eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
42.3هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
1.9هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
⛈تو این روزهای بارونی آش و سوپ خیلی مزه میده☺️ حتما این آش خوشمزه رو امتحان کنید👌🍲 🔸غذای سالمندان آش جو 🔹طبع غذا: معتدل و مرطوب 🔸مواد لازم جو پوست‌کنده ۱ پیمانه/گندم پوست‌کنده ۱/۴ پیمانه/پیاز ۱ عدد/سیر ۶ حبه/عدس ۱/۲ پیمانه/نخود ۱/۲ پیمانه/لوبیا ۱/۲ پیمانه/سبزی آش ۵۰۰ گرم/نمک دریا، فلفل سیاه ( به مقدار لازم) 🔹طرز تهیه: ابتدا جو، لوبیا، نخود و عدس را از قبل به صورت جداگانه بخیسانید تا نرم شوند. سپس عدس، نخود و لوبیا را به همراه چند لیوان آب داخل یک قابلمه بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم به طور کامل بپزند. جو را به همراه چند لیوان آب داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار داده و اجازه دهید به مدت ۲ الی ۳ ساعت با حرارت ملایم بپزد. پس از این که جو به خوبی لعاب انداخت، نخود، لوبیا و عدس را که از قبل پخته‌اید، به قابلمه اضافه کنید. سپس سبزی آشی را به قابلمه اضافه کنید. پیاز و سیر را به صورت خلالی خرد کرده و روی حرارت قرار دهید، تا زمانی که پیازها نرم شوند. پیاز و سیر را به همراه مقداری نمک و فلفل به آش اضافه کنید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔸مواد لازم: آرد سبوس‌دار ۲ پیمانه/سیب شیرین ۲۰۰گرم/تخم مرغ ۲عدد/شیره انگور ۳/۴ پیمانه/پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری/کنجد ۱ قاشق غذاخوری 🔹طرز تهیه: فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. در یک ظرف مناسب تخم مرغ‌ها را شکسته و به خوبی مخلوط کنید تا رنگ آن روشن شود و پف کند. آرد و دارچین را اضافه کرده و هم بزنید. شیره انگور را اضافه کنید. سپس سیب‌های خرد شده را اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید. می‌توانید از قالب کیک و یا تعدادی قالب کوچک شیرینی پزی برای استفاده کنید. به مقدار مساوی از مایه خمیر داخل قالب‌ها ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید. سپس شیرینی را از فر خارج کرده و با کنجد تزئین کنید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍪 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🤱غذای مادران باردار و شیرده چلو گوشت 🔹طبع غذا: گرم و تر _ خونساز _ تقویت کننده 🔸مواد لازم: گوشت گوسفندی ۲۰۰گرم/برنج ۱ پیمانه/پیاز ۱عدد/کشمش۱/۴ پیمانه/زیره سبز ۱ قاشق چایخوری/دارچین ۱ قاشق چایخوری/روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری/آب مرغ ۷۰۰ میلی‌لیتر/نمک دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم) 🔹طرز تهیه: یک قابلمه را روی حرارت قرار دهید. زیره، دارچین، روغن زیتون، پیاز و تکه­‌های گوشت را به قابلمه اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که گوشت‌ها قهوه‌ای شوند، بپزید. سپس مقداری آب به قابلمه اضافه کرده و بگذارید گوشت کاملا پخته شود. برنج را داخل آب مرغ بریزید و اجازه دهید تا به جوش آید. سپس آن را صاف کنید. برنج را با گوشت و کشمش‌ مخلوط کنید تا به مدت ۱۵ دقیقه بپزند. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
غذای کودک بلغور مرغ 🔹طبع غذا: 🔸مواد لازم: هویج خردشده ۱عدد/شلغم ۱عدد/کدو سبز ۱عدد/پیازچۀ خرد شده ۱عدد/مرغ تکه‌شده ۸۵گرم/بلغور گندم ۱/۲ پیمانه/آب ۱ لیوان 🔹طرز تهیه: هویج، زردک یا شلغم و کدو سبز را بخارپز کنید. پیازچه و مرغ را داخل تابه ریخته، روی حرارت قرار دهید و بگذارید به مدت ۲ دقیقه یا تا زمانی که کاملا پخته شود، بپزد. سبزیجات بخارپز، آب و بلغور گندم را به تابه اضافه کنید. آن را جوش بیاورید. درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه بپزند. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تغذیه دوران بلوغ مرغ گریل 🔹طبع غذا: گرم و خشک رو به سردی 🔸مواد لازم: سینه مرغ ۱۵۰گرم/سیر ۲‌ حبه/روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری/پونه کوهی ۱ قاشق غذاخوری/لیمو ترش ۱عدد/نمک دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم) 🔹طرز تهیه: در کاسه‌ای روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، پونه کوهی و سیر را با هم مخلوط کرده و مرغ را در این مواد بگذارید و به مدت ۳۰ دقیقه در دمای محیط استراحت دهید. در این فاصله که مرغ مزه دار می‌شود، تابه گریل را روی حرارت قرار دهید تا کاملا گرم شود. تکه‌های مرغ را روی تابه گریل قرار دهید و دو سمت مرغ را به طور کامل بپزید تا کاملا مغز پخت شود. سپس روی مرغ پخته شده آب لیموی تازه بریزید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تغذیه آقایون در مشاغل خاص توپک سیب زمینی 🔹طبع غذا: گرم و تر _ تقویتی 🔸مواد لازم: سیب زمینی ۴عدد/پیاز ۱عدد/گوشت چرخکرده ۲۰۰گرم/آرد سبوس‌دار۳ قاشق غذاخوری/جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری/کنجد ۵۰ گرم/نمک دریا، فلفل سیاه 🔹طرز تهیه: پیاز را خرد کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم شوند. گوشت چرخکرده را اضافه کنید و تا زمانی که گوشت‌ها قهوه‌ای شوند، بپزید. سیب زمینی را آب پز کرده آن‌ها را له کنید. جعفری خرد شده، کنجد نمک و فلفل را اضافه کرده و به خوبی ورز دهید. از مواد آماده شده به اندازه یک گلوله برداشته و پهن کنید. مقداری از مخلوط گوشت درون سیب زمینی بریزید و آن را گرد کنید و با آرد مخلوط کنید و پوشش دهید. فر را تا دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. سپس سیب زمینی‌ها را به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید. می‌توانید یک ماهیتابه را روی حرارت ملایم گرم کنید‌. سیب زمینی‌ها را به مدت ۲ الی ۳ دقیقه داخل ماهیتابه قرار دهید تا پخته شود. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════