40.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تُرشیِ_هَفتِ بیجار به سبک میجان خانم جان
🏡🌳🌾
یکی از نوستالژی ترین ترشیهایی که تو بچگیهامون خیلی باهاش خاطره داریم ترشی هفتِ بیجارِه😋
عطر سبزیهای معطر محلی به همراه عطر گلپر توی این ترشی رو خیلی دوست دارم😊
مواد لازم برای ۸ کیلو ترشی:👇
۱۰۰ گرم نعنا
۱۰۰ گرم ترخون
۱۰۰ گرم مرزه
۱۰۰ گرم جعفری
۱۰۰ گرم چوچاق
۳۰۰ گرم کرفس
۳ کیلو گل کلم
۵۰۰ گرم سیبزمینی ترشی(یار الماسی)
۳۰۰ گرم هویج
۲۰۰ گرم خیار
۲۰۰ گرم فلفل دلمه ای
۳ بوته سیر
۶ عدد فلفل تند
۴ لیتر سرکه سفید
۲ قاشق غذاخوری سرپُر گلپر ساییده
۲ قاشق غذاخوری سرپُر زردچوبه
۲ قاشق غذاخوری سرپُر سیاه دانه
۴ تا ۵ قاشق غذا خوری نمک
🧑🍳آشپزی خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
14.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوراک_مرغ
مرغ
بادمجون
گوجه گیلاسی
پیاز
سیر
پرک لیمو عمانی
رب گوجه
نمک و فلفل و زردچوبه
ادویه کاری
زعفران دم کرده
❌پیاز و نگینی خورد کنید و با کمی روغن تفت بدید بعد بهش مرغ و اضافه کنید و تفت بدید بعد هم ادویه ها و رب و سیر و پرک لیمو عمانی و زعفرون اضافه کنید و تفت بدید، مقداری آب اضافه کنید و بزارید تا مرغ ها بپزن اواخر پخت بادمجون های سرخ شده و گوجه گیلاسی رو اضافه کنید و تمام .
🧑🍳آشپزی خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
23.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوفته_ریزه
❌این غذا اصفهانی یا شیرازی
خومم موندوم؟؟؟
مواد لازم کوفته ریزه😊😋
گوشت چرخ کرده٥٠٠گرم
ارد نخود چی١٠٠گرم
پیازه رنده شده آب گرفته١عدد
شنبلیله یا نعنا ٢ق،ف
نصف استکان اب
نمک ،فلفل،زرد چوبه ۱ق م
موادلازم سس:
رب گوجه٢ق.غ
پیاز خلال شده١عدد
شنبلیله یا نعنا٢ق.ع
اب٤ليوان
نمک. فلفل ،زردچوبه ۱ق.م
🧑🍳آشپزی خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
27.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سوپ_قرمز_رستورانی
جو حداقل ده ساعت خیس بخوره- اگه خیس نخورد به زمان پخت اضافه کنین
یک پیمانه جو پرک-دو پیمانه جو پوست کنده -یک عدد پیاز بزرگ- دوتا هویج متوسط-مرغ- نمک- فلفل- زردچوبه-دو ق غ رب- آب لیموترش تازه- جعفری خردشده دو ق غ
زمان پخت پنج تا شش ساعت- تو این فاصله هرجا سفت شده بود آب جوش بریزین. من سه بار بین پخت آب جوش اضافه کردم
نکات مهم❤️❤️❤️
علت جاافتادن و لعابدار شدن این سوپ زمان پخت زیاد و استفاده از جو پرک هست👌😋ممکنه سه ساعته هم بپزه ولی هرچی بیشتر زمان بدین جاافتاده تر و خوشمزه تر میشه👌😋
🧑🍳آشپزی خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
20.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#هویج_پلو
سه سوته ترین پلو مخلوط رو درست
کن🙈🥘
سینه مرغ یک عدد
پیاز ۲ عدد
هویج ۳ عدد
برنج ۴ پیمانه پلوپز
زرشک دو مشت
لیمو ترش نصف یکعدد
زعفران به میزان سخاوت شما!
خلال پسته و بادام به میزان دلخواه
نمک و فلفل
🧑🍳آشپزی خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
11.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_مجلسی
۱-پیازِ مرغ سسی باید خیلیی زیاد باشه و حتما رنده یا پوره باشه.حدودی بخوام بگم شما واس ده پرس مرغ باید یک کیلو پیاز استفاده کنید!
۲-تو استفاده از زعفرون واس این غذا دستو دلباز باشید.
۳-میتونید پنج دقیقه آخر لیمو ترش تازه بزنید اما چونکه لیمو ترش رنگ زعفرانو میبره من ترجیحم اینه که لیمو ترش و جدا روی سفره بزارم.
۴-میتونید به سلیقه خودتون یک چوب دارچین کوچیک بزنید که من نمیرنم و بابِ سلیقه م نیست.
۵-هل و گلاب و اصلااا حذف نکنید نگران نباشید قرار نیس شله زرد داشته باشیم😂نسبتِ ترکیب مواد جوریه که کسی متوجه نمیشه شما چه چاشنی برای این غذا استفاده کردید فقط حس میکنه عطرو مزه ی خاص و متفاوتی داره🤌🏻
۶-همیشه میپرسید چجوری زعفرونا به مرغ میچسبه؟گازو خاموش کنید و روی مرغا زعفران نیم کوب خشک بریزید و درب قابلمه رو بزارید.
۷-رب گوجه رو زیاد بزنید من بیشتر از مقداری که شما توی ویدیو دیدید رب گوجه استفاده کردم.نگران نباشید با توجه به اندازه چاشنی های مورد استفاده اصلاااااا بو و مزه رب گوجه غالب نیست🥰
۸-مرغ سسی مجلسی ازون دسته غذاهاس که خوش روغن بودنش با خوش عطرو مزه شدنش رابطه مستقیم داره🤌🏻
🧑🍳آشپزی خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
8.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#معجون_فسنجان
اگه تا حالا این دستور رو برای فسنجون امتحان نکردی یعنی نصف عمرت بر فناست😅
انقد که خوشمزه اش میکنه و لعاب بهش میده🤤👌
همینا رو میخواد:
رب انار
نمک،فلفل سیاه،پودر هل،پودر زنجبیل،گلاب،ابغوره،زعفران،آرد برنج،شکر
همه رو باهم ترکیب و نیم ساعت آخر به فسنجونت اضافه کن ببین چی میبینی🤭
🧑🍳آشپزی خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
16.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مربای_شاهتوت
توت قرمز ۵۰۰ گرم
شکر ۵۰۰ گرم
👈 این مربا نیازی به آب نداره، طی ۲۴ ساعتی که درون یخچال قرار میگیره ، آب میندازه...
👈 شعله گاز رو که خاموش کردین، ۱۲ ساعت مربا رو درون همون قابلمه نگه دارید و بعد درون شیشه درب دار درون یخچال نگهداری کنید...
تا فصل توت تمام نشده ، دست به کار شو برای پخت این مربای خوشرنگ و خوشمزه😋
🧑🍳آشپزی خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
23.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ماهیچه_مجلسی
ماهیچه گوسفندی : به تعداد نفرات
پیاز : ۴ عدد درشت
زعفرون دمکرده
سرکه : سه قاشق غذا خوری
چوب دارچین
برگ بو
دان فلفل سیاه
نمک و زردچوبه
کره ۲۵ گرم
روغن : نصف لیوان
سیر : یه بوته کوچیک و سه حبه
🍖ماهیچه ها رو آغشته به زعفرون میکنیم ، نصف پیازای خلالی خرد شده رو کف تابه می ریزیم بعد ماهیچه می چینیم ویه تیکه چوب دارچین ، برگ بو و دان فلفل سیاه و نمک زرد چوبه ، سیر و نصف لیوان روغن میریزیم و بقیه پیازارو اضافه میکنیم و با شعله ملایم ۴ تا ۵ ساعت میذاریم گوشت ها
بپزه
🍖نیم ساعت آخر پخت کره و زعفرون دمکرده و سه قاشق سرکه اضافه میکنیم
سرکه طعم شیرینی پیاز رو میگیره و باعثمتعادل شدنش میشه
نمک هم از اول پخت اضافه کنید اگر گوشت زود پز باشه به هیچ عنوان مشکلی پیش نمیاد
وقتی گوشت تو روغن و آب پیازا میپزه باعث میشه بافت پنبه ای به خودش بگیره
🧑🍳آشپزی خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی از نوع سبزیجات😊🫛
🧑🍳آشپزی خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلوچه شوشتری چگونه تهیه میشود؟😋😍
دستور پخت را حتما ببینید 👆
🧑🍳آشپزی خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
22.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوفته_مرغ
سینه و رون مرغ :هرکدام ۱ عدد پیاز: ۱ عددآرد سوخاری: ۲ قاشق غذاخورینمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و پودر سیر: به میزان لازم
هویج بزرگ: ۱ عدد
پیاز :۱ عدد درشترب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
آب جوش: ۲ پیمانهسماق دانه درشت: ۵ قاشق غذاخوریرب انار ۲ قاشق غذاخوری
شکر: ۱ قاشق غذاخوری( قابله حذفه)
زرشک ۲ قاشق غذاخوری اخرکار برای تزئین
❌ این غذا به صورت اصیل با سماق دانه درشت تهیه میشود. اگر به این نوع سماق دسترسی ندارید، میتوانید به جاش سماق معمولی و رب انار ترش یا آبغوره استفاده کنید.اضافه کردنه شکر هم برای تعدیل مزه ی ترشو شیرینه خورشته میتونین حذفش کنین
❌تو مدل سنتی هویج رو خرد میکنن اما من رنده کردم تا طعم سس حسابی به خوردش بره
🧑🍳آشپزی خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7