سلام و ادب بزرگواران
صبح جمعتون بخیر
جان و دل و تنتون خسته خانه تکانی نباشه انشاءالله مادران خانهدار و عزیز🤲
الهی که به حق صاحب امروز، حضرت حجت بقیه الله الاعظم ارواحنا فداه غبار از دلها بتکانیم و محیای آمدن بهار حقیقی بشیم.
امروزمون و هر آنچه در آن انجام میدهیم از خوبیها رو تقدیم به امام جانها میکنیم✨
امروز براتون آموزش #نان_نخود خواهیم داشت
یه دونه #فوت_و_فن
و یه #تزیین_کوچولو😊
نگاهتون پر نور به نور الحجه
و
دلهاتون بهاری به حق بهار جانها🌷🍃
با کانال خودتون همراه باشید...
26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان نخود آبگوشتی 🍞
مواد لازم:🧺
300 گرم نخود آبگوشتی خیس شده
1/2 فنجان آب.💦
5 گرم مخمر خشک.
نمک و ادویه به سلیقه.🧂
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون.🍾
تخم آفتابگردان و کدو به دلخواه
نکته: این نان حتما می تواند تغذیه مناسبی برای مدرسه کودکان دلبندتون باشه. مخصوصا برای کودکان با طبع سرد.
و مصرف بیش از حد آن در زمان غلبه صفرا و بلوغ کودکان توصیه نمیشود.
طبع نان:
#گرم_و_خشک
#آشپزی
#کمر_درد
#نان_نخود
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇
@Taghzieh_tabaie_amzaj
به جای قند و شکر صنعتی از خرما، انجیر و کشمش استفاده کنید.🌴
چرا از قند و شکر صنعتی استفاده نکنیم؟🧐
🧨قند و شکر صنعتی موجب مرگ سفید می شود و اینکه در روایت آمده که مرگ یا ابیض است یا احمر، از همین باب است.
🧨 یکی از دلایل ایجاد کیست رحمی و ناباروری در زنان و مردان است.
🧨باعث ایجاد بیماریهایی مانند تپش قلب و تورم پروستات و ناراحتی های دهانه رحم می شود.
و چرا از خرما استفاده کنیم؟🧐
مصرف خرما باعث:
🌱افزایش انرژی بدن و مغز میشود.
🌱از سرطان جلوگیری میکند.
🌱از سکته قلبی جلوگیری میکند.
🌱مانع از سختی رگها میشود.
🌱درمان زخم معده است.
🌱از کم خونی جلوگیری میکند.
همیشه سالم باشید💚
#فوت_و_فن
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇
@Taghzieh_tabaie_amzaj
3.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اولش منو یاد صورت جغد انداخت🦉
درسته؟😊
چه راحت می شه خلاقیت به خرج داد👌
#تزیین
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇
@Taghzieh_tabaie_amzaj
سلام و رحمت
صبح اولین روز هفته شما نور و برکت🍃🌸
طرز تهیه #کباب_لا_پلو رو براتون بگذاریم؟😋
امروز یه #پرسش_از_مخاطب هم خواهیم داشت، آماده باشید☺️
23.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب لا پلو
موادلازم:🍱
گوشت چرخ کرده ۴٠٠ گرم🥓
برنج ۳ پیمانه🍚
سبزی پلو(گشنیز، جعفری، شوید و تره) ۲ پیمانه🌿🌱
سیر یک بوته🧄
پیاز یک عدد🧅
گوجه ۳ عدد🍅
سیب زمینی یک عدد🥔
ادویه: نمک، زردچوبه، فلفل سیاه،پودرسیر، پاپریکا)🧂
نکات:
لازم نیست کبابش این همه سرخ بشه، حتی یه جاهاییش سوخته بود😢
از گوجه هم که دیگه میدونید، 😊بهتره که استفاده نکنیم و همین طور پاپریکا.
این غذا می تونه مقوی و سالم باشه به شرط اینکه سرخ کردنی نداشته باشه و این همه ادویه گرم و خشک و تند و تیز هم بهش اضافه نکنیم❌ یادتون نیست؟ بعضی از مادرای خودمون همین غذا رو درست میکردند، کبابش را سرخ نمیکردند و این همه ادویه هم نمی زدند. یکی از #سحریهامون بود☺️
اگر قرار باشه با این همه ادویه طبخ کنید، برای صفراویها و غلبههای گرم اصلا توصیه نمیشه( عصبیتر میشن) ولی طبایع سرد و آنها که دارای غلبه سردی هستند می تونند میل کنند.😋
برای ماه #رمضان هم که باعث تشنگی فوق العاده زیادی می شه🥵
طبع غذا:
#گرم_و_خشک
#آشپزی
#کباب_لا_پلو
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇
@Taghzieh_tabaie_amzaj