13.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذای_فوری
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
🏵️سینه مرغ 1عدد
🏵️نمک. پودر سیر. پاپریکا. ادویه مرغ.
🏵️فلفل دلمه ای 1عدد
🏵️پیاز 1عدد
🏵️سس کچاپ.. سس خردل. سس مایونز. سس باربکیو هرکدام یک قاشق چایخوری
🏵️پنیر ورقه ای به میزان لازم
🏵️نان لواش به میزان لازم
🏵️پنیر پیتزا به میزان لازم
نکته ها 👇👇
❤️حتما مواد گوشتی خوب تفت بدید.
❤️نان لواش باید تازه و نرم باشه.
❤️دمای فر 170به مدت 8 الي 10دقیقه. حتماً چک کنید دمای فر ها باهم فرق داره.
❤️ادویه ی دلبخواهی میتونید اضافه کنید.
نوش جان 😍😍
🧑🍳آشپزی خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
32.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خورشت_داوودپاشا
اگر نخوردی حتما امتحان کن که هم راحت و فوریه هم خوشمزه
مواد لازم
گوشت چرخ کرده🥩 ۲۵۰ گرم
پیاز رنده شده 🧅 ۱عدد متوسط
رب انار ۱ق.غ پر
نمک،فلفل سیاه،زردچوبه،سماق به مقدار لازم
زعفرون دم کرده
نعناع خشک🌿 ۱ق.غ پر
گردو خرد شده ۳ق.غ پر (البته قابل حذفه)
طبق فیلم آماده کنید
🧑🍳آشپزی خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پلو_سه_رنگ
ادویههای مرغ؛ نمک فلفل سیاه زردچوبه پاپریکای دودی پودر سیر زعفران
🧑🍳آشپزی خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
17.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فتوچینی
مواد مورد نیاز
فتوچینی آشیانه ای ۱ بسته
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه رنگی از هر رنگ نصف ۱ عدد
سیر ۱ حبه
نمک و فلفل سیاه مقداری
مواد سس:
سیر ۱ حبه
رب گوجه فرنگی ۲ ق غ
زردچوبه ۱/۲ ق چ
فلفل سیاه ۱/۲ ق چ
نمک مقداری
آب به اندازه ای که به لبه فتوچینی برسه
طبق فیلم فلفل دلمه و پیاز و سیر رو با دستگاه میکس کنید.
گوشت چرخ کرده ، مواد میکس شده ، نمک و فلفل سیاه رو خوب ورز بدید.
به اندازه کتلت کوچیک بردارید و صاف کنیدو کنار بزارید.
سیر ، ادویه ها رو داخل تابه تفت بدید رب گوجه رو بریزید و بعد از سرخ شدن آب رو اضافه کنید.
سس شروع به قل زدن کرد فنوچینی ها رو داخلش بچینید و گوشتهارو روش بزارید.
یکم نمک بریزید و با حرارت کم درب تابه رو ببندید.
آبش کشیده شد و زیر کار طلایی شد از روی حرارت بردارید کلا کمتر از ۳۰ دقیقه آماده میشه.
🧑🍳آشپزی خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
26.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لوبیا_پلو
سیصد گرم گوشت چرخ شده
۵۰۰ گرم لوبیا
۴ لیوان برنج
دو قاشق رب
قارچ(حتما بزنین)
زعفرون غلیظ دم شده
ادویه( نمک،فلفل،دارچین فراووون،پودر سیر،پاپریکا،پودر هل و پودر گل محمدی)
پوره ی گوجه (واسه خوش طعم و خوش رنگ شدن)
برای شروع من قارچ رو توی روغن تفت دادم و کمی که سرخ شد خارج کردم.لوبیاها رو هم کمی سرخ کردم .
پیاز رو تفت دادم و همینکه سبک شد گوشت رو اضافه کردم و ادویه ها رو بهش زدم،رب رو کمی تفت دادم و با گوشت مخلوط کردم و لوبیا و قارچ رو اضافه کردم. در نهایت بهش پودر هل،پودر گل محمدی و پوره ی گوجه اضافه کردم و مایه میانی لوبیا پلو آمادست.
لایه لایه برنج آبکش شده و مایه میانی ریختم و زعفرون ریختم و اجازه دادم دم بکشه.
یادتون باشه مثل همه پلوهای مخلوط برنج رو زنده تر آبکش کنین تا شفته نشه.
🧑🍳آشپزی خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
12.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دال_ماش
✅دال به گروه بزرگی از حبوبات گفته میشه که ماش هم جزو اوناست.
✅این یک غذای پاکستانیه.
✅ماش من خیلی ناپز بود و پختش زمان برد شما می تونید تا زمانی که بپزه و له بشه بهش آب اضافه کنید
✅ماش را از قبل خیس کنید بهتره. ✅در آخر اجازه بدین آب اضافه تبخیر بشه و دال غلیظ بشه.
دال ماش
مواد لازم: ۱ پ ماش، زردچوبه، پودر تخم گشنیز، فلفل سیاه و سفید و فلفل قرمز هر کدام ۱ ق چ، زیره سیاه ۲ ق چ، ۱ پیاز درشت، ۵-۶ حبه سیر، ۲ ق غ رب گوجه فرنگی، آبلیمو برای چاشنی
روغن و نمک به میزان لازم
گشنیز و فلفل سبزو پیاز به میزان دلخواه
طرز تهیه: دال را با آب روی گاز بپزید تا حسابی له بشه. در ظرف دیگری پیازها سرخ کنید بعد ادویه ها را اضافه کنید و با پیاز تفت دهید.
رب گوجه را اضافه و تفت دهید تا رنگ آن قرمز خوشرنگ شود.
بعد این سس را در ماش پخته شده بریزید و نمک آن را تنظیم کنید.
روی دال را با گشنیز و فلفل سبز و پیاز تزیین کنید.
🧑🍳آشپزی خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
32.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خیارشور_خانگی
چرا سرکه توی خیارشور میریزن؟؟
دی جونی خیارسبز قلمی خودش چید😁
اورد تمیز شست بعد گذاشت کامل خشک بشن
دبه های ترشی هم باید گاملا تمیز باشه
خیارا رو سوراخ ریز زد وتو شیشه چید سیر وفلفل وترخون هم ریخت
همنیحور لایه ای چید و با اب نمک پر کرد..
به ازای هر لیوان آب جوشیده ولرم یک قاشق نمک وسرکه
نخودم حال نداشتم بیارم😹
دی جونی میگفت دختر این قاشق چیه بذار همینجوری بذارم
آخه پیمونه نداره همیشه همه اندازه هاش چشمیه🤌🏻😁
🧑🍳آشپزی خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
21.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ماکارانی
ماکارونی به سبک ایرانی با قلقلی مرغ🍝
ران و ساق مرغ بدون استخون ۵ عدد
پیاز ۱ عدد
آرد سوخاری ۱/۲ پیمانه
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر
اسپاگتی ۱ بسته (من از نازکترین مدل اسپاگتی استفاده میکنم)
رب گوجه فرنگی ۴ قاشق غذاخوری سر پر
ران مرغ رو با پیاز و ادویه ها و آرد سوخاری توی غذاساز میریزیم و بعد اونارو به کوفته قلقلی های ریز شکل میدیم و توی مقداری روغن اول با حرارت بالا و سپس با حرارت ملایم سرخشون میکنیم که نه آب پس بدن و آبدار و خوشمزه بمونن و کاملا هم مغز پخت بشن و در آخر کوفته هارو از تابه جدا میکنیم. توی همون تابه رب رو تفت میدیم و رب که سرخ شد قلقلی هارو به تابه برمیگردونیم و خوب یکدست میکنیم.
توی یه قابلمه آب و نمک و زردچوبه میریزیم و میذاریم بجوشه و سپس بهش اسپاگتی هارو اضافه میکنیم (اگر مثل من از اسپاگتی نازک استفاده میکنین نهایتا ۴ الی ۵ دقیقه برای پختش بسه) بعد دیگه آبکش میکنیم و روش آب سرد...
🧑🍳آشپزی خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
20.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دوپیازه_میگو
ميگو
پياز
رب گوجه
آب
روغن
ادويه(نمك،زردچوبه،دارچين،ادويه ماهي و ميگو،پاپريكا،فلفل سياه)
فلفل تند
سير
✅بعضيا سيب زميني هم سرخ ميكنن كنارش يا مخلوط دو پيازه ميگو ميكنن.
✅ميتوني اين غذا هم با نون سرو كني هم برنج
🧑🍳آشپزی خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
27.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راز کش دار شدن پنیر پیتزا رو میخوای
بهت بگم؟! 🤔
مواد لازم خمیر :
آب ولرم ۱۴۰ گرم
خمیر مایه ۵ گرم
روغن مایع ۲ ق غ
نمک نصف ق چ
آرد ۲۰۰ گرم
شکر ۵ گرم
🍃❤️🍃
🧑🍳آشپزی خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
17.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تهچین_مرغ
یکی از اصیل ترین غذاهای ایرانی با عطر و طعمی بی نظیر.
بیا بهت بگم چطور درستش کنی.
واسه تهچین من از فیله استفاده میکنم ولی میتونین گوشت هر جای مرغ رو که دوست دارین ریش ریش کنین .
اول زرشک رو ترجیحا توی کره تفت میدم و بهش شکر و گلاب و خلال بادوم و پسته اضافه میکنم.
فیله ها رو مکعبی خرد کردم و بهش ادویه( زردچوبه،پاپریکا، پودر سیر،گراماسالا،دارچین،فلفل و نمک ) زدم در ادامه زعفرون و پودر گل محمدی و عرق هل زدم و گذاشتم فیله ها بپزه و در انتها ترکیب زرشک رو بهش اضافه کردم.
دوتا تخم مرغ یک پیمونه ماست و زعفران غلیظ دم شده و و روغن زیتون رو حسابی با هم ترکیب کردم و به ۴ پیمونه برنج رو آبکش شده اضافه کردم.
قالبم رو کره مالی کردم و لایه لایه برنج آبکش شده و فیله اضافه کردم و در نهایت فویل کشیدم و توی فر ۲۰۰ درجه به مدت یک ساعت و ده دقیقه گذاشتم تا بپزه.(حرارت فر از پایین و فن باشه)
به همین راحتی.
🧑🍳آشپزی خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7