eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
35.2هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
1.7هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
طبع و مزاج غذاها
در پخت نان و خمیر توجه به جزئیات مختلفی نیاز است تا نتیجه مطلوبی حاصل شود. از جمله این جزئیات، رطوبت
در پخت نان و خمیر توجه به جزئیات مختلفی نیاز است تا نتیجه مطلوبی حاصل شود. از جمله این جزئیات، حرارت مناسب فر است. حرارت مناسب فر: 🔥 قبل از گذاشتن نان در فر، مطمئن شوید که به دمای مناسب رسیده است. دمای معمول برای پخت نان حدود 180 تا 220 درجه سانتی‌گراد است. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
9.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر بِه مواد لازم:🍱 ۴ عدد بِه ۲ عدد انار ۱/۵ لیوان آب💧 ۱/۵ لیوان شکر🍚 برای روی بِه 👇 پودر پسته طرز تهیه:👩‍🍳 🍨بِه‌ها رو شسته و پوست بکنید و از وسط نصف کنید و قسمت هسته وسطش رو خالی کنید و داخل تابه به سمت بالا بچینید و روی به‌ها رو شکر و انار دون شده و آب بریزید و‌ روی حرارت بذارید تا ۳۰-۴۰ دقیقه بپزه. 🍨توجه کنید نباید از قابلمه خیلی بزرگی استفاده کنید، تابه با ارتفاع مناسب سایز بِه که همه بِه‌ها داخلش جا بشه مناسبه. 🍨هر از گاهی پشت و رو کنید تا همه طرفش یکسان بپزه و‌ حتما با حرارت کم بپزید، در تابه هم هنگام پختن بسته باشه. 🍨در آخر به‌ها رو داخل ظرف سرو بذارید و آب باقی مونده ته تابه رو از صافی رد کنید تا انارها جدا بشه و سس رو موقع سرو روی دسر بریزید. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
21.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آنقدر برای مادرش گریه کرد تا سوخت... 🎥 روضه‌خوانی شهید آیت‌الله رئیسی در عزای ام‌الشهداء حضرت فاطمه زهرا (سلام‌الله‌علیها) + تصاویری از آخرین مراسم ایام فاطمیه با حضور شهید جمهور به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
صلوات پرفضیلت حضرت صدیقه طاهره سلام‌الله‌علیها💔🥀 آجرک الله یا صاحب الزمان🥀🍂✨ به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
10.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
الهی بشکنه دست مغیره میون کوچه‌ها بی 🥀مادرم🥀 کرد... 💔 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
9.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک حلوا نذری‌ها و عزاداری‌هاتون قبول باشه ان‌شاء‌الله به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
هدایت شده از طبیبِ جان
1_14269931811.mp3
11.76M
🎙 حدیث شریف کساء 🥀به نیت سلامتی و فرج امام زمان علیه السلام و نابودی اسرائیل خبیث 🔸دعای ابتدای مراسم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طبع و مزاج غذاها
در پخت نان و خمیر توجه به جزئیات مختلفی نیاز است تا نتیجه مطلوبی حاصل شود. از جمله این جزئیات، حرارت
در پخت نان و خمیر توجه به جزئیات مختلفی نیاز است تا نتیجه مطلوبی حاصل شود. از جمله این جزئیات، سرد شدن نان، است سرد شدن نان: ❄️ پس از خارج کردن نان از فر، اجازه دهید روی توری خنک شود تا از خیس شدن آن جلوگیری شود و بافت داخلی بهتر شود. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حدیثی... آیه‌ای.... چیزی بخون مادر🥀🖤💔 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj