🟢رئيس جمهور و اسناد بالادستی
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸علیرغم همه دروغپراکنیهای دشمنان، حقیقت آن است که روش حکمرانی در جمهوری اسلامی و نظام مردمسالاری دینی، یکی از کاملترین و جامعترین روشهای «حکمرانی مردمی» بوده و هست.
دو روش عمده حکمرانی در طول ۴۶ سال گذشته که در حکمرانی اسلامی مورد توجه بوده است عبارتند از:
یک. «بهرهگیری از خِرد و تجربهی جمعی»
دو. «به کار گرفتن فکرها و زبانها و بازوهای کارآمد و گامهای استوار آحاد مردم».
🔹یکی از نتایج و محصولات این نوع حکمرانی، تهیه، تدوین و تصویب اسناد بالادستی فراوانی برای بخشهای مختلف حاکمیت بوده است. تهیه این اسناد محصول کارهای سنگین و طاقتفرسای جمعی و بهرهگیری از «خرد نخبگانی» با لحاظ اقتضائات مکانی و زمانی و با نگاه به افق متعالی انقلاب اسلامی یعنی فردسازی، جامعهپردازی و تمدنسازی اسلامی بوده است. اسنادی مثل
1.سند چشمانداز،
2.بیانیه گام دوم انقلاب،
3.سند دانشگاه اسلامی،
4.نقشه جامع علمی کشور،
5.سند آمایش سرزمینی همراه با برشهای استانی آن،
6.قوانین برنامههای پنجساله توسعه (الان قانون برنامه هفتم)
7.سند تحول بنیادین آموزش و پرورش،
8.سیاستهای کلی نظام جمهوری اسلامی ایران در بخشهای مختلف جمعیت، خانواده، محیط زیست، منابع طبیعی، منابع آب، کشاورزی، توسعه دریامحور، حمل و نقل، بهداشت و درمان، سلامت، امنیت غذایی، علم و فناوری، مسکن و شهرسازی، پدافند غیرعامل، اصلاح الگوی مصرف، معدن، انرژی، نظام اداری، امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات و ارتباطات (افتا)، ترویج و تحکیم فرهنگ ایثار و جهاد و ساماندهی امور ایثارگران و دهها سند بالادستی دیگر،
🔻بر این اساس رئيس جمهور در جمهوری اسلامی، نمیتواند خودسرانه، دگم و فارغ از مجموعه گرانسنگ اسناد بالادستی نظام عمل کند. او نه تنها باید این اسناد را قبول داشته باشد؛ بلکه باید خود را ملزم به اجرای آنها بداند؛ او باید بداند که «رئیس قوه مجریه» است و نه نظریهپرداز سیاسی و اقتصادی و فرهنگی و علمی و .... اگر غیر از این باشد بدون شک، حاصل دوران ریاست جمهوری او چیزی جز اختلاف و انشقاق و ناکارآمدی و عقبماندگی و محرومیت و اتلاف منابع و هدررفت سرمایههای مادی و معنوی نخواهد بود.
#اسنادبالادستی
#انتخابات
#دانشگاه
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
انا لله و انا الیه راجعون
مَوتُ العالِمِ مُصيبَةٌ لا تُجبَرُ وثُلمَهٌ لا تُسَدُّ، وهُوَ نَجمٌ طـُمِسَ
درگذشت عالم ربانی، فیلسوف گرانمایه و فقیه مجاهد مرحوم آیتالله غیاثالدین #طهمحمدی، را به بازماندگان، شاگردان و دوستداران آن مرحوم تسلیت میگویم.
شاگردی بزرگانی چون امام خمینی، شیخ مرتضی حائری، علامه طباطبائی، نوری همدانی، مرعشی نجفی، اراکی، بهجت، مشکینی، میرزا هاشم آملی، شهید مفتح، جوادی آملی و حسنزاده آملی در علوم مختلف اسلامی از او عالمی متخلق و فقیهی متواضع و حکیمی فرزانه ساخته بود که فقدان او برای استان تمدنساز همدان خسارتی جبرانناپذیر است.
سالیان طولانی توفیق خدمت به جامعه اسلامی در کسوت امامت جمعه شهرهای فامنین و نمایندگی رهبر فرزانه انقلاب در استان همدان و همچنین تربیت صدها طلبه علوم دینی، تأسیس بنیاد علمی و فرهنگی بوعلیسینا در کنار تأسیس حوزههای علمیه خواهران و برادران در برخی از شهرهای استان همدان، از خدمات ماندگار آن فیلسوف و فقیه بزرگوار بود.
از افتخارات این عالم متقی و خدوم این بود که از نخستین روزهای آغاز نهضت انقلاب اسلامی و از واقعه خونین مدرسه فیضیه در فروردین ۱۳۴۲ تا واپسین لحظات عمر مبارک خود، لحظهای در دفاع از ولایت و سربازی برای انقلاب اسلامی درنگ نکرد. از خدای بزرگ میخواهم مغفرت و رحمت خود را نصیب آن مرحوم گرداند و او را در اعلی علیین میهمان اولیاء الهی گرداند.
احمدحسین شریفی/ ۱۹/ ۳/ ۱۴۰۳
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🔸گنج بینظیر «گیاهان دارویی»
✍️ احمدحسین شریفی
🔹بیش از ۸۵۰۰ گونه گیاهی در کشور وجود دارد که حدود ۲۷۰۰ گونه آن در حوزه #گیاهان_دارویی (Herbal plants) هستند که بعضاً به صورت انحصاری فقط در ایران وجود دارند.
🔸در نقشه جامع علمی کشور نیز موضوع «گیاهان دارویی» جزء اولویت الف قرار گرفته است. شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز در سال ۱۳۹۲ سند ملی گیاهان دارویی را تصویب کرد.
🔻 متعاقباً کارهای خوب و امیدبخشی در این زمینه انجام گرفت؛ دانشکدههای تخصصی در برخی دانشگاههای کشور تأسیس شد؛ و ...
اما هرگز در اندازه ظرفیتها نبود. اگر در سالهای گذشته فعالیتهای آموزشی و پژوهشی و تحقیقاتی و فناورانه متمرکزی در این باره انجام میگرفت، تاکنون
✔️هم دانش پیشبرندهای در این زمینه تولید شده بود،
✔️هم بسیاری از منابع اصیل روایی و حدیثی ناظر به این موضوعات مورد مداقه اجتهادی قرار گرفته بود،
✔️هم وابستگی به داروهای شیمیایی که حاوی آسیبهای بیشمارند، کاهش یافته بود،
✔️ هم صدها هزار اشتغال پایدار و دانشبنیان ایجاد شده بود،
✔️هم شاهد ارزآوری بسیار بالایی از طریق صادرات داروهای گیاهی بودیم،
✔️هم در دانش پزشکی شاهد پیشرفتهای ناظر به ظرفیتها و توانمندیهای داخلی بودیم،
✔️و هم مرجعیت علمی در این حوزه را در جهان کسب کرده بودیم.
🔸البته ناامید نیستیم، اقدامات خوبی در دولت سیزدهم شروع شد و مطمئن هستیم دیر یا زود این ظرفیت بینظیر و این گنج خدادادی در خدمت سلامت و اقتصاد و پیشرفت کشور قرار خواهد گرفت.
#طب
#دانشگاه
#نقشه_علمی
@Ahmadhoseisharifi
🌹
🟢چرایی و درمان حسادت در اندیشه مولوی
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸یکی از بزرگترین و کشندهترین بیماریهای روحی، «حسادت» است. حسادت آتشی خرمنسوز است که نه تنها خرمن هستی و شخصیت فرد حسود را میسوزاند که بر جان ذخایر پیشرفت و تعالی جامعه هم میافتد.
فرد حسود به جای تلاش و کوشش در جهت پیشرفت و ارتقاء فردی و جمعی، آرزو و خواستی جز زوال نعمتها و توقف پیشرفتهای دیگران ندارد! آنچه که او را آزار میدهد پیشرفت و تعالی دیگران است! به همین دلیل، سعی میکند به هر طریق ممکن مانع آن شود!
🔻یکی از بهترین تحلیلهای اخلاقی و روانشناختی درباره چرایی حسادت و همچنین یکی از کارآمدترین راههای ریشهکنی این رذیلهی خرمنسوز را #مولوی در ضمن اشعاری در مثنوی معنوی بیان کرده است:
زآنک هر بدبخت خرمن سوخته
می نخواهد شمع کس افروخته
هين کمالی دست آور تا تو هم
از کمال ديگران نَفْتی به غم
از خدا میخواه دفع اين حسد
تا خدايت وا رهاند از جسد
مر ترا مشغوليی بخشد درون
که نپردازی از آن سوی برون
#اخلاق
#حسادت
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🟢رئیس جمهور و مدیریت حاشیهها
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸به طور طبیعی هر دولتی مخالفانی دارد. یک دولت موفق هرگز نمیتواند بیاعتنای به مخالفان خود باشد. باید نظرات و دغدغههای آنان را هم مورد توجه قرار دهد. طرحها و برنامههای آنان را دریافت کند آنچه را که معقول و شدنی میداند، عمل کند و آنچه را نامعقول و ناشدنی میداند، توضیح دهد. به هر حال، باید دانست که رئیس جمهور رئيس «جمهور» است و نه رئيس رأیدهندگان و طرفداران خود.
🔹اما در بسیاری از موارد، مخالفان یک دولت، هدفشان از «مخالفت» این است که اجازه «موفقیت» به آن ندهند. آنان سعی میکنند با استفاده از بازوهای رسانهای خود، دولت و دولتمردان را گرفتار «حاشیه» کنند.
🔻در مسأله انتخابات هر کدام از کاندیداها به دنبال حاشیهسازی رفت یا در دام حاشیهسازیهای رقیب افتاد، هیچ امیدی به موفقیت او نمیتوان داشت و اگر خیر کشور و انقلاب را میخواهیم باید از رأی دادن به او بپرهیزیم و بپرهیزانیم؛ زیرا چنان فردی و مدیران منصوب او، دستکم چهار سال کشور را دچار «حاشیه» خواهند کرد.
🔸خدا رحمت کند سیدالشهدای خدمت، #شهید_رئیسی، را که میگفت:
«در حاشیهها امکان توسعه نیست. در دولت بنا داریم به هیچ عنوان گرفتار حاشیهها نشویم. زمینه برای رفتن به سمت حاشیه خیلی زیاد است. همیشه هم دولتها و مسئولان گرفتار برخی حاشیهها شدند و وقت کشور گرفته شد. این بحثها به درازا میکشد و ثمرهای هم ندارد. آن که میتواند نشاط اجتماعی ایجاد کند، سرمایه در گردش بیافریند و اشتغال ایجاد کند فقط کار کردن است. تلاش کنیم گرفتار حاشیهها نباشیم و فقط کار کنیم.»
#انتخابات
#موفقیت
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🔴انتخاب رئیس جمهور یا مدیران کشور؟
🖊احمدحسین شریفی
🔶انتخاب رئیس جمهور، انتخاب یک فرد نیست، انتخاب هیئت دولت و استانداران و فرمانداران و بخشداران و مدیران آموزش و پرورش و تصمیمسازان و تصمیمگیران فرهنگی و اقتصادی و سیاسی کشور و به طور کلی انتخاب مدیران اغلب قریب به اتفاق بخشهای اداره کشور هم است. مگر نه اینکه مدیران و مشاوران اغلب بخشهای فرهنگی و اقتصادی و اداری و کشاورزی و سیاسی و امنیتی و تولیدی و توزیعی و امثال آن همگی مستقیم یا غیرمستقیم توسط رئیس جمهور انتخاب میشوند؟
🔷کسی که در انجام وظیفه خود نسبت به انتخاب شایستهترین فرد برای این مسوولیت کوتاهی کند، قطعاً در همه ناکارآمدیها و ضعفها و آسیبهای بعدی سهیم است.
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🟢رئیس جمهور؛ عالیترین مقام رسمی کشور پس از مقام رهبری
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
هر چند رئیس جمهور به عنوان رئیس «قوه مجریه» شناخته میشود؛ اما باید دانست که توانمندی اجرایی صرفاً یکی از شؤون رئیسجمهور است؛ زیرا طبق اصل ۱۱۳ قانون اساسی «پس از مقام رهبری رئيس جمهور عالیترین مقام رسمی کشور است»
او نماینده رسمی و بینالمللی انقلاب اسلامی و تمدن در حال ظهور اسلام با محوریت انقلاب اسلامی است؛ پس باید فهم تمدنی، گفتمان تمدنی و بلکه برنامه تمدنی داشته باشد؛ او را نباید فقط از دریچه تجربههای عمرانی و تأمین زیرساختهای اقتصادی کشور ملاحظه کرد.
چنین شخصی نه تنها باید از متانت در گفتار و رفتار برخوردار باشد، که لازم است
از استقامت فکری و عملی بر مواضع بنیادین انقلاب اسلامی هم برخوردار باشد.
او باید بر همه مسائل کلان کشور اشراف داشته باشد.
رئیس جمهور تراز انقلاب اسلامی باید مبانی فکری امامین انقلاب را در همه حوزههای زیست اجتماعی و حکمرانی اسلامی مسلط و معتقد باشد.
به تعبیر دیگر، صرفاً اقدامات اجرایی و مدیریت پروژههای کلان اجرایی برای چنین مسؤولیتی کافی نیست. منظومه فکری و اندیشهای شخص رئیس جمهور دقیقاً باید مطابق و منطبق بر منظومه فکری امامین انقلاب باشد.
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🟢انتخاب رئيس جمهور: برنامه یا کارنامه؟!
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
مدتی است در بدنهی نخبگانی کشور مسأله اولویت داشتن هر کدام از «برنامه» یا «کارنامه» برای انتخاب رئیس جمهور، به یکی از مسائل و مباحث داغ تبدیل شده است.
این بنده پیشتر گفتهام و به این گفته خود نیز معتقدم که در انتخاب رئيس جمهور چهار عنصر کلیدی را به طور ویژه باید مورد مداقه و مطالعه قرار داد: «برنامه»، «اراده»، «کارنامه» و «همخانه»ها(یعنی همکاران و اطرافیان و طرفداران). اما در وزندهی به این امور معتقدم «برنامه» و «اراده» مهمتر و مقدمتر بر «کارنامه»اند؛ همانطور که «همخانه»ها نیز مقدم بر «کارنامه»اند.
زیرا:
اولاً، افراد بدون برنامه ممکن است اقدامات اجرایی و عمرانی فراوانی انجام دهند، اما چون فرض این است که فاقد یک برنامه جامع، سنجیده و کارشناسیشده و بدون در نظر گرفتن همه جوانب زیست اجتماعی متناسب با جامعه اسلامیاند، آن خدمات، ممکن است ناخواسته فجایع فرهنگی و اخلاقی جبرانناپذیری را برای افراد و خانوادهها و جامعه پدید بیاورد.
ثانیاً، تجربه نشان داده است که افراد بدون برنامه، وقتی در مسند اجرا قرار میگیرند، به دلیل رویکرد عملگرایانهای که دارند، «منفعلانه» یا «دلبخواهانه» در هر موقعیتی هر نکته خوشایندی را که بشنوند، به صورت سلیقهای موافقت میکنند و هر نکته ناخوشایندی را مخالفت میکنند و این مسأله موجب یأس و سرخوردگی و کنارهگیری و خانهنشینی جامعه نخبگانی و مدیران کاردان و خیرخواه نسبت به مدیریت کشور میشود.
ثالثاً، افراد بدون برنامه جامع و سنجیده، به دلیل ضرورتهای اجرایی و اداری نهایتاً به افرادی «دهنبین» و مدیرانی «مذبذب» تبدیل خواهند شد که موجب نوعی «سردرگمی» لاینحل در اداره کشور خواهند شد.
رابعاً، همانطور که قبلا گفتهام، انتخاب رئیس جمهور، فی الواقع انتخاب یک شخص نیست؛ بلکه انتخاب همه مدیران و مجریان اداره امور کشور است. به همین دلیل باید همخانهها و همکاران و همراهان و مدافعان او را هم سنجید. بیطرفانه قضاوت کرد. خیرخواهی و مردمدوستی و پایبندی آنها را به شعارها و آرمانهای انقلاب اسلامی ملاحظه کرد. عزتطلبی و استقلالخواهی و عدالتمحوری آنان را مطمئن شد. و الا روشن است که یک شخص به تنهایی، هر اندازه هم که کامل باشد، نمیتواند کشور را اداره کند.
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🟢رئيس جمهور و درک عملی دردهای جامعه
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
رئيس جمهور موفق کسی است که عملاً دردهای جامعه را چشیده باشد؛ به تعبیر #امام_خمینی(ره) «از طبقهای باشد که محرومیت و مظلومیت مستضعفان و محرومان جامعه را لمس نموده» باشد. چنین فردی است که میتواند در اندیشه «رفع فقر و محرومیت» و «رفاه مردم» باشد. و الا حتی اگر بخواهد باز هم نمیتواند «تلخی محرومیت» و «رنج گرسنگی و پابرهنگی» را به درستی درک کند.
سبک زندگی و رفتاری اکنون نامزدهای ریاست جمهوری را نیز باید به دقت مورد مطالعه و مداقه قرار داد. میزان ارتباط آنان با طبقات محروم و میزان حضور میدانی آنان در میان طبقات مختلف جامعه را باید بررسی کرد. فی المثل کسی که تاکنون به صورت حضوری و میدانی مسائل و مشکلات مردم را مطالعه نکرده باشد بسیار بعید است که در آینده نیز بتواند ارتباطی واقعی و صادقانه با بدنه مردم برقرار کنند.
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🟢رئیس جمهور و اهداف بنیادین انقلاب اسلامی
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸برای فهم ویژگیهای یک رئیس جمهور تراز، باید «بینش»، «منش» و «کنش» او و مدافعان و اطرافیان او را با آرمانها و اهداف انقلاب اسلامی سنجید. زیرا کمترین زاویه در این خصوص، خسارتهای سنگینی و جبرانناپذیری برای جامعه و پیشرفت و عدالت خواهد داشت. کمترین زاویه رئیس جمهور با آرمانهای بنیادین انقلاب اسلامی نه تنها موجب کندی شتاب حرکت پیشرونده انقلاب خواهد شد، که موجب امیدواری دشمنان و ناامیدی دوستداران انقلاب در گوشه و کنار دنیا خواهد شد.
🔹اصلیترین اهداف انقلاب اسلامی که کراراً توسط امامین انقلاب بیان شده است عبارتند از:
1.تحقق «عدالت»؛ که در صدر اهداف انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی بوده است؛
2.حفظ و ارتقای «کرامت انسان»؛
3.تلاش در جهت «آبادی و آبادانی زمین» و استفاده بهینه و درست از نعمتهای خدادادی؛به تعبیر امیرمؤمنان علیه السلام از مهمترین وظایف حکومت اسلامی: «عِمارَةُ بِلادِها؛ عمران و آبادی شهرها» است.
4.برنامهریزی برای «پربار کردن زمان»؛
5.شکلدهی به «زندگی توحیدی»؛
6.و زمینهسازی برای «عروج آدمی به مرتبت قرب خدا».
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🟢انتخابات و نقشه شیطانی تحریک قومیتها
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸سکتاريزاسيون یا فرقهگرايی و قومیتگرایی و تحریک مذاهب و قومیتهای موجود در ایران به هدف ایجاد تعصبات قومیتی و کم رنگ کردن احساس تعلق به «ایران» و در نتیجه تضعیف قدرت ملی، از مهمترین و شیطانیترین راهبردهای #جنگ_نرم دشمنان علیه جمهوری اسلامی است.
🔻هر کدام از کاندیداهای ریاستجمهوری که گمان کند با تحریک قومیتها میتواند به پیروزی برسد، بدون شک
یا «خائن» است و در زمین طراحی شده توسط دشمنان ملت بازی میکند
و یا «احمق» است و گمان میکند با چنین اقدامی میتواند به مردم خدمت کند.
🔸فراموش نکردهایم که در سال ۸۸ نیز برخی با همین نگاه و با توهین به فهم و بصیرت و شعور مردم آذربایجان، گمان میکردند که چون آذریزبان هستند و متعلق به آن خطه، پس باید همه آراء مردم آذریزبان نیز به آنان تعلق بگیرد! و چون چنین نشده بود «فتنه تقلب» را پیش کشیدند و بیش از هشت ماه کشور را دچار آشوب و آشفتگی کردند.
#انتخابات
#جنگ_نرم
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🟢مطالبات فرهنگی از نامزدهای ریاست جمهوری:
♦️نکتهای درباره مظلومیت فرهنگ در گفتمان نامزدهای ریاستجمهوری
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸ضمن احترام به همه نامزدهای محترم چهاردهمین دوره ریاستجمهوری، آنچه را که در این چند روز به نحوی مشهود احساس کردهایم این است که شعارها و سخنان اغلب (نه همه) نامزدهای محترم به گونهای است که در یک کشور سکولار سخن میگویند! تماماً سخن از ساخت و ساز پل و جاده و راهآهن و مترو و مسائل و مشکلات اقتصادی و اشتغال و مسکن و جدیداً فناوریهای هوشمند و هوشمندسازی دولت و ... است. منکر نیاز به چنین اموری نیستم. به هر حال چنین اموری از ابتداییترین وظایف هر دولتی در هر جامعهای (حتی سکولارترین جوامع) است.
🔹با اعتذار نسبت به همه این عزیزان، عرض میکنم که چنین گفتمانی بیشتر مناسب یک کشور مارکسیستی و لیبرالیستی است که اقتصاد و سود و رفاه را زیربنا میدانند. و به همین دلیل، علیرغم همه پیشرفتهای اقتصادی و نظامی و صنعتی و فناورانه، با مشکلات لاینحل فرهنگی و انسانی و اخلاقی مواجههاند. بیعدالتی و تبعیض و شکاف طبقاتی و فروپاشی خانواده و بیمعنا شدن ازدواج و دههای آسیب اخلاقی و فرهنگی دیگر در میان آنها موج میزند.
🔻اما روشن است که بر اساس فکر و فرهنگ اسلامی و بر اساس معیارهای حکمرانی اسلامی، فرهنگ و ارزشهای فرهنگی و دینی بنیان و اساس هویت اجتماعی و حقیقت حکمرانی انقلابی ما را تشکیل میدهند. برای اصلاح اقتصاد و تحقق عدالت و پیشرفت راهی جز اصلاح فرهنگ و نهادینهسازی فرهنگ اسلامی و انقلابی در همه ارکان زیست اجتماعی وجود ندارد.
🔸بنابراین، جا دارد گلایه کنیم یا سؤال کنیم که چرا اغلب نامزدهای محترم ریاست جمهوری:
✔️هیچ طرح و برنامهای برای احیای ارزشهای اجتماعی دین ارائه نمیدهند؟
✔️هیچ سخنی درباره مقابله با تهاجم فرهنگی و جنگ ترکیبی غرب علیه هویت و فرهنگ اسلامی ما نمیگویند؟
✔️هیچ طرحی برای احیای بنیادیترین ارزش اجتماعی اسلام یعنی «امربه معروف و نهی از منکر»، که امام حسین علیه السلام در راه عمل به آن جان خود و بهترین انسانهای روی زمین را فدا کرد، ارائه نمیدهند؟
✔️هیچ برنامهای برای «اقامه نماز» و «ترویج زکات» و نهادینهکردن این ارزشهای بزرگ اسلامی در جامعه که حلّال بسیاری از مشکلات خواهد بود، ارائه نمیدهند؟ مگر این قرآن نیست که میفرماید: «الَّذينَ إِنْ مَكَّنَّاهُمْ فِي الْأَرْضِ أَقامُوا الصَّلاةَ وَ آتَوُا الزَّكاةَ وَ أَمَرُوا بِالْمَعْرُوفِ وَ نَهَوْا عَنِ الْمُنْكَرِ وَ لِلَّهِ عاقِبَةُ الْأُمُور» (حج، ۴۱)
✔️از سخن گفتن درباره آسیبهای اجتماعی و فرهنگی که پایههای زیست اجتماعی را لرزان کردهاند، ابا دارند؟
✔️طرح و برنامه خود را برای حل آسیبهایی مثل فضای مجازی، اعتیاد، طلاق، حاشیهنشینی، سقطجنین بیرویه، بیبندو باریهای جنسی، بالارفتن سن ازدواج، حل معضل میلیونها جوانی که دچار تجرد قطعی شدهاند و امثال آن) با مردم در میان نمیگذارند؟!
✔️و ....
#انتخابات
#فرهنگ
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🟢دو حکمت از شکافنده دانشها، باقرالعلوم(ع)
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
لَا يُقْبَلُ عَمَلٌ إِلَّا بِمَعْرِفَةٍ وَ لَا مَعْرِفَةَ إِلَّا بِعَمَلٍ وَ مَنْ عَرَفَ دَلَّتْهُ مَعْرِفَتُهُ عَلَى الْعَمَلِ وَ مَنْ لَمْ يَعْرِفْ فَلَا عَمَلَ لَهُ؛
هيچ عملى پذیرفته نمیشود مگر آنکه از روی معرفت باشد؛ و هیچ معرفتی نیز پذیرفته نمیشود مگر آنکه همراه عمل باشد. پس هر كس شناخت پيدا كند، آن شناخت، او را به عمل رهنمون شود و عملی که از روی معرفت نباشد، ارزشی ندارد.
إِنَّ أَشَدَّ النَّاسِ حَسْرَةً يَوْمَ الْقِيَامَةِ عَبْدٌ وَصَفَ عَدْلًا ثُمَّ خَالَفَهُ إِلَى غَيْرِهِ؛
بیشترین حسرت در روز قیامت از آن بندهای است که سخن از عدالت گوید اما با دیگران خلاف آن عمل کند.
#امام_باقر
#معرفت
#عدالت
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🟢رئیس جمهور و «جهاد اخلاقگستری»
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸رهبر فرزانه انقلاب در بیانیه #گام_دوم، (گام دومِ «فردسازی»، «جامعهپردازی» و «تمدنسازی»)، از «معنویت و اخلاق» به عنوان دومین اولویت کلان کشور در کنار شش موضوع دیگر («علم و پژوهش»، «اقتصاد»، «عدالت و مبارزه با فساد»، «استقلال و آزادی»، «عزت ملی، روابط خارجی، مرزبندی با دشمن» و «سبک زندگی») یاد کردهاند.
♦️اهمیت این موضوع تا جایی است که بدون نهادینهسازی اخلاق و معنویت اسلامی در جامعه، بدون شک همه فعالیتهای اقتصادی و عمرانی و صنعتی و علمی و نظامی دیگر ممکن است به ضد خود تبدیل شده و به عنوان ابزارهایی علیه اسلام و جامعه اسلامی به کار گرفته شوند. همانگونه که تجربه نظامهای مارکسیستی و لیبرالیستی این را نشان میدهد.
🔹رهبر حکیم انقلاب در این بیانیه ضمن دعوت همگان به کار جهادی و تلاش مضاعف در خصوص ترویج اخلاق و معنویت در جامعه، این نکته مهم را متذکر میشوند که تلاش و جهاد جوانان و گروهها و اصناف مردمان در این خصوص هر چند لازم است اما کافی نیست؛ بلکه همراهی و همکاری دولتها را نیز میطلبد: زیرا «این تلاش و جهاد، بدون همراهی حکومتها توفیق چندانی نخواهد یافت.»
🔸اکنون، مطالبه ما از نامزدهای محترم ریاست جمهوری این است که توضیح دهند:
اولاً، چه نوع نگاهی به اخلاق اسلامی (به ویژه در حوزههای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی) دارند؟
ثانیاً، چه سازوکار و طرحی برای «اخلاقگستری» و ترویج «معنویت» در سطح جامعه دارند؟
ثالثاً، با چه کسانی میخواهند وظیفه واجب و متعین «جهاد اخلاقگستری» را انجام دهند؟
رابعاً، تاکنون در مسئولیتهای پیشین خود چه اقدامات عملیای در این خصوص انجام دادهاند؟ به تعبیر دیگر، کارنامه خود را در طول شش سال گذشته (از زمان صدور فرمان جهاد اخلاقگستری/ بیانیه گام دوم انقلاب) در این خصوص ارائه دهند. به هر حال، همه این نامزدهای عزیز تاکنون مسؤولیتهای بزرگ و تأثیرگذاری در کشور داشتهاند، درجه اهتمامشان به این مهم را میتوان از طریق کارنامهشان به دست آورد.
#انتخابات
#اخلاق
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🟢رئیسجمهور و «معماری و شهرسازی اسلامی»
🖊احمدحسین شریفی
🔹یکی از مهمترین شؤون #حکمرانی، مدیریت فضاهای سکونتگاهی و اجتماعی است: توجه به «بنیانهای معرفتی» و «حفظ ارزشهای فرهنگی» در معماری و شهرسازی.
🔹به همین دلیل، سالیانی است که توجه به #معماری و #شهرسازی اسلامی در رأس مطالبات رهبر فرزانه انقلاب از دولت و مجلس بوده است.
🔻اکنون از همه نامزدهای محترم ریاست جمهوری انتظار داریم:
اولاً، نگاه خود را به این موضوع با مردم در میان بگذارند؛
ثانیاً، کارنامه خود را در این موضوع ارائه دهند؛ (چه در بخش تقنین، که برخی از نامزدهای محترم چندین دور نماینده مجلس بوده و الان هم هستند، چه در بخش اجرا، که برخی از نامزدهای محترم سابقهای طولانی در حوزه ساخت و ساز داشتهاند، و چه در بخش تدوین راهبردها و آییننامههای مربوطه، که برخی دیگر از آنان در مراکز نظارتی و مجمع تشخیص مصلحت و ... سالیانی متمادی حضور داشتهاند.)
و ثالثا، برنامه خود را برای «کنترل» معماریهای غیرسازگار با فرهنگ اسلامی ایرانی ما از یک سو و «ترویج» و «تحقق» معماری اسلامی ایرانی از سوی دیگر ارائه دهند.
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🟢رئیس جمهور و «رجوع به کارشناسان»
🖊 احمدحسین شریفی
🔸یکی از نامزدهای محترم ریاستجمهوری در پاسخ پرسشهای کارشناسان در موضوعات مختلف اقتصادی و سیاسی و فرهنگی و بینالمللی، با لحنی مطالبهگرانه و حقبه جانب میگفت: «من که کارشناس این مسائل نیستم، در این موضوعات به نظر کارشناسان و نخبگان عمل میکنم!»
اولاً، منظور سوال کننده این است که جنابعالی که خود را نامزد ریاستجمهوری کردهاید، نظر کارشناسان مورد قبولتان در موضوعات مورد سؤال چیست؟ نوع پاسخ نشان میدهد که در موضوعات مهم کشور هیچ طرح و برنامهای ندارید! یعنی بدون هیچ طرح و برنامهای به میدان آمدهاید!
ثانیاً، آیا گمان کردهاید که در هر موضوعی فقط یک نظر کارشناسی وجود دارد؟! آیا نمیدانید که کارشناسان لیبرالمسلک یک جور نسخه میپیچند و کارشناسان معتقد به مبانی انقلاب جوری دیگر؟! شما اگر خودتان اهل آگاهی و کارشناسی نباشید که در همه امور سرگردان خواهید شد و اگر رئیس جمهور شوید کشوری را سرگردان خواهید کرد!
🔹اگر رئیس جمهور فهمی عمیق از مسائل اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی کشور نداشته باشد و فاقد چارچوبی ذهنی و نظری برای حل آنها باشد، چه تضمینی هست که فریب کارشناسان متعدد لیبرال و نئولیبرال را نخورد و همچون داستان بیفرجام و غمانگیز برجام، با دست خود، صدها تن «بتن حماقت و ذلت» بر سر داشتههای فناورانه کشور در صنعت هستهای نریزد؟!
#انتخابات
#کارشناسی
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸این سخنان جناب دکتر پزشکیان به صورت ضمنی نشان میدهد که فساد چگونه به صورتی نرم در دولتهای سازندگی و اصلاحات در میان مسؤولان ارشد دولتی نفوذ کرده است:
✔️اعطای خانه به وزرا؛
✔️اعطای ده هکتار زمین به هر یک از وزرا در لواسان نزدیکی سد لتیان!
🔹احتمالاً به همین تناسب اموال بیتالمال میان معاونان وزرا و سایر مدیران هم بذل و بخشش شده است.
🔻شاید یکی از دلایل تخریب ناجوانمردانه رئیس جمهور فسادستیزی مثل آیتالله رئیسی و همچنین ترس از روی کار آمدن یک رئیس جمهور رئیسیگونه همین باشد.
🔸رئیس جمهور بعدی باید اموال به یغما رفته بیتالمال را به دامان ملت برگرداند. حتی اگر مهریه زنان غارتگران شده باشد.
#انتخابات
#فساد
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🟢دین و شُکر؛ حافظان دولت و نعمت
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸از مهمترین کارکردهای اجتماعی و سیاسی دین و دینداری، امنیت اجتماعی و پایداری نظام سیاسی مبتنی بر دین است؛
🔹و از مهمترین برکات شکر نعمتها، ماندگاری و پایداری بیشتر آنهاست.
♦️در حکمتی راهبردی از #امیرمؤمنان علیه السلام چنین میخوانیم:
«صَيِّرِ الدِّينَ حِصْنَ دَوْلَتِكَ وَ الشُّكْرَ حِرْزَ نِعْمَتِكَ فَكُلُّ دَوْلَةٍ يَحُوطُهَا الدِّينُ لَا تُغْلَبُ وَ كُلُّ نِعْمَةٍ يَحْرُزُهَا الشُّكْرُ لَا تُسْلَبُ؛ «دین» را محافظ «دولت» خویش گردان و «شکر» را سپر «نعمت». پس هر دولتى را دین فرا گیرد، شکست نمىخورد و هر نعمتى را شکرگزاری حفاظت کند، زایل نمىشود.»
#دین
#شکر
#حکومت
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از فانوس (سید احمد هاشمی)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب در دیدار مدالآوران علمی:
▪️انتخابات بسیار مهم است
▪️تلاش کنید مشارکت افزایش یابد
▪️برای انتخاب خوب ببینید چه کسی به ملاکهای انقلاب نزدیکتر است و توانایی کار در جهت ملاکهای انقلاب را دارد.
👌 نزدیکترین فرد به ملاکهای انقلاب
✅ همه چیز همچون خورشید وسط روز روشن است و هیچ ابهامی وجود ندارد...
#مشارکت_بالا
#انتخاب_اصلح
🇮🇷 Eitaa.com/Faannoos
🔸وحدت یا تنوع نامزدها؟
✍️ احمدحسین شریفی
🔹این روزها در میان بخشی از نیروهای جبهه انقلاب نگرانیهایی درباره تعدد کاندیداها وجود دارد و بسیاری از آنان انتظار دارند که در روزهای آینده برخی از نامزدها به حمایت از برخی دیگر کنار روند.
🔸بنده مخالف چنین طرح و تاکتیکی هستم:
اولاً، چنین کاری را، اخلاقی نمیدانم؛ زیرا هر کدام از آنان فرصتها و امکاناتی برابر داشتهاند، کنارهگیری برخی به نفع برخی دیگر، عدالت در برخورداری از امکانات بیتالمال را مخدوش میکند؛
ثانیاً، اساساً معلوم نیست که چنین تاکتیکی نتیجه مطلوب آنها را داشته باشد؛
ثالثاً، هر چند علیالقاعده همه آنها در اعتقاد و التزام به اصول اسلامی و انقلابی مشترکند، اما دیدگاههای متفاوتی در شیوه حکمرانی و در اولویتشناسی مسائل کشور دارند.
🔻پس نیکوتر آن است که هر کدام از نامزدها به گونهای شفاف، «روش حکمرانی اجرایی» خود و همچنین «نظام اولویتهای» خود را با مردم در میان بگذارد و اجازه دهد مردم در فضایی عقلانی انتخاب خود را داشته باشند. این قطعاً و لو در دراز مدت به سود کشور است.
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🟢سخنی با استاد حسین شریعتمداری
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔹جناب استاد حسین شریعتمداری مسئول جهادی و شجاع و انقلابی مؤسسه کیهان، ضمن نکتهای با عنوان «پاسخ یک پرسش پرشمار» ( https://kayhan.ir/fa/issue/3009/2 ) خطاب به نامزدهای جبهه انقلاب چنین توصیه کردهاند که اگر مدافع انقلاب و امام و رهبری هستید و میخواهید راه شهید رئیسی تداوم یابد، «پس صورت مسأله را از حالت «چندکاندیدایی» به «تک کاندیدا» تغییر دهید»
🔸ضمن احترام به جناب استاد شریعتمداری، به نظر میرسد:
اولاً، هیچ تضمینی نیست که با چنین کاری مطلوب شما حاصل شود؛
ثانیاً، باید بپذیریم که ما در این دوره از انتخابات دستکم با چهار «گفتمان متفاوت» و چهار «شیوه حکمرانی متمایز» مواجه هستیم:
یک. گفتمان اصیل و خالص انقلابی و شیوه حکمرانی مردممحور که جناب دکتر جلیلی آن را نمایندگی میکند؛
دو. گفتمان شبه کارگزارانی که جناب دکتر قالیباف آن را نمایندگی میکند؛
سه. گفتمان اصلاحات و تداوم مدل حکمرانی جناب دکتر روحانی که جناب دکتر پزشکیان آن را نمایندگی میکند؛
چهار. گفتمان جامعه روحانیت مبارز که دبیر کل محترم آن یعنی جناب حجتالاسلام پورمحمدی آن را نمایندگی میکند.
✔️بنابراین کنار رفتن یکی یا چند نفر به سود دیگری، حتی اگر کاری خلاف اخلاق و عدالت نباشد، (که به نظر این بنده هست) اساساً یک سیاسیکاری نادرست و نوعی سهمخواهی است که ممکن است به یک دولت شراکتی سهامی و ناهماهنگ منجر شود که آسیبهای آن نیازی به گفتن ندارد.
♦️پس پیشنهاد میدهم که اجازه دهید همه این چهار گفتمان با قوت و قدرت و با همه داشتهها و توانمندیهایشان به تبلیغ و روشنگری در باره خود پرداخته و در یک فضای کاملاً اخلاقی و غیرتخریبی، برنامهها و اولویتهای خود را با مردم در میان بگذارند. مطمئن باشید که این کار برای آینده انقلاب و جمهوری اسلامی مفیدتر است؛ مشارکت را افزایش میدهد؛ دقت در انتخاب را بالاتر میبرد و مهمتر از همه هر کدام از گفتمانها وزن خود را در میان مردم بهتر و دقیقتر متوجه میشود و این برای آینده همان گفتمان و بتبع برای آینده جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی نیز بهتر و مفیدتر است.
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🟢سیاست درست: «رفع تحریمها» یا «بیاثر کردن آنها»؟
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸یکی از نامزدهای محترم ریاستجمهوری که مدعیاند بیشترین نقش را در تدوین و تصویب بندبند برنامه هفتم داشتهاند، اجراییسازی برنامه هفتم را منوط و متوقف بر «رفع تحریمها» دانسته و ادامه میدهد:
«طبیعتاً رفع تحریم و مشکلاتی که در حوزه خارجی برای پیادهسازی این برنامه وجود دارد، اولویت ماست. به همین دلیل، در دولت چهاردهم همه دستگاهها یک طرف و بحث مربوط به دستگاه دیپلماسی ما برای رفع تحریم یک طرف»
🔹صرفنظر از برداشت نادرستی که این نامزد محترم از روح و محتوای برنامه هفتم دارند؛ (زیرا در هیچ جای این برنامه، اجرایی شدن آن منوط و مشروط به رفع تحریمها نشده است!) و صرفنظر از مبالغه عجیبی که در این سخنان وجود دارد (که چنین مبالغهگوییهایی شایسته شخصیتهایی در این جایگاه نیست)، به اعتقاد این بنده،
اولاً، این همان سیاستی است که در دولت یازدهم و دوازدهم به مدت ۸ سال کل کشور را قفل کرد. و همه فعل و انفعالات اقتصادی و اجتماعی ما را در برابر سخنان و نگاه غربیان شرطی کرد. همان نگاهی است که برجام نافرجام را بر این ملت تحمیل کرد و دنبال برجام۲ و برجام۳ و ... هم بود؛ که خدای متعال به این ملت رحم کرد و با آمدن آیتالله رئيسی آن سیاستها تداوم نیافت. به هر حال، آن تجربه هشت ساله، نشان داد که دنبال رفع تحریمها رفتن دنبال سراب دویدن است.
و ثانیاً، این نامزد عزیز باید بدانند که دنیای سرمایهداری تا سود و منفعتی بیش از تحریمها به دست نیاورد، هرگز حتی یک تحریم جزئی را هم «رفع» نخواهد کرد. مگر زمانی که اولاً آنقدر پیشرفت کرده باشیم که خود را محتاج ارتباط با ما بداند و ثانیاً، آن تحریمها هم کارکرد خودشان را از دست داده باشند؛ یعنی «بیاثر» شده باشند.
♦️به اعتقاد این بنده، سیاست درست همان سیاستی است که رهبر حکیم انقلاب توصیه کردند و در دولت شهید رئیسی عزیز شروع شد: سیاست «بیاثر کردن تحریمها» و سیاست «خنثیسازی تحریمها»؛ آن هم با تلاش و کوشش جهادی و فعال کردن ظرفیتهای داخلی و گسترش دامنه ارتباطات تجاری و اقتصادی و سیاسی و فرهنگی خود با سایر کشورها.
🔸گفتنی است که این سیاستِ درست و واقعبینانه از سوی برخی دیگر از نامزدهای جبهه انقلاب، بیان شده است. و راه نجات از تحریمها تداوم همین سیاست است و الا بعد از چند سال مشغول کردن ذهن و ضمیر مردم به «رفع تحریمها»، دستاوردی بیش از «تقریباً هیچ» نصیب ملت نخواهد شد.
#انتخابات
#غرب
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🟢رئیس جمهور و «جهاد مقابله با سبک زندگی غربی»
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در بیانیه #گام_دوم، یکی از هفت اولویت اول کشور در چهلساله دوم انقلاب اسلامی را مقابلهی «جهادی»، «همهجانبه» و «هوشمندانه» با سبک زندگی غربی میدانند و میفرمایند:
«تلاش غرب در ترویج سبک زندگی غربی در ایران، زیانهای بیجبران اخلاقی و اقتصادی و دینی و سیاسی به کشور و ملّت ما زده است؛ مقابله با آن، جهادی همهجانبه و هوشمندانه میطلبد.»
🔹سبک زندگی، میوهی باورها و ارزشهاست. میوه باورهای اومانیستی و ارزشهای لیبرالیستی که در ساحتهای مختلف زیست فردی و اجتماعی نمود پیدا کرده است، سالیانی است تحت عنوان «سبک زندگی آمریکایی» یا «سبک زندگی غربی» در جهان اسلام ترویج میشود. تناول از این میوه یا بیتفاوتی نسبت به عرضه آن در بازار مسلمین، موجب تغییر ذائقه برخی از جوانان و خانوادهها و به دنبال آن موجب تغییر باورها و ارزشهای اسلامی و گرایش به باورها و ارزشهای لیبرالی شده است. قرآن کریم این معادله و این ارتباط را به زیبایی بیان میکند:
ثُمَّ كانَ عاقِبَةَ الَّذينَ أَساؤُا السُّواى أَنْ كَذَّبُوا بِآياتِ اللَّهِ وَ كانُوا بِها يَسْتَهْزِؤُن (روم، ۱۰)
آرامآرام سرنوشت کسانی که کارهای بد مرتکب شدند، تکذیب آیات خدا و به سخره گرفتن آنها بود.
♦️اکنون پرسش و مطالبه ما از نامزدهای محترم ریاست جمهوری این است که:
اولاً، اهمّ مصادیق شایع سبک زندگی غربی در جامعه اسلامی را که موجب خسارتهای بیجبران اقتصادی و سیاسی و فرهنگی در جامعه شده است، بیان کنند، تا فهم آنان از این مقوله مهم را بدانیم.
ثانیاً، به توجه به مسئولیتهای مهمی که هر کدام از نامزدهای مختلف در طول چند دهه اخیر در کشور داشتهاند، انتظار داریم که سابقه و کارنامه خود در این خصوص را برای مردم گزارش دهند.
و ثالثاً، برنامه همه جانبه و هوشمندانه خود را در خصوص مواجهه با ترویج سبک زندگی غربی در جامعه اسلامی تشریح کنند.
#انتخابات
#سبک_زندگی
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🟢تککاندیدایی یا چندکاندیدایی؟: مراقبت از اسبتروای فتنهگران در جبهه انقلاب
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
◾️این روزها در میان دلسوزان انقلاب، نگرانیهای زیادی از «تعدد کاندیداها» مطرح میشود و توصیه اکید آنها به جبهه انقلاب «تککاندیدایی» است. هر چند بنده همه کاندیداهای تأیید صلاحیت شده توسط شورای محترم نگهبان را عضو خانواده بزرگ انقلاب میدانم؛ اما معتقدم تلاش در جهت انصراف برخی از کاندیداهایی که خود را متعلق به جبهه انقلاب میدانند به سود یک کاندیدا، صرفنظر از اینکه آن یک کاندیدا چه کسی باشد، بازی در زمین فتنهگران سیاسی و اجتماعی و فرهنگی است.
این کار قطعاً موجب دوقطبیسازی کاذب و هیجانی در جامعه میشود. شکستخوردگان سیاسی و فتنهگران اجتماعی برای احیای خود نیازمند بالا بردن سطح هیجان اجتماعی و سیاسی هستند. راه احیای مجدد خود را ایجاد «هیجان کاذب» میدانند. و این کار فقط با دوقطبیسازی فضای انتخابات شدنی است. آیا فکر کردهاید که چرا همان روز اول و بلافاصله بعد از اعلام نامزدهای تأیید شده توسط شورای نگهبان «راهبرد ۵ + ۱» را مطرح کردند؟!
♦️مواظب «اسب تروای فتنهگران»، در جبهه انقلاب باشیم. بپذیریم که چهار گفتمان و چهار مدل حکمرانی در صحنه انتخابات ریاست جمهوری حضور دارند؛ ( دیدگاه خود را درباره چهار گفتمان و مدل حکمرانی حاضر در این انتخابات را در اینجا توضیح دادهام 👈 https://eitaa.com/ahmadhoseinsharifi/2674 ) هر کدام از آنها باید در فضایی اخلاقی و رقابتی، «برنامه» و «اراده» و «کارنامه» و «همخانه»های خود، یعنی همکاران و همراهان و مدافعان خود، را در معرض دید و قضاوت مردم بگذارد. مردم حتماً بهترین انتخاب را خواهند داشت.
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🟣مناظرات انتخاباتی ابزاری برای مقایسه «برنامهها» و «شخصیت» نامزدها
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸در مناظرات انتخاباتی هیچکدام از نامزدها به هدف «فهم و انکشاف حقیقت» یا «شناساندن حقیقت به رقبای دیگر» در مناظره شرکت نمیکند. زیرا هر کدام از آنان، پیش از شرکت در مناظره، خود را برترین فرد برای اداره کشور و برنامه خود را بهترین و دقیقترین برنامه برای پیشرفت کشور میداند و در این موضوع تردیدی ندارد که بخواهد با مناظره تردید خود را برطرف کند.
🔹بنابراین، هدف اصلی از مناظرات انتخاباتی این است که هر کدام از نامزدها، نظرگاه و برنامه خود را به صورت همزمان با مردم در میان بگذارد و مردم نیز این فرصت را دارند که با شنیدن برنامههای هر کدام از نامزدها در مهمترین موضوعات اساسی اداره کشور، در یک فضای عقلانی هم برنامهها را با هم مقایسه کنند و هم متانت و شخصیت نامزدها را. در پایان بهترین خادم و برترین برنامه را برگزینند.
🔻«هیجانی کردن فضای مناظرات»، «ذکر سخنان بیپایه»، «طرح ادعاهای بدون محاسبه»، «تخریب دیگر نامزدها» و «تمسخر برنامههای سایر رقبا»، روشهایی شیطانی و غیراخلاقی است که امیدوارم هیچکدام از نامزدهای محترم فریب وسوسههای شیاطین انسی و جنی را نخورد و از مرزهای اخلاق عدول نکند.
#انتخابات
#اخلاق
#مناظره
@Ahmadhoseinsharifi
🌹