کانال آشپزخانه خاله خاتون👩🍳
آموزش امروزمون برای #کیک مدل #انار هست صفحه ی بعدی نحوه ی صاف کردن نهایی رو با زبان براتون گذاشتم که کار رو براتون راحت میکنه توی این مدل کیک ها
این کیک هم کیک اسفنجی هست چون من قالب گرد نداشتم تو کاسه های روحی درست کردم تو عکسا ببنید که به حالت نیم دایره میشن و دو نیم دایره به هم وصل میشه اینم یه مار راهت برای نداشتن قالب 😉
گفتم شاید این آموزش رو بخواید براتون گذاشتم کار قبلم هست ببخشید عکسش بی کیفیته🙈
.
دوستان چون دستور ها زیاده من توضیحات رو میدم و هشتک دستور ها رو میزارم تا راحت ببینید و همشون رو با فیلم براتون گذاشتم ❤️
اضافه شد 👇
دوستان این کیک رو من طبق همون پایه ی کیک اسفنجیم که شش تخم مرغی هست درست کردم و توی این چهار کاسه تقسیم کردم دستور کیک اسفنجی را قبلا گذاشتم
این مقداری که من درست کردم دو تا کیک کوچیک شد شما اگر یکی خواستید مواد رو نصف کنید یا قالب بزرگتر استفاده کنید
حالا قالب یا کاسه میتونه هر چیزی باشه فقط توی فر بتونه بره ،پیرکس،روحی،سرامیکیو.....
برای خامه زدن👇
من هر تیکه کیک رو از وسط نصف کردم و خامه و گردو و موز زدم بعد لایه بعدی کیک و روش قرار دادم ، دو سطح صاف کیک روی هم قرار میگیرند
در آخر روی کیک رو با کمک قیف خامه زد و با پالت صاف کردم چون خط های پالت روش میافته من در آخر با کمک ربان پلاستیکی کاملا یکدست کردم مثل فیلم نحوه ی فرم دادن خامه رو بارها گذاشتم
توضیح روکش کیک که بریلو هست من همیشه خودم درست میکنم یا فیلم آموزشی هم براتون توضیح دادم خیلی راحت و ساده درست میشه .
بریلو هم خونگی میشه درست کرد هم بازاری بخرید پس هر جور راحتید موندگاریش هم خیلی بالاس
من بریلو رو با رنگ خوراکی مارک فو (سوپر رد) رنگ کردم و با قیف ریختم روی کیک خودش کیک رو میپوشونه
روی کیک هم برای گل انار من با خمیر فوندانت درست کردمش میتونید از گل انار طبیعی هم استفاده کنید
امیدوارم براتون مفید باشه شبتون خوش
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی جودوسر پرک ارده خرما
@KitchenAuntKhatoon
کوکی جو دوسر (بدون روغن و شکر)
مواد لازم:
جو دو سر پرک صبحانه فوری ۱۰۰ گرم
موز ۲ عدد درشت
کشمش پلویی ۵ قاشق غذاخوری
دارچین ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
در ظرفی موز را به خوبی له کنید سپس دارچین و مقداری از جو دو سر را کم کم به آن اضافه کنید و ورز دهید سپس کشمش را اضافه کرده و به ورز دادن ادامه دهید تا زمانی که هنگام ورز دادن خمیر به دست نچسبد. مجددا ما باقی پرک جو دو سر صبحانه را کم کم اضافه کنید تا به راحتی در دست شکل گرفته و به صورت گلوله در آورده کمی فشار دهید و در ظرفی چیده و در فر ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.
از خوردن کوکی رژیمی بدون روغن اما شیرین و لذیذ خود لذت ببرید !
@KitchenAuntKhatoon
34.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #نان فوری جو پرک و عسل
با حضور خانم میرگلستانی در بخش آشپزی در برنامه #به_خانه_بر_می_گردیم از شبکه پنج سیما
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرانچی نارگیل
🔶 📚👩🏻🍳
مواد لازم :👇
کره 125 گرم
شکر قهوه ای 165 گرم
عسل یک قاشق سوپخوری
تخم مرغ 2 عدد
آرد 300 گرم
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
پودر نارگیل 80 گرم
جو پرک 45 گرم
برای کرم شکلاتی :
شکلات 185 گرم
کره 30 گرم
.
دستور تهیه :👇
فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی فر را با کاغذ بپوشانید.
کره، شکر و عسل را با همزن برقی هم بزنید تا مخلوط صاف و یکدستی به عمل آید
تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و بعد از مخلوط شدن آرد مخلوط شده با بیکینگ پودر، پودر نارگیل و جو را اضافه کنید.
از مواد آماده به اندازه یک قاشق چایخوری در دست گرد کنید و با چنگال روی سطح آن نقش بیاندازید. در واقع با کمی فشار چنگال روی خمیر هم کمی مسطح میشود و هم جای چنگال روی آن باقی میماند.
سینی را به مدت دوازده دقیقه در فر قرار داده تا شیرینی ها پخته و آماده شوند.
سپس از فر خارج کرده و بعد از 5 دقیقه روی توری منتقل کنید و بعد از خنک شدن کامل یکی از شیرینی ها را برگردانید و روی آن کرم شکلاتی ریخته و یک عدد شیرینی دیگر روی آن قرار دهید و بعد از فرم گیری شکلات در وسط شيرينی ها آن را در ظرف چیده و روی آن را بپوشانید.
برای تهیه ی کرم شکلات ابتدا شکلات ها رو خرد کنین و بعد روی حرارت بن ماری کرده، پس از باز شدن کره رو بهش اضافه میکنیم و با قاشق کاملا هم میزنیم تا صاف و یکدست شود، پس از خنک شدن داخل قیف ریخته و استفاده میکنیم.
این شیرینی را می توانید در ظرف درب دار به مدت 15 روز نگهداری کنید.
کلیپ را بیصدا ببینید🔇🔇🔇
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کابلی #پلو
مواد لازم
گوشت گوسفندی، گوساله یا مرغ: ۵۰۰ گرم
برنج: ۳ پیمانه
هویج: ۶ عدد
پیاز داغ: نصفپیمانه
خلال پسته و بادام: ۱/۲ پیمانه
کشمش پلویی: ۱/۲ پیمانه
خلال پوست پرتقال: ۱/۴ پیمانه
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
کره: ۳۰ گرم
زعفران دم کرده: به مقدار لازم
دارچین: ۱/۳ قاشق چایخوری
زیره: ۱/۴ قاشق چایخوری
هل: ۴ الی ۵ عدد
پودر میخک و جوز هندی: ۱/۸ قاشق چایخوری (در صورت تمایل)
نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
برنج را به همراه نمک از قبل خیس میکنیم.
پیاز داغ را درست کرده و گوشت را به همراه نصف پیازداغ ها تفت میدهیم. نصف همه ادویه ها را به گوشت اضافه میکنیم. آب اضافه کرده و اجازه میدهیم گوشت ها بپزند.
هویج ها را با دست یا رنده به صورت خلالی خرد میکنیم و در کره و روغن تفت میدهیم. وقتی هویج ها نرم و نیم پز شدند، کشمش را اضافه میکنیم و تفت میدهیم. پوست پرتقال خلالی را به صورت جداگانه چندین بار خیس میکنیم و آبش را خالی میکنیم و ۳ بار به مدت ۵ دقیقه میجوشانیمتا تلخی آن گرفته شود و شکر را به آن اضافه میکنیم و با هویج و کشمش مخلوط میکنیم. مقداری از همه ی ادویه ها به این مواد اضافه میکنیم.
برنج را آبکش کرده و با باقیمانده ادویه ها دم میکنیم.
هنگام سرو، برنج وگوشت و مواد میانی را به صورت لا به لا میکشیم. از آب کوشت روی برنج بریزید.
نوش جان
برنج رو اگر کمی زنده بردارید و آب گوشت رو داخلش بریزید برای دم کشیدن هم عالی میشه
کلیپ رابیصداببینید🔇🔇🔇
@KitchenAuntKhatoon