14.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_بربری_خونگی
مواد لازم :🍱
آرد ۵۰۰ گرم🥡
مایه خمیر ۱۰ گرم
آب حدود ۳۵۰ گرم💧
کره گیاهی ۱۰ گرم🧈
نمک ۱۰ گرم🧂
شکر ۵ گرم🍚
طبع:
#گرم_و_معتدل
#نکات_سلامتی💚
نان طبع خوبی داره، اگر نمک و شکر سالم هم استفاده کنیم، دیگه عالی میشه و نانی با طبع #گرم_و_تر خواهیم داشت، یعنی لطافت و رطوبتش بیشتر خواهد بود.🥖
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
مصرف ترشی به همراه غذا هیچ گونه ارزش غذایی ندارد و نمک موجود در آن یکی از عوامل خطر برای سلامتی بدن است.
پوکی استخوان و ساییدگی استخوان هم از عوارض مصرف زیاد ترشی است.
چرا که استفاده زیاد از ترشی می تواند باعث رسوب مایعات بین مفصلی و آرتروز شود.
ترشی به منزله داروست و با نگاهی که به دارو داریم باید آن رو مصرف کنیم. یعنی با تجویز طبیب متخصص.
طبایع گرم میتوانند ترشی سیر را آن هم به مقدار هم در کنار غذا مصرف کنند.
برای طبایع سرد کاملا ممنوع است.
اشکال اصلی ترشی در این است که مواد با سرکه مخلوط می شوند. سرکه به تنهایی بسیار مفید و درمان است ولی با هر ماده ای مخلوط شود آن را خراب و فاسد و بیماریزا میکند، مانند انواع ترشیها.
#فوت_و_فن
#ترشی
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
با مصرف #ترشیجات و حتی لیموترش و آب لیمو در کنار غذا مخالف هستیم و ممنوع است چرا که: درجه سردی و خش
اینجا در مورد #ترشیجات بیشتر توضیح دادیم.
هدایت شده از طبیبِ جان
🍛
🍱احکام خوردن و آشامیدن:
⁉️پرسش: پاره کردن نان با قیچی و کارد چه حکمی دارد؟
🗯پاسخ: در صورتی که برای جلوگیری از اسراف باشد کراهت ندارد.
🔹آیتالله مکارم شیرازی
#احکام
#اطعمه_اشربه
🍃 کانال رسمی طبیب جان 👇
https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba
46.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 ببینید | کلیپ کوتاه، احساسی و جذاب #تا_پای_جان با موضوع رئیس جمهور شهید از نگاه بچـه هـــای دهــه نــودی
◾️به سفارش سازمان دارالقرآن الکریم
تا پای جان برای عهد💔
ما چه عهدی میبندیم؟
#زندگی_با_آیه_ها
#خادم_قرآن
#خادم_امام
#خادم_مردم
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
#توپک_نارگیلی
شیر 1 لیتر🥛
شکر ¾ پیمانه🥡
پودر نارگیل 2 پیمانه🥥
کره نرم 1 تا 2 ق غ🧈
وانیل نوک ق چ
🔸شیر و شکر رو مخلوط کنید و روی حرارت بذارید و هم بزنید تا غلیظ بشه مثل شیرعسل.
بعد ازروی حرارت بردارید.
پودرنارگیل و وانیل رو اضافه کنید و مخلوط کنید.تا مواد حالت چسبندگی پیدا بکنه.
وقتی خنک شد دستاتون رو به کره آغشته کنید و به اندازه توپ های کوچکتراز گردو بردارید و گرد کنید و بعد داخل ظرف پودر نارگیل بغلطونید.
توپک هارو داخل ظرف بدون درب،داخل یخچال به مدت ۲۴ساعت قرار دهید
نوش جان👌
طبع:
#گرم_و_خشک
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
#توپک_نارگیلی شیر 1 لیتر🥛 شکر ¾ پیمانه🥡 پودر نارگیل 2 پیمانه🥥 کره نرم 1 تا 2 ق غ🧈 وانیل نوک ق
سلام و ادب بزرگواران
وقت بخیر
به نظرتون چطور میتونیم توپکهای نارگیلی لطیفتر و مرطوبتری داشتهباشیم؟
اینجا بهمون بگین👇💐
@FadayeHossein
طبع و مزاج غذاها
سلام و ادب بزرگواران وقت بخیر به نظرتون چطور میتونیم توپکهای نارگیلی لطیفتر و مرطوبتری داشتهبا
نظر شما چیه؟
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj