eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
25.6هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
2.8هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat تبادل تبلیغات نداریم!
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
غذای کودک پوره سیب و گلابی 🔹طبع غذا: معتدل و مرطوب 🔸مواد لازم: سیب ۱ عدد/ گلابی ۱ عدد/آب ۲ لیوان 🔹طرز تهیه: ابتدا سیب و گلابی را پوست بگیرید و هسته‌های آن‌ها را جدا کنید. سپس تکه‌های سیب را در قابلمه‌ای، روی حرارت ملایم قرار دهید. حدود ۲ لیوان آب داخل قابلمه بریزید. درب ظرف را بگذارید و سیب‌ها را به مدت ۲ دقیقه بخار پز کنید. سپس تکه‌های گلابی را اضافه کنید. میوه‌ها را تا زمانی که خیلی نرم شوند، بپزید. قابلمه را از روی حرارت بردارید. میوه‌های بخار پز شده را در مخلوط کن بریزید و تبدیل به پوره کنید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تغذیه دوران بلوغ شیرین پلو 🔹طبع غذا: گرم و خشک 🔸مواد لازم: سینه مرغ ۲عدد/برنج ۳ پیمانه/پیاز ۱عدد/خلال بادام ۶۰ گرم/زعفران دمکرده ۲ قاشق غذاخوری/هل، آسیاب شده ۱ قاشق چایخوری/شکر قهوه‌ای ۱ قاشق غذاخوری/نمک دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم) 🔹طرز تهیه: ابتدا مرغ را با پیاز بپزید. استخوان‌های مرغ را جدا کرده و آب مرغ را با زعفران مخلوط کنید و روی مرغ‌ها بریزید. حرارت را ملایم کنید تا مرغ‌ها کاملا پخته شوند. شکر، هل و زعفران را در کاسه‌ای مخلوط کنید. برنج را پخته و آبکش کنید. نصف برنج را داخل قابلمه بریزید. سپس تکه‌های مرغ را روی برنج قرار داده و نصف دیگر برنج را روی مرغ‌ها بریزید. خلال بادام‌ها را روی برنج قرار دهید تا با بخار برنج نرم شوند. سپس حرارت را کم کنید تا برنج دم بکشد. پس از این که برنج پخته شد، برنج را با زعفران، هل و شکر مخلوط کرده و با خلال بادام تزئین کنید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تغذیه آقایون در مشاغل خاص کوکو سیب زمینی و عدس 🔹طبع غذا: گرم و خشک 🔸مواد لازم: سیب زمینی ۴ عدد/پیاز ۱عدد/عدس ۱/۲ پیمانه/آرد سبوس‌دار ۳ قاشق غذاخوری/تخم مرغ ۱ عدد/نمک دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم) 🔹طرز تهیه: ابتدا عدس را از قبل در آب بخیسانید. سپس آن‌ها را با مقداری آب بپزید. پیاز خرد شده را روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از این که کمی سبک شدند، عدس، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. درب ظرف را بگذارید و به مدت ۵ دقیقه بپزید. سیب زمینی‌ها را آب پز کرده و به صورت پوره‌‌ای نرم و یک دست در آورید. تخم مرغ و آرد را به آن‌ها اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس به اندازه ۱ قاشق غذاخوری از سیب زمینی‌ها بردارید و به شکل گلوله درآورید. داخل آن را حفره ایجاد کنید و به اندازه دلخواه از مواد عدس بریزید و آن را به شکل کتلت درآورید تا مواد عدس در وسط قرار گیرد. سپس هر دو طرف آن‌ها را در ماهیتابه، روی حرارت ملایم بپزید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
════════════✦✧ ⃟🌯 👩‍🍳 اِشکنه 🔸طبع غذا: مواد لازم: یک عدد پیاز متوسط ۲ عدد تخم مرغ ۲عدد سیب زمینی پودر گوجه یا کمی رب(به جای رب گوجه، میتوان رب انار جایگزین کرد) ادویه مخصوص، نمک دریا، فلفل، دارچین و زردچوبه به مقدار لازم سبزیجات معطر (گشنیز، زیره، شمبلیله، تخم شوید پودر شده) کمی روغن زیتون یا کنجد دستور پخت: آب را به جوش می‌آوریم، پیاز را رنده می‌کنیم و داخل آب می‌ریزیم، کمی که جوش خورد، زرد‌چوبه، فلفل سیاه و دارچین را اضافه می‌کنیم. سیب‌زمینی را نگینی خورد کرده و اضافه می‌کنیم. کمی روغن زیتون یا روغن کنجد، سپس سبزیجات معطر را اضافه می‌کنیم. بعد که جا افتاد، تخم مرغ‌ها را می‌شکنیم و داخلش می‌ریزیم. در نهایت هم زمان سرو، نمک دریا را اضافه می‌کنیم. و بعد هم نوش‌جان https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff 🌯 ⃟✧✦━━━━━━━━━━━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تغذیه برای تقویت بدن سوپ سیر و زنجبیل 🔹طبع غذا: گرم و تر 🔸مواد لازم: پیاز بزرگ ۱ عدد/سیر ۱۰ حبه/زنجبیل ۱ عدد/آب مرغ ۲ لیوان/جعفری تازه، خرد شده ۱ قاشق غذاخوری/نمک دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم) 🔹طرز تهیه: ابتدا سیر و پیاز را خرد کنید. یک قابلمه مناسب را روی حرارت قرار دهید. آب مرغ را به همراه ۲ لیوان آب ولرم به قابلمه اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا به جوش آید. پس از این که به جوش آمد، سیر، پیاز و زنجبیل رنده شده را اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید به مدت ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزند. پس از این که سوپ آماده شد، جعفری خرد شده، نمک و فلفل را اضافه کنید و آن را از روی حرارت بردارید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
غذای سالمندان سوپ کلم 🔹طبع غذا: گرم و تر 🔸مواد لازم: کلم پیچ خرد شده/هویج خرد شده ۱عدد/پیاز خرد شده ۱عدد/سیر ۲ حبه/عدس قرمز ۱/۲ پیمانه/آب مرغ ۶ پیمانه/ریحان تازه، خرد شده ۱ قاشق غذاخوری/نمک دریا، فلفل سیاه 🔹طرز تهیه: ابتدا یک قابلمه مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید. پیاز، هویج و سیر را داخل قابلمه بریزید، درب ظرف را بگذارید و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه یا تا وقتی که سبزیجات نرم شوند، بپزید. سپس آب مرغ را اضافه کرده و اجازه دهید به جوش آید. کلم پیچ، نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه بپزند. سپس عدس قرمز و ریحان تازه را اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه دیگر یا تا زمانی که عدس و کلم بپزند، روی حرارت نگه دارید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════