eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
37.2هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
1.8هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
8.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک رژیمی🥳🍰 مواد لازم:🍱 جو پرک ۶ قاشق غذا خوری موز دو عدد رسیده باشه خرما ۷ عدد بدون هسته شیره خرما ۴۵ گرم تخم مرغ ۲ عدد🥚 بکینگ پودر یک قاشق چای خوری وانیل و هل و دارچین در صورت دلخواه طبع: به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
16.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طبع چغندر: به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طبع و مزاج غذاها
🎬منطقِ معقول ▫️مقاومـت، رقیب عقلانیت نیست بلکه یک منطق معقول برای ایستادگی در مقابل سلطـۀ مستکبرین
23.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬پاسخ به یک شبهه ▫️سخن بنده همان ادبیات فقهای ما دربارۀ مرز استقامت و فداکاری برای دفاع از کیان اسلام و نبی‌اکرم صلی الله علیه وآله بود. ▫️ ابداً سخن از آغاز به جنگ و کشتن دیگران نبود. جان انسان‌ها عزیز است و ما حتی یک نفر را هم حق نداریم از بین ببریم. ▫️ما استقامت می‌کنیم تا حق پیروز شود. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تنها امیدمان شماست 💔 🏴ایام شهادت جانسوز حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها تسلیت باد به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
17.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کاچی مواد لازم به ازای هر نفر: 🍱 ۱ ق غ آرد 🥡 ۳۰ تا ۳۵ گرم نبات یا ۲ قاشق پر شکر🍚 ۲۰ گرم کره (۱ق غ) 🧈 ۱/۲ پیمانه آب💧 ۱/۲ ق غ گلاب زردچوبه ۱/۴ ق چ هل و دارچین و زنجبیل و زیره هر کدوم ۱/۸ ق چ زعفران به میزان لازم مواد لازم برای ۴نفر👇🏻 آرد ۴ ق غ (۴٠گرم) 🥡 کره ۸۰ گرم (۴ق غ)🧈 نبات ۱۲۰ گرم آب ۲ پیمانه (۲۵۰گرم)💧 گلاب ۲ ق غ زعفران به میزان لازم ادویه ها 👈🏻 زردچوبه، هل، دارچین، زنجبیل و زیره که زردچوبه ۱ ق چ و بقیه ادویه ها از هر کدوم نصف ق چ ☘️آرد رو داخل تابه الک کنید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم تفت بدید تا خامی آرد گرفته بشه بعد ادویه ها رو اضافه کنید و ۲-۳ دقیقه با آرد تفت بدید. کره رو بریزید و چند دقیقه مواد رو با کره تفت بدید تا کمی تغییر رنگ بده. حالا آب رو طی ۲ مرحله اضافه کنید و بعد نبات رو اضافه کنید حرارت رو کم کنید مدام هم بزنید تا روان و یکدست بشه ✨آب نباید گرم باشه همدمای محیط باشه به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj