eitaa logo
آشپزی آسان
18.8هزار دنبال‌کننده
9.8هزار عکس
25.8هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
سیب زمینی (یا چیپس آماده) سس کچاپ/خردل یا مایونز ژامبون ورقه ای و خرد شده (یا فیله مرغ) پنیر پیتزا آویشن و فلفل برای شروع سیب زمینی هارو بصورت ورقه های نازک چیپسی خرد کنید و چندساعت داخل اب سرد بزارین و بعد داخل روغن فراوان با کمی نمک سرخ کنید(یا میتونید ازچیبس اماده استفاده کنید) بعد داخل ظرف مورد نظر یه لایه سیب زمینی بریزین بعد کمی سس کچاب، خردل، مایونز هرکدوم که دوست داشتین بعد کمی هم ورقه های ژامبون خردشده که به جاش مرغ هم میشه ریخت و درنهایت کمی هم پنیر این مراحلو چندلایه تکرار کنید تا ظرف پر بشه و بعد بزارین داخل فر یا ماکرو تا زمانیکه پنیر اب بشه و گریل بشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
اول لوبیا چیتى با مقدار خیلی کم نخودو عدس از شب قبل خیس کنید بعد بزارید بپزه ،بهش پیاز داغ فراوان به همراه زردچوبه اضافه کنید ،وقتی حبوبات کاملا پخته شد آلو رو اضافه کنید که بهترین نوع آلو ،زردآلو می تونه باشه(من چندنوع آلو ريختم) وبعد از نیم ساعت رشته آش رو اضافه کنید واجازه بدید که خوب جا افتاده بشه نمک هم در اواخر پخت اضافه کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘
واما طرز تهیه ارد سفید 1.5 پیمانه تخم مرغ نصف یک عدد (زرده و سفیده و مخلوط کنید و نصفشو اضافه کنید) اب حدود1/4پ کره ابشده یا روغن مایع یا زیتون2.5 ق غ بکینگ پودر 1/2ق چ نمک 1ق چ ادویه (اویشن ،پاپریکا،پودر پیاز و پودر سیر ،ادویه ایتالیایی،رزماری و....)هرچی دوست دارید کلا 1ق چ شکر 1ق چ همه مواد و مخلوط کنید یک خمیر سفت بدست بیارید 10دقیقه استراحت بدین بعد مثل فیلم نازک باز کنید در حد 1میل برش بزنید با خلال دندون روشو سوراخ کنید و رومال بزنید به تخم مرغ باقیمانده 1ق روغن بزنید برای رومال تو سینی بچینید (نیاز به چرب شدن نداره)تو فر 180درجه تا وقتی کمی طلایی بشه بپزید. تنهایی یا کنار دیپ عالی میشه. دیپ من پنیر خامه 2ق 3ق مرغ ابپز ریش شده 1ق چ خیارشور رنده شده 1ق مایونز و فلفل من توش پودر سیر و اویشن و روش پاپریکا و پارمزان ریختم . فلفل قرمز تند و ریحونم عالی میشه. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
پلو میگو جنوبی از یکتا جون ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍤🍤🍤🍤🍤🍤🍤
1_پلویی:گل سرخ یاگل محمدی،زیره،دارچین،میخک،هل 2_آبگوشت:زردچوبه،دارچین،فلفل سیاه،جوزهندی،بادیان،میخک 3_ترشی:نعناخشک،گلپر،تخم گشنیز،سیاهدانه،زیره سیاه وزیره سبز،کاری،زردچوبه 4_ترشی بادمجان:فلفل سیاه ،گلپر،زردچوبه 5_ماست وخیار:فلفل سیاه ،نعنا،ترخون،ریحان،مرزه،پودرگل سرخ 6_فلافل:زیره سبز،کاری،زنجبیل،فلفل قرمز،گشنیز،شنبلیله 7_کوکوسبزی_پودرگل محمدی،کاری،دارچین،فلفل سیاه 8_لوبیاپلو/کلم پلو/هویج پلو:ادویه پلویی ومقداری دارچین 9_مرغ وماهی:بهترین ادویه زعفران،زنجبیل،برگ بو،پودرسیر 10_کباب تابه ای:فلفل سیاه،پودرلیموعمانی،زردچوبه،سماق 11_گوشت:پودرپیاز،دانه کرفس،فلفل قرمز،فلفل سیاه ،فلفل سفید،نمک(جعفری،رزماری،ریحان،پونه)خشک 12_سوپ:پودرآویشن،یکیادوعددبرگ بو 13_قیمه پلو:هل،دارچین،پودرگل محمدی نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اين غذا واقعا مزه عجيبي داره قول ميدم عاشقش بشين ... امتحانش كنيد . مواد اوليه به ازاي ٤ نفر ٤٠٠ گرم سينه مرغ پياز متوسط ١ عدد فلفل دلمه هاي رنگو به اندازه ١ عدد متوسط قارچ ٤٠٠ گرم آويشن فلفل سياه پودر سير نمك نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
جو پخته شده یک ونیم پیمانه هویج نگینی ریز نیم پیمانه پیاز نگینی ریز ۲عدد قارچ ورقه شده نیم پیمانه شیر یک پاکت خامه صد گرم کره ۲۵گرم آرد ۲ق.غ آب مرغ ۱لیوان ادویه مخصوص سوپ سفید فلفل سفید نمک فلفل سیاه وجعفری برا تزیین ابتدا هویج جوپیاز وقارچ رو بزارید با هم بپزه با دو لیوان آب جوش ویه لیوان آب مرغ یا اشکنه بعد تو یه ظرف دیگه کره رو ذوب کن وبا آرد تفت بده تا خامیش گرفته بشه بعد شیر اضافه کن کم کم تا گلوله نشه بعد خامه رو بریز ومدام هم بزن تا غلیظ بشه بعدبه سوپ اضافه کن وبا حرارت کم بپز بعد خاموش کردن آب یه لیمو تازه بریز توش نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
کاری از فری جون ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥
کیک تولد کاری از معصومه جون ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂
مواد لازم دال عدس (عدس قرمز)برنج بلغور گندم پیاز خرد شده سیر خرد شده رب گوجه فرنگی رب فلفل(اختیاری) روغن زیتون نعناع خشک آب نمک،فلفل سیاه، فلفل چیلی و ادویه دلخواه طبق ذائقه طرز تهیه: دال عدس، برنج و بلغور را جداگانه شسته و آبکش کنید،روغن زیتون و کره را در قابلمه بریزید و گرم کنید، پیاز را اضافه کنید و تفت دهید به مدت 1 دقیقه،سپس سیر و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و کمی تفت دهید، بعد برنج و بلغور را در قابلمه بریزید و تفت دهید، عدس را نیز در قابلمه بریزید و خیلی کوتاه تفت دهید و آب داغ را اضافه کنید هم بزنید و اجازه دهید با حرارت متوسط ​بپزند تا مواد سوپ نرم شوند. فراموش نکنید که هرازگاهی سوپ را هم بزنید ،وقتی نرم شد ، ادویه ها و نمک را اضافه کنید و در صورت تمایل با گوشت کوب برقی سوپ را له و یکدست کنید،و گرم سرو کنید نوش جان💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم ۵ نفر برنج ۴ پیمانه ساق مرغ ۸ عدد خلال پسته ۱۰۰ گرم خلال بادوم ۱۰۰ گرم زرشک ۱۰۰ گرم کشمش ۱۰۰ گرم پوست پرتغال ۱۰۰ گرم زعفران دم کرده ۵ قاشق غ خ نمک ۲ قاشق غ خ طرز تهیه برنج و با نمک خیس کنید و با روغن و نمک و اب درحال جوش ۱۰ دقیقه بپزید و ابکش کنید و با زعفرون دم بزارید ،مرغ رو سرخ کنید و با زعفرون و نمک و اب بزارید دم بکشه،مواد تزیین مرصع پلو رو هم توضیح دادم . نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم سیب زمینی ۴ عدد پیاز متوسط یک عدد تخم مرغ ۲ تا زردچوبه یک ق چ شوید، نمک، فلفل سیاه و زعفران به مقدار دلخواه نان تست اول سیب زمینی ها رو بزارید تا خوب بپزه بعد بزارید خنک بشه یا مثل من زیر آب سرد بگیرید سیب زمینی رو با رنده درشت رنده کنید پیاز رو با رنده ریز و حتما آب پیاز رو بگیرید برای اینکه کوکو وا نره میتونید یک قاشق غذاخوری آرد نان باکت کوکو رو میتونید بهش ۳ تا تخم مرغ بزنید اینجوری مایع کوکو شل میشه و میتونید با ملاقه متیع رو تو تابه بریزید و اگر همین ۲ تا باشه سفت میشه میتونید وقتی مایع کوکو آماده شد بزاریدش داخل یخچال حتما تابه خوب گرم بشه بعد کوکو رو بریزید کوکو سیب زمینی خیلی روغن به خودش میگیره برای همین تو تابه نچسب خوب درستش کنید که کمتر نیاز به روغن باشه نوش جان💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
می توانید برای درست کردن بورانی اسفناج از گردو نیز استفاده کنید که ان را بسیار لذیذ تر و مفید تر میکند و طعم ان برای کودکان شما نیز جذاب تر میشود. فقط کافیست گردو هارا خرد کنید و ان ها را به ماست و سیر رنده شده و بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید. جالب است که بدانید بعضی ها در بورانی برای این که ان را از حالت ساده خارج کنند، از پیاز داغ و نعنا داغ استفاده می کنند که فقط کافیست انها را در مرحله ی نهایی اماده کردن بورانی در ظرف اضافه کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
طرز تهیه میگوهارو نیم ساعت توی کمی آب نارنج نمک فلفل ادویه و پاپریکا و پودر سیر مزه دارکردم بوش کامل از بین رفت.3 تاظرف یکی ارد یکی 2تا تخم مرغ زده شده و یکی هم ارد سوخاری ک خودم از اضافه ی نون باگت درست کردم و با ادویهای دلخواه مخلوطش کردم.ب ترتیب میگورو توی ارد تخم مرغ و اردسوخاری زدم و بعد تو روغن داغ سرخش کردم.فقط خیلی سرخش نکنین ک سفت بشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍤🍤🍤🍤🍤🍤🍤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای۴ نفر ⁦تخم مرغ 2عدد میگو 500گرم اب لیمو ترش 2قاشق غذاخوری پودر سیر 1ق غذاخوری آرد 1پیمانه نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم طرزتهیه ۱- ابتدا میگو ها را پاك كرده و بشویید و داخل آبكش قرار دهید تا كاملا خشك شوند.در ظرفی مناسب آب لیموترش،پودر سیر،نمك،فلفل و میگوهای خشك شده را قرار داده و درب آن را ببندید و 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید. ۲- تخم مرغ را درون کاسه ای بشکنید و بهم بزنید .آرد و پودر سوخاری را هر كدام مجزا داخل دو ظرف مختلف بریزید. ۳- پس از مدت ۱ الی ۲ ساعت میگوها را از یخچال خارج کنید ، درون تابه به مقدار زیاد روغن بریزید و بگذارید داغ شود ، ۴- میگوها را به ترتیب درآرد ، تخم مرغ و در مرحله آخر پودر سوخاری بزنید و در روغن داغ قرار دهید وقتی برشته و طلایی شد خارج کنید و روغن اضافه آن را بگیرید. نکته به جای پودر سیر میتوانید از ۲ حبه سیر استفاده کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍤🍤🍤🍤🍤🍤🍤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با شکلات اب شده و پودر نارگیل یه تزیین ساده و شیک برای کیکهاتون یاد بگیرید ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
قورمه سبزي:تره -جعفري -گشنيز- اسفناج-شنبليله آش:جعفري -تره -گشنيز-اسفناج دلمه:شويد -نعنا -جعفري-ترخون -گشنيز- كوكو؛جعفري- تره -شويد -گشنيز سبزي پلو؛تره- جعفری- گشنیز- شوید- شنبلیله و کمی سیر سبزي كوفته:جعفري_تره-ترخون-مرزه-گشنيز-پيازچه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
مواد لازم دانه انار 1.5 لیوان لبو نیم پز ۱ عدد سایز متوسط آب انار ۲ تا ۳ لیوان سرکه ۱/۴ لیوان پودر گلپر نصف ق چ پودر گشنیز ۱ ق چ سیاه دانه ۱ ق چ سبزی معطر(زولَنگ) به میزان لازم نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا آب انار و سرکه رو به مدت ۵ دقیقه در ظرف لعابی میجوشونیم بعد انار و لبو رنده شده (ساطوری شده) بهش اضافه میکنیم حدود ۲ دقیقه بجوشه بعد از خنک شدن ادویه جات و سبزی رو اضافه میکنیم من ازچند تا تیکه نبات هم استفاده کردم تا کمی شیرین بشه و سردی ترشی معتدل بشه. درظرف در بسته و در یخچال نگهداری میکنیم. باسرکه هم به روش بالاست فقط به جای آب انار از سرکه استفاده میکنیم نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
کیک یزدی کاری از خانم جمالی ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥧🥧🥧🥧🥧🥧🥧🥧
تخم مرغ ۳عدد آرد یک ونیم پیمانه شکر یک لیوان سرخالی روغن یک لیوان سرخالی بکینگ ۲ق.چ وانیل نصف ق.م پودر کرم کارامل ۱بسته شیرولرم ۱لیوان ابتدا آرد بکینگ سه بار الک کن بزار کنار تخم مرغ وانیل با همزن برقی تا کشدار شدن وکرم شدن بزن شکر(دانه ریز)با پودر کرم کارامل وروغن وشیر هم بزن شکر باید کامل حل بشه پودر کردن شکر بهتره حالا یه لیوان از مخلوط بردارکنار بزار به بقیه تخم مرغ وآرد رو در چن مرحله اضافه کن وبا لیسک دورانی بزن حالا اون یه لیوان که برداشتی بهش سس کنار پودر کرم کارامل رو بزن وترکیب کن فر ۱۸۰گازی ۱۷۰برقی ۳۰تا۴۰دقیقه قالب۲۲ مناسبه بعد در آوردن از قالب دوباره برگردون تو قالب وسس رو همون یه لیوان که با سس پاکتی قاطی کردی رو بریز وبزار ۱ساعتی جذب بشه سس تافی کره ۵۰گرم خامه۲۰۰گرم شکر۱لیوان خامه بن ماری کن بعد شکر رو تو ماهی تابه با حرارت خیلی کم حال پاشیدن بریز وبزار اب بشه بعد کره نرم وبعد خامه رو حل کن وبزار غلیظ بشه بعد خاموش کردن غلیظتر میشه این سس نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰