فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶زیبایی و نظم فوق العاده در پاها و حرکات این هزارپا را ببینید.
🔶این فقره دعای جوشن کبیر چقدر زیباست:
🌹يا مَنْ فِي الْأَرْضِ آيَاتُهُ يَا مَنْ فِي كُلِّ شَيْءٍ دَلَائِلُهُ ... يَا مَنْ أَظْهَرَ فِي كُلِّ شَيْءٍ لُطْفُهُ يَا مَنْ أَحْسَنَ كُلَّ شَيْءٍ خَلَقَه
#زیبایی
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🔴برخورد با مفسدان مانع تکرار و توسعه جرم
🖊احمدحسین شریفی
🔶برخورد جدی، به موقع و علنی با #فساد و مفسدان، نه تنها مانع از تکرار جرم و فساد از سوی مفسدان و مجرمان میشود؛ بلکه عبرتی برای افراد سستاخلاق و سستایمان هم خواهد شد.
🔸خواجه نظامالملک طوسی در سیاستنامه، درباره نقش جدیت در برخورد با فسادهای اجتماعی، داستان آموزندهای را نقل میکند:
«شنيدم که در غزنين، خبازان در دکانها ببستند؛ و نان عزيز و نايافت شد؛ و غربا و درويشان در رنج افتادند و به تظلم به درگاه شدند، و پيش سلطان ابراهيم از نانوايان بناليدند. فرمود تا همه را حاضر کردند. گفت: «چرا نان تنگ کردهايد؟» گفتند: «هر باري که گندم و آرد که در اين شهر ميآرند، نانواي تو بخرد و در انبار ميکند و ميگويد: «فرمان چنين است» و ما را نميگذارد که يک من بار بخريم» سلطان بفرمود تا خباز خاص را بياوردند، در زير پاي پيل افکندند. چون بمرد، بر دندان پيل ببستند و در شهر بگردانيدند، و بر وي منادي ميکردند که «هر که درِ دکان نگشايد از نانوايان، با او همين کنيم.» و انبارش خرج کردند. نماز شام بر درِ هر دکاني پنجاه من نان بمانده بود و کس نميخريد.»
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸صرفاً جهت تنوع و ادخال سرور
🔸گفتهاند این کلیپ مربوط به شهردار شهر وان ترکیه همراه با چند شخصیت دیگر است که به مزرعه پرورش زنبور عسل رفته بودند تا با قرائت آیاتی از سوره نحل، کاری کنند تا زنبورها عسل بیشتری دهند.
ادامه ماجرا را ببینید.😁
هزار نکته باریکتر ز مو این جاست
نه هر که سر بتراشد قلندری داند
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🔴اشتباه استراتژیک
🖊احمدحسین شریفی
🔶جناب آقای سیدابراهیم رئیسی در روز ثبت نام برای سیزدهمین دوره ریاست جمهوری، بسیار هوشمندانه گفتند: «رقیب جناحهای سیاسی و این گروه و آن گروه نیستم بلکه من رقیب ناکارآمدی هستم.»
🔶این یک استراتژی بسیار مهم برای جلوگیری از دو قطبی شدن فضای انتخابات و پرهیز از حاکمیت احساسات و هیجانات زودگذر است. افراد ناکارآمد و سیاستباز سعی میکنند با طعنه و کنایه و سخنان حاشیهای، مردم را فریب دهند و بدون آنکه کارنامه کارآمدی داشته باشند و یا بدون آنکه حتی برنامهای برای آینده داشته باشند بر موج احساسات سوار شده و خر مراد خود را در فضای انتخابات برانند.
🔶مع الاسف در این روزها برخی از مدعیان دفاع از جناب رئیسی، با غفلت از این اصل مهم، در رسانههای مختلف خود در حال انعکاس گسترده سخنان و اخبار برخی دیگر از کاندیداهای مخالف فکر ایشان هستند. و این کار دقیقاً بازی در زمین رقیب است. این کار نتیجهای جز هیجانی کردن و دو قطبی کردن فضا و در نتیجه از دست دادن نتیجه انتخابات نخواهد داشت. این یک اشتباه استراتژیک است.
#انتخابات
#سیاست
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🔴مکتب امام خمینی، عدالت و انتخابات
🖊احمدحسین شریفی
🔶از مهمترین اهداف همه پیامبران الهی تحقق عدالت است. تحقق عدالت از مهمترین شعارها و آرمانهای جمهوری اسلامی و یکی از مهمترین مؤلفههای مکتب امام خمینی(ره) نیز بوده است.
🔶کسی که به دیده انصاف بنگرد، نمیتواند انکار کند که جمهوری اسلامی علیرغم همه تحدیدها و تهدیدها و تحریمها و بیتجربهگیها و ...، تاکنون گامهای خوبی در مسیر تحقق عدالت اجتماعی برداشته است؛ البته اگر وضعیت موجود را با وضعیت مطلوب بسنجیم، واضح است که فاصلهای بلند و ژرف میبینیم.
🔶عدالت باید سرلوحه فعالیتهای همه ارکان حکومت اسلامی باشد، اما تردیدی نیست که مهمترین رکن در مقوله تحقق عدالت، قوه مجریه و شخص رئیس جمهور است. یک رئيس جمهور، اگر حقیقتاً باور به عدالت داشته باشد و تحقق عدالت را سرلوحه همه برنامههای خود بداند، و افزون بر آن دانایی و توانایی و ظرفیت لازم برای حرکت در این صراط مستقیم را داشته باشد، قطعاً گامهای بلند دیگری در حرکت به سوی این قله و آرمان حکومت اسلامی برداشته خواهد شد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی، حضرت آیتالله خامنهای، در بیانیه گام دوم میفرماید:
«عدالت در صدر هدفهای اوّلیّة همة بعثتهای الهی است و در جمهوری اسلامی نیز دارای همان شأن و جایگاه است. ... جمهوری اسلامی ایران در این راه گامهای بلندی برداشته است ... با این همه، اینجانب به جوانان عزیزی که آیندة کشور، چشمانتظار آنها است صریحاً میگویم آنچه تاکنون شده با آنچه باید میشده و بشود، دارای فاصلهای ژرف است. ... اگر زمام ادارة بخشهای گوناگون کشور به جوانان مؤمن و انقلابی و دانا و کاردان -که بحمدالله کم نیستند- سپرده شود، این امید برآورده خواهد شد»
🔶نیازی به تأکید ندارد که انتخاب رئیس جمهور نیز در اختیار تکتک آحاد ملت است. این ما هستیم که با رأی خود مسیر و اولویت حرکت جامعه خود را مشخص میکنیم. این ما هستیم که با تصمیم درست خود میتوانیم سوخت ماشین عدالت را در کشور تأمین کنیم. امیر مؤمنان(ع) میفرماید:
«فَلَيْسَتْ تَصْلُحُ الرَّعِيَّةُ إِلَّا بِصَلَاحِ الْوُلَاةِ وَ لَا تَصْلُحُ الْوُلَاةُ إِلَّا بِاسْتِقَامَةِ الرَّعِيَّةِ فَإِذَا أَدَّتْ الرَّعِيَّةُ إِلَى الْوَالِي حَقَّهُ وَ أَدَّى الْوَالِي إِلَيْهَا حَقَّهَا
عَزَّ الْحَقُّ بَيْنَهُمْ
وَ قَامَتْ مَنَاهِجُ الدِّينِ
وَ اعْتَدَلَتْ مَعَالِمُ الْعَدْلِ
وَ جَرَتْ عَلَى أَذْلَالِهَا السُّنَنُ
فَصَلَحَ بِذَلِكَ الزَّمَانُ
وَ طُمِعَ فِي بَقَاءِ الدَّوْلَةِ
وَ يَئِسَتْ مَطَامِعُ الْأَعْدَاءِ؛
مردم اصلاح نشوند مگر به صلاح حاكمان، و حاكمان اصلاح نگردند مگر به استقامت مردم. پس زمانى كه رعيّت حقّ والى را ادا كرد، و والى هم حقّ رعيّت را رعايت نمود،
حق ميان ايشان ارجمند گردد،
و راههاى دين برپا شود،
و نشانههاى عدالت اعتدال گيرد،
و سنّتها در مجراى خود روان شود،
و زمان آراسته و شايسته گردد،
و به دوام دولت اميد رود،
و مطامع دشمنان به يأس مبدّل گردد.»
#عدالت
#انتخابات
#سیاست
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
✍ احمدحسین شریفی
🔷هرگز تغییرات جزئی در زندگی خود را دست کم نگیرد.
💐اگر بتوانید هر روز یک، و فقط یک، شاخه گل در باغچه ذهن و زبان و قلب خود بکارید، بعد از یک سال، شاهد باغی رنگارنگ و زیبا در وجود خود خواهید بود. زیرا در واقع ۳۶۵ گل در وجود خود کاشتهاید.
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنرانی خود به مناسبت سالگرد رحلت امام خمینی(ره) اشارهای به رابطه اسلامیت و جمهوریت از نگاه امام خمینی و در فلسفه سیاسی اسلام کردند.
در سال ۱۳۸۵ مناظرهای مکتوب در این باره و همچنین درباره نسبت میان مقبولیت و مشروعیت در اندیشه سیاسی اسلام میان جناب استاد کاظم قاضیزاده و استاد احمدحسین شریفی صورت گرفت و در شماره ۴۰ و ۴۱ مجله حکومت اسلامی وابسته به مجلس خبرگان منتشر شد. علاقمندان به این بحث میتوانند برای مطالعه بیشتر و آشنایی با دیدگاههای مطرح شده توسط طرفین گفتگو، به لینک زیر مراجعه کنند:
http://ensani.ir/fa/article/83835
#فلسفه_سیاسی
#جمهوریت
#امام_خمینی
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
24-7-1399 نقد سکولاریسم اسلامی و تبیین جامعیت اسلام.mp3
40.96M
🎤احمدحسين شريفي
🔸موضوع: نقد سکولاريسم اسلامي و تبيين جامعيت اسلام
🔸تاريخ سخنراني: 24/ 7/ 1399
🔸استاد شريفي در اين سخنراني ضمن اشارهاي اجمالي به جريان سکولاريسم در جهان عرب و در ايران و حوزههاي علميه، و طرح مدعيات سکولارهايي همچون #علي_عبدالرزاق، مهندس #مهدي_بازرگان و جناب #علوي_بروجردي؛ به تبيين ناسازگاري #سکولاريسم، با قرآن و سنت و سيرة معصومان پرداخته است.
بازنشر سخنان استاد شریفی درباره سکولاریسم اسلامی و سکولاریسم حوزوی، به مناسبت سخنان رهبر معظم انقلاب در مراسم سالگرد رحلت حضرت امام خمینی (ره)
🆔 کانال استاد احمدحسین شریفی
🆔https://eitaa.com/ahmadhoseinsharifi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸سطح معرفت جناب کاندیدا را ببینید!
جناب، اولاً بستههای غذایی، کاملاً مردمی بود و بسیار عزتمندانه هم توزیع میشد؛
ثانیاً، واکسن کرونا سه ماهه تولید شده، اما بلیه کرونا ۱۶ ماهه کشور را درگیر کرده، یعنی اصلاً واکسنی نبوده که خریداری شود؛
ثالثا، کشورهایی که واکسن کرونا را تولید کردهاند خودشان بیشترین مرگ و میر روزانه و بیشترین خسارتهای اقتصادی را متحمل شدهاند و حتی به متحدین خود هم نمیفروشند؛
رابعاً، واکسن را فقط به دولتها میفروشند و نه مساجد و مسجدیان و پایگاههای بسیج؛
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 احمدحسین شریفی
🔸ببینید نگاه کاندیدای مدعی اقتصاددانی را!
🔸به اعتقاد بنده از این چهارده ثانیه میتوان علتالعلل مشکلات اقتصادی ایران اسلامی را در همه سالیان حکمرانی غربزدگان بر مراکز اقتصادی کشور فهمید.
این آقای محترم، همچون سایر اسلاف غربزده خود در مدیریتهای اقتصادی کشور، هیچ باوری به اقتصاد اسلامی ندارد و میخواهد همچون گذشته، مشکلات اقتصادی ایران اسلامی را با نسخههای غربی و شرقی حل کند!
مردم ایران ثمره اجرای سیاستهای اقتصادی نئوکینزی را در هشت سال حاکمیت تفکرات لیبرالی، با همه وجود خود لمس کردهاند. «دیگر بس است».
#اقتصاد
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🔴امام صادق(ع) الگوی مناظره اخلاقمحور
🖊احمدحسین شریفی
🔶عصر امام صادق علیه السلام از حساسترین دوران سدههای اولیه اسلام است. عصر درگیریهای بزرگ و خونین سیاسی میان امویان و عباسیان است. عصر اغتشاشات و انقلابهای خرد و کلان و مستمر در گوشه و کنار جهان اسلام است. افزون بر همه اینها عصر بروز نحلهها و مذاهب گوناگون فکری و مذهبی و فقهی است. عصر برخورد اندیشههاست. عصر مباحثات و مناظرات علمی و دینی بسیار پررنگی است.
🔶نوع مواجهه آن حضرت با گروههای فکری و مذهبی و دینی و معنوی فراوانی که مطرح میشد، میتواند به عنوان الگویی معصومانه و الهی و اخلاقی برای همه پیروان راستین آن حضرت و همه حقطلبان باشد.
🔶#امام_صادق(ع) هم خود اهل #مناظره بود و دهها مناظره کوتاه و بلند از آن حضرت در منابع حدیثی و تاریخی نقل شده است؛ و هم شاگردان خود را برای مناظرات علمی و مذهبی آماده میکرد و تشویق میکرد.
آن حضرت:
1.هرگز از موضوع مناظره خارج نمیشد.
2.هرگز به طرف مناظره خود حتی اگر ملحد بود، توهین و بیاحترامی نکرد.
3.هرگز به دنبال تحریک عواطف و هیجانات و احساسات طرف مقابل یا شنوندگان مناظره نبود.
4.هرگز برای فرار از پاسخگویی، شخصیت طرف مناظره را هدف قرار نداد.
5.هرگز از فضای عقلانیت در مناظرات فاصله نگرفت.
6.هرگز برای خوشایند طرف مقابل، از سخن حق خود کوتاه نیامد.
7.البته در مواردی که طرف مناظره در پذیرش حق لجاجت میکرد و بعد از بطلان ادعای خود باز هم بر آن پافشاری میکرد، او را انذار میداد.
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸به نظر بنده اخلاقمدارانهترین پاسخ به همه اهانتها و تخریبهای ناجوانمردانهای که در مناظره اول صورت گرفت، این دو دقیقه بود.
#اخلاق_نقد
@Ahmadhoseinsharifi
🌹