از ویژگی های مهم #غلات در مقایسه با سایر دسته های مواد غذایی، هضم سریع و آسان آن است.
طبیعت گندم، گرم و از لحاظ رطوبت و خشکی، معتدل به شمار می آید. بین انواع آردهای گندم، آردی که به میزان کافی سبوس داشته باشد، ارجحیت دارد و از بین نان های گندم موجود در جامعه امروزی #نان_سنگک به جهت دارا بودن سبوس گندم و نیز استفاده کمتر مواد افزودنی همچون جوش شیرین در آن بیش از سایر انواع نان توصیه می شود.
جو نیز از دیگر #غلات_پرمصرف است که البته "غذائیت" آن کمتر از گندم است. طبیعت آن سرد و خشک است و به خاطر طبیعت سردش نفاخ نیز می باشد. از نگاه طب سنتی مداومت برخوردن نان جو برخلاف نان گندم سبب لاغری می گردد.
از نظر طب سنتی، بهترین نان، نان حاصل از گندم است که کاملاً رسیده، سفید، تازه و شسته شده باشد. سپس گندم را می سایند و سبوس آن را در حد اعتدال جدا می کنند نه آنکه همه سبوس آن را بگیرند. آرد آماده شده را خمیر و پس از #تخمیر، آن را در تنوری با حرارت ملایم طبخ می کنند.
🚫👉 @GMO_NO 👈🚫
🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
#معرفی_مواد_مضر_ومواد_سالم
یه جایی یه روحانی رفته بود تبلیغ و از بهشت و جهنم میگفت
یکی پرسید خب تکلیف پدران ما که نمی دونستن چی میشه
روحانی مبلغ گفت ..اونا چون نمی دونستن چیزی به گردنشون نیست و خدا ازشون میگزره
این اقا بلند شد به روحانی گفت خب تو هم جمع و جور کن و برو از اینجا
چیه میخوای ما رو اگاه کنی فردا
بیچاره بشیم چون می دونستیم☺️
حالا شده حکایت خیلی ازما
میگن ندونستن بههتره بزار تو همین ندونستن بمونیم
چیه اگاه بشیم و دردسر بکشیم
بزار سوسیس بخوریم کالباس بخوریم
مواد تراریخته بخوریم
و
واقعا خدا به ما کمک کنه که از تلاش در این راه خسته نشیممممممم
🚫👉 @GMO_NO 👈🚫
🌼🌱🌼🌱🌼🌱🌼🌱🌼🌱🌼
#معرفی_مواد_مضر_ومواد_سالم
کلاس #اصلاح_سبک_زندگی داشتیم
یروز یه چند نفر اومدن وجلسه بعد دیگه نیومدن
وقتی سراغشون و گرفتم گفته بودن این بنده خدا که فقط میگه نخورید 😄
ما نمی تونیم نخوریم
حالا حکایت کانال شده
بابا شما کافیه از اول کانال مطالعه کنید
باور کنید ما هر چیزی رو که منع کردیم جایگزینش و گفتیم
حتی به خاطر بانوان کانال ..یه کانال اشپزی سالم گذاشتیم
اقا ما رو درک کنید لطفا😄☹️
🚫👉 @GMO_NO 👈🚫
▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️
#معرفی_مواد_مضر_ومواد_سالم
🔴 #سردترین_موج_دوازده_سال_اخیر_در_راه
‼️نظر آقای اصغری کارشناس سازمان هواشناسی در مورد #موج_بارشی روز جمعهی این هفته: موج دوم که جمعه میاد میتونه سردترین موج ۱۲ سال اخیر تاکنون باشه!
♻️پیوست؛
🔹مادران توجه بیشتری به پوشش فرزندان و تغذیه منزل در روزهای سرد پیش رو داشته باشند.
🔸#خوراکی_های_طبع_سرد مانند گوجه.خیار. پنیر. شیر.دوغ.ماست.برنج.مرغ.ماهی.ترشیجات کمتر مصرف کنید.
🔹بیشتر #خوراکهای_گرم به خانواده بدهید.
مانند خرما.ارده. شیره. نان. گوشت گوسفند.قیمه.قورمه. عسل.
در هنگام خروج از منزل ساق پاها.پیشانی و کمر را با روغن کنجد چرب کنید و بدن و سر خود را بپوشانید.
حداقل سه تا چهار ساعت قبل از خروج از منرل حمام نکنید.
🚫👉 @GMO_NO 👈🚫
🌴✨🌴✨🌴✨🌴✨🌴
#معرفی_مواد_مضر_ومواد_سالم
از ویژگی های مهم #غلات در مقایسه با سایر دسته های مواد غذایی، هضم سریع و آسان آن است.
#طبیعت_گندم، گرم و از لحاظ رطوبت و خشکی، معتدل به شمار می آید. بین #انواع_آردهای_گندم، آردی که به میزان کافی #سبوس داشته باشد، ارجحیت دارد و از بین نان های گندم موجود در جامعه امروزی #نان_سنگک به جهت دارا بودن سبوس گندم و نیز استفاده کمتر مواد افزودنی همچون #جوش_شیرین در آن بیش از سایر انواع نان توصیه می شود.
جو نیز از دیگر غلات پرمصرف است که البته "غذائیت" آن کمتر از گندم است. طبیعت آن سرد و خشک است و به خاطر طبیعت سردش نفاخ نیز می باشد. از نگاه طب سنتی مداومت برخوردن نان جو برخلاف نان گندم سبب لاغری می گردد.
از نظر طب سنتی، بهترین نان، نان حاصل از گندم است که کاملاً رسیده، سفید، تازه و شسته شده باشد. سپس گندم را می سایند و سبوس آن را در حد اعتدال جدا می کنند نه آنکه همه سبوس آن را بگیرند. آرد آماده شده را خمیر و پس از تخمیر، آن را در تنوری با حرارت ملایم طبخ می کنند.
نانی که سریع #تخمیر می شود، رطوبت بیشتری نسبت به نان های عادی دارد و مصرف آن برای کسانی که مزاج یا معده سرد و تر دارند، به هیچ وجه توصیه نمی شود و نباید در مصرف این نان ها زیاده روی کرد
جالب است که در متون زمان افشاریه و در کتاب مخزن الادویه از نانی به نام «خبزالحواری» به معنای نان سفید یاد شده است. در این کتاب آمده است: «نانی است که در گرفتن سبوس آن بسیار مبالغه کرده باشند و گندم آن سفید بالیده باشد که نان آن سفید شود و بهترین اقسام نان هاست» یعنی گندم این نان کاملاً رسیده و سفید و سبوس آن کاملاً گرفته شده است. در نتیجه نانی که از آن تهیه می شود، « #نان_سفید» نام دارد. این نان یکی از بهترین اقسام نان است، بنابراین نان بدون سبوس در طب سنتی نان بدی نیست در حالی که امروزه گفته می شود نانی که سبوس آن کاملاً گرفته شده باشد، خوب نیست.
روش پخت نان های امروزی در سال 1961 با نام «کارلی وود» در کارخانه های صنعتی انگلستان ابداع شد. در این روش، زمان تخمیر بسیار کوتاه است و به خمیر حجم می دهند. با این کار میزان پروتئین نان کاهش پیدا می کند. به دلیل سرعت تخمیر، این نوع نان در طب سنتی جایگاه ویژه ای ندارد زیرا نانی که سریع تخمیر می شود، رطوبت بیشتری نسبت به نان های عادی دارد و مصرف آن برای کسانی که مزاج یا معده سرد و تر دارند، به هیچ وجه توصیه نمی شود و نباید در مصرف این نان ها زیاده روی کرد.
نکته مهم دیگر اینکه مصرف طولانی مدت موادی که حالت خمیری و غلیظ داشته باشند، کار درستی نیست. مشکلی که ما امروزه در پخت نان داریم، استفاده از #تنورهای_صنعتی و #فلزی است. در گذشته نان در تنورهایی از جنس ساج پخته و در نتیجه نازک می شد و وقتی به دیواره تنور می چسبید، هم حرارت داخل تنور و هم حرارت دیواره تنور در پخت آن دخالت داشتند. به این ترتیب به جای خشک شدن، پخته می شد. نانوا هم نمی توانست #حرارت_تنور را زیاد کند زیرا با افزایش حرارت، نان به دلیل نازک بودنش می سوخت و خوب از کار درنمی آمد، اما در تنورهای صنعتی، می توان سرعت چرخش تنور را برای پاسخگویی سریع تر به مراجعه کنندگان افزایش داد. در نتیجه نانی که از تنور خارج می شود، خمیری است که به جای آنکه پخته شده باشد، خشک شده است. این نان هنگام خوردن کش می آید و وقتی آن را در دهان می گذاریم، شیرینی خاص خودش را ندارد و حتی مزه خمیر در دهان حس می شود. خوردن این نان ها باعث ایجاد #مشکلات_گوارشی می شود، مثلاً نانی که در گذشته به راحتی در آبگوشت تریت می شد، امروزه کاملاً خمیر می شود در حالی که در همین #تنورهای_صنعتی اگر سرعت چرخش تنور متعادل باشد، خمیر به خوبی پخته می شود و نان مطلوبی به دست می آید.
#نه_به_تراریخته
#انتقام_سخت
🚫👉 @GMO_NO 👈🚫
▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️
#معرفی_مواد_مضر_ومواد_سالم
روش #پخت_نان های امروزی در سال 1961 با نام «کارلی وود» در کارخانه های صنعتی انگلستان ابداع شد. در این روش، زمان #تخمیر بسیار کوتاه است و به خمیر حجم می دهند. با این کار میزان پروتئین نان کاهش پیدا می کند. به دلیل سرعت تخمیر، این نوع نان در طب سنتی جایگاه ویژه ای ندارد زیرا نانی که سریع تخمیر می شود، رطوبت بیشتری نسبت به نان های عادی دارد و مصرف آن برای کسانی که #مزاج یا #معده_سرد و تر دارند، به هیچ وجه توصیه نمی شود و نباید در مصرف این نان ها زیاده روی کرد.
🚫👉 @GMO_NO 👈
🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸
#معرفی_مواد_مضر_ومواد_سالم
بر اساس مصوبه کمیسیون اروپا کشت محصولات تراریخته در 19 کشور از 28 کشور اروپایی ممنوع است و با توجه به مخالفت شدید مردم از نگرانی مضرات تراریخته بقیه کشورهای اروپایی نیز به دنبال ممنوعیت آن هستند.
چگونه است که مافیای تراریخته جهانی و سرکردگان داخلی آن به دنبال تراریخته کردن ایران هستند؟
نگذاریم این نفوذی ها ایران را تراریخته کنند.
🚫👉 @GMO_NO 👈🚫
💠⚜💠⚜💠⚜💠⚜💠
#معرفی_مواد_مضر_ومواد_سالم
کشور تانزانیا نه تنها کشت تراریخته را ممنوع کرد بلکه حتی دستور داد بذر های تراریخته ای که بطور ازمایشی کشت شده بود را نابود کنند بعد رئیس سازمان محیط زیست و #سرکردگان_تراریخته قصد دارند ایران را تراریخته کنند.
چرا مسئولین جلو اینها را نمی گیرند؟
منبع: کانال #پروفسور_کرمی
🚫👉 @GMO_NO 👈🚫
رئیس پدافند غیر عامل کشور :👇👇
🔯 #تراریخته_ها می توانند اهداف آمریکا و اسرائیل را در خصوص کاهش جمعیت مسلمانان دنبال کنند.
🚫👉 @GMO_NO 👈🚫
☄⚡️☄⚡️☄⚡️☄⚡️☄
#معرفی_مواد_مضر_ومواد_سالم
بر اساس مصوبه کمیسیون اروپا کشت #محصولات_تراریخته در 19 کشور از 28 کشور اروپایی ممنوع است و با توجه به مخالفت شدید مردم از نگرانی #مضرات_تراریخته بقیه کشورهای اروپایی نیز به دنبال ممنوعیت آن هستند.
چگونه است که #مافیای_تراریخته جهانی و سرکردگان داخلی آن به دنبال تراریخته کردن ایران هستند؟
نگذاریم این #نفوذی_ها ایران را #تراریخته کنند.
🚫👉 @GMO_NO 👈🚫
توجه📣📣📣📣📣📣📣📣
#کشت_محصولات_تراریخته در هیچ نقطهای از اتحادیه اروپا انجام نمیشود😳😳😳
رستگار؛ مدیرکل آزمایشگاه مرجع #سازمان_غذاودارو نیز میگوید: اخیرا دو گروه از مواد غذایی یعنی روغنهای #وارداتی_تراریخته یا همان دستکاری شده ژنتیکی به طور رسمی و با تایید سازمان غذا و دارو به بازار عرضه شده است.😔😔😔
هرچند کشورهای زیادی محصولات تراریخته تولید میکنند اما برخی کشورها، این محصولات را خودشان استفاده نمیکنند بلکه آنها را صادر میکنند؛ کشت محصولات تراریخته در هیچ نقطهای از اتحادیه اروپا انجام نمیشود؛ اما واردات این محصولات را انجام میدهند و حتی برچسبگذاری میکنند و میگویند مردم حق انتخاب دارند.
اگر در محصولات تراریخته، تغییرات ژنتیکی حتی یک درصد، بیشتر از استانداردهای موجود باشد، اجازه واردات نمیدهیم؛ ضوابط برچسبگذاری محصولات تراریخته را اعمال کردهایم و همچنان ادامه مییابد.
زهرا عبداللهی؛ رئیس اداره بهبود تغذیه #وزارت_بهداشت میگوید مصرف محصولات تراریخته ممکن است در درازمدت باعث #جهشهای_ژنتیک، افزایش #تومورهای_سرطانی و حتی ناباروری شود.😱😱😱😱😱
کافی است سری به بازار فروش مواد غذایی و فروشگاههای سطح شهر بزنید تا متوجه شوید روغنهای توزیع شده در بازار، اکثرا و بنا به قولی، همگی از مواد اولیه تراریخته تولید شدهاند!
این در حالی است که چندی پیش، رسول دیناروند رئیس سازمان غذا و دارو تاکید کرده بود: تا جایی که وزارت بهداشت اطلاع دارد هیچ محصول تراریختهای در ایران کشت نمیشود و ما برنج دستکاری شده نداریم، فقط واردات ما در دو مورد ذرت و مشتقات آن و سویا (کنجاله و روغن) است.
#نه_به_روغن_تراریخته
🚫👉 @GMO_NO 👈🚫
اینم ادامه بحث دیروز که #درباره_نان بود 👇👇👇👇
اگر #خمیر_مایه زیاد باشد سبب #ترش_شدن نان در معده می گردد و لازم است نان پس از بر آمدن کافی خمیر، پخته شود.
بهتر است بذرهایی چون کنجد، رازیانه، زیره، سیاه دانه و تخم خشخاش بر روی خمیر قرص نان پاشیده شود و یا آن ها را با خمیر مخلوط کنند و نان را در تنور به اعتدال بپزند.
و در نهایت این که "غذائیت" نان نرم بیشتر و "غذائیت" نان خشک کمتر است. نانی که در تنور بیش از حد خشک شده باشد به سبب زیادی خشکی، دیر از معده عبور می کند.
🚫👉 @GMO_NO 👈🚫
📌📌📌📌📌📌
#معرفی_مواد_مضر_ومواد_سالم
آزمایشگاه مربوط به آکادمی ملی علوم روسیه ، دو رده موش که یکی با تغذیه سالم و دیگری با تغذیه #تراریخته رشد کرده بودند را مورد بررسی قرار داد و در نتایج حاصل اینچنین گزارش داد که : بیش از نیمی از فرزندانی که مادرشان از #تغذیه_تراریخته استفاده کرده بود بعد از سه هفته مردند و آنهایی هم که زنده مانده بودند کوچکتر بوده و فاقد #قابلیت_باروری بودند.
( در شکل بالا موش کوچکتر با تراریخته تغذیه شده و موش بزرگتر تغذیه سالم دریافت نموده است )
کادر آبی رنگ بیضه ی موشی است که از تغذیه سالم استفاده کرده است، و کادر نارنجی رنگ بیضه ی مربوط به موش تغذیه شده با خوراک تراریخته می باشد . لطفاً مقایسه کنید
🚫👉 @GMO_NO 👈🚫
#نسل_سوم_همسترهای تغذیه شده با خوراک تراریخته را در شکل مشاهده میکنید که قابلیت باروری خود را از دست داده اند!
دوستان برای برچیده شدن بساط #تراریخته لطفاً بشتابید ......
#نه_به_تراریخته
🚫👉 @GMO_NO 👈🚫
مرجع تخصصی طب سنتی
#نسل_سوم_همسترهای تغذیه شده با خوراک تراریخته را در شکل مشاهده میکنید که قابلیت باروری خود را از دس
اگر به این باور برسیم که انچه میخوریم سلامت ما رو تضمین میکنه
نسبت به خوراکمون خیلی حساس تر میشیم
📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌
#معرفی_مواد_مضر_ومواد_سالم
⁉️⁉️⁉️⁉️متاسفانه با همه درخواستهایی که مردم در چند سال گذشته داشتهاند که چرا مسئولان #اطلاعات_شفافی از #لیست_محصولات_تراریخته موجود را بازار به مردم ایران نمیدهند، هنوز هم لیست دقیقی از این محصولات یا فرآوردههای واجد تراریختهها منتشر نمیشود!
📊📈📚با تحقیق و بررسی و گردآوری اطلاعات پراکنده موجود میتوان گفت که محصولات تراریخته زیر در سفره غذایی مردم ایران وجود دارد اما متاسفانه بهدلیل نزدن برچسب تراریخته، مردم واقعا سردرگم در تشخیص آنها هستند و فقط بروی چند نوع #روغن_نباتی که برخی از آن را در تصاویر بالا مشاهده شد، نوشته شده: " #دستکاری_ژنتیکی شده یعنی تراریخته"
😏🤔پس تقریبا اکثر روغن نباتیهای بازار تراریخته است و محصولات دیگری چون، ذرت، سویا و پنبههای وارداتی و احتمالا درصد کمی #برنج_تراریخته در بازار وجود دارد.⚠️⚠️⚠️
با توجه به ابلاغ قانون مصوب مجلس و دستور برچسبزنی اجباری توسط سازمان غذا و دارو اما متولیان امر مانند #وزارت_بهداشت همچنان از اجرای این قانون امتناع میکنند.😡😡😡
با توجه به اینکه مردم بدون برچسب زنی به هیچ وجه قادر به شناسایی محصولات تراریخته نیستن بنابراین لازم است این برچسبزنی سریعا اجرا شود؛ مردم کشورمان از مسئولان انتظار دارند با احترام به حقوق شهروندی مردم، حق انتخاب آنان، حق دانستن شفاف حقیقت، اهمیت سلامت و کشاورزی و داشتن غذای سالم، به این سؤالات در مورد محصولات تراریخته روشن و شفاف پاسخ دهند
🚫👉 @GMO_NO 👈🚫
سلام دوستان خوب و همراهان عزیز کانال
لطفا در نظر سنجی مربوط به کانال شرکت کنید ممنونم 👇👇👇
https://EitaaBot.ir/poll/ljgb