22.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پخت_ماهی
خب اول بگید کنار ماهی چی باشه خوبه ؟زیتون یا زیتون پرورده ؟سیر ترشی یا ترشی بادمجون ؟سبزی خوردن ؟
من که میگم فقط همین سس ماهی باشه کافیه چون خیلی خوشمزه س 🥹😋
📌مواد لازم :
ماهی به اندازه نیاز
ادویه ها برای طعم دار کردن گاهی
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، پودر پاپریکا، پول بیبر، فلفل قرمز، آبلیمو
همه رو ترکیب میکنید ميزنيد به ماهی دو ساعت بمونه تا مزه دار بشه
📌مواد پودری قبل سرخ کردن ماهی
آرد، پودر رزماری، زردچوبه
ترکيب کنید ماهی مزه دار شده رو دو طرف شو به این مواد آغشته کنید بعد تو روغن زیاد و داغ سرخ کنید
📌مواد لازم سس ماهی
پیاز نگینی خرد شده یک عدد کوچک
سیر له شده یک حبه
نصف ق غ خ رب گوجه
دو ق غ خ رب انار
دو ق غ خ سبزی معطر
کمی رزماری
کمی فلفل سیاه و تخم گیشنیز
یک فنجون آب
این سس فوقالعاده خوشمزه ست 😋
📌 سبزی پلو
سبزی تازه رو تو برنج بریزید کره روغن حیوانی بزنید و بزارید دم بکشه 😍
به جرات میتونم بگم یکی از خوشمزه ترین و مزه دار ترین ماهی و سبزی پلو میشه نوش جان 😍
🧑🍳آشپزی خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
15.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#زرشک_پلو_با_کوفته_مرغ
موادلازم برای کوفته:(برای ۴ نفر)
ترکیب ران و سینه مرغ:نیم کیلو بدون استخون
پیاز:یک عدد بزرگ
زعفران دم کرده
فلفل دلمه :یک عدد کوچیک
ادویه :نمک،پودرسیر،فلفل سیاه،پاپریکا
زرشک
مواد سس:
دو قاشق رب
کمی آب جوش
زعفران
ادویه
برای درست کردن کوفته ترکیب ران و سینه مرغ رو به همراه فلفل دلمه داخل خرد کن بریزید…
پیاز رو رنده درشت کنید و آبش رو بگیرید …به همراه ادویه و زعفران به مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید حداقل به مدت ۲ ساعت بزارید توی یخچال (هرچی بیشتر بمونه بهتره)
توی این فاصله برنج رو که از ۳ ساعت قبل با نمک خیس کردین ابکش کنید و با ته دیگ ماست و زعفران دم بزارید…اگر میخواین برنج قالبی برگرده حتما خوب فشرده کنید ….
بعداز چند ساعت با دست خیس از مرغ به اندازه یه گردو بردارید و وسطش زرشک بزارید و گردش کنید و توی روغن داغ سرخش کنید…رب و زعفران و آب جوش و ادویه رو مخلو کنید و روی کوفته های سرخ شده بریزید و اجازه بدید تا جا بیفته و در آخر کمی زرشک به دلخواه روش بپاشید و سرو کنید…نوش جان👌
🛑برای درست کردن کوفته ها حتما دستتون رو خیس کنید تا نچسبه
🧑🍳آشپزی خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈رفتم بچه مو کلاس نقاشی ثبت نام کنم دیدم شده جلسه ای ۱۰۰ تومن😳😨
یهو چشمم به این کانال افتاد😍
رایگان تو کانالش کلی روش های بازی و آموزش نقاشی هست🤷♀
پیشنهاد میکنم حتما عضو شید 😍👇
https://eitaa.com/joinchat/2721710766C9ab1645b80
10.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_مرغ
یه کیک مرغ بی نظیر که بچه ها و بزرگترها عاشقش میشن 😇
بفرست برای اونی که میدونی 😍
مواد لازم
نان تست ۹ عدد
سینه مرغ نصف یک عدد
خیار شور دو عدد
گردو ۳ عدد
پیازچه یک مشت
جعفری یک مشت
سس دو ق غ
ماست دو ق غ
پنیر خامه ای ۱ ق غ
آبلیمو ۱ ق غ
نمک و فلفل و پودر سیر و پولبیبر
🧑🍳آشپزی خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه عصرونه خوشمزه 😍😋
۱ عدد سیب رو برش بزنید
۱ ق چ آبلیمو بزنید تا سیاه نشه
۱ عدد تخم مرغ
نصف ق چ وانیل
۲ ق غ شکر
مخلوط کنید
۱ لیوان شیر
۲ ق غ روغن
اضافه و ترکیب کنید
در آخر ۱ لیوان سر پر آرد سفید و با ۱ ق چ بکینگ پودر مخلوط ، اضافه و هم بزنید
تابه رو با کره چرب کنید ۲ ق غ شکر بریزید و سیب هارو بچینید
چند عدد کشمش
مایع کیک رو بریزید
رو شعله پخش کن با حرارت ملایم ۲۰ دقیقه زمان بدید تا بپزه.
با سیخ چوبی تست کنید اگر به سیخ نچسبید حاضره
(اگر دوست داشتین میتونید برگردونید وطرف دیگه رو هم ۵ دقیقا برشته کنید)
داخل ظرف سرو برگردونید
اگر دوست داشتین برای عطر بیشتر این کیک میتونید پودر دارچین هم استفاده کنید
🧑🍳آشپزی خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
15.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#روغن_کرمانشاهی
اگه سلامت خانوادت برات مهمه , تا آخر ببین 🌱
✅ مواد لازم :
کره محلی خامه ای ۱ کیلو
آرد ۱ ق غ
✅ طرز تهیه:
کره هارو به دمای محیط که رسوندیم داخل قابلمه میزاریم با چاقو کمی برش میزنیم و با شعله ملایم میزاریم تا آب بشه
چشهای ریز که زد ،آرد رو اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم تا گوله نشه و ناخالصی های کره رو بگیره
از زمانی که آرد رو ریختیم ۱۵دقیقه زمان میدیم بعد خامه ها و کفهایی که روش جمع شده رو برمیداریم میزاریم انقدر بجوشه که روغن شفاف بشه بعد شفاف که شد ۵دقیقه میزاریم تا کمی خنک بشه،بعد از یه پارچه تمیز و صافی رد میکنیم تا کاملا زلال بشه،
خنک که شد داخل ظرفهای شیشه ی بریزین و دربشو سفت ببندین تا عطرش از بین نره (داخل یخچال نزارین)
🧑🍳آشپزی خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
22.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خاگینه
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۲ ق غ
وانیل نصف ق چ
روغن ۵ ق غ
ماست ۲ ق غ سرپر
آرد قنادی ۵ ق غ سر پر
بکینگ پودر ۱ ق چ
✅مواد شربت:
نصف پ شکر
۱/۳ پ آب
زعفرون دم شده ۱-۲ ق غ
گلاب ۲ ق غ
✅مواد میانی:
گردو پودر شده ۴-۵ ق غ
پودر هل نصف ق چ
پودر دارچین نصف ق چ
اول گردو پودر شده رو با پودر دارچین و پودر هل مخلوط کنید و کنار بزارید. ماست رو با بکینگ پودر مخلوط کنید تا عمل بیاد. تخم مرغ و شکر و وانیل رو بزنید تا حجمش دو برابر بشه، روغن و ماست بریزید و ۳۰ ثانیه هم بزنید
بعد آرد و بکینگ پودر روی مواد الک کنید. داخل قالب های سیلیکونی رو چرب کنید، کمی مواد بریزید بعد گردو و بعد دوباره مواد بعد بزارید داخل فر ۱۸۰ درجه (تو فر برقی ۱۶۰ درجه) که از قبل گرم شده، ۳۰ دقیقه زمان بدید تا بپزه و دورش طلایی شه. تو این زمان شکر و اب رو بزارید رو حرارت وقتی شکر حل شد گلاب و زعفرون بریزید و ۳ دقیقه بعد زیرش رو خاموش کنید(شهد باید ولرم باشه وقتی میریزید رو خاگینه ها)خاگینه ها وقتی کمی از داغی افتاد از قالب بیرون بیارین پشت و روش رو به شهد آغشته کنید در آخرم با پودر پسته تزیین کنید.
انقدر لذیذ میشه که حد نداره نوش جان
🧑🍳آشپزی خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
23.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#میرزا_قاسمی
میرزاقاسمی اصل شمالی
« تا آخرش حتما ببین که چی میشه 😋»
مرحله اول بادمجون کبابی ساطوری میشه تا قشنگ له بشه
مرحله دوم گوجه کبابی هم ساطوری میکنیم
مرحله سوم سیر پوست کنده هم ساطوری میشه
مرحله چهارم همه مواد باهم میره داخل قابلمه و روی حرارت میزاریم
مرحله پنجم ادویه : زردچوبه ، زنجبیل ، فلفل سیاه و نمک اضافه میکنی
مرحله آخر همه مواد رو باهم هم میزنیم و روغن رو اضافه میکنیم
🧑🍳آشپزی خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
18.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیره_انگور
✅مواد لازم:
خاک شیره(سفید)
انگور به مقدار لازم
انگور شسته و دون میکنیم بعد داخل غذاساز میکس میکنیم، بعد داخل پارچه آبگیری میریزیم و تفاله هاش رو جدا میکنیم، بهش خاک شیره اضافه میکنیم(برای هر ۴کیلو یک قاشق غذا خوری سر خالی) بعد بزاریم روی گاز تا بجوشه، جوش که اومد خاموش کنید تمام کفهای روش رو دور بریزین و بزارین دوازده ساعت بمونه تا خاک ته نشین بشه بعد با ملاقه آب انگورهارو به قابلمه دیگه انتقال بدین و آخرش رو دور بریزین بعد بزارین روی گاز با شعله ملایم ۶_۷ ساعت بمونه تا به غلظت برسه (وقتی هم زدین کف سفید کرد یعنی آماده س
🧑🍳آشپزی خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
8.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رولت خونگی مناسب بچهها 😍
لقمه اول :
نون تست
خیار و گردو
پنیر خامهای
لقمه دوم :
نون تست
شکلات صبحانه
شکلات تختهای
کمی فندق
🍃❤️🍃
🧑🍳آشپزی خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
29.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کتلت
کتلت نوستالژی و آرامبخش 🌯🥩
🔴مواد لازم برای ۵ نفر:
۲ عدد سیب زمینی متوسط
۱ عدد پیاز بزرگ
۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۲ عدد تخم مرغ
۱ قاشق مربا خوری زردچوبه
۱ قاشق مربا خوری دارچین
نمک و فلفل به میزان دلخواه
🧑🍳آشپزی خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
15.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_تابه_ای
مخصوص تنبلا🫠
مواد لازم:
دو تا چانه نان تافتون یا بربری
یک عدد تخم مرغ
دو قاشق غذاخوری شکر
دو قاشق غذاخوری ماست
یک قاشق چایخوری سیاه دانه و کنجد
دو قلشق غذاخوری روغن
طرز تهیه:
بعد از اینکه از نانوایی خمیر تهیه کردید، با تخم مرغ و شکر و ماست و سیاه دانه و کنجد مخلوط کنید، روغن بریزید و ورز بدید تا یکدست شه، داخل تابه رو کمی چرب کنید، خمیر رو بریزید و در تابه رو بذارید و نیم ساعت بهش استراحت بدید تا حجمش دو برابر بشه، تابه رو روی حرارت کم ببرید، میتونید از شعله پخش کن استفاده کنید، ۴۰ دقیقه زمان بدید، وقتی روی خمیر خودشو گرفت و اطراف خمیر تغییر رنگ داد نان رو برگردونید، ۱۰ دقیقه دیگه زمان بدید تا سمت دیگه هم کمی برشته بشه
🧑🍳آشپزی خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7