eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
37.7هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
1.8هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
تغذیه دوران بلوغ کوفته انار و پسته 🔹طبع غذا: گرم و خشک 🔸مواد لازم: پیاز ۲عدد/مرغ ۳۰۰گرم/پسته آسیاب شده ۱ پیمانه/سبزیجات معطر (جعفری، ترخون، گشنیز) خرد شده ۲۵۰گرم/تخم مرغ ۱عدد/رب انار ملس ۴ قاشق غذاخوری/دانه انار ۱/۲ پیمانه/نمک دریا، فلفل سیاه 🔹طرز تهیه: ابتدا یک پیاز رنده شده، پسته، سبزیجات معطر، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط را در ظرفی بریزید. مرغ چرخکرده و تخم مرغ را به آن افزوده و با دست ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند و کاملا منسجم و یکدست شود. سپس از مواد برداشته و به صورت گرد شکل دهید. یک تابه مناسب را روی حرارت قرار دهید. یک پیاز را نگینی ریز خرد کرده و به تابه اضافه کنید. سپس رب انار ملس، نمک، فلفل و ۱ لیوان آب جوش را به تابه اضافه کرده و پس از این که به جوش آمد، دانه‌های انار را داخل تابه بریزید و کوفته‌ها را داخل تابه قرار دهید تا پخته شوند. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅ صفرازاها گوشت‌ها: گوشت شتر: صفرازا گوشت بلدرچین: صفرازا قلوه: صفرازا ┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅ حبوبات: دال عدس: صفرازا ┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅ ادویه‌جات: آویشن: صفرازا اکلیل کوهی: صفرازا بادیان رومی (رازیانه): صفرازا برگ بو: صفرازا پونه کوهی: صفرازا جوز هندی: صفرازا خردل: صفرازا دارچین: صفرازا فلفل قرمز: صفرازا زردچوبه: صفرازا زعفران: صفرازا زنجبیل: صفرازا زنیان: صفرازا زیره سبز: صفرازا زیره سیاه: صفرازا فلفل سیاه: صفرازا هل: صفرازا میخک: صفرازا گلپر: صفرازا سیاهدانه: صفرازا انیسون: صفرازا ┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅ سبزیجات: مارچوبه: صفرازا مرزه: صفرازا شاهی: صفرازا شوید: صفرازا ┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅ مغزهای گیاهی: بادام هندی: صفرازا گردو: صفرازا بادام درختی: صفرازا بادام کوهی: صفرازا تخمه آفتابگردان: صفرازا ┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅ ریشه‌ها: ترب سیاه: صفرازا پیاز: صفرازا سیر: صفرازا موسیر: صفرازا ┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅ صیفی‌جات: خربزه: صفرازا فلفل سبز: صفرازا بادمجان: صفرازا ┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅ میوه‌ها: آناناس: صفرازا انبه: صفرازا موز: صفرازا مویز: صفرازا نارگیل: صفرازا خرما خشک: صفرازا زیتون شور: صفرازا انجیر آدریاتیک: صفرازا انجیر کالی میرنا: صفرازا انجیر کینگ: صفرازا انجیر زرد شیرازی: صفرازا ┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅ ترشیجات: ترشی فلفل تند: صفرازا https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff 🔥•••●◍•◍•▬▬▬▬▬▬▬▬
┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅ سودازاها گوشت‌ها: گوشت گاو: سودازا گوشت بز: سودازا ┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅ حبوبات: عدس: سودازا برنج هندی و پاکستانی: سودازا ┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅ ادویه‌جات: سماق: سودازا گلرنگ: سودازا ┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅ سبزیجات: ریواس: سودازا ┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅ لبنیات: دوغ ترش گاو: سودازا پنیر: سودازا کشک: سودازا سرشیر: سودازا قرا قروت: سودازا ┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅ صیفی‌جات: گوجه فرنگی: سودازا ┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅ میوه‌ها: کالک: سودازا آلبالو: سودازا آلو: سودازا آلوچه: سودازا انار ملس: سودازا سیب سبز: سودازا زیتون نارس: سودازا لیموترش: سودازا گریپ فروت: سودازا کیوی: سودازا غوره: سودازا ذغال اخته: سودازا زرشک: سودازا کنار: سودازا ┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅ ترشیجات: لیمو عمانی: سودازا سرکه‌های صنعتی: سودازا آبلیموترش: سودازا سرکه انگور: سودازا رب آلوچه: سودازا رب انار ملس: سودازا رب لیمو ترش (رب لیمو عمانی): سودازا رب نارنج: سودازا رب زغال اخته: سودازا ترشک: سودازا لواشک میوه‌های ترش و‌ ملس: سودازا لواشک زرشک: سودازا ترشی کلم: سودازا نکته: در صورت استفاده از فلفل تند زیاد در ترشیجات، خاصیت صفرازایی هم پیدا می‌کنند. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ❄️•••●◍•◍•▬▬▬▬▬▬▬▬
تغذیه برای افراد شاغل دلمه کلم و انار 🔹طبع غذا: گرم و خشک معتدل 🔸مواد لازم: کلم برگ ۱عدد/گوشت گوسفندی ۲۵۰گرم/پیاز ۲عدد/برنج ۱ پیمانه/رب انار ۲ قاشق غذاخوری/رب آلو ۱ قاشق غذاخوری/دانه انار ۱/۲ پیمانه/جعفری و گشنیز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری/نمک دریا، فلفل سیاه 🔹طرز تهیه: ابتدا یک پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه‌ای، روی حرارت قرار دهید. سپس گوشت چرخکرده را درون تابه بریزید. برنج را دم کرده و به گوشت اضافه کنید. جعفری و گشنیز خرد شده را به همراه دانه‌های انار اضافه کرده و مواد را هم بزنید تا مخلوط شوند. کلم برگ را شسته و برگ‌های آن را جدا کنید. برگ‌های کلم را به مدت ۵ دقیقه در آب جوش قرار دهید تا کاملا نرم شوند. بعد از نرم شدن، از مایه‌ دلمه در آن‌ها بریزید و برگ‌ها را بپیچید. دلمه‌های آماده شده را در یک قابلمه قرار دهید. یک پیاز را رنده کرده و درون تابه بریزید. رب آلو، نمک، فلفل و رب انار را اضافه کرده و اجازه دهید به جوش آید. سپس آن را بر روی دلمه‌ها بریزید. حرارت را کم کرده و اجازه دهید دلمه‌ها پخته شوند. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
تغذیه برای بیماری دیابت سوپ گیاهی جو پرک 🔹طبع غذا: گرم و تر 🔸مواد لازم: جو پرک ۱ پیمانه/برنج ۱ پیمانه/پیاز ۲عدد/هویج متوسط ۳عدد/سیب زمینی ۱عدد/ساقه کرفس ۳عدد/جعفری خرد شده ۱/۲ پیمانه/آب مرغ ۵ پیمانه/نمک دریا، فلفل سیاه 🔹طرز تهیه: ابتدا برنج را شسته و با مقداری آب خیس کنید. پیازها را نگینی خرد کنید و داخل قابلمه‌ای، روی حرارت قرار دهید. هویج، سیب زمینی و کرفس نگینی خرد شده را به قابلمه اضافه کنید. سپس آب مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید به جوش آید. برنج را داخل قابلمه بریزید. سپس جو پرک را اضافه کرده و درب قابلمه را بگذارید و به مدت ۱ ساعت اجازه دهید سبزیجات و برنج پخته و نرم شوند. سپس سوپ را از روی حرارت برداشته و جعفری خرد شده، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
غذای سالمندان خوراک کدو حلوایی و لوبیا 🔹طبع غذا: گرم و خشک معتدل 🔸مواد لازم: پیاز خرد شده ۲عدد/سیر ۳ حبه/هویج ۲عدد/کدو حلوایی خرد شده ۳ پیمانه/لوبیا چشم بلبلی پخته ۲ لیوان/پودر زیره سبز ۲ قاشق چایخوری/پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری/نمک دریا، فلفل سیاه 🔹طرز تهیه: ابتدا پیازهای خرد شده را روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم و سبک شوند. هویج خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا هویج‌ها کمی نرم شوند. سیر را اضافه کنید. سپس ۴ لیوان آب داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید به جوش آید. بعد از به جوش آمدن، کدو حلوایی، لوبیا چشم بلبلی پخته، پودر زیره، دارچین، نمک و فلفل را اضافه کنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید خوراک به مدت ۱ ساعت بپزد و جا بیفتد. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥧 ═ ﷽ ═ 🥧 کوکی جو پرک با کشمش و گردو 🔸مواد لازم: آرد سبوس‌دار ۱ و ۱/۲ پیمانه/جو دوسر پرک ۳ پیمانه/شکر قهوه‌ای ۱ پیمانه/کره ۱ پیمانه/تخم مرغ ۲عدد/کشمش ۱ پیمانه/گردو ۱ پیمانه/دارچین ۱ قاشق چایخوری/نمک ۱/۲ قاشق چایخوری 🔹طرز تهیه: ابتدا در کاسه‌ای آرد، دارچین و نمک را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه دیگر، کره و شکر را هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند. تخم مرغ را اضافه کنید. سپس مخلوط آرد را به آن افزوده و مخلوط کنید تا زمانی که کاملا ترکیب شوند. سپس جو دوسر پرک، کشمش و گردو آسیاب شده را اضافه کنید. مواد را به شکل توپ‌هایی درآورید و آن‌ها را به سینی فر انتقال دهید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۲ دقیقه بپزید. سپس بگذارید روی سینی فر کمی خنک شوند. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍪 ⃟●᪥᪥᪥════
🤱غذای مادران باردار و شیرده خورش کدو حلوایی و گردو 🔹طبع غذا: گرم و خشک 🔸مواد لازم: گوشت گوسفندی ۳۰۰گرم/گردو آسیاب شده ۲۰۰گرم/کدو حلوایی پوست کنده ۵۰۰گرم/پیاز متوسط ۱عدد/رب انار ۱ پیمانه/نمک دریا، فلفل سیاه‌ 🔹طرز تهیه: ابتدا مغز گردو را آسیاب کنید. گوشت را خرد کرده و به همراه پیاز نگینی خرد شده روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس گردوها را به گوشت اضافه کنید. مقداری آب اضافه کرده و اجازه دهید گوشت به آرامی بپزد. بعد از پخت، رب انار، نمک و فلفل را به گوشت اضافه کنید. سپس کدو حلوایی خرد شده را اضافه کنید تا پخته و نرم شوند. پس از این که خورش جا افتاد، به همراه برنج نوش جان کنید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
غذای کودک توپک سیب 🔹طبع غذا: گرم و خشک معتدل 🔸مواد لازم: سیب خشک شده ۱ پیمانه/جو دوسر پرک ۱/۲ پیمانه/دارچین ۱ قاشق چایخوری/انجیر له شده ۲ قاشق غذاخوری/گردو ۱/۲ پیمانه 🔹طرز تهیه: ابتدا همه‌ی مواد را با هم ترکیب کرده و داخل مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا زمانی که به شکل خمیر درآید. سپس آن‌ها را به شکل توپ گرد کنید و آن‌ها را روی سینی گذاشته و در یخچال قرار دهید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
تغذیه دوران بلوغ برنج گل کلم با مرغ 🔹طبع غذا: سرد و تر 🔸مواد لازم: گل کلم متوسط ۱عدد/سینه مرغ ۱عدد/پیاز خرد شده ۱عدد/ریحان تازه خرد شده ۳ قاشق غذاخوری/لیمو ترش تازه ۱عدد/نمک دریا، زردچوبه، فلفل سیاه 🔹طرز تهیه: ابتدا سینه مرغ را خرد کنید و آن‌ها را با کمی آب داخل ماهیتابه بریزید. پیاز را به مرغ‌ها اضافه کنید. مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید. سپس حرارت را کم کرده و درب ماهیتابه را روی آن قرار دهید تا مرغ‌ها پخته شوند. گل کلم را کمی خرد کنید و در آب بریزید. بعد از شستن، آن‌ها را داخل مخلوط کن بریزید و تا زمانی که کاملا پودر شوند، خرد کنید. می‌توانید از رنده استفاده کنید. گل کلم پودر شده را داخل ماهیتابه‌ای بریزید. سپس برای چند دقیقه تفت دهید. گل کلم‌ها نباید پخته و له شوند. سپس گل کلم را مانند برنج در ظرف بریزید و مرغ‌ها را کنار آن قرار دهید و با کمی لیمو ترش و ریحان تازه نوش جان کنید.  https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════