فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خانواده
⭕️ موضوع : 05 پیدا کردن دو انسان در خدا
همچنین برای مشاهده تمام کلیپ ها وارد لینک زیر شوید:
👉 https://shamiim.ir/Category/List
💞@MF_khanevadeh
🌺و باز هم سلام... سلامی با رایحه امید و یک خبر خوب، مجله آشنای جدید رسید 😍
🎁 فرصت شرکت در مسابقه تا پایان تیر ماه 🤩🤩🤩
🥇مجله آشنا شماره ۲۲۲ ایندفعه با طعم عشق، محبت، فرج و آرامش تقدیمتان میگردد
🔻برای دانلود مجله برروی لینک زیر کلیک نمایید👇👇👇
http://shamiim.ir/Uploaded/Files/DefaultFolder/1401331113817173_Ashena-222-WEB2.pdf
🔻برای شرکت در مسابقه مجله محبوب آشنا ۲۲۲ بر روی لینک زیر کلیک کنید👇👇👇
http://ashena.shamiim.ir/
💞@MF_khanevadeh
❄️ مرکز فرهنگی ❄️خانواده ❄️آذربایجانشرقی ❄️
#تنها_گریه_کن #قسمت_پنجاه_شش باید فکری می کردیم تازه اگر قرار بود مشتری هم رفت و امد کند، شرایط سخ
#تنها_گریه_کن
#قسمت_پنجاه_هفت
شما یه ساعتی نشستی، هنوز روی پا داری جمع و جور می کنی ،جا به جا می کنی.از حرفشان خنده ام می گرفت .گاهی خودم از خودم همین سوال ها را می پرسیدم ،ولی جوابی نداشتم .واقعا خسته نمی شدم یا کمی که استراحت می کردم ،زود سرحال می شدم .
ما حتی توی مهمانی هایمان هم برای جنگ کار می کردیم دو تا سینی نخود و لوبیا می گذاشتیم کنار دستمان،هم حال و احوال می کردیم،هم برای آش آخر هفته حبوبات پاک می کردیم یک روز هم دیگ بار می گذاشتیم جلوی در و آش را برای کمک به جبهه می فروختیم.یکی دو باری همین اهل محل و در و همسایه خبر دار شدند و آش ،فروش رفت و پول نسبتا خوبی دستمان آمد،بعد فکر کردم مقدار آش را بیشتر کنم و بفرستم برای اداره ای ،جایی،خدا به این کار هم برکت داد.حالا دیگر هم برای جبهه کار می کردیم و اجناس می فرستادیم ،هم کمک نقدی داشتیم ،برای اینکه یک رزمنده وسط آن خاکریز ها خنده روی لب هایش بیاید و بفهمد اینجا توی شهر ما به فکرشان هستیم.برای اینکه دینم را به اسلام داده باشم ،هیچ کاری را عار نمی دانستم هر جا راهی بود،خودم را می رساندم .خانم های پایگاه هم لحظه ای تنهایم نمی گذاشتند درست است که من با میل خودم آن کارها را شروع کرده بودم ،اما اگر کمک دوست و همسایه و فامیل نمی رسید ،از عهده ی کار بر نمی آمدم همین پایگاهی که توی خانه خودم و از یک اتاق و هال و خیاط شکل گرفت و همان جا هم ماندگار شد .پشت به پشت هم از پس هر کاری بر آمده بودیم حالا گاهی با سختی و زحمت بیشتر،گاهی با کم خوابیدن ،گاهی با زدن از تفریح و خوشی ،بالاخره نمی گذاشتیم در پایگاه بسته شود.من اصلا فکرم نمی کردم اینجا خانه ی من است .صبح به صبح که در خانه را باز می کردم.می گفتم اینجا پایگاه حضرت زهراست.هر کاری کردید برای خانم است هر گلی زدید به سر خودتان زدید.انها هم به من محبت داشتند و حرفم بینشان خریدار داشت .با شور و شوق کار می کردیم .هر چند آخرش خیلی کارها گردن خودم بود و می دانستم چی به چی است ،ولی اگر کمک مردم نبود ،از دست یک زن تنها با چند تا بچه دور و برش ،چقدر کار بر می آید مگر؟
ماشین های یخچال دار بزرگ می آمدند و مرغ می آوردند ،جمع می شدیم توی حیاط .سی چهل تا چاقو داشتیم .دو نفر دو نفر می نشستند دور یک سینی بزرگ و مرغ ها را خرد می کردند ،چاقو تیز بود ،در می رفت و گوشه ی انگشت کسب را می برید ،طرف بلند می شد ،پارچه باریکی را چند دور می چرخاند و گره می زد دور انگشتش ،خونش که بند می آمد ،دستش را آب می کشید و دوباره می نشست سر جایش اگر تابستان بود،صبر می کردیم کمی از هرم آفتاب داغ قم بیفتد ،بعد زیر سایبانی که با چند تا چادر رنگی درست کرده بودیم ،تنگ هم می نشستین و کار می کردیم.آنهایی که از اول نشسته و چند ساعت کار کرده بودند را با اصرار و خواهش نی فرستادم داخل خانه،کمی که می گذشت یکی شان با پارچ شربت آبلیمو بر می گشت .جگرمان خنک می شد دعا می کردیم دستش برسد به ضریح ساقی کربلا و چشم های همه مان خیس می شد با آمین گفتنمان.
#ادامه_دارد.....
#یاد_شهدا_با_ذکر_صلوات
#شبتون_امام_زمانی
#مرکز_فرهنگی_خانواده
💞@MF_khanevadeh
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
✅۱۵ خرداد روز بیعت با امام خمینی
آل عمران
وَإِذْ أَخَذَ اللَّهُ مِيثَاقَ الَّذِينَ أُوتُوا الْكِتَابَ لَتُبَيِّنُنَّهُ لِلنَّاسِ وَلَا تَكْتُمُونَهُ فَنَبَذُوهُ وَرَاءَ ظُهُورِهِمْ وَاشْتَرَوْا بِهِ ثَمَنًا قَلِيلًا فَبِئْسَ مَا يَشْتَرُونَ(187)
و چون خدا از آنان که کتاب به آنها داده شد پیمان گرفت که حقایق کتاب آسمانی را برای مردم بیان کنید و کتمان مکنید، پس آنها عهد خدا را پشت سر انداخته و آیات الهی را به بهایی اندک فروختند، پس بد معاملهای کردند
امام خامنه ای ۱۴۰۰/۱۱/۱۹
مطلبی که من بیشتر میخواهم روی آن تکیه بکنم و توجّه شما و دیگرانی که این صحبت را میشنوند جلب کنم، «جهاد تبیین» است که من این را مکرّر تکرار کردهام. من میخواهم بگویم آن روز که این حرکت تاریخی نوزدهم بهمن در برابر امام انجام گرفت، اگر آن عکسی که از این واقعه منتشر شد منتشر نمیشد، یعنی این کار تبیینی اگر انجام نمیگرفت، این حادثه نه این جور ماندگار میشد، نه اثرگذار میشد؛ یک حادثهای بود مثل حوادث فراوان دیگری که اتّفاق میافتد و فراموش میشود. عامل ماندگاری و اثرگذاری این حادثه عبارت بود از همان قاب تصویر هنرمندانهای که از این منتشر شد؛ تبیین، این است، تبلیغ کردن و نشان دادن، این است. به برکت یک کار محدود و کوچک رسانهای -آن روز امکانات رسانهای مثل امروز نبود، خیلی محدود بود- یک حرکت مثل حرکت بیعت نیروی هوایی در روز نوزدهم بهمن میشود تاریخساز، میشود ماندگار، میشود اثرگذار، میشود تحوّلبخش؛ مسئلهی «روایت درست» این است؛ این مسئلهی «روایت درست حوادث» که بنده تأکید میکنم، این است
•┈✾🍀✿🍃🌺﷽🌺🍃✿🍀✾┈•
#احڪ📚ـام طهارتــ و نجاستــ♨️
💢 معیار پاک شدن #نجس 🧐
┘◄ مساله :
✍️ هر چیز نجسی تا #عیننجاست را از آن برطرف نکنند پاک نمیشود ❌ ولی اگر بو 🤧یا رنگ #نجاست در آن مانده باشد اشکال ندارد✅ مثلا اگر خون را از #لباس👚برطرف کنند و لباس را آب بکشند و رنگ #خون در آن بماند پاک میباشد. ✔️
📒 معیارهای احکام، ص۲۶
💞@MF_khanevadeh
برنامه ریزی برای اوقات فراغت نوجوانان
برای این کار می توانید:
1. تفریحات مورد علاقه فرزند خود را شناسایی کرده و به آن ها اهمیت دهید. درست همانطور که اثر انگشت هر یک از ما با دیگری متفاوت است، علائق و تفریحاتمان نیز با یکدیگر تفاوت دارند و این مساله در مورد نوجوانان نیز صدق می کند. وقت گذرانی با دوستان، رفتن به مهمانی، بازی کردن و رفتن به کلوپ های بازی، چت کردن و گشتن در فضای مجازی، تماشای فیلم و یا حتی خواندن کتاب و رمان، تمرین برای انجام حرکات ورزشی در پسران از جمله محبوب ترین کارهایی هستند که نوجوانان در اوقات فراغت خود آن ها را انجام می دهند. شما به عنوان پدر و مادر، باید تلاش کنید تا فعالیت محبوب و مورد علاقه فرزندتان را شناسایی کرده و با جهت دهی مناسب آن ها را به مسیری هدایت کنید که کمترین آسیب را به همراه داشته و منتهی به پیشرفت و موفقیت نوجوان می شوند.
2. با هم آشپزی کنید. برای وقت گذرانی در کنار هم، لازم نیست حتما هزینه زیادی صرف کرده و یا کار خیلی خاصی انجام دهید. گاهی تنها با صرف زمان در کنار هم و درست کردن یک غذای مورد علاقه و یا حتی یک خوراکی جدید، می توان از اوقات فراغت به بهترین شکل ممکن بهره برد.
3. برای گذراندن زمان آزاد خود در بیرون از منزل برنامه ریزی کنید. رفتن به پارک، تماشای فیلم در سینما، گشت و گذار در موزه، رفتن به مراکز خرید، یا حتی استخر (بسته به علائق شما و فرزندتان)، گزینه های جذاب، در دسترس و خوبی هستند که می توانند هر دوی شما را حسابی سرگرم کرده و در عین حال به افزایش صمیمیت میانتان کمک قابل توجهی کنند.
4. با هم یک مهارت جدید را بیاموزید. بافتنی و یا باغبانی و کاشتن گل و گیاه در گلدان و ... مهارت هایی هستند که در عین مفرح بودن، به کلاس خاصی نیاز نداشته و می توانید با هم یه یادگیری آن ها بپردازید.
5. یک پیک نیک کوچک خانوادگی ترتیب داده و یا حتی به سفرهای کوتاه مدت بروید. چادر زدن در طبیعت، تجربه مهیجی است که بیشتر نوجوانان به آن علاقه دارند، پس به تجربه کردنش فکر کنید.
6. با هم ورزش کنید. چه در منزل و چه در پارک، فرقی ندارد. مهم انجام دادن فعالیت های بدنی در کنار یکدیگر است.
7. زمان هایی را به بازی کردن با هم اختصاص دهید. بچه ها در تمامی سنین به بازی کردن علاقه خاصی دارند. امروزه بازی با وسایلی همچون گوشی، پلی استیشن، کامپویتر، تبلت و ... در میان نوجوانان بسیار محبوب هستند. اما بد نیست در کنار امتحان کردن این بازی ها، بازی های فکری و یا حتی بازی های ساده ای مثل اسم فامیل، مار و پله، منچ و ... را نیز به دایره فعالیت های اوقات فراغت خود اضافه کنید.
8- به وقت گذرانی فرزند نوجوانتان با دوستانش احترام بگذارید. این طبیعی است که نگران تاثیر همسالان بر فرزند خود باشید، اما نباید فراموش کرد که بچه ها به وجود چنین روابطی نیاز دارند. بنابراین به جای مقابله و مخالفت کردن، تلاش کنید تا به صورت نامحسوس بر اوضاع نظارت داشته باشید. به عنوان مثال در منزل خودتان مهمانی ترتیب داده و دوستان فرزندتان را دعوت کنید، یا اینکه حتی به مرور و با بیشتر کردن رفت و آمدها با دوستان فرزندتان صمیمی شده و به آن ها نزدیک تر شوید. با این کار اعتماد نوجوان خود را جلب کرده و از میزان نگرانی هایتان نیز کم می شود.
در کنار همه این موارد، به یاد داشته باشید که حتما پیش از انجام هر کاری برای پر کردن اوقات فراغت نوجوانان، با فرزند خود در مورد آن صحبت و برنامه ریزی کنید. دلبند شما دیگر یک کودک کوچک نیست و برای خود نظرات و عقایدی دارد که قابل احترام هستند. بنابراین، با هم برای پر کردن اوقات فراغت برنامه ریزی کنید تا به بهترین نتیجه برسید
💞@MF_khanevadeh
#تلنگر
⏳ سرعت و سهولت سقوط
🔸 برای آتش زدن یک خانه قدری هیزم و یک کبریت کافی است، اما برای ساختن آن سالها باید هزینه کرد و وقت گذاشت. برای آتش زدن کتابی، یک کبریت و چند ثانیه وقت کافی است، اما برای نوشتن آن سالها باید زحمت کشید.
برای بالا رفتن از «نردبان ایمان» هم باید سالها تلاش کرد و ریاضت کشید، اما برای سقوط از آن یک «گام اشتباه» کافی است. به همین دلیل است که خداوند در قرآن بارها نسبت به پیروی از گامهای شیطان پرهیز داده است: «َلا تَتَّبِعوا خُطُواتِ الشَّيطانِ إِنَّهُ لَكُم عَدُوٌّ مُبينٌ»
💞@MF_khanevadeh
❤️🍃❤️
#هنر_زندگی_کردن
💕وقتی خانمت گلایه ای میکنه قصدش #جنگیدن با شما نیس! قصدش کشتی کج که نیست! که همه تلاشتو میکنی #شکستش بدی!!
💕اون فقط داره درد دل میکنه. هیچ #منطقی تو حرفاش نیس. حرفاش بهم ربط ندارن. چون فقط داره #تخلیه انرژی و روانی میشه.
اون داره با حرف زدنش از شما #انرژی مثبت، تایید و #ارامش میگیره.
سعی نکن ازش ببری! چون اون وقت ازش #باختی!!
💕چون برای #مبارزه نیومده. برای #همدردی اومده. به حرفاش گوش بده و وقتی مثلا میگه چن وقته بیرون نرفتیم. براش تعداد دفعاتی که بردیش بیرون رو مثال #نزن!!
👈 بگو راس میگی! حق با توئه! دلت گرفته. نیست؟
💕همین یه جمله #ارومش میکنه. اون وقت این #ارامش دوباره به خودتون هدیه میشه
💞@MF_khanevadeh
#ایستگاه_اندیشه
حضرت آیتالله خامنهای:
بانوی فداکاری که یک عمر زندگی خودش را میگذارد برای مدیریّت زندگی یک معلول و جانباز، برای خاطر خدا؛
این چیز کوچکی نیست.
اینها به زبان آسان است.
انسان واقعاً در مقابل اینهمه عظمت احساس خشوع میکند.
اینها واقعیّتهای زنانهی جامعهی ما است که بسیار افتخارآمیز و مهم است.
💞@MF_khanevadeh
✅ گزارشی از پشت پرده یک پرونده امنیتی در موضوع جمعیت- قسمت اول
1⃣ تحرکات تحدید نسل قبل از انقلاب
💢 سال ۱۳۳۷ (۱۹۵۸) را میتوان سرآغاز برنامههای تنظیم خانواده در ایران دانست.
🔹در این سال «ستّاره فرمانفرمائیان» - شاهزاده قجر که در آمریکا مددکاری اجتماعی خوانده بود و سالها کارشناس رسمی سازمان ملل بود- از آمریکا به ایران بازگشت و با تأسیس آموزشگاه عالی خدمات اجتماعی، زمینه تربیت نیروی انسانی برای اجرای برنامههایی مانند تنظیم خانواده را ایجاد کرد.
🔹وی «انجمن بهداشت و تنظیم خانواده ایران» را تأسیس کرد که بلافاصله به عضویت فدراسیون بینالمللی تنظیم خانواده (IPPF) درآمد.
🔹 او در دوران حضور در ایران و پس از آن سعی کرد که چهرهای ملی، وطنپرست و خیرخواه محرومان از خود نشان دهد. او هزینه فعالیتهایش را از آمریکا میگرفت و طبق سند افشا شده ویکی لیکس، حتی برای اینکه به نمایندگی از ایران در کنفرانس بینالمللی جمعیت شرکت کند، پول بلیت پرواز خود به مانیل را از سفارت آمریکا گرفته است. دانشگاه هاروارد این فرد به اصطلاح وطنپرست را به پاس خدماتش به آمریکا، در لیست «زنان تأثیرگذار تاریخ آمریکا» قرار داد!
🔹به جز فرمانفرمائیان، دو نفر دیگر نیز مهمترین نقش را در اجرای پروژه تحدید نسل ایرانیان داشتند. یکی دکتر «امیرمنصور سرداری» و دیگری دکتر «شاپور راسخ».
🕎سرداری، فراماسون و عضو رسمی لژهای «روشنایی» و «جویندگان کمال سقراط» بود. او بهایی بود و به شبکههای اسرائیلی داخل ایران کمک مالی میکرد
🔹سرداری که در آمریکا تحصیل کرده بود، در سال ۱۳۵۵ معاون امور جمعیتی و تنظیم خانواده وزارت بهداری و بهزیستی شد
🔹شاپور راسخ نیز که از پایه گذاران برنامه تحدید نسل در ایران به شمار میآید، یک بهایی متعصب بود و در تمام پرسشنامههای اداری، خود را علناً بهایی معرفی می کرد. او سه سال رئیس مرکز آمار ایران بود و از خرداد ۱۳۵۲ معاون امور نظارت و هماهنگی سازمان برنامه شد. او در سرشماری سال ۱۳۵۵ که تحت نظارتش انجام شد، سعی کرد که به هر طریق آمار بهاییان را چند برابر جلوه دهد و بهاییت را به عنوان بزرگترین اقلیت دینی ایران مطرح نموده و از شاه و دولت، رسمیت قانونی دریافت نماید. راسخ نیز مانند سرداری از ماسونهای نشاندار بود.
🔹ورود این افراد و مانند آنها در موضوع جمعیت، شاخ و برگ شجره خبیثهای را نشان میدهد که ریشهاش در آمریکا بود.
🔹 تحدید نسل ایرانیان اینقدر برای آمریکاییها اهمیت داشت که شخص رئیسجمهور آمریکا آن را از شاه پیگیری میکرد؛ چنانکه شاه در ملاقات سال ۱۳۵۱ خود با «جرالد فورد» - رئیسجمهور وقت آمریکا- و «کیسینجر» در کاخ سفید از برنامه کنترل موالید ایران گزارش میدهد.
🔹 همچنین در اسفند ۱۳۵۳ که دکتر «هوشنگ انصاری» - وزیر وقت اقتصاد ایران- در کاخ سفید با فورد و کیسینجر جلسه دارد، فورد بلافاصله پس از خوشآمدگویی به هیئت ایرانی، از موضوع جمعیت میپرسد. انصاری نیز در پاسخ میگوید: «رشد جمعیت ایران سالانه حدود سه درصد است؛ اما ما یک برنامهریزی داریم و امیدواریم که آن را کاهش دهیم.»
ادامه دارد....🍃
💞@MF_khanevadeh
❄️ مرکز فرهنگی ❄️خانواده ❄️آذربایجانشرقی ❄️
📚#همسر_دوست_داشتنی ✍#مهدی_خدامیان_آرامی خدا همه گناهان تو را بخشید! آیا تا به حال کربلا رفته ای؟
📚#همسر_دوست_داشتنی
✍#مهدی_خدامیان_آرامی
خواهرم! آیا اطلاع دارید پیامبر خدمت کردن به همسر را به عنوان یکی از مهم ترین عوامل بخشش گناهان معرفی کرده است؟ آن حضرت فرمود: «چون زنی به شوهر خود آب گوارایی بدهد خداوند شصت گناه او را میبخشد». [۱] آری، اگر چشم باطن میداشتی میدیدی که چگونه گناهانت هنگامی که به شوهر خود خدمت میکنی از وجودت فرو میریزد. در آن موقع که با عشق، به همسر خود خدمت میکنی، دقّت کن که چگونه در وجودت نشاط و شادمانی موج میزند و گویی که روحت سبک شده است. این نشاط و سبکی برای این است که روح تو از تیرگی گناهان پاک شده است، گویی آن زنجیرهایی که از گناهان به پای روح شما بسته شده بود باز شده و برای همین است که روح تو میتواند آزادانه پرواز کند. تصوّر کنید یک نفر مثلاً یک هفته بدن خود را شستشو نداده حال که بعد از یک هفته به حمام میرود و بدن خود را تمیز میکند یک احساس سبکی و راحتی به او دست میدهد، چون که بدنش تمیز شده و آلودگیها از آن پاک شده است. همین طور وقتی شما برای همسر خود یک نوشیدنی میبری و خدمت او را میکنی، گناهان از صفحه روح شما زدوده میشود، در نتیجه شما احساس سبکی و نشاط میکنی. خلاصه کلام آن که همانطور که اسلام نماز و روزه، استغفار، دعا و گریه را برای پاک شدن گناهان معرفی میکند خدمت کردن به شوهر را به عنوان یکی از بهترین راههای بخشش ص: ۱۰۳ گناه اعلام مینماید.
ادامه دارد........
✍#مرکز_فرهنگی_خانواده
💞@MF_khanevadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خانواده
⭕️ موضوع : 06 معنای الرجال قوامون علی النساء چیست؟ بخش اول
همچنین برای مشاهده تمام کلیپ ها وارد لینک زیر شوید:
👉 https://shamiim.ir/Category/List
💞@MF_khanevadeh
♻️ جوان را باهویّت بار بیاورید
🔻 رهبر انقلاب: جوان را باهویّت بار بیاورید. اگر جامعهای احساس هویّت نکرد، صداهای بلند تحکّمآمیز، راحت او را مغلوب خواهد کرد. آن که ایستادگی میکند، آن کسی است که احساس هویّت میکند؛ حالا این هویّت، گاهی هویّت ملّی است، گاهی هویّت دینی است، گاهی هویّت انسانی است، شرف است؛ هرچه؛ با هویّت باید بار بیایند. خوشبختانه امروز جامعهی اسلامی ـ ایرانی ما یک هویّت ریشهدار و تاریخی و قوی و قابل استقامتی دارد که این را نشان هم داده؛ این را به جوانمان بایستی منتقل بکنیم. ۱۳۹۷/۳/۲۰
🌷 بازخوانی روزانهی توصیهها و تدابیر رهبر انقلاب در موضوعات مختلف | #هویت_ملی
💞@MF_khanevadeh
❄️ مرکز فرهنگی ❄️خانواده ❄️آذربایجانشرقی ❄️
#تنها_گریه_کن #قسمت_پنجاه_هفت شما یه ساعتی نشستی، هنوز روی پا داری جمع و جور می کنی ،جا به جا می ک
#تنها_گریه_کن
#قسمت_پنجاه_هشت
اگر هوا سرد بود ،چند تا کت کاموایی می آوردم و می انداختم سر دوششان تا حداقل کمرشان گرم بماند ،پوست و خونابه ها را جمع می کردم و به آنهایی که دم شیر آب مشغول شستن تکه های مرغ بودند اصرار می کردم جایشان را با من عوض کنند ولی هیچ کدام راضی نمی شدند در سرمای خشک هوا،دست هایشان آن قدر توی آب کار کرده بود که پوستشان زمخت و ترک ترک شده بود و به اینکه دست هایشان را سرمای آب و هوا قرمز شده و زق زق می کند ،اعتنایی نمی کردند.
روزها داشت بلند می شد و ما از هول اینکه مرغ ها خراب نشوند و بو نگیرند کار را سریع انجام می دادیم تا زودتر تمام شود تکه های ران و سینه و بال و گردن را جدا جدا بسته بندی می کردیم و نزدیک غروب ماشین مخصوصی که پشتش یخچال داشت ،دوباره می آمد و مرغ های بسته بندی شده را می برد.
ظاهرا کار تمام شده بود ولی پشت سر ما کلی سبد و سینی کثیف مانده بود و حیاطی که یک شست و شوی حسابی لازم داشت .دو سه نفری بودند که اول صبح ،زودتر از همه می آمدند .در تمام روز پا به پای بقیه کار می کردند آخر شب هم که خانم ها می نشستند به استراحت و یا چند نفری با هول و عجله آماده می شدند تا زودتر خودشان را به خانه برسانند،آنها همچنان سرپا بودند کارهای خرده ریزی که می ماند برای اخر ،کمتر از کارهای درشت و دهان پر کنی که به چشم می آیند ،اهمیت ندارند اگر آن خانه و حیاط شلوغ،به موقع نظافت نمی شد ،روز بعد زحمتمان چند برابر بود.تازه این چند نفر بعد از رفتن بقیه،کنار من کار می کردند پودر می ریختند کف حیاط و با جارو موزاییک ها را کف می کردند.وسیله ها را می گذاشتند سر جایشان و کمی که خانه و زندگی من سامان می گرفت می رفتند.
من هم اگر سرم خلوت می شد،می نشستم کنار بچه ها و با هم حرف می زدیم ،با محمد بیشتر ،یک وابستگی عجیبی بینمان بود که من آن حس و حال را خیلی دوست داشتم مثلا می بردمش خرید،وقت حساب کردن دست می کرد داخل جیبش .می گفتم: مامان بذار پولت واسه خودت باشه حالا. می گفت: نه مامان ،خودم حساب می کنم .نمی خواستم غرورش را بشکنم از همان اول ،حس مردانگی داشت می گفت دوست دارم اگه یه وقت با دوستم می ریم بیرون بستنی بخوریم ،من حساب کنم ،دلم نمی خواد نگران پول یه دونه بستنی باشن.
از این دل بزرگش ،حظ می بردم ولی یک بار اشکم را در آورد،آن هم سر یک جفت کتانی ،اصلا عادت نداشت رخت و لباس و کفش نو بپوشد. هر وقت هم می گفتم: محمد بریم برات لباس بگیریم. حرفش یک جمله بود مگه همینا که دارم چشونه ؟می گفتم مادر غریبه و آشنا آدم را می بینند ،خب چه اشکالی دارد نونوار باشی؟دوست نداری؟می گفت:همین هایی که دارم ،خیلی هم خوبن.کتانی هایش را چند بار تعمیر نمی کرد و نمی پوشید ،حاضر نبود کتانی نو بخرد
#ادامه_دارد....
#شادی_ارواح_طیبه_شهدا_صلوات
#شب_زیارتی_اربابم_حسین
#مرکز_فرهنگی_خانواده
💞@MF_khanevadeh
◀️ با قرآن
(راه نجات و نزول برکات الهی)
☀️وَلَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُرَى آمَنُواْ وَ اتَّقَواْ لَفَتَحْنَا عَلَيْهِم بَرَكَاتٍ مِّنَ السَّمَاء وَالأَرْضِ وَلَـكِن كَذَّبُواْ فَأَخَذْنَاهُم بِمَا كَانُواْ يَكْسِبُونَ (اعراف /۹۶)
🌙 [و اگر مردم شهرها ايمان آورده و به تقوا گراييده بودند، قطعا بركاتى از آسمان و زمين برايشان می گشوديم. ولى تكذيب كردند. پس به (كيفر) دستاوردشان (گريبان) آنان را گرفتيم]
🌈 تفسیر روائی
☀️امام حسن مجتبی صلوات الله علیه :
لَوْ اَنَّ النّاسَ سَمِعوا قَوْلَ اللّه ِ عَزَّوَجَلَّ وَ رَسولِهِ لاََعْطَتْهُمُ السَّماءُقَطْرَها وَ الاَْرْضُ بَرَكَـتَها وَ لَمَا اخْتَلَفَ فى هذِهِ الاُْمَّةِ سَيْفانِ وَ لاََكَلوها خَضْراءَخَضِرَةً اِلى يَوْمِ القيامَةِ
🌙اگر مردم سخن خدا و پيامبرش را مى شنيدند، آسمان بارانش را و زمين بركتش را به آنان مى بخشيد و هرگز در اين امّت، اختلاف و زدوخورد پيش نمى آمد و همه از نعمت سر سبز دنيا تا روز قيامت، برخوردار مى شدند.
•┈✾🍀✿🌺﷽🌺✿🍀✾┈•
#احڪ📚ـام نمـ📿ـاز/نجاستـــ♨️
💢 نماز خواندن با بدن نجس 😟🧐
┘◄ پرسش :
❓اگر شخصی به تصور اینکه با خون حجامت می تواند نماز بخواند تا چند روز بدنش را تطهیر نکند و به همین صورت نماز بخواند ، حکم نمازهایش چیست ؟
✅ پاسخ :
✍️ اگر غافل یا جاهل قاصر★ باشد (یعنی حتی باطل بودن نماز با بدن نجس را احتمال ندهد) ، نماز صحیح است و در غیر این صورت ، نماز باطل می باشد .
★ کسی که اصلاً به جهل خود توجه ندارد و یا اگر متوجه است ، راهی برای برطرف کردن آن ندارد .
💞@MF_khanevadeh
رفاقت راه تفاهم با پدر و مادر
❣در حال حاضر در بیشتر خانوادهها، رابطه میان پدر و مادر و فرزندان حالتی خشک دارد؛ رابطههای سلام علیکی و اداری؛ یعنی در طول روز به جز گزارههای دستوری از طرف پدر و مادر و گزارههای درخواستی از ناحیه فرزند، چیز دیگری بین آنها رد و بدل نمیشود.
❣جملههایی که حاوی احساسات و عاطفه باشد، در میان خانواده بسیار کم استفاده میشود؛ به همین دلیل درک متقابل میان والدین و فرزندان کم شده است، زیرا
ارتباطشان به حدی نیست که این درک متقابل به وجود آمده باشد.
❣اصلیترین راه رسیدن به تفاهم و درک متقابل، ایجاد رابطه رفاقت بین والدین و فرزندان است؛ همان چیزی که در حال حاضر در خانواده ها کمیاب است.
💓 اگر میخواهید پدر و مادر، شما را در مسئله ازدواج درک کنند، باید در طول زندگی و در مواردی غیر از ازدواج به آنها ثابت کنید که شما هم درکشان میکنید.
شما گذشت داشته باشید و در مواردی، خواسته خود را رها کنید و خواسته آنها را اجرا کنید؛ تا آنها هم در مسائل دیگری مثل ازدواج، با شما کنار بیایند.
💞@MF_khanevadeh
♻️سفره یا میزناهارخوری؟
🔺نشستن روی صندلی و غذا خوردن باعث میشود جای معده باز شده و فرد #پرخوری کند
👌اما نشستن روی زمین چون باعث نزدیکی بیشتر پاها به شکم میشود فرد زودتر #سیر میشود☺️
🔴در حالت نشسته روی صندلی نیروی جاذبه به صورت خودکار خون را به سمت پاها سوق میدهد و از آنجا که پا بدون حرکت است خون به سختی به سمت قلب باز می گردد و این نقص در گردش خون باعث ایجاد #لختههایخونی و #واریس میشود.
🔺نشستن روی صندلی و آویزان بودن پا باعث میشود خون از معده دور شده و به سمت پاها بیاید در نتیجه معده سرد شده و غذا خوب هضم نمیشود
👌اما در حالت نشسته روی زمین تمرکز خون در قسمت شکم زیاد است و غذای خورده شده بهتر و سریع تر هضم میشود
💞@MF_khanevadeh
#تربیت_فرزند
❗هر کودکی با خلق و خوی منحصر به فرد خود بدنیا می آید.
خلق وخوی وطبیعت وسرشت همان #ژنتیک است که به سه عامل مرتبط میشود.
۱. سطح تحریک تشکیلات مشبک مغز( قسمت بالای نخاع وبصل النخاع).
۲. نوروترانسمیترها یا انتقال دهنده های عصبی مانند سروتونین، دوپامین و...
۳. هورمون ها.
✅علاوه بر خلق و خوی پنج نیاز هیجانی هم هستند.
۱. دلبستگی ایمن ۲. نیاز به هویت،کفایت وخودمختاری۳. نیاز به بیان آزادی ۴. نیاز به پذیرش محدودیت ۵. تفریح وخود انگیختگی
این که والدین چطور بر اساس خلق و خوی کودک وپنج نیاز با کودک رفتار کنند، میشه سبک فرزند پروری وبیشترین آسیب هایی که کودکان میبینن از نا آگاه بودن خلق و خو کودک است تا نیازها.
بطور مثال: کودکی که کم خوراک است یا پر تحرک، در جمع میترسه، خوابش سبک، نق نقو، کودکی که زود ارتباط میگیره یا کودک سخت و..........طرز رفتار والدین با خلق و خوی متفاوت کودکان میشه سبک فرزند پروری که یا والدین نیاز به مهارت آموزی در این زمینه دارند ویا آگاه هستند.
💞@MF_khanevadeh
🍮🍮باسلوق ژلهای🍮🍮
🍭پودر ژله (طعم دلخواه) یک بسته
🍭شکر یک پیمانه
🍭نشاسته گل نصف پیمانه
🍭آب جوش یک پیمانه
🍭آب سرد دو پیمانه
🍭کره پاستوریزه یک قاشق غذاخوری
🍭گلاب دو قاشق غذاخوری
🍭پودر قند یا پودر نارگیل برای تزیین
💞@MF_khanevadeh
💑 نشانه های ناراحت شدن یک مرد از همسرش:
🔸ممکن است کم حرف شود یا منــزوی گردد
🔸ممکن است خودش را با کار مشغول کند.
🔸سعی می کند دیرتر به خانه بیایـــد.
🔸مثلث سازی با عضو دیگری از خانواده
🔸ارتباط چشمی برقرار کردن با همسر کم می شود.
🔸شوخی های مبتنی بر صممیمت کاهش پیدا می کند.
🔸تشکر و قدردانی از همسر کاهش پیدا می کند.
🔸دیر یا زود خوابیدن، جدا خوابیدن و ...
🔸کم محلی به یکدیگر و حتی تحقیر دیگری
✍ این نشانه ها بیانگر این است که همــسر شما ناراحت و گرفته است و از بیان ناراحتی خود هم خودداری می کند. برای برطرف کردن ناراحتی اش پیش قدم شوید و نگذارید یک دلخـــوری ســــاده به کینـــه ای عمـــیق تبدیل شـــود.
💞@MF_khanevadeh
❄️ مرکز فرهنگی ❄️خانواده ❄️آذربایجانشرقی ❄️
✅ گزارشی از پشت پرده یک پرونده امنیتی در موضوع جمعیت- قسمت اول 1⃣ تحرکات تحدید نسل قبل از انقلاب 💢
✅ گزارشی از پشت پرده یک پرونده امنیتی در موضوع جمعیت- قسمت دوم
2⃣ ادامه تحرکات تحدید جمعیتی بعد از انقلاب (1)
🔻بعد از پیروزی انقلاب و در ابتدای پاییز ۱۳۵۸ دکتر «کاظم سامی» - وزیر بهداری دولت موقت- نامهای بلند بالا خطاب به حضرت امام(ره) مینویسد و در آن درخواست میکند که ایشان جواز از سرگیری برنامه تنظیم خانواده را صادر نمایند. اما موضع امام(ره) در اردیبهشت ۵۸ و صرفا سه ماه پس از پیروزی انقلاب بیان شده بود. آنجا که فرموده بودند: «مملکت ایران ۳۵ میلیون حالا میگویند جمعیت دارد. وسعتش آنقدر است که برای ۱۵۰ میلیون تا ۲۰۰ میلیون جمعیت کافی است. یعنی اگر ۲۰۰ میلیون جمعیت داشته باشد، در ایران با رفاه زندگی میکنند».
🔹اما گروهی در دولتهای دهه شصت، با وجود آگاهی از موضع حضرت امام(ره) به شدت پیگیر کنترل جمعیت بودند؛
🔹شوق این افراد برای ازسرگیری برنامه تحدید نسل به اندازهای بود که نهایتا نیز طاقت نیاوردند و پیش از انجام سرشماری سال ۱۳۶۵، کنترل جمعیت را بیسروصدا و مخفیانه در روستاهای کشور آغاز کردند.
🔹این جریان پس از رحلت حضرت امام(ره) نیز به فعالیت خود ادامه داد؛ هرچند رهبر معظم انقلاب موضع خود را صرفا پس از گذشت یک ماه از آغاز زعامت خود و مورخ ۱۳۶۸/۴/۱۸ بیان کرده بودند که: «ما اگر دو برابر امروز هم جمعیت داشته باشیم، باز هم میتوانیم بدون کمترین نیازی به کشورهای دیگر، خود را به بهترین وجه اداره کنیم».
🔹دولت سازندگی نیز به شدت پیگیر کنترل جمعیت بود و آن را در برنامه نخست توسعه جای داد. پس از آن هم لایحهای تهیه کرد و به مجلس فرستاد که در سال ۱۳۷۲ تصویب و تبدیل به قانون تنظیم خانواده و جمعیت شد.
🔹در سال ۱۳۷۳ نیز هیئتی از طرف دولت وقت به کنفرانس بینالمللی جمعیت و توسعه قاهره رفتند و در آنجا تعهد دادند که رشد جمعیت کشور را به صفر برسانند!
🔹اسنادی که بعدها درز کرد نشان میداد که پیگیری تحدید نسل در دولتهای موسوم به سازندگی در هماهنگی کامل با بانک جهانی بوده و برای نمونه، اساساً تشکیل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت (دفتر جمعیت و تنظیم خانواده سابق) ناشی از توافق دولت و بانک جهانی برای دریافت وام بوده است.
🔹نخستین مدیرکل دفتر سلامت جمعیت وزارت بهداشت، دکتر «صمد اسدپور» بود. فردی که اکنون یک ضدانقلاب تابلودار و مرید رضا پهلوی است و در کانادا زندگی میکند. حقیقتا مشخص نیست که این فرد چگونه توانسته با وجود سختگیریهای ابتدای انقلاب، به آن جایگاه در وزارت بهداشت برسد؟
🔹به هر حال برنامه تحدید نسل ایرانیان در تضاد با منافع ملی، ادامه یافت. در سال ۱۳۷۹، مطالعات یک جمعیتشناس ایرانی به نام «ع.ش»، نشان داد که سطح باروری در ایران با سرعتی بینظیر کاهش یافته و به حد جانشینی (1.2فرزند به ازای هر زن در سن بارداری) رسیده است.
🔹 «ع.ش» از استرالیا روانه آمریکا شد تا نتیجه مطالعه را به «رونالد فریدمن» برساند. فریدمن کسی است که گروه مطالعات جمعیتی دانشگاه میشیگان را با حمایت بنیاد فورد تاسیس کرد. «ع.ش» در اولین نامه نگاری خود با این دانشمند یهودی که سابقه کار با بنیاد راکفلر را نیز داشت، تأکید کرد که میتواند بر سیاستسازان موضوع جمعیت در ایران اثر بگذارد!
🔹در شرایطی که هزینه پروژههای تحقیقاتی و حتی مبلمان و رایانه انجمن جمعیت شناسی ایران را صندوق جمعیت سازمان ملل میداد، طبیعی بود که صدای هشداری از جمعیت شناسان ایرانی شنیده نشود و کنترل جمعیت حتی پس از رسیدن نرخ باروری به حد جانشینی نیز ادامه یابد.
ادامه دارد....🍃
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
💞@MF_khanevadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خانواده
⭕️ موضوع : 07 آیا می توان علاقه خانمها به تجملات را کم کرد
همچنین برای مشاهده تمام کلیپ ها وارد لینک زیر شوید:
👉 https://shamiim.ir/Category/List
💞@MF_khanevadeh
❄️ مرکز فرهنگی ❄️خانواده ❄️آذربایجانشرقی ❄️
#تنها_گریه_کن #قسمت_پنجاه_هشت اگر هوا سرد بود ،چند تا کت کاموایی می آوردم و می انداختم سر دوششان ت
✨💫✨💫✨
#تنها_گریه_کن
#پارت_پنجاه_نه
برایش یک جفت کتانی خریدم. اولش خوشحال شد. کفشها را پا کرد و کمی توی اتاق راه رفت. گفتم:《 مبارکه مامان! دیگه اون کهنهها رو نپوش.》به ثانیه نکشید، خنده روی لبهایش ماسید. گفت:《مامان! دست شما درد نکنه.》و کفشها را از پایش درآورد و گذاشت گوشه اتاق. مات و مبهوت، سرم را خم کردم، بلکه از چشمهایش بخوانم توی فکرش چه میگذرد، نتوانستم. بهانه آوردم اگر رنگش را دوست ندارد، با هم برویم و عوضش کنیم. لب ورچید و گفت:《 نه، خیلی هم خوبه.》
خواست برود زیر زمین به کارهایش برسد، ولی نگذاشتم. گفتم:《 خب بگو چی شده مادر.》 چشمهایش را دوخت به قالی و گفت:《 یاد دوستم افتادم. وقتی راه میریم کتونیهاش اینقدر پارهان که ته کفشِ جدا میشه ازش. بابا ندارن.》
یخ کردم. اولین جملهای را که به فکرم میرسید، گفتم:《 این که غصه نداره محمدم. خیلیم خوبه که به فکر رفیقتی. خوب اون کتونی قبلیهاتو ببر بده بهش.》
چشمش را از قالی گرفت و دوخت به من. صدایش، لحن سوال کردنش، حتی دو دو زدن مردمک چشمهایش هنوزم یادم مانده. غصهدار نگاهم کرد. ابروهایش زاویه دار شدند. با صداقتی که تهِ تهش میرسید به جایی که میدانستم، از من پرسید:《 خدا راضیه؟》به خودم آمدم، دیدم ای دل غافل! چقدر از این بچه عقبم! توی دلم گفتم:《 سادات! دیدی این بچه چه قشنگ بهت درس داد!》چه داشتم جواب سوالش را بدهم؟ دستم را گذاشتم روی شانهاش و گفتم:《 مادر! این کفشا مال خودته. هر کاری دوست داری باهاشون بکن.》به رویم خندید؛ هم لبهایش، هم چشمهایش. از فردا دوباره همان محمد بود. همان کتانیهای کهنه. به همین راحتی، کتانیهای نو را نخواسته بود. کیف کردم؛ از نخواستنش کیف کردم، از بزرگ شدنش کیف کردم، ولی بزرگ شدن که متوقف نمیشود. وقتی خدا روح بندهای را برای خودش بخواهد، آن قدر وسعت میگیرد که دور و بریها متحیر میمانند؛ مثل منِ مادر که گاهی دلم خالی میشد از بزرگی این بچه. عادت کرده بودم وقتی سرم خلوت میشد، دو تا استکان چای و یک قندان میگذاشتم داخل سینی و پلههای زیر زمین را میرفتم پایین. صدایش میزدم:《 محمد! مادر مشغولی؟》 تمام قد جلویم میایستاد و میدوید تا سینی را از دستم بگیرد. مینشستم پشت چرخ. سرک میکشیدم به پارچههایش. سراغ کارهای آماده شدهاش را میگرفتم.
گاهی برایش سردوزی میکردم، گاهی هم مادر و پسری حرف میزدیم. از هر دری که فکرش را بکنید.
آن اوایل که جنگ شروع شد، ما فکر میکردیم خیلی زود تمام میشود. به خیالمان هم نمیرسید که هی جوانها بروند و برنگردند، مردها سایهشان از سر زن و بچههایشان کم شود و زنها تلاش کنند قوی روی پا بمانند و بچههایشان را دست تنها بزرگ کنند. ما بارها و بارها هر چیزی را که به فکرمان میرسید، پشت کامیونها بار بزنیم و هر دفعه توی دلمان دعا کنیم دفعهی آخر باشد و خیلی زود جنگ از زندگیمان کم شود، ولی نشود و دوباره سبزی خشک کنیم و لباس بدوزیم و چشم به راه، بغضمان را فرو بخوریم و به هم دلداری بدهیم.
#ادامه_دارد.....❣️
#شادی_ارواح_طیبه_شهدا_صلوات
#شبتون_شهدایی💫
#مرکز_فرهنگی_خانواده_آذربایجانشرقی
💞@MF_khanevadeh