eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
36.1هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
1.8هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
خوردن آب💧 زیاد و یا آب ‌یخ🧊 در بین غذا اصلی‌ترین عامل بیماری های از جمله بیماری است. همچنین روزها و شبها ایستاده آب خوردن باعث ایجاد و می‌شود. آب را در حالت نشسته میل کنید، هم روز و هم شب.🌚🌞 بهتر است از آب معمولی و بدون یخ استفاده کنید. 👌 طبایع و امزاج گرم🔥 که نیاز به آب خنک دارند، آب معمولی را داخل یخچال قرار داده تا خنک شود و استفاده کنند. راه دیگر خنک کردن آب معمولی این است که یخ را داخل نایلون قرار دهید و درش را گره بزنید و آن را داخل پارچ آب معمولی قرار دهید. آب خنک می شود بدون اينکه مستقیما داخلش یخ بیندازید.🍃 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به به😋 هندونه‌ش آبدارتر و خوشمزه‌تر شد😍 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
روز معلم- رادیو اینترنتی_.mp3
1.74M
مردگانی که با نَفَس قدسی عیسی مسیح زندگی دوباره یافتند چگونه قدردان ایشان بودند؟ با کدام واژه‌ها؟ بی شک جز اینکه تا آخرین لحظاتِ عمرِ نَفَس‌هاشان مبهوت بودند، کاری از دستشان برنیامد. و سهم آنها که عارف شدند به مسیح، عشق ورزیدن شد. زنده شدند به عشق و برای همیشه واله. هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق ثبت است بر جریده عالم دوام ما پس علم‌آموز مکتب بی‌بدیل نور و علم، که جانش زنده به دم مسیحایی استاد است، چطور حق شکرگزاری و سپاس را بجای بیاورد؟ با کدام واژه‌ی شایسته؟ که معلمی شغل انبیاست... بعد از این با کدام کلمات، نور را شاکر خواهیم بود؟ فرشته ی جانش را چطور ارج نهیم که از ظلمت به نور پروازمان داد. سپاسگزار کدام واژه از علم و حکمت بی‌دریغش می‌توان بود. برای چشمی که پای درس نگاهش زیباتر می‌بیند، گوشی که عمیق‌تر می‌شنود، دلی که صبورتر شده، و جانی‌که سرشارتر... راهی برای قدردانی هست؟ گرمای وجود خورشید را روشنایی بخش شب‌ را جاری و همیشه در راه بودن رودخانه‌ را راز زیبای کویر را لطافت جنگل را ایستادگی کوه را جانِ بی‌بدیل را با کدام هِبه سپاسگزار باشیم؟ راهی جز ایستادن، مبهوت ماندن و غرق شدن در بحر آرامش علم و دانش نیست. برای عاشق راهی جز زنده ماندن تا ابد به دم مسیحایی عشق وجود ندارد. کاری از رادیو اینترنتی فرهنگ رضوی استاد بزرگوار جناب آقای سید روح الله حسینی روزتان مبارک🌷 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طبع و مزاج غذاها
میرزاقاسمی مواد لازم:🍱 تخم مرغ ۳ عدد🥚 بادمجان ۴ عدد🍆 گوجه ۴ عدد🍅 سیر یک بوته🧄 نمک و ادویه به م
ما هم رفتیم باغ و میرزاقاسمی درست کردیم😋 جاتون خالی اما میرزاقاسمی رو باید شمال خورد😋 مسافرت که رفته بودیم شمال، همه خانواده کباب سفارش دادن، من میرزاقاسمی. همشون بهم خندیدن🥲 هیچکدوم از کبابشون خوششون نیومد، به هر کدوم یه لقمه میرزا‌‌قاسمی دادم، نزدیک بود انگشتاشونم باهاش بخورن😅 فرداش همشون میرزاقاسمی سفارش دادن😄 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پنیر را با گوجه و خیار مصرف نکنید🥶 زیرا هر سه سرد هستند و مصرف چند سردی باهم سردی بدن و مغز را بالا برده، موجب کسالت و بی‌حالی، تنبلی، کندی ذهن و خواب آلودگی می شود. پنیر را حتما با گردو و در وعده شام میل کنید😋 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj