🤱غذای مادران باردار و شیرده
چلو گوشت
🔹طبع غذا: گرم و تر _ خونساز _ تقویت کننده
🔸مواد لازم:
گوشت گوسفندی ۲۰۰گرم/برنج ۱ پیمانه/پیاز ۱عدد/کشمش۱/۴ پیمانه/زیره سبز ۱ قاشق چایخوری/دارچین ۱ قاشق چایخوری/روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری/آب مرغ ۷۰۰ میلیلیتر/نمک دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم)
🔹طرز تهیه:
یک قابلمه را روی حرارت قرار دهید. زیره، دارچین، روغن زیتون، پیاز و تکههای گوشت را به قابلمه اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که گوشتها قهوهای شوند، بپزید. سپس مقداری آب به قابلمه اضافه کرده و بگذارید گوشت کاملا پخته شود. برنج را داخل آب مرغ بریزید و اجازه دهید تا به جوش آید. سپس آن را صاف کنید. برنج را با گوشت و کشمش مخلوط کنید تا به مدت ۱۵ دقیقه بپزند.
#شنبه_باردار_شیرده
#بدون_سرخ_کردن
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
غذای کودک
بلغور مرغ
🔹طبع غذا: #معتدل_و_مرطوب
🔸مواد لازم:
هویج خردشده ۱عدد/شلغم ۱عدد/کدو سبز ۱عدد/پیازچۀ خرد شده ۱عدد/مرغ تکهشده ۸۵گرم/بلغور گندم ۱/۲ پیمانه/آب ۱ لیوان
🔹طرز تهیه:
هویج، زردک یا شلغم و کدو سبز را بخارپز کنید. پیازچه و مرغ را داخل تابه ریخته، روی حرارت قرار دهید و بگذارید به مدت ۲ دقیقه یا تا زمانی که کاملا پخته شود، بپزد. سبزیجات بخارپز، آب و بلغور گندم را به تابه اضافه کنید. آن را جوش بیاورید. درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه بپزند. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید.
#بدون_روغن
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
تغذیه دوران بلوغ
مرغ گریل
🔹طبع غذا: گرم و خشک رو به سردی
🔸مواد لازم:
سینه مرغ ۱۵۰گرم/سیر ۲ حبه/روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری/پونه کوهی ۱ قاشق غذاخوری/لیمو ترش ۱عدد/نمک دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم)
🔹طرز تهیه:
در کاسهای روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، پونه کوهی و سیر را با هم مخلوط کرده و مرغ را در این مواد بگذارید و به مدت ۳۰ دقیقه در دمای محیط استراحت دهید. در این فاصله که مرغ مزه دار میشود، تابه گریل را روی حرارت قرار دهید تا کاملا گرم شود. تکههای مرغ را روی تابه گریل قرار دهید و دو سمت مرغ را به طور کامل بپزید تا کاملا مغز پخت شود. سپس روی مرغ پخته شده آب لیموی تازه بریزید.
#دوشنبه_بلوغ
#بدون_سرخ_کردن
#غذاهای_نونی
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
تغذیه آقایون در مشاغل خاص
توپک سیب زمینی
🔹طبع غذا: گرم و تر _ تقویتی
🔸مواد لازم:
سیب زمینی ۴عدد/پیاز ۱عدد/گوشت چرخکرده ۲۰۰گرم/آرد سبوسدار۳ قاشق غذاخوری/جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری/کنجد ۵۰ گرم/نمک دریا، فلفل سیاه
🔹طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم شوند. گوشت چرخکرده را اضافه کنید و تا زمانی که گوشتها قهوهای شوند، بپزید. سیب زمینی را آب پز کرده آنها را له کنید. جعفری خرد شده، کنجد نمک و فلفل را اضافه کرده و به خوبی ورز دهید. از مواد آماده شده به اندازه یک گلوله برداشته و پهن کنید. مقداری از مخلوط گوشت درون سیب زمینی بریزید و آن را گرد کنید و با آرد مخلوط کنید و پوشش دهید. فر را تا دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس سیب زمینیها را به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید. میتوانید یک ماهیتابه را روی حرارت ملایم گرم کنید. سیب زمینیها را به مدت ۲ الی ۳ دقیقه داخل ماهیتابه قرار دهید تا پخته شود.
#سهشنبه_مشاغل
#بدون_سرخ_کردن
#غذاهای_نونی
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
🔅ایده های مفید برای آشپزخانه
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
🥧 #کیک_هویج_و_گردو
🔸مواد لازم:
آرد سبوسدار ۲ پیمانه/هویج ۴عدد/شکر قهوهای ۱ پیمانه/تخممرغ ۴عدد/دارچین ۱ قاشق چایخوری/کشمش ۱/۲ پیمانه/گردو آسیاب شده ۱/۲ پیمانه
🔹طرز تهیه:
فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. دارچین را به آرد اضافه کرده و مخلوط کنید. شکر را در ظرفی دیگر ریخته و تخممرغها را به آن اضافه کنید و هم بزنید. سپس آنها را به آرد و دارچین اضافه کرده و با همزن دستی هم بزنید. هویج رنده شده، گردو، کشمش را به خمیر کیک اضافه کرده و مخلوط کنید. خمیر کیک را داخل قالب بریزید و به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا پخته شود. میتوانید یک قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود و خمیر کیک را داخل آن بریزید. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱ ساعت روی حرارت ملایم پخته شود.
#جمعه_دسر
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍪 ⃟●᪥᪥᪥════