سوال:❓
.....هم به طول عمر مو کمک می کند، هم دستگاه گوارش را پاکسازی کرده و هم از مبتلا شدن به سرطانهای زنانه پیشگیری میکند؟
۱) گوشت بره🥓
۲) غلات سبوس دار
۳) انواع نانها🍞
۴) هیچکدام
اینجا پاسخ بدین👇💐
https://EitaaBot.ir/poll/hvoi
#بفرمایید_سوال
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
#ارسالی_مخاطب
سلام وقتتون به خیر
ی غذای جنوبی باماهی رودخانه که خودمون صیدکردیم😊
کباب ماهی
مواد لازم:🍱
ماهی رودخانه یا دریا ۱ک🐠
سیر چندحبه🧄
پیاز ۱عدد🧅
نمک وزردچوبه
آردسوخاری یاآردکامل ۲ق غ🥡
گشنیز وترخون وشنبلیله تازه ۲ق غ
برنج🍚
شوید
ماهی را بعد از تمیز کردن بخارپز میکنیم بانمک و زرد چوبه. تیغ ها را جدا کرده و با بقیه مواد چرخ یا میکس میکنیم و ۲ تا ۳ ساعت در یخچال استراحت میدیم.
مقداری از مواد را به اندازه دلخواه درآرد سوخاری غلطانده و با روغن حیوانی یا زیتون سرخ میکنیم و یا اینکه بصورت کباب شده در فر یا روی ذغال آماده میکنیم.
اگه بصورت کبابی باشه روی سیخها را کره و زعفران بمالید لذیذتر و زیباتر خواهد شد.
نوش جان🥰
طبع:
#گرم_و_معتدل
#نکات_سلامتی💚
🌺احسنت، روشها و مواد جایگزین رو بیان کردن. فقط دقت کنید همانطور که گفتیم، روغن زیتون مناسب سرخ کردن نیست، چون درجه دودی پایینی دارد و عوارض خطرناکی داره دور از جان شیعیان مرتضی علی ( ع)😊
بهترین روغن سرخ کردنی، روغن کنجد است.
❄️ماهی درجه سردی خیلی بالایی داره، اصلا در شب و همراه با ماست و ترشیجات مصرف نشه، طبایع سرد حتما ادویه بیشتر استفاده کنند و همراه با خرما سرو بشه.
#آشپزی
#بدون_گوجه
#بدون_رب_گوجه
#ماهی
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
میدانستید نوشیدن آب در حالت ایستاده باعث ایجاد زخم و سوزش معده میشود؟
🔺هنگامی که در حالت ایستاده آب مینوشید، باعث میشوید که آب به نیمه پائینی مری پاشیده میشود که این امر میتواند «اسفنکتر» را که مفصلی بین معده و مری است، مختل کند و در نتیجه مری به دلیل جریان یافتن اسیدهای معده به سمت عقب، احساس سوزش کند.
بهتر است آب در همه زمانها (روز و شب) در حالت نشسته میل شود.
#فوت_و_فن
#آب
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
کیک شیر داغ
مواد لازم:🍱
تخم مرغ🥚
شکر قهوهای🥡
وانیل
روغن کنجد یا حیوانی
شیر گاو تازه🥛
آرد🥡
بکینگپودر
زعفران
#روش تهیه:👩🍳
چهار عدد تخم مرغ رو با یه لیوان شکر و کمی وانیل خوب میزنیم تا سفید وکشدار بشه بعد یه لیوان سرخالی روغن مایع ویه لیوان شیر داغ اضافه کرده وسریع هم میزنیم و آخر دو لیوان آرد با یه قاشق غذاخوری بکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم وبه مایه کیک اضافه میکنیم و آروم هم میزنیم و کف قالب کاغذ روغنی گذاشته مایه کیک رو در قالب میریزیم ودر فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه قرار میدیم. بعد از ۳۰ دقیقه کیک رو با خلال دندون چک میکنیم چون دمای فرها با هم متفاوته.
بعد که کیک آماده شد واز قالب بیرون آوردیم برای خوشرنگ شدنش شهد زعفران با فرچه کمی روش میزنیم .
طبع:
#گرم_و_تر
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj