خورشت کرفس
مواد لازم:🍱
روغن شحم
آب💧
پیاز متوسط🧅
گوشت مرغ یا گوسفندی🥩🍗
فلفل نوک ق چ
زردچوبه دو ق چ
دارچین نوک ق چ
نمک دو ق م🧂
زعفران نوک ق چ
رب انار دو ق غ
کرفس مقدار دلخواه
لوبیا درصورت دلخواه
سبزی خشک معطر دو ق غ درصورت دلخواه( تره، گشنیز، جعفری، شوید، شنبلیله)🍃
روش طبخ:👩🍳
پیاز را خرد کرده و به همراه گوشت در روغن آب شده در قابلمه میریزیم و همینطور که با شعله کم تفت میخورن ادویه و رب انار و کرفس و زعفران را اضافه میکنیم سپس آب جوش میریزیم و درصورت دلخواه لوبیا به مقدار کم اضافه میکنیم که درصورت داشتن نفخ بهتره استفاده نشه یا از قبل نفخ گرفته بشه.
میگذاریم خورشت با شعله ملایم جا بیفته و نیم ساعت آخر سبزی خشک را اضافه میکنیم.
در مرحله آخر نمک را اضافه می کنیم.
نوش جان🥰
طبع بدون سبزیجات و با لوبیا چیتی:
#معتدل
طبع همراه سبزیجات:
#گرم_و_تر
#نکات_سلامتی💚
🌻احسنت، ایشون جایگزین سالم برای روغن صنعتی و رب گوجه قرار دادن.
🌻همراه با روغن شحم می تونید کمی روغن زیتون هم استفاده کنید؛ چون وقتی غذا سرو میشه و کمی از حرارتش کم میشه، روغن به اصطلاح میماسه.
#آشپزی
#خورش_کرفس
#بدون_گوجه
#بدون_رب_گوجه
#ارسالی_مخاطب
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
4.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تا جوونید شهید نشید کارتون داریم،
ولی مث شهدا زندگی کنید
مصداق بارز این صحبتهای چندسال قبل آقا #شهید_جمهور هستند که از دهه شصت برای نظام و انقلاب و مردم کار کردن و در سن 💔۶٣ سالگی💔 به شهادت رسید.
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
#چالش
مامانای کدبانو بفرمایید به این دوستمون کمک کنید😊
اینجا برامون بگید👇💐
@FadayeHossein
اینم از مربای گلمون😊🌸
مواد لازم:🍱
گل محمدی ۵۰۰ گرم🌸
شکر ۱ کیلوگرم🥡
آب ۱ لیتر💧
گلاب
روش تهیه:👩🍳
گلهارو چیده، پَر میکنیم. آنها رو میشوییم و روی پارچه می گذاریم تا رطوبتش گرفته شود. شکر رو داخل مقداری آب حل می کنیم و روی شعله میگذاریم تا یکدست شود. به غلظت دلخواه که رسید شعله را متوسط می کنیم و گل ها را داخلش میریزیم، هم می زنیم و اجازه می دهیم نیم ساعت بجوشد.بعد از آن قابلمه را از روی شعله برداشته، و به مدت ۴ ساعت دمی میگذاریم. بعد از اینکه ۱۲ ساعت در محیط آشپزخانه ماند، داخل شیشه میریزیم و میگذاریم داخل یخچال.
نوش جان🥰
طبع:
#گرم_و_تر
#نکات_سلامتی💚
🌸دم کردن مربا بعد از پخت به خوشرنگتر شدنش کمک میکند.
🌸بهتر است از گلهای نواحی کوهستانی و کمرنگترها استفاده شود، گلهای نواحی کویری مثل کاشان رو باید چند بار بجوشانید و آبش رو عوض کنید، و الا مربای شما تلخ میشود.
🌸قبل از اینکه مربا را داخل یخچال بگذارید، اگر آن را چشیدید و حالت لاستیکی زیر دندان داشت، یعنی پخت کامل نشده.
🌸مربای گل خوش عطر و بوست، اگر مایل بودید عطر و بوی بیشتری به آن بدهید، چند قاشق گلاب هم اضافه کنید.
#مربای_گل
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj