دخترک سنی نداشت ولی پدرش میگفت سنش گذشته. او را شوهر داد به یک معتاد ناتوان پیر و بدخلق؛ بدون مهریه. تازه یک جهیزیه سنگین و خودرو و خانه هم رویش گذاشت. آخر سر عروسی را هم تبریک گفت...
به نام خدا
✅#یادداشت ✅#فرهنگ_شهروندی
🗒 موضوع: فیلمهای مستهجن(18+)
🔵شاید تاکنون برای نوشتن یک مطلب، این قدر تردید نداشتهام و این همه پیش و پس کار را نسنجیدهام. نوشتن در این حوزه، مثل حرکت تیغ جراحی، با کوچکترین لغزشی، حادثهآفرین میشود. اما سکوت هم در این باره دشوار است. در هر حال با یاری گرفتن از خداوند، نوشتن را آغاز کردم. دوستان و مخاطبان، مرا به خاطر صراحت این نوشتار ببخشایند.
🔵بپذیریم یا نه، گروه زیادی از جوانان مجرد و متأهل، تماشای فیلمهای مستهجن و غیر اخلاقی را تجربه کردهاند؛ گروهی معتاد شدهاند و گروهی هم با بهانههای مختلف خود را قانع میکنند.
🔵آثار سوء این فیلمها بر رفتار جنسی افراد، بر کسی پوشیده نیست؛ طوری که حتی در کشورهای غربی هم، تماشای این فیلمها برای افرادی که به سن قانونی(18 سال) نرسیدهاند، ممنوع است. قدرت تحریک و رؤیاپردازی بالای این فیلمها، افراد مجرد را به سمت روابط نامشروع(حتی در بین اعضای خانواده) و در خوشبینانهترین حالت، به خودارضایی میکشاند. وقوع بلوغ زودرس در مخاطبان این فیلمها، یکی از نشانههای آلودگی فرزندان است که إن شاء الله در مطلب دیگری به آن خواهیم پرداخت.
🔵مشکل اصلی اما، در مخاطبان متأهل این فیلمها بروز میکند. فیلمهایی در نهایت چند ده دقیقهای که زندگی زوجهای بسیاری را به تباهی کشانده است. چرا که کسی نمیداند پیش از آغاز فیلمبرداری، چهرهپردازان و آرایشگران، خط و خال و اشکالات پوست بازیگران را پنهان میکنند تا اندامی خیالی و به کمال بدون خدشه و خط و ربط ایجاد شود. این فیلم چند دقیقهای، در چندین روز و طی چندین برداشت و قطعCut ضبط میشود. مسؤول تدوین، صحنههای اضافی را حذف کرده، پسزمینهها را تغییر داده، رنگها را اصلاح کرده و پس از کلی جلوههای ویژه برای خلق صحنههای غیر واقعی و خیالی و صداگذاری، میشود آنچه مخاطب میبیند. مخاطبی که توانایی این بازیگران را در روابط میبیند و آن را واقعی میپندارد، دست به دامان دارو و درمان و پماد و هزار ابزار دیگر میشود تا قدرت بیپایان آن بازیگر را به دست آورد. وقتی اندام آنها را میبیند، از اندام خود یا همسرش ناراضی میشود و از لیزر و ابزار دیگر برای ایجاد اندامی مشابه اندام آن بازیگران چهرهپردازی شده، کمک میگیرد و سرانجام هم، یا از همسرش ناراضی میشود یا از خودش. کارهای تهوعآور یا احمقانهی آنها را تقلید میکند و نتیجه نمیگیرد و اغلب، وارونه نتیجه میدهد. سردمزاجی و طلاق و روابط خارج از چهارچوب خانواده، نتیجهی این نارضایتی و ناپسندی است. تصویر بدن و روابط فیلم، چنان آرمانگرانه و خیالی است که حتی با تغییر همسر و روابط غیر اخلاقی و دارو و لیزر هم به رضایت و پسند نمیرسد.
🔵آری، این جا هم نداشتن سواد رسانه و رعایت نکردن حدود شرعی، کار زوجها را به جدایی و در بهترین حالت، به نارضایتی میکشاند.
🔵پوزش از همهی مخاطبان عزیز به خاطر همین اندک صراحت، و پوزش از این که به علت حفظ عفت و حیا، مطلب را بیش از این واکاوی نکردم.
📝#محمدحسین_یزدانی_بخش
✅ارزیابیها، دیدگاهها، پیشنهادها:
🌐https://eitaa.com/yazdanibakhsh
🔰دیگر یادداشتها:
🌐https://eitaa.com/aghamoalem
به نام خدا
✅#یادداشت ✅#دین
🗒 موضوع: مرثیهخوان بیرحم
🔵شنیدهایم که وقتی حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه) ظهور کنند، گویا دینی جدید میآورند.
در گذشته، فکر میکردم که مگر دین ما چگونه تغییر کرده که در مواجهه با دین واقعی، احساس میکنیم دین جدیدی آمده است؛ اما امروز برای آن مصداقهای زیادی سراغ دارم.
🔵به عنوان مثال، یکی از مستحبات دین اسلام، تسلیت گفتن و سرسلامتی دادن و کاستن از درد و رنج بستگان کسی است که مرگش فرا رسیده و به دیدار حق رفته است. حالا رفتار ما چگونه است؟ مرثیهخوانهایی که اسم خودشان را «مداح» گذاشتهاند، با چنگ کشیدن به روح و روان بستگان میت، نه تنها مرهم درد آنها نمیشوند، که بر زخم آنان نمک میپاشند؛ داغ آنها را تازه میکنند؛ خاطرات آنها را زنده میکنند و در یک کلام، آه که نه، فغان از نهاد خویشان میت درمیآورند. هر مرثیهخوانی که بیشتر نزدیکان میت را بگریاند و آه و جیغ از آنان بگیرد، مزد بیشتری هم میگیرد. آیا این رفتار، با اسلام سازگار است؟
🔵یکی دیگر از احکام اسلام، که در رسالههای مراجع تقلید هم آمده است، کراهت غذا خوردن نزد خانوادهی داغدار و مستحب بودن غذا بردن برای آنان تا سه روز است. در مراسمی که ما برگزار میکنیم، چقدر این امر رعایت میشود؟ بستگان میت، از سویی داغدار عزیز خود هستند و از سویی نگران مراسم عزا(تازه اگر خانوادهی میت از نظر اقتصادی برای تأمین غذای بستگان و خویشاوندان دور و نزدیک، نگرانی نداشته باشند).
🔵اکنون که صحبت از اموات شد، جا دارد از عزیزانی که در تکفین و تدفین اموات در شهر ورزنه بدون مزد و چشمداشت، زحمت میکشند، صمیمانه سپاسگزاری کنم و از مسؤولان یا خیّران بخواهم برای سپاسگزاری، یک هدیهی معنوی مثل سفر مشهد یا کربلا برای این عزیزان گمنام و بیادعا و خانوادههایشان ترتیب دهند.
📝#محمدحسین_یزدانی_بخش
✅ارزیابیها، دیدگاهها، پیشنهادها:
🌐https://eitaa.com/yazdanibakhsh
🔰دیگر یادداشتها:
🌐https://eitaa.com/aghamoalem
نظرات دوستان در باره مطالب، دلگرمی ما را موجب خواهد شد. سپاس از این که نظراتتان را برای نویسنده بیان میکنید.
👌 شاهکار جدید جراحان ایرانی؛ برای چهارمین بار در جهان جراحی موفقیتآمیز پیوند سر در ایران انجام شد
♦️فانا: برای نخستین بار در ایران و چهارمین بار در جهان، جراحی موفقیتآمیز پیوند سر توسط پزشکان ایرانی انجام شد
♦️میترا حسامی مقدم متخصص جراحی عمومی و فوقتخصص جراحی قلب و عروق گفت: در عمل بیسابقهای در ایران و کمسابقه در جهان، ۲۵ مرداد امسال به سرپرستی دکتر سام زراعتیاننژاد دوانی سرپرست بخش جراحی قلب دانشگاه علوم پزشکی ایران و واحد فناوری و پیوند اعضاء، بیمار ۲۸ ساله با قطع کامل عروق گردن و نای با حضور دکتر زراعتیاننژاد،دکتر حسامی مقدم، دکترطیبی دکتر تیزمغز، دکتر یزدی و با دستور ریاست دانشگاه علوم پزشکی ایران تحت عمل جراحی قرار گرفت. این عمل کمنظیر بدون استفاده از پمپ قلبی و عروقی و فقط با استفاده از شانتهای نگهدارنده (تولید بومی) انجام شد
♦️این جراحی در دنیا فقط سه بار به صورت موفقیتآمیز انجام شده که بیمار پس از به هوش آمدن تکلم نداشته اما در ایران که برای نخستین بار این عمل انجام شده، بیمار پس از به هوش آمدن در سلامت کامل همراه با تکلم است.
تصاویر عمل جراحی دلخراش است
إن شاء الله فردا برای زیارت اربعین، به کربلا راهی خواهم شد.
خوانندگان عزیز و ارجمند و مخاطبان کانال، مرا به خاطر کاستیها و قصورها ببخشایند و حلال کنند.
ببخشایید اگر مطالبم کسی را رنجانده یا خاطر کسی را مکدر کرده است. التماس دعا.
به نام خدا
✅#یادداشت ✅#دین
🗒 موضوع: و تو چه میدانی «اربعین» چیست؟
🔵راهپیمایی عظیم اربعین را میشود از دیدگاههای گوناگونی بررسی کرد. اجتماعی، فرهنگی، مذهبی، اقتصادی، رسانهای و...
🔵الگوModelهای اقتصادی مختلفی در جهان وجود دارد:
🔵الگوی «سرمایهسالاری»Capitalism که اصالت را به سود و سرمایه میدهد و تقریبا تمام کشورهای غربی و بسیاری از غولهای اقتصادی دنیا از آن پیروی میکنند. در این الگو، یک چیز اصالت دارد و آن، سرمایهی بیشتر است.
🔵الگوی «اشتراکی»Communism که مالکیت همه چیز را از کارخانه و شرکت گرفته تا خانه و دام و زمین، متعلق به حکومت میداند. چین و شوروی سابق از پیروان این الگو بودند و کرهی شمالی، هنوز هم به این الگو اعتقاد دارد.
🔵الگوی اقتصاد «تعاونی» هم که میگوید افراد با هم، کسب و کاری راه بیندازند و در سود شریک باشند؛ ترکیبی از دو الگوی بالاست.
الگوهای اقتصادی دیگری هم شاید باشند.
🔵اما، اربعین، الگوی اقتصادی عجیبی دارد؛ مالکیت شخصی رنگ میبازد؛ افراد تمام هستی و درآمد گاه یک سال خود را به «زوار الحسین(علیه السلام)» هدیه میکنند. مردمی که شاید به مسافران عادی در عراق، به چشم گردشگر و منبع درآمد مینگرند، به زائران اربعین، به چشم منبع خیر و برکت نگاه میکنند. در اسلام، الگویی وجود دارد به نام «برکت». تو برای خدا کار کن، خدا برای تو جبران میکند. تو هستیات را برای حسین(علیه السلام) بده، حسین(علیه السلام)، مدیون کسی نخواهد ماند.
🔵زیاد از اربعین و سفر عشق شنیده بودم. اما پارسال و امسال که به کربلا رفتم، به هیچ شکلی نتوانستم این عشق مردم عراق و عربهای خوزستان را به زائران اربعین توجیه کنم. زیاد از اشکالات سفر اربعین(مثل رفتن برای غذا، کمک دولتی، تجاوز به زنان ایرانی و ...) شنیده بودم؛ اما فقط باید باشید و ببینید که اگر اشکالات کوچکی(نه مانند آنچه گفتم، بلکه مثل آلودگی زیستمحیطی، ازدحام و...) هم هست، در مقایسه با عظمت راهپیمایی اربعین ناچیز است. مگر میشود میلیونها انسان مسیری چند ده کیلومتری را بپیمایند و عارضهای وجود نداشته باشد؟
🔵هر کس فکر میکند دولت ایران یا عراق، برای راهپیمایی هزینه میدهند، کافی است یک بار، فقط یک بار این مسیر را طی کند و ببیند چطور مردم رنجکشیده، با خواهش و التماس، میخواهند که مهمان آنها باشی و چطور برای دادن یک «چای عراقی» به زائر اربعین، خود را به آب و آتش میزنند.
🔵هر کس فکر میکند کسی برای شکمبارگی به سفر اربعین میرود، باید بداند که هزینهی سفر، بیشتر از هزینهی خورد و خوراک است و تازه، این غذای مجانی، به گرمای مسیر و رنج راه نمیارزد، مگر این که عشق به حسین(علیه السلام) موتور محرک انسان باشد.
🔵هر کس به فکر فقرای ایران و عراق است، بداند که طبقات ضعیف و متوسط ایران بیشترین مسافران اربعین هستند و بیشترین میزبانان این مسیر، هم از طبقات ضعیف و متوسط عراق و عشایر عرب خوزستان هستند؛ گرچه از هر قشری در ایران و عراق، اربعینی هست.
🔵هر چه دربارهی سفر اربعین بشنوید، گزافه است؛ باید رفت و دید و شنید و چشید طعم عشق را.
📝#محمدحسین_یزدانی_بخش
✅ارزیابیها، دیدگاهها، پیشنهادها:
🌐https://eitaa.com/yazdanibakhsh
🔰دیگر یادداشتها:
🌐https://eitaa.com/aghamoalem
تکراری است؛ خالی از لطف نه.
مکالمه دو جنین در شکم مادر :
🔸اولی: تو به زندگی بعد از زایمان اعتقاد داری؟
🔹دومی: بله حتما. جایی هست که میتوانیم راه برویم و با دهان چیزهای خوشمزه بخوریم
🔸اولی: امکان ندارد.
ما با جفت تغذیه میشویم و غذایی جز خون وجود ندارد. طناب جفت هم به قدری کوتاه است که به بیرون نمیرسد. اصلا اگر دنیای دیگری هم هست چرا کسی تا حالا از آنجا نیامده و خبری نیاورده؟
🔹دومی: شاید مادرمان را هم ببینیم
🔸اولی: مگر تو به وجود مادر اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمیبینیمش؟
🔹دومی: به نظرم مادر همه جا هست. دور تا دور ما.
🔸اولی: من مادر را نمیبینم پس وجود ندارد.
🔹دومی: اگه ساکت ساکت باشی، صدایش را میشنوی و اگه خوب دقت کنی حضورش را احساس میکنی….
🔺این گفتگو چقدر آشناست!
تاکنون، وجود خدا را این گونه به همين سادگی حس نكرده بودم.
اتفاقا یادم هست یک سال عاشورا در ماه رمضان افتاده بود، دستهها خلوت بود.
#سوادرسانه
2 هزار نفر این مطلب را پسندیده و حدود 100 نفر باز ارسال کردهاند؛ یعنی یا نمیدانند یا نمیاندیشند که ماه رمضان و ماه محرم، هر دو از ماههای قمری هستند و تداخل ندارند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبران تجمعات خارج از کشور با گونیهای ویژه به ایران راهبری شدند و با اشک و آه، پشیمانی خود را ابراز نمودند.
1_6690857737.mp3
4.38M
تحلیل علل صلح امام حسن علیه السلام از زبان حسن رحیم پور ازغدی
و نقش چهرهها و مسؤولان در این تصمیم و تهییج مردم برای صفا و حال کردن به جای جهاد کردن.
35.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
علم و دانش، اگر به دست نااهل بیفتد، برای بشریت، تباهی به همراه دارد؛ نمونهی آن، شهادت زیستی(ترور بیولوژیک) امام حسن مجتبی(علیه السلام) با ترکیبات سمی جیوه است. این مستند، به جزییات شهادت امام مجتبی(علیه السلام) از دیدگاه علمی میپردازد. صحت علمی مطالب، بر عهدهی گروه تحقیقاتی است؛ گرچه منبع خبر معتبر است.
سقیفه.pdf
3.46M
✅#یادداشت ✅#دین ✅#کتاب
🗒 موضوع: سقیفه
🔵امروز، نخستین روز رسمی غصب خلافت و ولایت امیرالمؤمنین(علیه السلام) و به ثمر نشستن چند سال برنامهریزی و تدارک منافقان نفوذی در بین یاران پیامبر اسلام(صلی الله علیه و آله) است. برای آشنایی بیشتر، کتاب سقیفه را برای مطالعه پیشنهاد میکنم.
📝#محمدحسین_یزدانی_بخش
✅ارزیابیها، دیدگاهها، پیشنهادها:
🌐https://eitaa.com/yazdanibakhsh
🔰دیگر یادداشتها:
🌐https://eitaa.com/aghamoalem
✅#یادداشت ✅#دین
🗒 موضوع: پایان محرم و صفر؛ آسیبشناسی و سپاس
🔵ایام عزاداری محرم و صفر به پایان رسید و با درسهایی همراه بود.
🔵دشمنان، بسیار کوشیدند تا مردم را با شبهه یا به بهانهی مشکلات، از امام حسین(علیه السلام) و در واقع از اسلام محمدی(صلی الله علیه و آله) جدا کنند؛ اما از همیشه ناموفقتر بودند. البته، دشمن، برای به ثمر رسیدن طرحهای خود، شتاب ندارد و بسیار شکیبا است؛ شاید بذری را که امسال کاشته است، بخواهد چندین سال بعد، درو کند؛ آنچنان که بذر بیحجابی و شلحجابی را چندین سال پیش کاشت و آبیاری کرد و در سال گذشته، محصول آن را برداشت. پس، نباید زیاد هم خوش خیال بود و گفت دشمن ناکام بوده؛ امسال اگر دشمن ناکام بود، و ما از همین ناکامی خوشحال باشیم و بدون برنامهریزی و کار فرهنگی بخواهیم بر دشمن پیروز شویم، دور نیست که چند سال دیگر، بذری را که امسال کاشتهاند، برگ و بار بدهد و به میوه بنشیند. پس، بر نیروهای متدین و مذهبی است که برای بهتر شدن برنامههای فرهنگی و عزاداری، از اکنون برنامه بریزند، تلاش کنند و طرح و نقشه داشته باشند. عزاداریها و مراسم مذهبی را آسیبشناسی و اشکالات را برطرف کنند و بر نیکوییهای آن را بیفزایند.
🔵به نظر من(که بر گرفته از دیدگاه شهید مطهری در کتاب حماسهی حسینی است)، یکی از مهمترین اشکالات هیأتها و حسینیهها، تمرکز بیحد و حصر بر رثا و گریه و بیتوجهی به سیره و روش و اخلاق فردی و اجتماعی اهل بیت(علیهم السلام) است که استاد حسن رحیمپور ازغدی هم در شب اربعین امسال، این امر را به مسؤولان صدا و سیما یادآوری کردند. اشعار بسیاری از مداحان در ورزنه، مانند سالهای گذشته، قدیمی، احساسی، با قافیههای ناجور و کلمات نامأنوس و از همه مهمتر خالی از روح حماسه و شعور بود و کمتر به اهداف اهل بیت(علیهم السلام) توجه داشت و اگر اندک سخنرانیهای هیأتها را حذف کنیم، چیزی از اهداف نهضت عاشورا یا صحبتهای امام(علیه السلام) یا رجزهای پیش از مبارزه یا روش زمینهسازی دشمن برای اقناع افکار عمومی برای جنایات واقع شده در محرم 61 قمری دیده نمیشد یا بسیار اندک بود.
🔵این انتقادات، البته فقط برای آسیبشناسی و بهبود روند عزاداری است و باید دست تک تک عزیزانی را که در برپایی مراسم عزاداری نقش داشتند، از رئیس هیأت و آشپز و مداح و سخنران و مسؤول چای و پذیرایی و سینهزن و عزادار و ... به نشانهی احترام و ادب ببوسم و از صمیم قلب از آنان سپاسگزاری نمایم. اجرشان با اهل بیت(علیهم السلام).
📝#محمدحسین_یزدانی_بخش
✅ارزیابیها، دیدگاهها، پیشنهادها:
🌐https://eitaa.com/yazdanibakhsh
🔰دیگر یادداشتها:
🌐https://eitaa.com/aghamoalem
https://telewebion.com/episode/0x87aad31
سخنرانی استاد رحیم پور ازغدی و انتقاد به صدا و سیما به خاطر کمتوجهی به فرهنگ حسینی(دقیقه 32 تا 35)