﷽】 ✍👇 ❣ @Resule10
😋😋😋 . مواد لازم برای این آش خوشمزه👇🏻 نخود نیم پز:نصف پیمانه عدس: 1 پیمانه برنج نیم دانه ایرانی: 1پیمانه سبزی آش ( نعنا، جعفری، تره و گشنیز ) : ۱ کیلو تیکه های مرغ گردن یا بال( آب قلم یا آب مرغ هم‌ میشه) پیاز :۳ عدد ماست :4 لیوان نمک، فلفل تند، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم نعنا خشک: ۱ قاشق غذاخوری ( برای نعنا داغ ) . طرز تهیه👇🏻 یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده، سرخ می کنیم و گوشت را به آن اضافه می کنیم. گوشت و پیاز را با هم خوب سرخ می کنیم.روغن زیاد نباشد فقط در حدی که پیاز سرخ شود. وقتی پیاز داغ و گوشت سرخ شد به مقدار کافی آب می ریزیم عدس را نیز بدون آب اضافه کنید. اگر آب عدس به مواد اضافه شود، رنگ آش کدر می شود اجازه میدیم تا نیم پز شوند و در این فاصله نخود نیم پز،برنج و سبزی آش را اضافه میکنیم حالا فلفل سیاه، فلفل تند، ادویه و نمک را به اندازه کافی اضافه می کنیم و به مقدار کم زردچوبه به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا همه مواد کامل مخلوط شوند. آش را روی شعله ملایم قرار دهید تا کاملا جا بیفته. آش نباید زیاد آبکی یا سفت باشد. حالا ماست را با یک عدد تخم مرغ در یک ظرف خوب هم می زنیم، طوری که صاف و یکدست بشه ماست را کم کم اضافه کنید و در حین اضافه کردن آن را هم بزنید تا آش نبرد. بامقداری پیاز داغ و نعنا روی آش تزیین کنید 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
400 گرم گوشت چرخ کرده سه لیوان برنج آبکش کردم و یه دونه پیاز رنده شده ، دو عدد تخم مرغ اگه کوچیک بود ، اگه بزرگ بود یک عدد ونمک وادویه وفلفل و سبزی کوفته که شامل (گشنیز وجعفری وتره وشوید وترخون ومرزه خشک ) همه رو مخلوط کردم و کاملا ورز دادم من شوید بیشتر میزنم . توی ماهیتابه پیاز داغ ورب گوجه فرنگی وادویه ونمک رو تفت دادم وآب اضافه کردم تا بجوش بیاد ، بعد از مواد کوفته به اندازه یک پرتقال برداشتم توی دست گرد کردم و وسط اون یک دونه آلو خیس خورده یا زرشک گذاشتم ودونه دونه توی آب در حال جوش چیدم ونیم ساعت تا سه ربع گذاشتم تا بپزه .... 👩‍🍳فوت کوزه گری ... اگه میخوایین مطمئن بشید ک کوفته هاتون وا نره و ظاهرش خراب نشه وقتی سس کوفته رو درست کردین یه قاشق آرد نخودچی رو تو یه فنجون آب حل کنین ک گلوله نشه بعد به سس کوفته ک در حال جوشیدن اضافه کنیین دیگه اصلا کوفته های خوشگلتون وانمیره 😉 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وطن یعنے همه آبــــ و همه خاڪــ وطن يعني خليـج تا ابد فـارس وطن یعنے ، ایـــــران 🇮🇷 «دهم‌ اردیبهشت روز ملی‌ خلیج ‌فارس گرامے باد🌺» ✔️🎦 📶 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🇯‌🇴‌🇮‌🇳🆗 @Ajaieb_Jahanar1 ♡❥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسفناج و پنیر🧀 کانلونی یه غذای ایتالیاییه که در واقع همون لازانیاس که لوله ایه و موادشو عوض لایه لایه چیدن داخل اون لوله های لازانیای گنده پر میکنن و میذارن میپزه، یه کانلونی سوخاری هم هست که یه فینگر فود جذابه و حتما اونم میفرستیم. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡