eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
34.7هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
1.7هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
14.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم :🍱 آرد ۵۰۰ گرم🥡 مایه خمیر ۱۰ گرم آب حدود ۳۵۰ گرم💧 کره گیاهی ۱۰ گرم🧈 نمک ۱۰ گرم🧂 شکر ۵ گرم🍚 طبع: 💚 نان طبع خوبی داره، اگر نمک و شکر سالم هم استفاده کنیم، دیگه عالی می‌شه و نانی با طبع خواهیم داشت، یعنی لطافت و رطوبتش بیشتر خواهد بود.🥖 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مصرف ترشی به همراه غذا هیچ گونه ارزش غذایی ندارد و نمک موجود در آن یکی از عوامل خطر برای سلامتی بدن است. پوکی استخوان و ساییدگی استخوان هم از عوارض مصرف زیاد ترشی است. چرا که استفاده زیاد از ترشی می تواند باعث رسوب مایعات بین مفصلی و آرتروز شود. ترشی به منزله داروست و با نگاهی که به دارو داریم باید آن رو مصرف کنیم. یعنی با تجویز طبیب متخصص. طبایع گرم می‌توانند ترشی سیر را آن هم به مقدار هم در کنار غذا مصرف کنند. برای طبایع سرد کاملا ممنوع است. اشکال اصلی ترشی در این است که مواد با سرکه مخلوط می شوند. سرکه به تنهایی بسیار مفید و درمان است ولی با هر ماده ای مخلوط شود آن را خراب و فاسد و بیماری‌زا می‌کند، مانند انواع ترشی‌ها. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از طبیبِ جان
🍛 🍱احکام خوردن و آشامیدن: ⁉️پرسش: پاره کردن نان با قیچی و کارد چه حکمی دارد؟ 🗯پاسخ: در صورتی که برای جلوگیری از اسراف باشد کراهت ندارد. 🔹آیت‌الله مکارم شیرازی 🍃 کانال رسمی طبیب جان 👇 https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba
46.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 ببینید | کلیپ کوتاه، احساسی و جذاب با موضوع رئیس جمهور شهید از نگاه بچـه هـــای دهــه نــودی ◾️به سفارش سازمان دارالقرآن الکریم تا پای جان برای عهد💔 ما چه عهدی می‌بندیم؟ به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیر 1 لیتر🥛 شکر ¾ پیمانه🥡 پودر نارگیل 2 پیمانه🥥 کره نرم 1 تا 2 ق غ🧈 وانیل نوک ق چ 🔸شیر و شکر رو مخلوط کنید و روی حرارت بذارید و هم بزنید تا غلیظ بشه مثل شیرعسل. بعد ازروی حرارت بردارید. پودرنارگیل و وانیل رو اضافه کنید و مخلوط کنید.تا مواد حالت چسبندگی پیدا بکنه. وقتی خنک شد دستاتون رو به کره آغشته کنید و به اندازه توپ های کوچکتراز گردو بردارید و گرد کنید و بعد داخل ظرف پودر نارگیل بغلطونید. توپک هارو داخل ظرف بدون درب،داخل یخچال به مدت ۲۴ساعت قرار دهید نوش جان👌 طبع: به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
#توپک_نارگیلی شیر 1 لیتر🥛 شکر ¾ پیمانه🥡 پودر نارگیل 2 پیمانه🥥 کره نرم 1 تا 2 ق غ🧈 وانیل نوک ق
سلام و ادب بزرگواران وقت بخیر به نظرتون چطور می‌تونیم توپک‌های نارگیلی لطیف‌تر و مرطوب‌تری داشته‌باشیم؟ اینجا بهمون بگین👇💐 @FadayeHossein
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا