eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
25.6هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
2.8هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat تبادل تبلیغات نداریم!
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👱‍♂تغذیه دوران بلوغ قنبر پلو 🔹طبع غذا: 🔸مواد لازم: برنج 3 پیمانه/ گوشت چرخ کرده 400 گرم/ گردو 50 گرم/کشمش 100 گرم/ رب انار یک پیاله پُر رقیق شده/ پیاز یک عدد متوسط/ نمک دریا و فلفل و پودر سیر 🔹طرز تهیه: پیاز نگینی شده را داخل تابه ریخته و میگذاریم که بدون روغن طلایی شود. ادویه را اضافه کرده و گردو پودر شده را به آن اضافه میکنیم تا مقداری روغن بیندازد. سپس رب انار و زعفران حل شده را به آن اضافه می‌کنیم. مقداری ادویه به همراه یک پیاز رنده شده به گوشت چرخ کرده اضافه کرده و خوب ورز می‌دهیم. بعد گوشت را قلقلی کرده و داخل یک تابه با حرارت کم ریخته تا تغییر رنگ دهد. بعد از پخت کامل گوشت‌ها را به همراه کشمش به بقیه مواد اضافه می‌کنیم و مقداری تفت می‌دهیم. سه پیمانه برنج را آبکش می‌کنیم و درآخر مواد را لابلای برنج ریخته و دم می‌اندازیم. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ ᪥ ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کروسان خانگی 🥐 https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ ᪥ ⃟●᪥᪥᪥════
طبع و مزاج غذاها
#نان کروسان خانگی 🥐 https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ ᪥ ⃟●᪥᪥᪥════
طرز تهیه کروسان خانگی🥐 نان کروسان به روش‌های مختلف صورت می گیرد و با طعم های مختلف تهیه می شود. اما ماده‌ی اولیه و اصلی در تمام آن‌ها آرد، خمیر مایه و کره است. برای سلامت بیشتر این نان می‌توانیم از نان سبوس‌دار و کره حیوانی استفاده کنیم. مواد لازم: ۲ پیمانه آرد سبوس دار، ۱ قاشق چایخوری خمیر مایه، ۱/۴ پیمانه آب ولرم، ۱/۴ پیمانه شیر، ۱۵۰ گرم کره حیوانی، ۲ عدد مرغ، نوک قاشق چایخوری نمک دریا طرز تهیه: خمیر مایه را به همراه آب داخل کاسه بریزید و بعد از مخلوط کردن، به مدت ۱۰ دقیقه به خمیر مایه ی آن اجازه دهید تا عمل بیاید. سپس نمک، شیر و ۵۰ گرم از کره حیوانی داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا کره ذوب شود. سپس آن را داخل ظرفی ریخته و آرد را به آن اضافه کنید، کمی هم بزنید و خمیر مایه را نیز به آن بیافزایید، با دست خوب هم بزنید تا به خمیری نرم تبدیل شود. خمیر را به مدت ۵ دقیقه خوب ورز دهید، آن را به شکل توپ درآورید و داخل کاسه ای که از قبل چرب کرده اید بگذارید و روی آن را بپوشانید تا ۱ ساعت در جای گرم استراحت کند و حجیم شود. بعد از حجیم شده خمیر روی کاسه را با نایلون یا فویل بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا باز هم استراحت کند. باقی مانده ی کره (۱۰۰ گرم) را روی کاغذ روغنی که از قبل پهن کرده اید بمالید و داخل فریزر قرار دهید تا سرد و سفت شود. روی سطح کار آرد بپاشید، خمیر را با استفاده از وردنه پهن کنید و کره سرد را در مرکز آن قرار دهید. لبه های خمیر را روی هم آورده و به هم بچسبانید تا کره لای آن ها مخفی شود. سپس خمیر را چند تا بزنید و آن قدر روی هم بیاورید تا ۱/۴ اندازه ی قبلی شود. بعد از تا زدن خمیر آن را به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید و بعد آن را با وردنه پهن کنید، مجدادا تا بزنید و مجدادا آن را به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید. این کار را چند بار تکرار کنید تا کره به تمام لایه ها نفوذ کند. در نهایت خمیر را روی سطح کار نازک پهن کنید و به شکل مثلثی برش دهید. خمیر را از قسمت پهن مثلث به سمت باریک آن رول کنید. خمیر را داخل سینی فر قرار داده و به مدت ۲ ساعت داخل فر خاموش قرار دهید تا استراحت کند و حجم آن دو برابر شود. زرده تخم مرغ را با کمی شیر حل کنید و روی خمیرها بمالید. سپس فر را در دمای ۲۰۰ درجه روشن کرده و اجازه دهید خمیرها حدود ۱۵ دقیقه بپزند و طلایی شوند. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ ᪥ ⃟●᪥᪥᪥════
طبع و مزاج غذاها
#نان کروسان خانگی 🥐 https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ ᪥ ⃟●᪥᪥᪥════
تغذیه آقایون در مشاغل خاص 🥐ساندویچ لوبیا سفید با نان کروسان 🔸طبع غذا: 🔹مواد لازم: نان کروسان / لوبیا سفید / سیر / پیازچه / نمک دریا / فلفل / ساقه کرفس ریز شده / کاهو خورد شده / آبلیمو 🔸طرز تهیه: لوبیا سفید را بپزید و سپس آن را به کمک گوشت کوب یا انتهای یک لیوان به خوبی له کنید. سپس پیازچه خورد شده، ساقه کرفس ریز شده، و کاهو ریز شده را به آن اضافه کنید و به همراه آبلیمو، نمک و فلفل، و پودر سیر به خوبی مخلوط کرده و هم بزنید. نان کروسان را از وسط برش زده و باز کنید و مواد را داخل آن قرار دهید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ ᪥ ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💥برخی از نظرات شما مخاطبین محترم درباره مطالب کانال طبع و مزاج غذاها ✅الحمدلله. واقعا کانال منظمی هست و این نظم مطالب و طراحی ها بخاطر تیم بسیار خوب تولید محتوای ما هست از همه دست اندرکاران مدیریت این کانال تشکر میکنیم😊🌸 ✍سید روح الله حسینی https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba ࿐❁🍀❒◌🦋◌❒🍀❁࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
15.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👨‍🍳 رولت اسفناج سالمندان 🔸طبع غذا: 🛒 مواد لازم: ۲۵۰ گرم اسفناج یا برگ چغندر ۳ عدد سفیده تخم مرغ ۱ قاشق چای‌خوری نمک ۱ قاشق چای‌خوری فلفل ۱ حبه سیر روغن زیتون به مقدار لازم ۱/۲ عدد پیاز ۱/۲ عدد فلفل دلمه‌ای ۱ عدد هویج ۲ قاشق غذاخوری جعفری خردشده 📋 طرز تهیه: فر رو با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنین. اسفناج، سفیده تخم مرغ، نمک و فلفل رو مخلوط کنین و روی سینی فر بریزین و ۱۵ دقیقه داخل فر قرار بدین. داخل ماهیتابه روغن بریزین و سیر خردشده، پیاز، هویج، فلفل دلمه‌ای و جعفری خردشده رو با هم تفت بدین. مواد تفت‌داده‌شده رو روی اسفناج بریزین، رول کنین و دوباره به مدت ۲۵ دقیقه داخل فر قرار بدین. برش بزنین و سرو کنین. 💚 نوش‌جون 🔻نکته: بجای اسفناج میتوان از برگ چغندر استفاده کنید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ ᪥ ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا