تغذیه آقایون در مشاغل خاص
برگر نخود گیاهی
🔹طبع غذا: گرم و خشک
🔸مواد لازم:
نخود پخته ۲ پیمانه/پیاز ۱عدد/ساقه کرفس ۱عدد/هویج ۱عدد/آرد سبوسدار ۱/۲ پیمانه/پودر سیر ۱/۲ قاشق چایخوری/نان برگر ۴عدد/کاهو ۴ برگ/روغن کنجد ۱ قاشق غذاخوری/نمک دریا، فلفل سیاه
🔹طرز تهیه:
ابتدا نخود را بپزید و آبکش کنید. نخود را با گوشتکوب کمی بکوبید. سپس نخودها را داخل یک کاسهی بزرگ بریزید. کرفس ریز خرد شده، هویج رنده شده، پیاز ریز خرد شده، پودر سیر، آرد، نمک و فلفل را اضافه کنید. حدود ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری آب اضافه کنید تا مایه منسجم شود. سپس مواد را با هم مخلوط کنید. مایه برگر نخود را به ۴ قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را با دست ورز دهید و به شکل گرد در بیاورید. برگرهای نخود را به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید. داخل یک تابهی گریل روغن کنجد بریزید و برگرها را درون تابه بگذارید. سپس آنها را آرام برگردانید و اجازه دهید برگرها کاملا بپزند. روی نان برگر یک برگ کاهو بگذارید و برگر نخود را روی نان قرار دهید و نوش جان کنید.
#سهشنبه_مشاغل
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
تغذیه برای بیماری دیابت
خوراک کرفس و مرغ
🔹طبع غذا: گرم و خشک
🔸مواد لازم:
سینه مرغ ۱عدد/کرفس ۲ ساقه متوسط/پیاز خرد شده ۱عدد/هویج ۲عدد/نمک دریا، فلفل سیاه
🔹طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ، پیاز، هویج و کرفس را خرد کنید. قابلمهای را روی حرارت ملایم قرار دهید. مرغ و پیاز را به مدت ۴ دقیقه بپزید. سپس هویج و کرفس را اضافه کنید و همهی مواد را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه تفت دهید. مقداری نمک و ۱ لیوان آب اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا سبزیجات نرم و مرغ پخته شود. سپس سبزیجات و مرغ را در مخلوط کن پوره کنید.
#چهارشنبه_بیماری
#بدون_سرخ_کردن
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
غذای سالمندان
خوراک لوبیا سبز
🔹طبع غذا: گرم و تر
🔸مواد لازم:
گوشت گوسفندی ۳۰۰گرم/پیاز خرد شده ۱عدد/لوبیا سبز ۳۰۰گرم/هویج ۲عدد/سیب زمینی متوسط ۳عدد/رب آلو ۱ قاشق غذاخوری/نمک دریا، زردچوبه، فلفل سیاه
🔹طرز تهیه:
ابتدا پیاز را خرد کرده و در قابلمهای مناسب، روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از این که پیاز سبک شد، گوشت را اضافه کنید. رب آلو، زردچوبه و ۳ لیوان آب اضافه کرده و اجازه دهید گوشت پخته شود. لوبیا سبز را به همراه هویج به اندازه نگینی متوسط خرد کنید. پس از حدود ۱ ساعت که گوشت پخته شد، لوبیا سبز و هویج را به همراه ۶ لیوان آب به آن اضافه کنید و بگذارید روی حرارت بماند تا لوبیا سبز و هویج کاملا پخته شوند. پس از حدود ۳۰ دقیقه، سیب زمینیها را خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید پخته شوند. سپس نمک را به خوراک اضافه کرده و به همراه نان، نوش جان کنید.
#پنجشنبه_سالمندان
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
🥧 ═ ﷽ ═ 🥧
سوهان عسلی کنجدی
🔸مواد لازم:
کنجد ۱ و ۱/۲ پیمانه/شکر قهوهای ۱ پیمانه/عسل ۳ قاشق غذاخوری/روغن حیوانی ۱ قاشق غذاخوری/گلاب ۱/۸ پیمانه/آب ۱/۸ پیمانه/زعفران حل شده ۱ قاشق غذاخوری
🔹طرز تهیه:
ابتدا شکر، عسل، روغن و آب را در یک ظرف مناسب، حرارت دهید و هم بزنید تا طلایی رنگ شود. پس از حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه، که شکر کاملا ذوب شد، کنجد را به همراه زعفران و گلاب اضافه کنید. کنجدها را با شربت مخلوط کنید و مخلوط را به آرامی هم بزنید. پس از این که شربت سوهان عسلی آماده شد، یک سینی را کاملا چرب کنید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود و شربت را روی آن بریزید. سپس کمی با پشت قاشق آن را نازک کنید و پس از خنک شدن، به اندازه دلخواه برش بزنید. سوهان را در ظرف درب بسته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
#جمعه_دسر
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍪 ⃟●᪥᪥᪥════
🤱غذای مادران باردار و شیرده
حلیم گندم و عدس
🔹طبع غذا: گرم و تر
🔸مواد لازم:
گندم پوست کنده ۱ پیمانه/عدس ۱/۲ پیمانه/پیاز ۱عدد/کره حیوانی ۵۰ گرم/آب قلم ۱ لیوان/نمک دریا، فلفل سیاه
🔹طرز تهیه:
ابتدا گندم را از شب قبل با مقداری آب خیس کنید. عدسها را از ۴ ساعت قبل، در ظرفی خیس کنید. گندم را در قابلمهای، به همراه ۵ پیمانه آب به مدت ۳ تا ۴ ساعت بپزید تا گندمها کاملا پخته و نرم شوند. عدس خیس کرده را همراه با آب قلم به حلیم گندم اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۲ ساعت بپزد. پیاز را نگینی ریز خرد کرده و روی حرارت قرار دهید تا سبک شود. پیاز را به قابلمه عدس و گندم اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا حلیم جا افتاده شود. سپس با گوشتکوب همهی مواد را له کنید. در آخر، کره حیوانی و نمک حلیم را اضافه کرده و نوش جان کنید.
#شنبه_باردار_شیرده
#بدون_سرخ_کردن
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
غذای کودک
فرنی نارگیلی
🔹طبع غذا: گرم و مرطوب
🔸مواد لازم:
شیر ۱ پیمانه/آرد برنج ۱ قاشق غذاخوری/نشاسته ذرت ۱/۲ قاشق غذاخوری/پودر نارگیل ۲ قاشق غذاخوری/شکر قهوهای ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری/گلاب ۲ قاشق غذاخوری
🔹طرز تهیه:
ابتدا همهی مواد خشک مثل آرد برنج، نشاسته ذرت، پودر نارگیل و شکر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. شیر را کم کم به مواد اضافه کنید و مدام هم بزنید تا آردها گلوله نشوند. پس از این که فرنی غلیظ شد، گلاب را اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه دیگر هم بزنید. سپس داخل یخچال قرار دهید تا کمی خنک شود. فرنی را با پودر پسته یا پودر نارگیل و گل محمدی تزئین کنید.
#یکشنبه_کودک
#بدون_روغن
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════