eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
37.2هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
1.8هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
🧆یه حلوای جنوبی آموزش بدیم؟😊 مواد لازم:🍱 خرما🌴 آرد کامل یا معمولی🥡 کره محلی🧈 بلغور گندم(لَلَک)🌾 آب💧 🏷طرز تهیه: 🔹همانطور که در تصاویر هم بیان شده، ابتدا باید هسته‌های خرما رو جدا کنیم، سپس آرد کامل یا معمولی را بو می‌دهیم، تا رنگ و بوی آن کاملاً از خامی درآید، داغ داغ روی خرماها می‌ریزیم و مخلوط می‌کنیم و به خوبی ورز می‌دهیم. 🔸در مرحله‌ی بعد، کره محلی را روش شعله ملایم قرار داده تا ذوب شود، سپس بلغور گندم(لَلَک) را اضافه می‌کنیم، دوغ موجود در کره به پخت آن کمک می‌کند، کمی آب هم برای نرم‌تر شدن اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم با شعله ملایم بپزد و جا بیفتد. پس از اینکه آماده شد به مخلوط خرما و آرد اضافه کرده و مجددا مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود، مقداری از کره و بلغورگندم را هم برای تزیین کنار می‌گذاریم. 💯به همین راحتی آماده شد😋 طبع حلوا: نکات:🪴 🌸مقادیر کاملاً تجربی و سلیقه‌ای است. 🌸در صورتی‌که همه‌ی حلوا تازه و گرم استفاده نشد، برای دفعات بعدی مجددا می‌توان گرم کرد و استفاده کرد. 🌸اگر مقدار زیادی کره استفاده شود، پس از پخت با لَلَک، روغن اضافه آن را برای پخت و پز می‌توان در ظرفی جداگانه نگه‌داشت، در حقیقت همان روغن زرد گاو است که به این روش، دوغ آن جدا شده. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ماهی خوری 🐟شب هنگام به علت تولید بلغم مضراست.❌ همراه با ماهی، آب و هرنوع نوشابه گازدار کارخانه ای و حتی دوغ و شربت آبلیمو و ماست ممنوع است.❌ البته این در مورد تمام غذاها صدق می کند. و قبلا در مورد مضرات استفاده از و () توضیح دادیم✅ سعی شود ماهی با سبزی گرم و خرما و ادویه میل شود🌯 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پاسخ سوال شما برگرفته از دروس سلامتی با روزه‌داری است؛ که هفت جلسه آن طی روزهای گذشته در کانال طبیب جان تقدیم شده است. اولین آزمون دیشب برگزار شد و به ۵ نفر از عزیزان شرکت کننده به قید قرعه کمک هزینه اربعین امام حسین علیه السلام تعلق گرفت.
آزمو
ن
بعدی عید فطر خواهد بود. برای در اختیار داشتن این دروس و شرکت در آزمون بعدی بفرمائید اینجا😊👇 https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba
8.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم یه تزئین دیگه تقدیم نگاهتون🌸🍃 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
به عزتت سوگند! اگر مرا از درگاهت برانی، نخواهم رفت و بخاطر بخشش و وسعت احسانت که بر دلم الهام شده از التماس به درگاهت دست بر نخواهم داشت بنده جز آقا و مولایش به سوی که رود؟! و مخلوق جز آفریدگارش به که پناه آورد؟! از همه به سوی تو فرار کرده ایم، پناهمان باش. قبول باشه روزه‌داران عزیزان دل رب العالمین التماس دعا داریم از قلب‌های بی‌ریای شما 🍃🌸اللهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از طبیبِ جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌻 🌿خدایا مرا در این ماه به همراهی و همسویی با نیکان توفیق ده، و از همنشینی با بدان دور بدار، و به حق رحمتت به خانه آرامش جایم ده، به پرستیدگی‌ات ای پرستیده جهانیان. به طبیبِ جان بپیوندید:👇 @Javaher_alhayat ✨🌙●•▬▬▬▬▬▬
animation.gif
1.97M
سلام و ادب خدمت همراهان عزیز روز چهارشنبه شما امام رضایی ✨الهی که امروز، نگاهِ همیشه مهربان امام رضا جان شامل حالتون بشه✨ امروز براتون آموزش رشته پلو رو خواهیم داشت، یکی از مادران اهل خراسان جنوبی که خانوادگی خیلی هم این غذا رو دوست دارند، تعریف می کردند که قدیم‌ها رشته‌ رو بو یا تفت می دادند و دم می‌کردند. یا به جای رشته، گندم رو بصورت بلغور در می آوردند، بو می دادند و دم می کردند. اونجا بلغور پلو رو با کله پاچه می خورند که خیلی هم سنگینه. خراسان جنوبی به رشته پلو می گن خوشتِلی😊 با ما همراه باشید... پست های رو هم تقدیمتون خواهیم کرد. لحظات زیبا و پرنورتان لبریز از استجابت دعا🤲
20.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رشته پلو محلی مواد لازم برای سه نفر:🍱 پیاز یک عدد🧅 کشمش قیصی پلویی برگه زردآلو زعفران یک تا دو ق غ برنج سه ونیم پیمانه ۱۴۰ گرمی🍚 گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم🥓 رشته پلویی سیب زمینی و کنجد برای ته دیگ ابتدا پیاز را با کمی روغن کمی تفت می دهیم تا نرم شوند، مثل کلیپ زیاد سرخ نمی کنیم. قیصی برگه زردالو و کشمش رو بعد از یک ساعت خیس کردن با «کمی » آبجوش ،تفت بدید برای تزیین کنار بگذارید. قابلمه رو حالا آماده کنید روغن بریزید داغ که شد کنجد و سیب زمینی بریزید کف قابلمه.( قبلا گفتیم چرا از ته دیگ استفاده نکنید، ته دیگ در روایات مکروه ذکر شده است. و گفتیم کته بهتر از آبکش کردن برنج است. در ادامه هر دو روش بیان می شود. پخت برنج به روش آبکش: برنج رو سه ساعت با آب نمک خیس کنید بعد داخل آبجوش بریزید یکم که پخت اواخر پختش رشته محلی هارو بریزید داخل آب. کته: برنج رو با آب و روغن و نمک بذارید بپزه آبش که بخار شد ، یکم آب داخل قابلمه مونده بود رشته ها رو بریزید و درش رو ببندید بپزه. حالا برنج نیم پز( روش آبکش) رو لایه لایه داخل قابلمه بریزید با پیاز و روغن یا کره بگذارید بپزه. با کشمش، پیاز و .... تزیین کنید. نوش جان🥰 طبع غذا: به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا