34.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 عید غدیر
🔸فرا رسیدن عید ولایت و غدیر را به پیشگاه ولی عصر (ارواحنا فداه) و عموم علاقهمندان قرآن و عترت و شما فرهیخته عالمان حوزوی و دانشگاهی و و سایر اقشار ایمانی تهنیت عرض می كنیم. .....
👇👇👇👇👇
💠 عید غدیر
🔸فرا رسیدن عید ولایت و غدیر را به پیشگاه ولی عصر (ارواحنا فداه) و عموم علاقهمندان قرآن و عترت و شما فرهیخته عالمان حوزوی و دانشگاهی و و سایر اقشار ایمانی تهنیت عرض می كنیم. از ذات اقدس الهی مسئلت میكنیم به بركت ولایت آن امام همام و امامت ذوات قدسی اهل بیت عصمت و طهارت و به بركت #عید_سعید_غدیر فیض الهی شامل حال جهانیان بشود.
🔸 وجود مبارك امیر بیان (صلوات الله و سلامه علیه) سعی می كرد امت اسلامی را به #كرامت برساند و كرامت آنها را در سایه خلافت آنها تأمین كند و خلافت آنها را در سایه آزاد بودن دین تثبیت كند. اول دین را آزاد كرد، بعد متدین پروراند، بعد متدین را خلیفة الله كرد، بعد خلیفة الله را از كرامت برخوردار كرد؛ زیرا خلیفة الله با تقواست و انسان متقی بر اساس ﴿إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللّهِ أَتْقاكُمْ﴾[1] كریم است.
🔸 مطلب بعدی آن است كه خود علی بن ابیطالب(سلام الله علیه) دین آزادی داشت و سعی كرد دین جامعه و امت اسلامی را #آزاد كند. آزاد بودن دین علوی در بخش اندیشه از گزند وهم و خیال بود و در بخش انگیزه از آسیب شهوت و غضب, سعی كرد همین دین را با همین وضع آزادانه به جامعه معرفی كند. در عهدنامه ای كه برای مالك هنگام اعزام به مصر مرقوم فرمود چنین نوشت كه «فَإِنَّ هذا الدِّینَ قَدْ كَانَ أَسِیراً فِی أَیدِی الْأَشْرَارِ یعْمَلُ فِیهِ بِالْهَوی وَ تُطْلَبُ بِهِ الدُّنْیا».[2] انسان در سایه دین كریم میشود و در سایه دین خلیفه خدا می شود، در سایه دین از 3عزت بهره دارد و مانند آن.
🔸 این دین پیش از تصدّی خلافت توسط وجود مبارك امیرالمومنین به اسارت رفته بود، برخی ها نگذاشتند دین در جامعه گسترش پیدا كند، برخی ها دین را #تحریف كردند و دین محرَّف را در جامعه منتشر كردند. حضرت فرمود: «فَإِنَّ هذا الدِّینَ قَدْ كَانَ أَسِیراً فِی أَیدِی الْأَشْرَارِ یعْمَلُ فِیهِ بِالْهَوی وَ تُطْلَبُ بِهِ الدُّنْیا»، همان وضعی كه خاورمیانه كنونی مبتلاست که برخی ها دین را مصادره كردند یعنی مسلمان اند اهل نمازند اهل روزه اند ولی قرآن و سنت معصومین (علیهم السلام) را آن طوری كه مایل اند تفسیر می كنند آن طوری كه حق است تفسیر نمی كنند آن طوری كه مایل اند اجرا میكنند آن طوری كه حق است اجرا نمی كنند گروه دیگر اصلاً نمی گذارند دین در جامعه رواج پیدا كند دین را فسون و فسانه می دانند از دین به عنوان افیون یاد می كنند و مانند آن این دو خطر هر كدام به نوبه خود دین را به اسارت گرفته است.
[1] . سوره حجرات, آیه13.
[2] . نهجالبلاغه, ناغمه 53.
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 پیام غدیر
تاریخ: 1391/08/03
🆔 @a_javadiamoli_esra
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 ویژه برنامه #شمیم_ولایت
🔸 پرچمدار اسلام
#باز_نشر
#آيت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 مفاتیح الحیات
#شماره68
#حفظ_تن_و_حرمت_اضرار_به_نفس
#عوامل_سلامت
🔸 امیرمؤمنان (علیه السلام) می فرماید: هر كس غذای پاكیزه بخورد و به خوبی آن را بجود و پیش از سیر شدن از غذا دست بكشد و به موقع تخلی خودداری نكند، جز به مرض مرگ، بیمار نگردد.[1]
[1] . مَنْ أَكَلَ الطَّعَامَ عَلَی النَّقَاءِ وَ أَجَادَ الطَّعَامَ تَمَضُّغاً وَ تَرَكَ الطَّعَامَ وَ هُوَ یشْتَهِیهِ وَ لَمْ یحْبِسِ الْغَائِطَ إِذَا أَتَی لَمْ یمْرَضْ إِلاَّ مَرَضَ الْمَوْتِ (مكارم الاخلاق، 146).
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
#هر_روز_با_مفاتیح_الحیات
📚 مفاتیح الحیات ص 102
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 ولی الله
🔸 خدا سیدنا الاستاد مرحوم علامه طباطبایی را غریق رحمت کند! اصرار ایشان این بود اوّل کسی که بعد از پیغمبر (صلی الله علیه و آله و سلّم) در جهان اسلام #طریق_ولایت را باز کرده است علی بن ابیطالب است که انسان بشود #ولی_الله.
🔸 «ولی الله» آن است که «خَوْفاً مِنَ النَّارِ» یا «شَوْقاً إِلَی الْجَنَّةِ»[1] عبادت نکند.
🔸 «ولی الله» کسی است که در وَلی، قُرب و جانب خدا حرکت کند، دوست دارد خدا را.
🔸 خود حضرت هم فرمود که من «خَوْفاً مِنَ النَّارِ» یا «شَوْقاً إِلَی الْجَنَّةِ» عبادت نمی کنم[2] و اگر در دعای «کمیل» قرائت می کنید، بلکه تلاوت می کنید، می گویید: «صَبَرْتُ عَلَی حَرِّ نَارِكَ»[3] همین است.
🔸 این بیانات را شما در غیر از سخنان نورانی حضرت امیر بعد هم اهل بیت نمی بینید. راه ولایت را که انسان بشود #ولی_الله. «ولی الله» یک انسان خائف نیست، یک انسان طمّاع نیست؛ آنکه «خَوْفاً مِنَ النَّارِ» یا «شَوْقاً إِلَی الْجَنَّةِ» عبادت می کند، او مؤمن به خدا هست؛ اما ولی او نیست.
[1]. علل الشرائع، ج1، ص57.
[2]. نهج البلاغه، حکمت 237؛ «إِنَّ قَوْماً عَبَدُوا اللَّهَ رَغْبَةً فَتِلْكَ عِبَادَةُ التُّجَّارِ وَ إِنَّ قَوْماً عَبَدُوا اللَّهَ رَهْبَةً فَتِلْكَ عِبَادَةُ الْعَبِیدِ وَ إِنَّ قَوْماً عَبَدُوا اللَّهَ شُكْراً فَتِلْكَ عِبَادَةُ الاَْحْرَارِ».
[3]. مصباح المتهجد و سلاح المتعبد، ج2، ص847.
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 درس اخلاق
تاریخ: 1396/08/04
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 مفاتیح الحیات
#شماره69
#حفظ_تن_و_حرمت_اضرار_به_نفس
#عوامل_سلامت
🔸 #امیر_مؤمنان (علیه السلام) به امام حسن (علیه السلام) می فرماید: می خواهی چهار خصلت به تو بیاموزم تا از [زحمت] درمان بی نیاز گردی؟ عرض كرد: آری. فرمود: بر سر سفره منشین مگر آن گاه که گرسنه ای و از كنار سفره بر نخیز مگر وقتی كه هنوز اشتها داری و جویدن غذا را به نیكی انجام ده، و پیش از خوابیدن به دستشویی برو. هرگاه این ها را رعایت كردی از درمان بی نیاز می شوی.[1]
[1] . قَالَ أَمِیرُ الْمُؤْمِنِینَ (علیه السلام) لِلْحَسَن (علیه السلام) أَ لا أُعَلِّمُكَ أَرْبَعَ خِصَالٍ تَسْتَغْنِى بِهَا عَنِ الطِّبِّ؟ قَالَ: بَلَی. قَالَ: لا تَجْلِسْ عَلَی الطَّعَامِ إِلاَّ وَ أَنْتَ جَائِعٌ وَ لا تَقُمْ عَنِ الطَّعَامِ إِلاَّ وَ أَنْتَ تَشْتَهِیهِ وَ جَوِّدِ الْمَضْغَ وَ إِذَا نِمْتَ فَاعْرِضْ نَفْسَكَ عَلَی الْخَلاءِ، فَإِذَا اسْتَعْمَلْتَ هَذَا اسْتَغْنَیتَ عَنِ الطِّبِّ (كتاب الخصال، ص229؛ وسائل الشیعة، ج24، ص245).
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
#هر_روز_با_مفاتیح_الحیات
📚 مفاتیح الحیات ص 102 و 103
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 پیروزی قلب
🔸 امام کاظم (علیه السلام) می فرمایند: «یا هِشَامُ لاَ تَجْتَمِعُ هَذِهِ اَلْخِصَالُ إِلاَّ لِنَبِی أَوْ وَصِی نَبِی أَوْ مُؤْمِنٍ اِمْتَحَنَ اَللَّهُ قَلْبَهُ لِلْإِیمَانِ»؛[1] وقتی #معارف_عقلی را مطرح می كند می فرماید این معارف بلند و این فضایل فراوان، از آنِ انبیاست و از آنِ ائمه است و ازآنِ مؤمنی كه در #آزمون_الهی قلبش پیروز شد (نه زبانش)! بنابراین این #مقام برای ما هست، اگر این راه باز است چرا خود را ارزان بفروشیم؟!
[1]. تحف العقول، ج1، ص402.
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 درس اخلاق
تاریخ: 1389/04/17
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 فایده خلقت
🔸 هر فاعلی فعلی انجام می دهد برای اینکه نقصی از نقصهای خود را بر طرف کند یا کمالی بر کمالات خود بیفزاید. اگر فاعل کمال نامتناهی داشت و هیچ نقصی نداشت, این فاعل نه خلق می کند که سودی ببرد, [1] نه خلق می کند که جودی بکند! کار خدا «تا» بر نمی دارد, نه خلق کردم تا سودی ببرم, صحیح است; نه خلق کردم تا جودی کنم, صحیح است; برای اینکه او #جواد_بالذات است.
🔸 مرحوم صدوق (رضوان الله علیه) این بیان نورانی را در توحید از #امام_کاظم_سلام_الله_علیه نقل می کند سؤال کردند خدا جواد است یعنی چه؟ فرمود: «فَهُوَ الْجَوَادُ إِنْ أَعْطَی وَ هُوَ الْجَوَادُ إِنْ مَنَعَ»;[2] این جود یک وصف بیرونی نیست که خدای سبحان فاقد این وصف باشد که به وسیله آفرینش می خواهد جواد بشود, بلکه جود فعل اوست و او منبع جود است. اگر یک موجودی #حقیقت_نامتناهی بود که هست, #کمال_نامتناهی بود که هست, خلق نکرد عالم را تا سودی ببرد, خلق نکرد عالم را تا جودی بکند, چون «فَهُوَ الْجَوَادُ إِنْ أَعْطَی وَ هُوَ الْجَوَادُ إِنْ مَنَعَ».
🔸 بنابراین او چون مبدأ خیر است «یترشح منه الخلق», نه اینکه خلق کرد تا ما عابد بشویم یا زاهد بشویم; لذا در سوره مبارکه «ابراهیم» مشخص کرد و فرمود: اگر همه شما کافر بشوید برای من فرقی ندارد,[3] برای اینکه من کار خود را انجام دادم; خدا چون کمال محض است, #فیض از او صادر می شود, نه اینکه فیض می کند تا به کمالی برسد. پس این نفع به فعل بر می گردد, نه به فاعل, چون #کمال_محض است می آفریند, چون حکیم محض است این کار او باید حکیمانه باشد. اگر سؤال کنید که #فایده_خلقت_انسان چیست؟ می فرماید من این خاک را می خواهم به عالم پاک ببرم, این حکمت است! من می خواهم این ناقص را کامل کنم, این حکمت است! جاهل را عالم کنم, این حکمت است! چون حکیم است, خلقت او روی مصالح است, چون غنی است مصالح به مخلوق برمی گردد, نه به خالق! نه اینکه خلق کردم که سودی ببرم, نه اینکه خلق کردم که جودی ببرم. بیان بزرگان حکمت این است که خدا نه مستعیض است,[4] نه مستغرض; نه غرض دارد, نه عوض می طلبد, چون غنی محض است, هیچ غرض و عوضی نمی خواهد, چون #کمال_صرف است همه این امور از او نشأت می گیرد.
[1]. اشاره به مثنوی معنوی دفتر دوم، بخش36؛ «من نکردم امر تا سودی کنم ٭٭٭ بلک تا بر بندگان جودی کنم».
[2]. التوحید (للصدوق)، ص373.
[3]. سوره ابراهیم، آیه8.
[4]. الحاشیة على الإلهیات (الملا صدرا)، ج1، ص262؛ «فهو مستعیض لیس بجواد و هذا التعریف أحسن مما ذكره فی الإشارات من قوله الجود...».
#میلاد_امام_کاظم_علیه_السلام
#صدور_فیض
#حقیقت_نامتناهی
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 سوره مبارکه ذاریات جلسه 20
تاریخ: 1395/11/06
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 مفاتیح الحیات
#شماره70
#حفظ_تن_و_حرمت_اضرار_به_نفس
#عوامل_سلامت
🔸 امام رضا (علیه السلام) می فرماید: اگر مردم كم غذا بخورند بدن هایشان اعتدال و استواری یابد[1] و از معصوم (علیه السلام) نقل شده است: هر كس كم غذا بخورد بدنش سالم ماند و قلبش صفا یابد.[2]
[1] . لَوْ أَنَّ النَّاسَ قَصَّرُوا فى الطَّعَامِ لاسْتَقَامَتْ أَبْدَانُهُمْ (مكارم الاخلاق، ص362).
[2] . مَنْ قَلَّ طَعَامُهُ صَحَّ بَدَنُهُ وَ صَفَا قَلْبُهُ... (الدعوات، ص77).
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
#هر_روز_با_مفاتیح_الحیات
📚 مفاتیح الحیات ص 103
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 طرح تابستانه کتاب 1400 از 9 مرداد آغاز و تا 15 مرداد ماه 1400 ادامه خواهد داشت.
هر نفر با ارائه کارت ملی تا سقف 300 هزار تومان خرید با تخفیف 20 درصد از یارانه دولتی استفاده خواهد کرد.
📞دفتر فروش آثار: 02537842461
#عکس_متن
#تخفیف_ویژه
🌐 Nashresra.ir
📱 @nashresrair
◀️ ارتباط با ما:
@nashresra_ir_admin
💠 نفس امّاره
🔹 [امام علی (علیه السلام)] فرمودند: «إِذَا قَدَرْتَ عَلَی عَدُوِّكَ فَاجْعَلِ الْعَفْوَ عَنْهُ شُكْراً لِلْقُدْرَةِ عَلَیهِ»؛[1] اگر بر دشمنت مسلّط شدی قادرانه او را مقهور کردی، عفو از او را #شکر_قدرت قرار بده.
🔹 #شکر نعمت مصادیقی دارد، فرمود اگر بر دشمن پیروز شدید، عفو از او را شکر قرار بدهید؛ یعنی یکی از مصادیق شکرِ نعمت است. این برای کدام دشمن است؟ آن دشمنی است که اگر شما بر او مسلّط شدید او دگرباره در صدد عدوات و دشمنی نباشد؛ اما آن دشمنی که هرگز دست از دشمنی برنمی دارد نباید مورد عفو قرار بگیرد، همچنان باید تحت استیلا قرار بگیرد و آن #نفس_اماره است. شیطان آن دشمنی نیست که اگر کسی نسبت به او مهربانی کند از او عفو کند، او صرف نظر کند. اینکه حضرت فرمود: «أَعْدَی عَدُوِّكَ نَفْسُكَ الَّتِی بَینَ جَنْبَیكَ»؛[2] فرمود از هر دشمنی این هوس بدتر است، چرا؟ برای اینکه حالا یا مار یا عقرب یا سگ یا گرگ به انسان حمله کرد، انسان اگر یک مقدار گوشت یا غذایی پیش این سگ بیندازد، در همان چند لحظه ای که سگ یا گرگ مشغول خوردن آن گوشت است، آدم را رها می کند؛ اما این #نفس_اماره اگر گفت این نگاه نامحرم را انجام بده، یا این حرف حرام را بزن! همین که انسان حرف او را گوش داد، حرف بد زد یا نامحرم را نگاه کرد، او یک قدم جلوتر می آید. هیچ ممکن نیست دشمنی مثل نفس امّاره باشد. هر دشمنی را انسان یک طعمه جلوی او بیندازد در همان چند لحظه یا چند ساعتی که مشغول خوردن آن طعمه است، انسان آزاد است؛ اما #نفس_اماره همین که انسان یک قدم حرف او را گوش داد، او ده قدم جلوتر می آید؛ لذا «أَعْدَی عَدُوِّكَ نَفْسُكَ الَّتِی بَینَ جَنْبَیكَ». این بیان نورانی حضرت رسول خدا (صلّی الله علیه و آله و سلّم) است.
[1] . نهج البلاغة (للصبحی صالح)، حکمت11.
[2]. مجموعة ورام، ج1، ص59.
#شکر_قدرت
#بدترین_دشمن
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 درس اخلاق
تاریخ: 1396/12/10
🆔 @a_javadiamoli_esra
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 ویژه برنامه #شمیم_ولایت
🔸 اهمیت نهج البلاغه
#باز_نشر
#آيت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 مفاتیح الحیات
#شماره71
#حفظ_تن_و_حرمت_اضرار_به_نفس
#عوامل_سلامت
🔸 رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) می فرماید: معده، حوض بدن است و رگ ها به آن پیوسته اند، پس هرگاه معده سالم باشد رگ ها سلامتی صادر می كنند و هرگاه معده بیمار باشد رگ ها بیماری صادر می كنند[1] و باز می فرماید: معده خانه هر دردی و پرهیز پایه هر درمانی است، پس چیزی بخور كه با تو سازگار باشد.[2]
[1] . الْمَعِدَةُ حَوْضُ الْبَدَنِ وَالْعُرُوقُ إلَیهَا وَارِدَةٌ، فَإِذَا صَحّتْ الْمَعِدَةُ صَدَرَتْ الْعُرُوقُ بِالصّحّةِ وَإِذَا سَقِمَتْ الْمَعِدَةُ صَدَرَتْ الْعُرُوقُ بِالسّقَمِ (كنز العمال، ج10، ص38).
[2] . الْمَعِدَةُ بَیتُ كُلِّ دَاءٍ وَ الْحِمْیةُ رَأْسُ كُلِّ دَوَاءٍ فَأَعْطِ نَفْسَكَ مَا عَوَّدْتَهَا (طب النبی، ص19).
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
#هر_روز_با_مفاتیح_الحیات
📚 مفاتیح الحیات ص 103
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 آیت الله العظمی جوادی آملی:
طرزی زندگی کنیم که بیگانه نتواند در #فضای_مجازی سوء استفاده کند / چون در فضای مجازی، انتقال اندیشه میسر است پس #فضایی_حقیقی است / باید در درون این فضای حقیقی هم پیام داشته باشیم.
👇👇👇👇👇
💠 آیت الله العظمی جوادی آملی:
طرزی زندگی کنیم که بیگانه نتواند در #فضای_مجازی سوء استفاده کند / چون در فضای مجازی، انتقال اندیشه میسر است پس #فضایی_حقیقی است / باید در درون این فضای حقیقی هم پیام داشته باشیم.
🔸 آیت الله العظمی جوادی آملی در جلسات، دیدارها و سخنرانی های مختلف خود درباره فضای مجازی اظهار داشتند که در فضایی که #انتقال_اندیشه میسر است، اسم آن را نباید فضای مجازی گذاشت، بلکه این فضا، #فضای_حقیقت است و لذا مبلغان را دعوت می فرمایند تا این فضای حقیقی را دریابند.
▫️ ایشان در تفسیر #سوره_حجرات بیان داشتند: «کسانی که توفیق تبلیغ ندارند، لااقل این #فضای_حقیقی را دریابند، ما فضای مجازی نداریم، چون سیم حقیقت نیست، تا بیسیم بشود مجاز؛ آن چهره تلویزیون حقیقت نیست، تا بی چهره و بی شیشه بشود مجاز. همین که اندیشه در این فضا نقل و انتقال میشود و بر جوانها اثر می گذارند، این فضا، فضای حقیقی است. ما هیچ حقی نداریم که بگوییم فضا، فضای مجازی است! وقتی #نقل_و_انتقال_اندیشه میسّر است، فکر منتقل می شود و جوان زیر و رو می شود، فضا #فضای_حقیقی است».
معظم له در همین جلسه تاکید داشتند: «ما خودمان در بیرون از این فضا طرزی باید زندگی کنیم که بیگانه نتواند سوء استفاده کند و در درون این #فضای_حقیقی هم باید پیامی داشته باشیم».
(جلسه 19 سوره حجرات 16/8/1395)
▫️ آیت الله العظمی جوادی آملی همچنین با تاکید بر اینکه در فضای مجازی باید نسبت به هر گفتار و نوشتاری، تحقیق انجام شود، اظهار داشته اند: «وقتی #اندیشه، نقل و انتقال بشود، فضا #فضای_حقیقی است. اگر كسی این را گوش می دهد و بی تحقیق می پذیرد ـ خدای ناكرده ـ دارد آن گوینده را عبادت می كند؛ لذا هر گفتار و رفتار و نوشتاری را ما باید تحقیق كنیم».
( جلسه درس اخلاق 26/5/1396)
▫️ «این فضای مجازی که الآن به غالب خانواده ها آمده است، یک امتحان بزرگی برای ماست. [طبق قول معصوم] اگر کسی برابر این، حرف کسی را گوش می دهد که نمی داند او چه می گوید یا حرفش مشکوک است، دارد او را #عبادت_می_کند. این فضای مجازی در حقیقت #فضای_حقیقی است نه فضای مجازی. هر جا اندیشه و فکر، نقل و انتقال می شود، حقیقت است. فرمود دارد چیزی را که نگاه می کند، حرفی را که می شنود، اگر آن گوینده از طرف خدا می گوید، این دارد حرف خدا را عبادت می کند. اگر حرف هوس و حرف #بیگانه را می زند، او دارد #شیطان را عبادت می کند».
(سخنرانی جلسات هفتگی اهالی دماوند تاریخ: 17/05/97)
🔸 ایشان در دیدار اخیر خود با رییس قوه قضائیه بر دیدگاه خود بر #فضای_مجازی تاکید و بیان داشتند: «درباره فضای مجازی اگر واقعاً ما آدم های صالحی باشیم ترسی نداشته باشیم که دیگری بگوید این چه چیزی را می خواهند منتشر کند؟ ما وقتی که درست باشیم حرف ما، گفتار ما، رفتار ما، مطابق باشد اینها چه چیزی را منتشر می کنند؟ اگر یک سلسله چیزهای خلاف را #منتشر کنند که آن راه دارد و می شود از آنها جلوگیری کرد، مثلا اگر کسی چیزهایی دروغی را منتشر کرد، محاکمه بشود بعد دیگران حسابش را می کنند، اما ما اگر با #طهارت زندگی بکنیم، از دنیا مجازی باکی نیست».
(دیدار رییس قوه قضائیه، 6/5/1400)
ـ دیدار ائمه جماعات تهران، تاریخ: 1397/05/21.
ـ جلسه درس اخلاق، تاریخ: 1397/04/14
ـ دیدار مدیران دفتر تبلیغات استان تهران، تاریخ: 1396/05/02
ـ درس تفسیر سوره حجرات جلسات 16، 19 و 21 در آبان ماه 1395.
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🆔 @a_javadiamoli_esra
که عشق آسان نمود اول.mp3
3.55M
💠 روز بیست و دوم ماه #ذی_الحجه 1442
🔹 که عشق آسان نمود اول
#آيت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🆔 @a_javadiamoli_esra