eitaa logo
آشپزی آسان
18.9هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
25.9هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم ماست شیرین : یک قاشق غذاخوری ( ماستی که نه سفت باشد نه شل ) آرد : یک قاشق عذاخوری تخم مرغ : یک عدد بکینگ پودر : یک قاشق چایخوری وانیل : نوک قاشق چایخوری شکر: یک لیوان آب : نصف لیوان زعفران: مقداری روغن مایع فراوان طرز تهیه شکر و آب رو بزارید بجوشه و قوام بیاد بعد زعفرون رو بهش اضافه کنید وازرو گازبردارید و بزارید تو یخچال کاملا خنک بشه. آرد ماست تخم مرغ وانیل و بکینگ پودر رو خوب باهم مخلوط کنید ، روغن رو داغ کنید و ازمایع با قاشق بریزید توروغن، پخت این خاگینه قلق خاص خودش رو داره ، اولا باید قاشق رو عمودی بگیرید تا تا سطح کمتر بشه درثانی روغن نه زیاد اغ باشه و نه زیاد سرد! با رعایت این شرلیط باز هم ممکنه خاگینه ها نمای خوبی پیدا نکنند ، چند بار که پختید قلقش دستتون میاد. وقتی خاگینه ها سرخ شدند اونها رو بندازید تو شربت خنک و بعد از 10 دقیقه ازتو شربت خارج کنید، توجه کنید که سطح خاگینه ها نباید به هیچ عنوان سوراخ بشه چون پفش میخوابه. بعد با انواع مغزها تزئین کرده و سرو کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مخصوص این فصل خیلی عالی و پر طرفداره طالبی کوچک(حدودا 500گرم) شیر 3/4 لیوان شکر(بستگی به شیرینی طالبی) 2 ق غ ریختم پودر ژلاتین 1/5 ق غ خامه صبحانه 100 گرم پود ژله طالبی یک بسته نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍨🍈🍨🍈🍨🍈🍨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابتدا ۷۰۰ گرم گوشت_چرخکرده گوساله و سیصد گرم گوشت سینه_مرغ دو عدد پیاز متوسط رنده شده دو قاشق آردگندم فلفل_سیاه و نمک و پاپریکا و یک لیوان جعفری و گشنیز را خوب مخلوط می کنیم و برای ده دقیقه ورز می دهیم توی ظرف با سرپوشیده یکساعت داخل یخچال قرار می دهیم . دوباره خوب ورز داده با سیخ چوبی کباب های خود را درست کرده ظرف فر را کمی چرب کرده سیخ های کباب به همراه یک استکان آب قرار داده با دمای ۲۰۰ درجه سی تا چهل دقیقه می پزیم و همراه پیاز و گوجه سماق زده نوش جان می کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
. 🎁 یک #هدیه ویژه به مناسبت افتتاح فروشگاه دریافت کنید. دریافت هدیه ↙️ https://eitaa.com/joinchat/637206880C5ca7d4fc1e .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اين راه حلى كه ميگم آرد سفيد معمولى هستشما وقتى بادمجونو به ارد آغشته كنيد باعث ميشه كه روغن زياد جذبش نشه بادمجون ها رو به این شکل و ضخامت برش بدین و بزارین روغنتون داغ بشه البته روی حرارت متوسط (روغن زیاد ریختیم که بهتون نشون بدیم آخر کار هیچی از حجم روغن کم نمیشه) بادمجون ها رو توی آرد بزنین و بزارین تو روغن تا سرخ بشه و بعد از اینکه دو طرفش سرخ و خوشرنگ شد از روغن دربیارین میبینین که روغن همونقدر هست که قبلا بود و میتونین کلی بادمجون دیگه توش سرخ کنین نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
٤ ليوان شير رو با١٧ ،١٨ عدد خرماو ٤،٥عدد گردو ميكس كنيد،با دو ق گلاب،حالا سه ق غ آرد رو با سه غ ق كرده تفت بديد تا خاميش بره و كمي كرم رنگ بشه،دو ليوان شير اضافه كنيد همراه ١٠ ق غ شكر تا كم و زياد نشه چون شيريني خود خرماكافي نيست و هم بزنيد تا بجوشه، در آخر يك بسته خامه صبحانه ٢٠٠ گرمي رو بزنيد تا باز بشه به مواد اضافه كنيد ونوك ق وانيل بزنيد و زير اجاق رو خاموش كنيد تا از داغي بيفته،سه ق غ پودر ژلاتين رو روي سه ق آب سرد بريزيدتا اسفنجي بشه،بعد هم شير خرما رو به اين مواد اضافه كنيدو بعد مخلوط شدن ،ژلاتين رو اضافه كنيد و قالب رو چرب كنيد و داخل قالب ريخته و در يخچال به مدت ٧الي ٨ ساعت بگذاريد تا كاملا ببنده..در آخر كنارهاي قالب رو با كارد آزاد كنيد و ته قالب رو دو سه ثانيه داخل آب گرم فرو كنيد و به ظرف مورد نظر برگردونيد نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون تهیه خمیرمایه ، تهیه آسان و سریع ، اسکناس های پر از شکلات ، امتحان کردن آنها فوراً یک لذت است! موادلازم 250 گرم آرد 00 50 گرم پودر قند 5 گرم جوش شیرین یا 5 گرم جوش شیرین 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل 25 میلی لیتر روغن دانه 150 میلی لیتر شیر خامه فندق پودر قند برای پاشیدن طرزتهیه آرد را با مایه قند ، جوش شیرین ، عصاره وانیل ، روغن دانه ، شیر ترکیب کرده و خوب مخلوط کنید. خمیر را رول کرده و با استفاده از قالب دایره ای دیسک درست کنید. دیسک ها را با آب خیس کنید ، کرم فندق را در مرکز آن ریخته و با دیسک دوم آن را بپوشانید. روی لبه ها خوب محکم کنید. ساندویچ ها را از دو طرف داخل ماهیتابه بپزید. نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥯🥯🥯🥯🥯🥯🥯
ادویه هایی که در سالاد و ترشی خیلی استفاده میکنم تا سردی و نفخ سبزیجات رو میگیره و از دل درد جلوگیری میکنه این ادویه ها گرم هستن هم طعم خوبی داره گل سرخ_ پیازچه خشک _تخم گشنیز_زنیان_شوید_نعنا_آویشن_فلفل قرمز_کنجد نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
شیر ۵ لیوان شکر ۱ لیوان آرد ۴ قاشق غ نشاسته ذرت ۲ قاشق غ پودر ژلاتین ۲ قاشق غ پودر کاکائو ۲ قاشق وانیل نوک قاشق همه مواد رو بجز پودر کاکائو و وانیل نصف کردم و داخل دوتا قابلمه جدا ریختم و به یکی پودر کاکائو و به یکی دیگه وانیل اضافه کردم و خوب با همزن دستی زدم تا یکدست بشه و گلوله ها حل بشه بعد سر گاز قرار دادم و مدام مخلوط کردم تا ته نگیره و به جوش بیاد بعد از جوش اومدن و قوام اومدن مواد از سر گاز برداشتم قالبهای مورد نظر که بهتره کاسه گرد و گود باشه رو چرب کردم و یک قاشق از مواد سفید ریختم بعد یک قاشق از مواد کاکائویی دقیقا در وسطش ریختم و دوباره از مواد سفید در مرکز روی مواد قهوه ای ریختم و همینجور ادامه دادم تا ظرفم پر بشه بعد ۶ ساعت داخل یخچال قرار دادم تا سفت بشه بعد از قالب جدا کردم و روش رو با پودر نارگیل پوشوندم و سرو کردم نوش جان💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
مواد لازم نخود دو پیمانه لوبیا یک پیمانه عدس یک پیمانه رشته یک بسته َسبزی اش 300 گرم کشک به میزان لازم نمک و فلفل سیاه و زردچوبه هم به میزان لازم سیر داغ، پیاز داغ، نعناع داغ هم به میزان لازم طرز تهیه: خب من حبوبات و از روز قبل خیس می کنم نخود ولوبیا وبعد عدس میپزیم اب و می زارم جوش بیاد وقتی که جوش اومد سبزی اش و بهش اضافه می کنم می زارم سبزی بپزه در ظرفتونو نزارین چون باعث میشه رنگ. سبزی تیره بشه وقتی که سبزی پخت رشته رو اضافه می کنم رشته هم که پخت و نزدیک جا افتادن اش بود حبوباتم اضافه می کنم اگه رشتتون زیاد لعاب نداد و آشتون جانیفتاد حتما سه چهار ق غ آرد گندم و با کمی آب رقیق کنید آخر کار هم نمک و فلفل سیاه و پیاز داغ و نعناع داغ و سیر داغ و اضافه می کنم کشکم که موقع سرو می ریزیم دوست داشتین با کشک و نعناع داغ و سیر داغ و پیازداغ ترینش کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
زرده تخم مرغ ۳ عدد پودر قند نصف لیوان گردو نصف لیوان وانیل کمی آرد ۱ ق‌م زرده تخم‌مرغ و وانیل را با همزن میزنیم تا رنگ آن روشن شود و پف کند، بعد پودر قند را اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم، آرد را اضافه و مخلوط میکنیم و در آخر گردو را افزوده و با لیسک هم میزنیم، با قاشق چایخوری از مواد برداشته و کف سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتیم میریزیم، کم بریزید چون پخش میشه، بعد توی فر ۱۳۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید... حواستون باشه در فر رو باز نکنید، همینکه زیر شیرینی ها طلایی شد از فر درش بیارید، یه ربع تو فضای آشپزخونه بزارید بعد از سرد شدن از کاغذ روغنی جداکنید، میتونید قبل از گذاشتن توی فر کمی خلال بادوم و پسته و گردو روی شیرینی بریزید، تا مثل شیرینی های بیرون بشه نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاری از دل آرا عزیز ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
مواد لازم گوشت 500 گرم لپه پخته1 پیمانه برنج نیم‌پز1 پیمانه سیب زمینی پخته1 عدد فلفل، نمک، زردچوبه، سبزی کوفته تخم مرغ 2 عدد پیاز متوسط1 عدد آرد سفید1 ق سوپخوری طرز تهیه گوشت، سیب زمینی، پیاز و لپه‌ را با هم چرخ کرده و بعد با آرد، سبزی خرد شده، تخم مرغ، برنج و ادویه مخلوط می‌کنیم و خوب آن‌ها را ورز می‌دهیم تا خمیر بدست آمده حالت چسبندگی پیدا کند. خمیر آماده شده را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کرده و به صورت ۴ کوفته بزرگ درمی‌آوریم. وسط هر کوفته را باز کرده و داخل آن نصف یک عدد تخم مرغ پخته شده، پیاز داغ، چند عدد آلو خشک، کمی مغز گردو و زرشک می‌گذاریم. سپس کوفته را کاملا گرد می‌کنیم. در ادامه کار یک عدد پیاز را خرد کرده، و در روغن سرخ می‌کنیم. بعد همراه با زردچوبه، نمک، فلفل، رب گوجه فرنگی و آب میگذاریم تا جوش بیاید. سپس کوفته‌ها را در آن می‌اندازیم و با حرارت ملایم آن‌ها را میپزیم نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆
مواد لازم خامه صبحانه ۲۰۰ گرم کارامل نصف قوطی(منظور شیر عسلی که حدودا ۴ ساعت جوشیده و غلظت پیدا کرده.) پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم بستنی وانیلی نصف لیوان پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاری اب سرد یک سوم لیوان ژله بلوبری یک بسته طرز تهیه اول از همه پنیر و خامه رو با هم‌مخلوط میکنیم به همراه کارامل.وقتی یک دست شد بستنی رو هم اضافه میکنیم.پودر ژلاتین رو روی اب سرد میپاشیم حالت اسفنجی که شد بنماری میکنیم.بعد به موادمون اضافه میکنیم.یک بسته ژله رو طبق دستور درست میکنیم و بعد از هم دما شدن با محیط به موادمون اضافه میکنیم و داخل قالب میریزیم‌.حدود ۳ ساعت در یخچال میزاریم تا سفت بشه.و اگه قالبتون سیلیکونی بود یک ربع هم فریزر بزارید تا راحت دسر از قالب جدا بشه نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🫐🥮🫐🥮🫐🥮
مواد لازم برای۲ نفر مرغ چرخ کرده ۲۵۰ گرم پیازچه خرد شده ۲ عدد سیر کاملا خرد شده ۱ حبه نمک ۱/۲ قاشق چای خوری فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری تخم مرغ ۱ عدد آرد سوخاری ۴۰ گرم برای ساندویچ: نان همبرگر ۲ عدد کاهو به مقدار لازم گوجه فرنگی ورقه شده به مقدار لازم خیار ورقه شده به مقدار لازم سس مایونز به مقدار لازم سس فلفل قرمز (چیلی) به مقدار لازم دیپ مایونزو فلفل قرمز: سس مایونز ۳ قاشق غذا خوری سس فلفل قرمز (چیلی) ۳ قاشق غذا خوری طرز تهیه مرغ و پیازچه و سیر و تخم مرغ و نمک و فلفل رو در ظرفی خوب مخلوط می کنیم. آرد سوخاری رو اضافه کرده خوب مخلوط می کنیم و به دایره هایی اندازه متناسب با نان ها ی ساندویچی به ضخامت 1 سانت شکل می دهیم. برگر ها رو در تابه ای نچسب در مقدار کمی روغن سرخ می کنیم. روی نان ها کمی کره مالیده در تابه کمی برشته می کنیم. روی نان ها کمی مایونز می زنیم. در ظرفی مایونز و سس چیلی رو مخلوط می کنیم. در هر نان ساندویچی کاهو و گوجه فرنگی و خیار و یک چیکن برگر می گذاریم و کمی از مخلوط سس می زنیم. نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔
مواد لازم برای۲ نفر شاتوت ۱ پیمانه موز رسیده ۱ عدد پرک نارگیل ۱/۴ پیمانه ماست یونانی ۱ پیمانه تخم شربتی ۲ قاشق چای خوری تخم کدوی خام ۱ قاشق چای خوری طرز تهیه ۱- موز و ماست را داخل دستگاه غذاساز یا مخلوط‌کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد نرم و کرم‌مانند شود. ۲- شاتوت‌ها را در چند مرحله اضافه کنید. البته چند عدد را برای تزیین نگه دارید. بعد از اضافه کردن شا توت به هم زدن و پوره کردن ادامه دهید تا اسموتی، یکدست و پوره‌مانند شود. ۳- اسموتی آماده و نرم را در کاسه‌های مناسب برای سرو بریزید و با چند عدد شاتوت تزیین کنید. تخم شربتی و تخم کدو را به همراه پرک نارگیل در گوشه دیگر آن بریزید و سرو کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥤🥤🥤🥤🥤🥤🥤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
احساساتی که ما را غرق خود می‌کنند، آنهایی هستند که از ترس می‌آیند؛ و احساساتی که به ما انرژی بیشتری می‌دهند، آنهایی هستند که از عشق می‌آیند. اگر دست از سرزنش خود برداریم، می بینیم که چه انرژی عظیمی از درونمان آزاد می شود. خود را عالی بدانیم، خود را موهبتی از طرف خدا تلقی کنیم، خود را دوست بداریم، خود را دوست داشتنی ببینیم. همه احترامات را نثار خود کنیم، آن گاه در کمال شگفتی می بینیم که: هنگامی که انسانیت خود را می ستاییم، برای انسانیت همه آدم ها ارزش قائلیم، آنگاه زندگی را تقدیس می کنیم و ظلم نمی کنیم. اگر خود را دوست بداریم، از هیچ کس متنفر نخواهیم بود. •🍃‌🌺‌🕊‌🌺‌🍃‌• ─┅─═ঊঈ🐅‌ঊঈ═─┅─ 🍃‌درود بر شما 🌸‌صبح پنجشنبه تان به شادی 🍃‌نسیم آرامش، احساسی ست که... 🌸‌هر لحظه در قلبتان جاری است 🍃‌کافی است پنجره دلتان را 🌸‌کمی بگشایید... 🍃‌بارالها، در این روز زیبا 🌸‌بهترین تقدیر و سرنوشت را 🍃‌نصیب مردم سرزمینم گردان 🌸‌آمین🌸‌ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🌹‌‌‌☕️🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🌹‌‌‌☕️🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🌹‌‌‌🍃‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷سلام صبحتون بخیر طاعات و عبادات قبول ایام ضربت خوردن و شهادت حضرت مولا تسلیت باد خدایا به حق مولا علی(ع) در کسب و کار همه برکت در وجودشان سلامتی در زندگیشان خوشبختی و درخانه همه آرامش قراربده. 🌺الهی_آمین 🌷روزتون مملو از یاد خدا.. ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
برای افطار این شربت خوشمزه رو درست کنید و نوش جان کنید. شربت_زعفرانی رو با بیدمشک ، گلاب کمی آبلیمو و تخم شربتی و آب و یخ مخلوط کرده و سرو می کنیم.من چند تکه توت_فرنگی هم داخل لیوان انداختم . با برش های لیمو هم خیلی خوب می شه نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸
۴ لیوان شیر و ۴ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین و نصف لیوان شکر رو با هم مخلوط کردم و گذاشتم روی بخار آب تا پودر ژلاتین و شکر حل بشه. بعد ۵ قاشق غذاخوری خامه صبحانه و ۲ قاشق گلاب اضافه کردم و داخل قالب ریختم و گذاشتم تو یخچال تا ببنده .بعد از دو ساعت از یخچال خارج کردم و داخل ظرف سرو برگردوندم . این دسر چون خامه داره و چرب هست نیازی به چرب کردن قالب نیست و راحت از قالب درمیاد. ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍮🍮🍮🍮
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
❌لووتروکسین نخورید❌ چند ساله دارید از این قرص پر عوارض استفاده میکنید؟ ده سال؟پنج سال؟ پونزده سال؟ از عوارض این قرص بخوام بگم 👇👇 1 باعث ریزش مو و یا کم شدن تراکم موهاس 2 به مرور روی عملکرد قلبتون تاثیر داره 3 پوکی استخوان 4 گاها بی خوابی 5 افزایش وزن 6مشکلات عصبی و کلی عوارض دیگه دیگه وقتشه به صورت قطعی درمان بشید برای کسب اطلاعات بیشتر فرم زیر را پر کنید 👇👇👇👇 https://formafzar.com/form/kb254 https://formafzar.com/form/kb254
۱۲۵ گرم روغن جامد پخت و پز و ۱۲۵ گرم روغن قنادی و ۱۲۰ گرم پودر قند رو حدود ۱ دقیقه در حد مخلوط شدن هم می‌زنیم. ۱ عدد تخم مرغ و ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل رو افزوده وکمی هم می‌زنیم ۱/۸ لیوان آب و۱/۴ لیوان شیر و ۳_۴ لیوان آرد رو کمکم افزوده و در حد جمع شدن خمیر آرد اضافه کنید و با نوک انگشتان ورز دهید به هیچ وجه خمیر رو با کف دست ورز ندهید ۰/۵ ساعت تو یخچال بزارید خمیر رو حدود ۰/۵ میلیمتر پهن کنید با قالب بزنید حدود ۱/۴ ق چ مواد میانی بریزین و بپیچین داخل مایکروفر ۱60 درجه به مدت ۱۵ _۲۰ دقیقه در حد طلایی شدن زیر خمیر، مواد میانی شامل گردوی ریز شده، خرمای پوست گرفته و پوره شده، جوز هندی، دارچین، پودر زنجبیل و یک قاشق روغن مایع می باشد نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟
مواد لازم پياز 1عدد برنج 2 لیوان سیب زمینی 1 عدد نمک به میزان لازم گوجه فرنگی 5 عدد روغن نصف استکان زردچوبه به میزان لازم طرز تهیه ابتدا گوجه ها را شسته و رنده کنید و یا در مخلوط کن پوره کنید.برنج رابشویید و آن را به همراه دو لیوان آب و گوجه فرنگی پوره شده و نمک بگذارید دو ساعت خیس بخورد. در ظرف مناسب پیازداغ کنید و کمی زردچوبه و نمک را در آن بریزید و آن را به برنج اضافه کنید برنج را با همان آب اضافه شده روی شعله بگذارید و سیب زمینی های نگینی شده و سرخ شدهرا به آن اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد تا آب آن تمام شود و فقط در حدود چند قاشق آب برای دم کشیدن باقی بماند.برنج را دم بیندازید و اجازه دهید آماده شود نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍کانال جدید حسن ریوندی افتتاح شد 👇 https://eitaa.com/joinchat/942145660C5090edef8f https://eitaa.com/joinchat/942145660C5090edef8f جوین شید بخندید😂😂👆👆💦💦 🔴❌😂❌💦