eitaa logo
مرجع تخصصی طب سنتی
27هزار دنبال‌کننده
31.6هزار عکس
2.1هزار ویدیو
105 فایل
بِسْــــــمِ‌اللَّهِ‌الرَّحْمَـنِ‌الرَّحِيــمِ 🌿🍎مرجع تخصصی طب سنتی ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ به فرشگاهمون هم سر بزنید😍👇‌ https://eitaa.com/joinchat/1982595119Cdf2e555301 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ تبلیغات: eitaa.com/joinchat/4156162063Cb933bce735
مشاهده در ایتا
دانلود
M G: سلام اینم شکلات صبحانه سالم با دستور کانال شکر خدا مورد استقبال پسرم که عاشق شکلات هست قرار گرفت ممنون از اینهمه روشنگری پایدار و تندرست باشید 🌿يا زهرا جاااانم 🌿: نوش جانتون @GMO_NO
G♡♡ĿßΛŔG •—»ღ.· ™·ღگـــــــلــــــــبـــــــرگـــــــღ.· ™ღ«—•: سلام شبتون بخیر ... ببخشید میشه توضیح بدید که چرا لیسیتین مضر هست؟ شوهرم تو گوگل سرچ کردن سه صفحه خواص لیسیتین براش اومد بالا... توضیح میخوان که عوارض استفادش چیه؟ 🌿يا زهرا جاااانم 🌿: سویا در جهان تراریخته است جز چند کشور محدود که سالمش رو دارن متاسفانه بقیه کلا تراریخته هستند لیسیتین هم از مشتقات سویاست و وقتی خود سویا مشکل داشته باشه قطعا لیسیتین هم خالی از اشکال نیست متاسفانه حقایق بیان نمیشه @GMO_NO
ابوالفضل: سلام ممنونم بابت کانال خوبتون من اصلا نمیدونستم چی به خورد بچه هام میدم مخصوصا که شوهرم سوپرمارکت داره و بچه هام آزاد بودن در خوردن خوراکی های جور واجور.ولی الان یه ماهه که با کانال خوبتون آشنا شدم و از خدا واقعا شاکرم.توی این یه ماه سعی کردم از ۱۰۰ درصد محصولاتی که داخل مغازمونه و تقریبا ۹۰ درصد از لیستین سویا وذرت و تراریخته ان به ۴۰ درصد کاهش بدم.و قصدمم اینه کمتر کنم.چون تازه شروع کردم.بجای بیسکوییت به بچه هام فتیر میخرم.بجای کیک های آماده خودم درست میکنم .برای بار اول رب درست کنم.لواشک درست کردم .مصرف شیرمون واقعا بالا بود کلا حذفش کردم و شیر و ماست محلی تهیه میکنم از جای مطمعن.بجای سویا سیب زمینی استفاده میکنم و قصد دارم برا بچه هام خودم بستنی درست کنم و کلی چیزایه دیگه.ببخشید طولانی شد🙏🙏 🌿يا زهرا جاااانم 🌿: 🌹🌹🌹احسنت درود بر شما @GMO_NO
سید محمد امین: گوشت بوقلمون برای مصرف خوبه یا گوشت شتر مرغ ؟؟؟ سلام خسته نباشید برای گوشت چرخی میشه گوشت شتر با گوشت بوقلمون چرخ کرد و استفاده کرد ؟؟؟ 🌿يا زهرا جاااانم 🌿: سلام هر دو خوبن @GMO_NO
Mb: خیلی خیلی ممنونم به خاطر توجهی که به کانالتون دارید و برای مدیریت و پاسخگویی وقت میذارید. مشارکت اعضا عالی هست. من خودم برای درست کردن تنقلات سالم که شما یا اعضا معرفی میکنید به وجد میام. خدا بهتون عزت بده. 🌹🌹🌹🌹 🌿يا زهرا جاااانم 🌿: 🌹🌹🌹 @GMO_NO
اینم روغن غنچه که جدیداً تمام شبکه ها چقدر پر زرق و برق تبلیغ میکنن ! سویای تراریخته 😐☝️☝️☝️ @GMO_NO
مهربان زهرا: سلام وقت بخیر.یه سوال داشتم . من بیشتر اوقات بخاطر کمبود جا میوه و یا گوجه ک می‌خوام در طول روز استفاده کنم طبق فرمایش شما میزارم‌ داخل آب .گاهی وقتا این مدت به ۶ تا ۷ ساعت میرسه تا فرصت شستن پیدا کنم .آیا این مدت زمان می‌تونه روی سلامت میوه از بابت سموم تاثیر منفی داشته باشه ؟؟ 🌿يا زهرا جاااانم 🌿: سلام خوبه هیچ ایرادی نداره @GMO_NO
Attaran: سلام شنیدم گوجه تراریخته هست درسته؟ 🌿يا زهرا جاااانم 🌿: سلام خیر تراریخته نیست ولی اصلاح شده است یعنی هر چه کمتر مصرف بشه بهتره @GMO_NO
یازهرا: سلام و عرض ادب تمامی مستندات شما قابل اعتنایی چون عکس هست لطف کنین فیلم بفرستین ضمنابرابادمجان چن ساله که این اتفاق افتاده وگرنه بیش از سی سال هست که بنده یادم هست این رنگی نیس 🌿يا زهرا جاااانم 🌿: بیش از شصت سال هست که دشمن ابتدا با اصلاح بذر ها به سراغ کشاورزی ما امد در اینترنت بحث اصل 4 ترومن رو مطالعه بفرمائید بادمجان اصیل .بادمجان زرد و سفید پرتخم هست یعنی پر تخم بودن نکته اصلی ماجراست چون سایر بادمجان های اصلاح شده کانلا مشخص هست که کم تخم هستند یا اصلا تخم ندارند @GMO_NO
سادات: سلام کیک وبیسکوییت خونگی چطوره؟اوناهم مشکل داره به خاطر بکینگ پودر ووانیل؟ 🌿يا زهرا جاااانم 🌿: سلام اگر میزان بکینگ.پودر کم باشه زیاد مانعی نیست ولی خب هر چه کمتر بسکوئیت مصرف بشه بهتره چون گوارش رو بهم می ریزه @GMO_NO
تغذیه و طب ایرانی (اصلاح سبک زندگی ) اصلاح سبک زندگی .اشنایی با خواص داروهای گیاهی اشنایی با بیماری ها http://eitaa.com/joinchat/3751280661C152f92a31e 👆👆👆
Zahra: سلام امروز رفتم شکر قهوه ای خریدم ریختم تو اب رنگ پس داد تو اینترنت جستجو کردم فهمیدم تقلبیه خیلی دلم گرفت از این که یه عده سود جو نی گذارند سالم زندگی کنیم شرکتشم اصلا مشخص نیست کجاست 🌿يا زهرا جاااانم 🌿: باید فقط از جای مطمئن تهیه کنید.و رنگ پس دادن دلیل بر خوب نبودن نیست @GMO_NO
مشخصات شکر قهوه ای https://www.mirza-sugarcane.ir/fa/brown-sugar/brown-sugar-03
لزوما رنگ پس دادن دلیل بر خوب نبودن نیست .به. هر مطلبی در اینترنت نمیشه اعتماد کرد @GMO_NO
آسمون: سلام عَلَیکُم🌺 صَباحَ النّور بِالنورِقُبَّهُ الحُسَین عَلَیهِ السَّلام🌺 با آرزوی موفقیت و عاقبت بخیر برای شما استاد دلسوز و ارجمند🌺 ☝️☝️☝️☝️ اینم پفک خونگی من که بیشتر از بچه ها خودم خوشحال بودم😊 دلتون نخواد در دو طعم فلفلی و نمکی😋😋😋 ✅☝️👇 نوش جانتوووووون @GMO_NO
ریواس  مواد لازم: 🔸گوشت بدون استخوان: نیم کیلوگرم 🔸پیاز: ۲ عدد 🔸شکر سرخ: ۲ قاشق (اختیاری) 🔸نمک دریا و فلفل: به میزان لازم 🔸نعناع تازه: ۱۵۰ گرم 🔸روغن ارده کنجد:  ۲ قاشق غذا خوری 🔸جعفری تازه: ۲۵۰ گرم طرز تهیه : پیازها رو با روغن تفت میدهیم. گوشت را به‌صورت قیمه خرد کرده و با پیاز مخلوط میکنیم. ۲-۳-تا لیوان آب اضافه کرده و در ظرف را میگذاریم تا کاملا بپزد.. در این فاصله ریواس ها را پوست کنده ، بعد از شستن به قطعات کوچک خرد میکنیم نعناع و جعفری ریز شده را اضافه کرده و و بعد از آن ریواس و نمک و فلفل و شکر سرخ را ریخته. بعد از ده دقیقه غذا آماده است.  ✅ این خورش مخصوص فصل بهار است . زیرا گیاه ریواس در این فصل می روید. ✅ ریواس نباید خیلی بپزد چون له می شود. ✅ با توجه به اینكه ریواس طعم ترشی دارد، اگر خورش را با همین میزان ترشی دوست دارید، لازم نیست شكرسرخ اضافه كنید. @GMO_NO
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
جانم فدای رهبر: خیار_شور_خانگی_ترد_و_خوشمزه مواد لازم: خیار سبز قلمی 4 کیلوگرم آب 19 پیمانه سرکه سفید 1 پیمانه نمک 1 پیمانه ترخون 2 پیمانه شوبد تازه کمی سیر 3-4 حبه فلفل تند به میزان دلخواه طرز تهیه: برای تهیه خیارشور خانگی خوشمزه ابتدا باید سرکه، نمک و آب را مخلوط کرده و بجوشانید. محلول به جوش آمده را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود. در این فاصله، خیارها را شسته و داخل سبد آبکش قرار دهید تا خشک شوند. خیارها را با استفاده از یک سوزن تمیز، سوراخ کنید به طوری که سوزن از یک طرف خیار وارد شده و از سمت دیگر خارج شود. خیارها را درون دبه تمیز بریزید و لابه‌لای آن‌ها شوید و ترخون قرار دهید. سیرها را نیز پوست گرفته و همراه با فلفل‌های تند داخل دبه بریزید. حالا محلول سرکه و نمک را روی مواد داخل دبه بریزید به طوری که کاملا روی خیارها را بپوشاند. برخی افراد در این مرحله چند عدد نخود خام نیز داخل دبه خیارشور می‌ریزند به این دلیل که نخود گاز تولید کرده و باعث تردتر شدن خیارشورها می‌شود. حالا درب دبه را محکم ببندید و آن را در جایی خنک بیرون از یخچال قرار دهید. اگر از وکیوم‌شدن در دبه مطمین نیستید می‌توانید یک نایلون روی دهانه دبه قرار داده و با یک کش پلاستیکی دور آن را ببندید تا کاملا محکم شده و هیچ هوایی وارد آن نشود. بعد از حدود یک هفته درب دبه را باز کرده و خیارها را از داخل آن بیرون بیاورید و داخل شیشه‌های تمیز دردار بریزید. شیشه‌های خیارشور را حتما درون یخچال قرار دهید. خیارشور خانگی ترد و خوشمزه شما آماده است. می‌توانید از آن‌ها در کنار انواع غذاها استفاده کنید @GMO_NO
پفک خانگی 😍😍😍😍😍
🍪 طرز تهیه نان خانگی 🍪 ♨️ روی ساج یا تنور ✅ مــــــــــواد لازم: 📍آرد سالم(سبوس گرفته نشده) ۲ لیوان 📍نمڪ دریا۱/۲ قاشق چایخورے 📍آب سالم به میزان لازم(تا وقتے آرد خمیرے بشه) 🔥 طــــــــــرز تهیه: 🔹🔸 آرد و نمڪ دریا رو مخلوط ڪنید و بهش آب ولرم اضافہ ڪنید و با دست مخلوط ڪنید تا خمیرے یڪدست و نرم بدست بیاد. 👈خمیر نباید چسبناڪ باشہ ولی خشڪ هم نباشہ. این نون بدون خمیر مایہ تہیہ میشہ. 🔹🔸خمیر رو ورز بدید و بعد روش رو بپوشونید و بزارید به مدت ۲۰ دقیقہ استراحت ڪنہ. 🔹🔸خمیر رو به ۸-۹ قسمت تقسیم ڪنید و روے میز ڪار ڪمے آرد بپاشید و با ڪمڪ وردنہ یا دست خمیر رو نازڪ پهن ڪنید و با دست از اطراف ڪمے بڪشید تا نازڪتر شود (البتہ این کار ڪمے مہارت و تجربہ نیاز داره که بعد از مدتی بدست میارید) حالا خمیر رو روے میز پہن ڪنید 🔹🔸حالا تابہ اے رو آماده ڪنید و بزارید رو حرارت تا داغ بشه(در صورت نبود ساج از تابہ استفاده میشه) 👈حرارت باید متوسط باشہ چون نون زود میسوزه و اگر هم ڪمتر باشہ نونتون خشڪ و سفت میشہ پس حواستون باشہ. 🔹🔸خمیر رو بندازید داخل تابہ یا روی ساج یا بکوبید به دیواره ی تنور 👈برای دفعات بعدی یک مشت از خمیر را بعنوان مایه نگه دارید تا نان های بعدی بیشتر قوام پیدا کند ولی دفعه اول ،نیازی به خمیر مایه نیست. اینم از اموزش پخت نان 🌹☝️ @GMO_NO
#نخود عسلی دارچینی مواد لازم: 🔸روغن ارده کنجد یا حیوانی: دو قاشق چایخوری 🔸دارچین: یک قاشق چایخوری 🔸نخود پخته: (در صورت تمایل پوست آن را گرفته) ۴۰۰گرم 🔸شکر قهوه ای : یک قاشق غذاخوری 🔸عسل : یک قاشق غذاخوری 🔸نمک دریا: یک هشتم قاشق چایخوری طرز تهیه: فر را در دمای ٣٧۵فارنهایت گرم می کنیم. نخودهای پخته شده را روی دستمال خشک می کنیم. روغن را با شکر قهوه ای و دارچین در ظرفی مخلوط می کنیم. نخودها را داخل این مواد ریخته و مخلوط می کنیم. نخودها را در سینی فر می چینیم ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فر قرار میدیم تا کاملا ترد بشن. نخودهای برشته رو در حالی که هنوز داغ است در کاسه ای ریخته و عسل و کمی نمک دریا روی نخودها می ریزیم و هم میزنیم و دوباره در سینی میچینیم و میگذاریم خشک بشه. در ظرف دربسته در دمای اتاق نگه می داریم ✅ نخودها سرشار از پروتئین و فیبر هستند و هنگامی که بو داده شوند، حالت تردی رضایت بخشی پیدا می کنند و اگر آنها را با کمی عسل و دارچین بو دهید،یک #خوراکی شیرین خوشمزه خواهید داشت که انرژی شما را نیز افزایش می دهد. 🍁خواص🍁 مقوی ارواح و اعضاء رییسه. یک دوای غذایی لطیف @GMO_NO
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا