404.mp3
917.5K
🔸ترتیل صفحه ۴۰۴ با صدای استاد حامد ولی زاده
🔸مقام : حجاز - رست
🛑 فایل بدون ترجمه
☘️☘️☘️☘️
قرآن ترجمه المیزان
سوره 29
سوره مبارکه العنكبوت
صفحه 404
وَمَا هَٰذِهِ الْحَيَاةُ الدُّنْيَا إِلَّا لَهْوٌ وَلَعِبٌ ۚ وَإِنَّ الدَّارَ الْآخِرَةَ لَهِيَ الْحَيَوَانُ ۚ لَوْ كَانُوا يَعْلَمُونَ (64)
و اين زندگى دنيا جز سرگرمى و بازى نيست و حقّا که سراى آخرت همان زندگى [واقعى] است، اگر اينان مى دانستند [دنيا را بر آخرت ترجيح نمى دادند]. (64)
فَإِذَا رَكِبُوا فِي الْفُلْكِ دَعَوُا اللَّهَ مُخْلِصِينَ لَهُ الدِّينَ فَلَمَّا نَجَّاهُمْ إِلَى الْبَرِّ إِذَا هُمْ يُشْرِكُونَ (65)
[مشرکان هم چنان بر شرک خود باقى هستند] پس وقتى که در کشتى سوار شوند [و در خطر امواج دريا قرار گيرند] خدا را مى خوانند در حالى که [از روى اضطرار مانند يکتاپرستان] در دعا و استغاثه خود تنها به او توجّه دارند، پس آن گاه که به سوى خشکى نجاتشان دهد ناگاه به شرک برمى گردند. (65)
لِيَكْفُرُوا بِمَا آتَيْنَاهُمْ وَلِيَتَمَتَّعُوا ۖ فَسَوْفَ يَعْلَمُونَ (66)
تا سرانجام به آنچه [از نعمت نجات] به آنان داده ايم، کفران ورزند و تا [از زندگى شرک آميز خود] بهره برگيرند پس به زودى خواهند دانست [که عاقبت شرک و کفران چيست]. (66)
أَوَلَمْ يَرَوْا أَنَّا جَعَلْنَا حَرَمًا آمِنًا وَيُتَخَطَّفُ النَّاسُ مِنْ حَوْلِهِمْ ۚ أَفَبِالْبَاطِلِ يُؤْمِنُونَ وَبِنِعْمَةِ اللَّهِ يَكْفُرُونَ (67)
آيا [توجّه نکرده] و نديده اند که ما [وطن آنان مکّه را] حرم امنى قرار داده ايم، در حالى که مردم از اطراف آنها ربوده مى شوند؟ پس آيا به باطل (بت) مى گروند و نعمت خدا (امنيّت) را کفران مى کنند؟! (67)
وَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّنِ افْتَرَىٰ عَلَى اللَّهِ كَذِبًا أَوْ كَذَّبَ بِالْحَقِّ لَمَّا جَاءَهُ ۚ أَلَيْسَ فِي جَهَنَّمَ مَثْوًى لِلْكَافِرِينَ (68)
و کيست ستمکارتر از آن که دروغى را بر خدا ببندد [و بگويد: خدا شريک دارد] و يا حقّ (قرآن) را وقتى که برايش آمد تکذيب کند؟ آيا در جهنّم جايگاهى ويژه براى کافران نيست؟ (68)
وَالَّذِينَ جَاهَدُوا فِينَا لَنَهْدِيَنَّهُمْ سُبُلَنَا ۚ وَإِنَّ اللَّهَ لَمَعَ الْمُحْسِنِينَ (69)
و کسانى که در [راه] ما کوشش کنند، بى ترديد راه هاى خود را به آنان مى نمايانيم و قطعاً خدا با نيکوکاران است. (69)
سوره 30
سوره مبارکه الروم
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
به نام خداوند بخشنده مهربان
الم (1)
الف ، لام ، ميم . (1)
غُلِبَتِ الرُّومُ (2)
روميان مغلوب شدند. (2)
فِي أَدْنَى الْأَرْضِ وَهُمْ مِنْ بَعْدِ غَلَبِهِمْ سَيَغْلِبُونَ (3)
در نزديک ترين سرزمينشان [به مکّه] و آنان بعد از مغلوب شدنشان به زودى غالب خواهند شد. (3)
فِي بِضْعِ سِنِينَ ۗ لِلَّهِ الْأَمْرُ مِنْ قَبْلُ وَمِنْ بَعْدُ ۚ وَيَوْمَئِذٍ يَفْرَحُ الْمُؤْمِنُونَ (4)
در ظرف چند سال; کار [هنگام مغلوب شدن روميان] در اوّل و [هنگام غالب شدنشان ]در آخر فقط در دست خدا است و آن روز [که روميان غالب شوند ]مؤمنان خوشحال خواهند شد. (4)
بِنَصْرِ اللَّهِ ۚ يَنْصُرُ مَنْ يَشَاءُ ۖ وَهُوَ الْعَزِيزُ الرَّحِيمُ (5)
به سبب نصرت خدا [او] هرکس را بخواهد يارى مى کند و او است عزّتمند با رحمت. (5)
🌸🌸🌸🌸🌸
🌷 نکته تفسیری صفحه ۴۰۴🌷
یک پیش گویی عجیب:
در دوران فرمان روایی خسرو پرویز، اختلافات ایران و روم شرقی به اوج خود رسید و جنگی بسیار طولانی و نفس گیر در میان این دو امپراتوری عظیم درگرفت؛ جنگی که به گواهی تاریخ، از سال 604 تا 628 میلادی به مدّت 24 سال طول کشید. در حدود سال 616 میلادی، لشکر ایران به قلمرو روم شرقی حمله ی سنگینی کرد و آنان را به سختی شکست داد و به منطقه ی شامات و مصر و آسیای صغیر تاخت و دولت روم شرقی را تا آستانه ی انقراض پیش برد. آن سال با هفتمین سال بعثت پیامبر اسلام مصادف بود. هنگامی که این خبر به گوش مردم مکّه رسید، مشـرکان آن را به فال نیک گرفتند و نشانه ای از شکست و نابودی مسلمانان برشمردند؛ چراکه ایرانیانِ آن زمان، آتش پرست و مشـرک بودند، و رومیان، مسیحی، و در ظاهر، پیرو یکی از ادیان آسمانی بودند. این ماجرا به روحیه ی برخی از مسلمانان ضربه زد و مشرکان را به طعنه و یاوه گویی تشویق کرد. در این هنگام، پیک وحی از سوی خدای جهان این آیات را بر حـضرت محمّد(ص) نازل کرد و به او و مسلمانان از پیروزی رومیان در چند سال آینده خبر داد.
این پیشگویی قاطعانه ی قرآن ـ آن هم در زمانی که رومیان به شدّت در هم کوبیده شده بودند ـ وضعیت عجیبی را در مکّه ایجاد کرد؛ زیرا اگر اتّفاق می افتاد، دلیل محکمی بر حقّانیّت اسلام بود، و اگر محقّق نمی شد، ضربه ی سختی را به قرآن وارد می کرد. در سال 622 میلادی، کتاب سرنوشت رومیان ورق خورد و هرقل ـ پادشاه روم شرقی ـ تهاجم خود را به ایران شروع کرد و شکست هایی پی درپی به سپاه خسرو پرویز وارد کرد. این وضعیت تا سال 628 میلادی ادامه یافت و در آن سال، خسرو پرویز که از رومیان شکست سختی خورد، از سلطنت خلع شد و پسرش شیرویه به جای او نشست و بدین ترتیب، تمام کسانی که چندین سال قبل، پیش گویی قرآن را در مورد پیروزی روم شنیده بودند، به راست بودن آن پی بردند، و بار دیگر حقّانیّت قرآن برای همگان ثابت شد.
نماز شب بیستم ماه شعبان (اقبال الاعمال
الجزء الثانی؛ الباب التاسع فيما نذكره من فضل شهر شعبان و فوائده و كمال موائده و موارده و فيه فصول؛ فصل فيما نذكره من عمل الليلة العشرين من شعبان
جلد دوم؛ باب نهم: فضیلت ماه شعبان و مزایا و اعمال ماه و در این باب فصل هایی قرار دارد، فصل شصت و سوم، عمل شب بیستم شعبان:
وَجَدْنَاهُ مَرْوِيّاً عَنِ النَّبِيِّ ص قَالَ
به نقل از پيامبر اكرم-صلّى اللّه عليه و آله و سلّم-آمده است:
وَ مَنْ صَلَّى فِي اللَّيْلَةِ الْعِشْرِينَ مِنْ شَعْبَانَ أَرْبَعَ رَكَعَاتٍ يَقْرَأُ فِي كُلِّ رَكْعَةٍ فَاتِحَةَ الْكِتَابِ[1] مَرَّةً وَ إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَ الْفَتْحُ[2] خَمْسَ عَشْرَةَ مَرَّةً
هركس در شب بيستم ماه شعبان چهار رکعت نماز- در هر رکعت «فاتحۀ الکتاب» یک بار و سوره « إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَ الْفَتْحُ » پانزده بار- بخواند،
فَوَ الَّذِي بَعَثَنِي بِالْحَقِّ نَبِيّاً إِنَّهُ لَا يَخْرُجُ مِنَ الدُّنْيَا حَتَّى يَرَى فِي الْمَنَامِ وَ يَرَى مَقْعَدَهُ مِنَ الْجَنَّةِ وَ يُحْشَرُ مَعَ الْكِرَامِ الْبَرَرَة
سوگند به خدایی که به حق مرا به پیامبری برانگیخت، از دنیا نمی رود تا آنکه [مرا] در خواب بیند و نیز جایگاه خود را در بهشت ببیند و همراه با گرامیان و نیکان مشهور می گردد.
💠 به نام یگانه لایق پرستـش!
السلام علی الحسین
و علی علی ابن الحسین
و علی اولاد الحسین
و علی اصحاب الحسین
اللهم صل علی محمد وآل محمد
سلام، پنج شنبه تون پر از امید
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
✅ ذکر روز پنجشنبه :
لااِلهَ اِلَّا الله المَلک الحقُّ المُبین
( معبودی جز خدا نیست پادشاه حق آشکار ) ۱۰۰مرتبه.
💎 اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
آیات صفحه🌹( 405 )🌹
نیت: برطرف شدن موانع ظهور موفورالسرور امام زمان(عج)
☀️ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
405.mp3
1.03M
🔸ترتیل صفحه ۴۰۵ با صدای استاد حامد ولی زاده
🔸مقام : بیات
🛑 فایل بدون ترجمه