✨﷽✨
◾️ شهادت امام رضا (ع) تسلیت باد ◾️
✍مشهور است که امام رضا علیه السلام در پنج شنبه یا جمعه 11 ذی القعده سال 148 قمری در مدینه متولد شد. مأمون که برای حفظ حکومت خود امام رضا علیه السلام را از مدینه به مرو آورده بود و با ترفندهای خود و اطرافیان به اهداف خود نرسیده بود، وقتی که رفتار و قاطعیت آن حضرت را دید، دریافت که گفتار و رفتار آن حضرت در نهایت موجب ضعف و تزلزل حکومت او می شود و از سوی دیگر عباسیّان همواره در مورد ولایت عهدی امام رضا علیه السلام مأمون را تهدید می کردند و به او هشدار می دادند. در نتیجه وی تصمیم گرفت که آن حضرت را به گونه ای از میان ببرد. ولی کاملاً مراقب بود که این عمل به طور کاملاً محرمانه انجام گیرد تا مسئله جدیدی برای حکومتش پیش نیاید. لذا با مسموم کردن آن حضرت به هدف خود رسید. امام علیه السلام در روز آخر صفر بر اثر زهر مسموم و دعوت حق را لبیک گفت و به اجداد پاکش پیوست.
❤️احادیثی از امام رضا(ع):
❶ نان را با کارد قطع مکنید، آن را با دست بشکنید.
⇦الکافی ج6 ص304
❷ هر که اندوه مومنی را برطرف کند، خداوند روز قیامت اندوه او را از دل او بر می دارد.
⇦اصول کافی ج3 ص286
❸ هرکس قدرت بر کاری که گناهان او را بپوشاند و از بین ببرد، نداشته باشد، پس باید بر محمد بر آل او بسیار درود بفرستد، زیرا صلوات گناهان را به کلی ویران می کند.
⇦وسائل الشیعه ج7 ص194
❹ هرگاه بندگان، گناهان جدیدی را بیاورند که قبلا آن را انجام نمی دادند، خداوند هم بلاهای جدیدی را برای آنان می آورد، که قبلا از آن آگاه نبودند.
⇦علل الشرایع ج2 ص522
📚 احادیث الطلاب ص924 تا 940
✨شهادت امام رضا(ع) تسلیت✨
[• #تحلیل_روز | #نشست_بصیرتی •]
| سلسله جلسات تحلیلے
#دفاع_مقدس 🇮🇷
🔰 #پرسشوپاسخ_بصیرتی
⁉️| سوال:
🔻 چرا جنگ پس از فتح خرمشهر
ادامه پیدا کرد!؟
✅| پاسخ
🔻 🔹 شبههافکنان در این موضوع دانسته یا نادانسته چنین القاء میکنند که پس از فتح خرمشهر، امکان بدون هزینه و شرافتمندانه پایان دادن به جنگ وجود داشته اما ایران نپذیرفته است!! درحالیکه پس از فتح خرمشهر هنوز اوضاع به وضع قبل از تجاوز بازنگشته بود و عراق پنج هزار کیلومتر مربع از خاک ایران را در اشغال داشت. عراق همچنان نه تنها تهدیدی برای ایران بود، بلکه صدها میلیارد دلار خسارت جبران نشده و بدون تضمین جبران به ایران وارد کرده بود. حال در چنین وضعیتی برای حل مسائل چگونه باید تصمیم گرفت؟
🔹 راهحل اول:
▫️اول آتشبس کنید، تا ببینیم بعداً چی میشود!
فرمانده وقت سپاه در سخنانی میگوید: «اینکه گفته میشود بعد از آزادی خرمشهر چرا صلح نکردید، باید بگویم که هیچ پیشنهاد صلحی تا چهار سال بعد از آزادی خرمشهر به ایران نشد و فقط چند طرح آتشبس ارائه شد که اگر قبول میکردیم جنگ پنجاه سال به درازا میکشید.»
🔹 راهحل دوم:
▫️ترک مخاصمه بدون اتمام جنگ راه حل دیگری بود که فراروی ایران قرار داشت؛ بدین معنا که ایران راه حل اول را نمیپذیرفت، در عین حال از ورود به داخل خاک عراق خودداری میکرد و در مرز خود مستقر میشد. انتخاب این گزینه با توجه به اینکه عراق «نفتشهر» را در اختیار داشت و روی ارتفاعات و مناطق سرکوب مستقر شده و در عین حال به دنبال فرصت برای بازسازی و تجدید قوا بود چه معنایی داشت؟ آیا با این روش جنگ به پایان میرسید یا اینکه عراق پس از تجدید قوا مجددا حملات خود را از سر میگرفت؟ ضمن اینکه از نظر حقوقی هیچ گونه آتشبسی میان دو طرف برقرار نشده بود و بهانههای لازم برای از سرگیری مجدد تجاوزات عراق وجود داشت.
🔹راهحل سوم
▫️تنبیه متجاوز با هدف تأمین صلح شرافتمندانه راه حل دیگری بود که ایران انتخاب کرد. امام خمینی بر این نظر بودند: «امروز که ما قدرت داریم، اگر مجرم را رها کنیم این به معنای آتشبس و صلح نیست» «ضمن اینکه منطق حکم میکند، دشمن عقب رانده شده را باید به نحوی مجازات کرد که برای سالهای سال خیال تهاجم مجدد را از سر بیرون کند.»
🇮🇷 #دفاع_مقدس #هفته_وحدت
🖇 #جهاد_تبیین #تبیین #ثامن(۲۵)
🍃
📝🍃
📌 سطرهای ناخوانده ی دفاع مقدس
🔹 آخر شهریور بود
بچههایی که ۴۲ سال پیش پای درس و مشقشان بودند، پای آرزوهایشان بودند، پیش پدر و مادرشان بودند، میخواستند مهندس و دکتر شوند، میخواستند زندگی کنند...
◇ یکباره صدای غرش هواپیماها، صدای بمباران، صدای موشکهایی که نیمهشب خانهها را ویران میکرد، صدای آژیر آمبولانسها، صدای گوینده رادیو که هشدار میداد به سنگر بروید و بیرون نیایید، زندگیشان را زیر و رو کرد.
◇ بچههای خندهرو و شاد ناگهان شدند نیروهای عملیاتی، ناگهان شدند اسلحه بهدست، کلاه نظامی بهسرهای کوچکشان گذاشتند، کتابهای درسیشان را بردند داخل سنگر، که امروز و فردا جنگ تمام میشود، نکند بیسواد بمانیم.
وقتی به آنها گفتند وصیتنامه بنویسید، هاج و واج نگاه کردن. مگر جوان ۱۸ ساله و ۱۶ ساله، چه دارد که وصیت کند...
◇ میرفت سنگر تاریک که با یک فانوس روشن میشد، ناگهان یاد مادرش میافتاد که ناراحتی قلبی داشت، که از صدای موشک میترسید، که از صدای بمباران میترسید، و اشکهای روی گونههایش را باید از دوستانش مخفی میکرد...
◇ چه حماسهها که با چشم دیدم، چه ایثارها، چه دلتنگیها، چه عشقها، چه راز و نیازه ها با خدا...
و بگویند اصلا چرا شما جنگیدید...
◇◇ #چه_دلت_میگیرد!
بگویند چرا کشتید، چرا فریب خوردید، چرا زخمی شدید، چرا شهید شدید، چرا جبهه رفتید...
◇◇ #چه_دلت_میسوزد!
بگویند سهمیه میخواستید! بگویند میخواستید بعد از جنگ منت سرمان بگذارید؟ امکانات میخواستید؟ پول نفت را میخواستید...
◇◇ #چه_نفست_میایستد!
چه پشیمان میشوی گفتی تو هم آنجا بودی
چه زجری میکشی یاد آن بچهها را هم بخواهی دفن کنی...
همه آن عشقبازیها با خدا را
همه آن رشادتها و شجاعتها را
بهخاک بسپاری
که عدهای دیگر ظلم کردند!
که عدهای به نام آنها دزدیدند
عدهای به نام آن مظلومان، منت گذاشتند
#چه_دل_میگیرد!
◇ حالا ۴۲ سال گذشته
دیگر کمتر کسی دوست دارد بشنود چه بود
بچهها در محاصره چطور شهید شدند؟!
چطور پیکرشان ماهها و سال ماند زیر آفتاب
چطور ناشناس تشییع شدند؟!
#شهید_گمنام یعنی چه؟!
#مفقود یعنی چه؟!
#خانواده_منتظر چیست ؟!
میدانم حوصلهها کم شده
میدانم همه گرفتارند
میدانم دردها زیاد شده
اما میخواهم به آن بچهها بگویم
بعد از ۴۲ سال هنوز عزیزند
هنوز فراموش نشدهاند.
◇ تقدیم به تمام دلاوریها مجاهدتهای شهیدان و ایثارگران وهمه مردان و زنان سرزمینم که با تکّه تکّه از جانشون از ذرّه ذرّه ی این خاک دفاع کردند💚🤍♥️
🌷هفته دفاع مقدس گرامی باد.🌷
#شهیدان
#مردان_بی_ادعا
#دفاع_مقدس
🔰 نشر دهید و همراه ما باشید
@falavarjankhabar
@VARGON
🔴تأثیر حوادث اخیر بر سیاست خارجی ایران
🔹تجمعات و آشوبهای اخیر کشور، فارغ از آسیبهای انسانی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی، برای سیاست خارجی ایران نیز تبعاتی در پی خواهد داشت. در این تحلیل کوتاه به طور مختصر به مواردی در این زمینه اشاره خواهد شد:
1️⃣ مذاکرات هستهای
تشدید اغتشاشات و ناامنی در داخل، موضع ایران در مذاکرات هستهای را تضعیف خواهد کرد. شکافهای داخلی و تضعیف انسجام ملی، موجب تقویت ائتلاف و اتحاد طرفهای غربی، به ویژه اجماع دوحزبی در آمریکا، برای تشدید فشار بر ایران خواهد شد و موقعیت ایران برای چانهزنی و مذاکره بر موارد اختلافی را تضعیف میکند.
2️⃣ افزایش فشارها
تداوم آشوبهای خیابانی و تبعات انسانی آن، زمینهها و فرصتهایی برای آمریکا و اروپا پدید میآورد تا به بهانههای حقوقبشری به افزایش فشارهای اقتصادی مانند کاهش سطح روابط و افزایش تحریمها اقدام کنند. همچنین زمینههای جذب سرمایهگذاری خارجی را که به دلیل تحریمها کاهش یافته، بیش از پیش تضعیف میکند.
3️⃣ تغییرات ژئوپلیتیک
در سایه تحولات اخیر و ایجاد مشغلههای داخلی برای تصمیمگیران و تصمیمسازان نظام، جمهوری آذربایجان تحرکات خطرناکی را برای شکلگیری کریدور زنگهزور آغاز کرده که با ورود احتمالی به خاک ارمنستان، میتواند امنیت مرزی ایران و مسیر ترانزیتی کشورمان به سوی ارمنستان و گرجستان را تهدید نماید.
4️⃣ خطر تروریسم قومیتگرا
ورود گروههای تروریستی و تجزیهطلب به این آشوبها به خصوص در مرزهای غرب و شمال غربی، میتواند زمینهای برای درگیریهای مرزی، قاچاق اسلحه به داخل و بروز جنگ مسلحانه در شهرها بین این گروهکها و نیروهای انتظامی و نظامی را ایجاد کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔊 #پادکست | بررسی مسائل مربوط به اغتشاشات اخیر
قسمت اول: چرا نقش سرویس های بیگانه و عناصر خودفروخته را جدی بگیریم؟
🎙 دکتر مصطفی برزکار- کارشناس مسائل سیاسی
#مهسا_امینی
#گشت_ارشاد
#حجاب
🌷سه چيز براى فرزند بر عهده پدر است:
🔻 مادر خوب براى او برگزيدن،
🔻 نام نيک بر او نهادن،
🔻و تلاش فراوان در تربيت او نمودن!
📚 تحف العقول، ص 322
https://eitaa.com/joinchat/2639790170Ca53fab4355
🚨 پشت پرده کشف حجاب شبنم فرشادجو چیست؟
⭕️ چند روز قبل شبنم فرشادجو یکی از بازیگرهای سینما و تلویزیون که تقریبا شش ماه هست از ایران خارج و ساکن شهر تورنتو کانادا شده است اعلام کرد در راستای همدردی با خانواده مهسا امینی کشف حجاب می کند
👈 اما پشت پرده این کشف حجاب چیست؟
⭕️ شبنم فرشادجو در ماههای اخیر پس از ورود به کانادا بارها تصاویر بیحجاب خودش را در صفحات مجازی منتشر کرده است و در واقع کشف حجاب به بهانه مرگ مهسا امینی برای اولین بار نبوده بلکه یک سناریو برای وایرال شدن (دیده شدن سریع در فضای مجازی) او بوده است، مساله به همینجا ختم نمیشود زیرا فرشادجو مدتی است به عنوان همکار و شریک یک شرکت مهاجرتی در تورنتو آغاز به فعالیت کرده است و این کشف حجاب صوری در واقع تلاش برای وایرال شدن خودش و در کنارش تبلیغ برای شرکت مهاجرتی او و دوستانش است!
⭕️ آری این جماعت حتی از مرگ یک دختر جوان در راستای سود اقتصادی خودشان بهره میبرند!
♨️ مبادا برای اجرای #عدالت ضعفا را زیرفشار قرار دهید ♨️
🍃 حضرت امیر سلام الله علیه:
👈 مبادا حکومت اسلامی، همیشه برای اجرای عدالت به میان طبقات ضعیف برود، و اموال آنان را بگیرد، و زیر فشار قرارشان دهد، تا از حکومت ببرند و مأیوس شوند.
👈 یعنی باید اغنیا و توانگران را به میان کشد و از آنان بگیرد، که غالب یا همه اموالشان غصبی و نامشروع است، و بگونه ای از آن خود مردم محروم است.
🍂 علامه محمدرضا حکیمی
📚 مرام جاودانه، ص ۵۱
#روسیه #اوکراین
🔴 زلنسکی برای مقابله با پهپاد شاهد ۱۳۶ جلسه ویژه برگزار کرد!
🔻طبق بیانیهی دفتر ریاستجمهوری اوکراین، ولودیمیر زلنسکی روز گذشته ۴ مهر ماه، جلسه ویژهای را برای بررسی راههای مقابله با حملات پهپادهای انتحاری ارتش روسیه، با وزیر دفاع، فرماندهان ستاد نیروهای مسلح، ارتش و سایر مقامات نظامی اوکراینی برگزار کرده است. از جزئیات و نتايج این جلسه اطلاعات دیگری منتشر نشده است.
👈لازم به ذکر است که ارتش روسیه در روزهای اخیر با استفاده از دستکم ۲۵ فروند پهپاد انتحاری شاهد ۱۳۶، بیش از ۱۷ حمله پهپادی به مواضع نیروهای اوکراینی در جبهه خارکیف، خرسون، اودسا و... انجام داده است. رسانههای اوکراینی و غربی مدعی انهدام اکثر این پهپادها هستند و با انتشار اخبار زرد نظیر حضور و تلفات دهها نفره مستشاران ایرانی در جنگ اوکراین و امثالهم، درصدد کمرنگ جلوه دادن تاثیر این پهپادها در جریان جنگ هستند اما ویدیوها و تصاویر گوناگون ناقض این ادعاهاست و تشکیل جلسه مقامات ارشد اوکراینی گویای ضربات کاری شاهد ۱۳۶ به ارتش اوکراین و خسارات جدی آنها در این حملات است.
🔴فشار به هنرمندان و ورزشکاران برای موضعگیری علیه نظام
✅به دنبال فروکش کردن تجمعات محدود چند روز گذشته که با بزرگنمایی گسترده رسانههای ضدایرانی انجام شد؛ حالا سیاست فشار به چهرههای مشهور برای اعلام موضع علیه نظام آغاز شده است.
تعداد زیادی از این چهرهها با اعلام نارضایتی از چنین رفتارهایی میگویند توسط اکانتهای گمنام و آشکار مورد هجمه قرار میگیرند و از آنها خواسته شده تا علیه نظام موضع گیری کنند.
در روزهای گذشته نیز عدهای از سلبریتیها با موضعگیریهای تحریکآمیز بر آتش اغتشاشات افزودند.
بسیاری از مردم در قالب کمپینهای مختلف در فارس من از مسئولین خواستهاند به ماجرای سوء استفاده سلبریتیها از موقعیتشان ورود کنند و نگذارند افرادی که با پول مردم مشهور شدهاند اینگونه در بزنگاهها علیه منافع کشور با دشمنان هم پیمان شوند.
طرحی در حال پیگیری است که مدیریت سلبریتیها را سر و سامان خواهد داد و ارادهای بهوجود آمده تا این آشفتگی و رها شدگی سلبریتیها را مانند سایر کشورهای توسعه یافته سر و سامان دهد.
✅مهمترین تفاوت 78 و 88 و 98 و اینبار
#جنبش_لمپن ها
جنس اغتشاش امروز با گذشته متفاوت است. یکی دانستن اینها منجر به خطای محاسباتی و تصمیم گیری می شود. آنچه روشن است اینکه این روزها امتداد گذشته نیست و ما با یک پدیده جدید مواجهیم که در انتهای متن به عنوان تفاوت اصلی اشاره خواهم کرد.
⭕️دو تفاوت اولیه:
1⃣یکم. در تمام موارد قبلی اغتشاشات از اعتراضات شروع شده بود اما اینبار از ابتدا اغتشاش بود.به همین دلیل شعارها از لحظه اول حول کشتن و اتش زدن و خراب کردن و تقابل با اصل نظام بود.
2⃣دوم. در تمام موارد گذشته بهانه اعتراضات فتنه گون بود. به این معنا که حق و باطل ممزوج بود و روشن نبود. 78 به ظاهر فرهنگی و سر بستن روزنامه سلام. 88 سر تقلب و قدرت سیاسی. 98 بحث اقتصادی بود و اینبار هیچ گونه فتنه ای وجود نداشت. شفاف و شفاف. حجاب بهانه و اصل نظام نشانه؛ مردم نه بهانه را می پذیرفتند و نه نشانه.
👈اما این دو تفاوت اصلی نبود.... و مهمترین:
3⃣سوم. در همه موارد قبلی در فضای واقعی، حادثه ای رخ میداد و رسانه ها متناسب با آن ماجرا را روایت می کردند اما اینبار روایت رسانه ها اصل بود و در بیرون برای آن واقعیت ساخته میشد.
در تمام موارد قبلی رسانه ها نقش اطلاع رسانی و در موارد جدی تر نقش تهییج و ترغیب را داشتند و اما اینبار نقش تصویرسازی.
فتنه اخیر، فتنه لمپن ها بود. به همین دلیل اساسا با یک نیاز واقعی شروع نشد. اساسا نیازی هم به نیاز حقیقی مردم نبود. نیاز به یک هیجان وجود داشت؛ تحریک و تحریض احساسات. یک هیجان زدگی تا هیجان زده ها به میدان بیایند. برای همین عمده نوجوان بودند که بی شک در خلوت و یا با گذشت زمان پشیمان می شدند. اما لمپن ها این افراد نبودند. لمپن جریان خارج از کشوری بود که تصور می کرد با اتش نشاندن به اباحه گری می تواند علیه دین و خاک این مردم قیام کند؛ اما فقط هیجان صید کرد و خلاص. کف روی آب.
🔹اساسا در جنبش لمپن ها میداندارها در خارج از کشور و اتش بیارها در رسانه و کلوخ انداز ها کف خیابان هستند. این نیز تفاوتی دیگر بین این دوره و موارد گذشته است.
✅و اما اصل حرف؛
نزاع ایندوره برخلاف تصور رایج در رسانه ها بود نه در خیابان. در خیابان تنها رویدادسازی بود برای تصویرسازی در رسانه. جمعیتی بسیار محدود اما درجه خشونت بالا که قدرت تصویر سازی داشته باشد.
🔸برای تصویر سازی رسانه ای اساسا جمعیت لازم نبود؛ کافی بود زن میداندار باشد و خشونت رخدادساز. هردو نیز مهیا بود. حجاب سوزی تا حجاب کشی؛ از اتش زدن ناجا تا بسیجی تا پاکبان تا اتش نشان و امدادگر و غیره.
یک گروه پنجاه تا صدنفره که هر شب در یک نقطه جمع می شوند تا بگویند همه جا هستیم. خشونت زیاد تا تلقی بی شماریم بسازد.
🔹نزاع ایندوره، جنگ تصویر بود. جنگی برای ساخت تصویر. ترند ها و هتشگ ها دیگر به تنهایی کارساز نبود؛ باید رخدادی هم ساخته میشد در مدد به این ترندها. سطح دعوا در کف خیابان به همین اندازه محدود بود...
🔸جنبش لمپن ها، جنبش بی مایه ای است که تخریب دارد اما خالی از هرگونه عمق مردمی و اعتقادی و حتی نیاز عمومی است. عاری از وسعت. جنبشی محصور در خیالات و فضای مجازی.
جنبش لمپن ها از مجاز آغاز می شود و واقعیت را تنها برای تحکیم تصویر و خیال میسازد؛ برخلاف همه جنبش ها که از واقعیت اغاز می شود و به مجاز امتداد میابد.
⭕️و خسارت محض برای کسانی بود که این رفت و برگشت خیال انگیز بین واقع و مجاز را درک نکردند و بی آبرو شدند.
✅و مهمترین نکته آموزنده این است که؛
دستگاه امنیتی مقصرین اصلی فتنه لمپن ها را در فضای تصویرسازی و مجازی دنبال کند نه صرفا کف خیابان.
به همین دلیل است که نقش سلبریتی ها در این دوره تنها برداشتن حجاب و جذب فالور و کسب اعتبار نبود؛ اینبار به روشنی در خون های ریخته شده کف خیابان سهم دارند و باید در دادگاه حاضر شوند.
✅و از این واضحتر اینکه؛
فتنه لمپن ها تمامی ندارد چون کم هزینه ترین حالت ممکن برای دشمن است؛ رویداد سازی برای تصویر سازی.
خلاصه اگر فضای مجازی را رها کنید باز هم با خون های به ناحق ریخته شده مواجه خواهید بود.
تصویر سازی مصداق عینی میخواهد؛ نباشد، میسازند.
آتش می زنند و خون میریزند تا بگویند بی شماریم. دهها نفر کشتند تا بگویند آن یک نفر را شما کشتید.
✅و اینهمه چرا؟
چون فهمیدند اگر در ذهن مردم پیروز شوند در واقع نیز پیروزند. این واقع سازی ها برای واقع نمایی در جنگ ذهنی است و تمام.
⭕️ سرلشکر صفوی: در آینده نزدیک شاهد فرار آمریکاییها از منطقه غرب آسیا خواهیم بود
🔹دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا: قدرت نظام سلطه به رهبری آمریکا و متحدانش در ناتو و رژیم صهیونیستی رو به افول و نزول و مواجه با شکستهای منطقهای و جهانی است.
🔹مصداق آن هم شکست طرح خاورمیانه بزرگ و فرار از افغانستان است و به حول و قوه الهی در آینده نزدیک شاهد فرار آمریکاییها از منطقه غرب آسیا خواهیم بود.
🛑 یمن موشک های بالستیک دور برد در اختیار دارد
❇️ «علی القحوم» عضو دفتر سیاسی انصارالله یمن تاکید کرد که این کشور موشکهای بالستیک دور برد در اختیار دارد که مایه نگرانی رژیم صهیونیستی است.
❇️ وی افزود: ما با آتش بس موافقت کردیم، چرا که جوانب انسانی را در نظر میگیرد و به محاصره پایان میدهد، ولی کشورهای متجاوز به تشدید اقدامات نظامی پافشاری میکنند.
❇️ عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله ادامه داد: کشورهای عضو ائتلاف متجاوز از القاعده در یمن حمایت میکنند، اما یمن موشکهای بالستیک دوربرد در اختیار دارد که باعث نگرانی رژیم صهیونیستی نیز شده است.
❇️ وی درباره آتش بس یمن گفت: آتش بس دروازه ورود به راه حل سیاسی است، ولی کشورهای متجاوز به دنبال تقویت داعش و القاعده هستند و ما آماده دفاع از حاکمیت خود هستیم.
یک شب با اغتشاشگران
🔹فیلمهای منتشرشده از اغتشاشات و حضور پررنگ نوجوانها در آن برایم عجیب بود. عصر چهارشنبه برای شناخت بیشتر این طیف میان معترضان رفتم. پیدا کردنشان سخت نبود. ساعت ۱۷:۳۰ در تقاطع خیابان مظفر با چند دختر و پسر جوان همراه شدم؛ همگی تقریبا زیر ۱۸ سال. با اولین شعارها همراهی کردم و وارد خیابان ولیعصر شدیم. پلیس مانعِ تجمع میشد. شلیک اولین گاز اشکآور حسابی چشم و گلویم را سوزاند.
🔹روال کار این بود که اول شعار میدادیم و وقتی حدود ۴۰ نفر میشدیم با هدایت لیدرهای موتورسوار خیابان را میبستیم. برخوردها خشن بود. متوجه شدم برخی چاقوی جیبی و اسپری فلفل داشتند.
🔹قرار بعدی میدان فردوسی بود. در مسیر همکلام شدیم. کار را جدی گرفته بودند اما بعضا شوخیهای غیراخلاقی بین دختر و پسرها رد و بدل میشد. در شوخیهایشان هم عصبی بودند. واژههایی به کار میبردند که ویژه زیست مجازی بود. رفتارشان مثل قهرمان بازیهای رایانهای بود. انگار خرابکاری را برای هیجانش انجام میدادند؛ یکجور تخلیه انرژی اما در گوشه دیگر میدان، ماجرا فرق میکرد.
🔴دستاوردهای برجسته دفاع مقدس
❇️در طول۸ سال دفاع مقدس هزینه های فراوانی صورت گرفت از جمله تقدیم هزاران هزار شهید و ایثارگر که هرکدامشان افتخار بزرگی برای اسلام، قرآن،کشور و سرزمینمان هستند البته لازمه عزت،استقلال،اقتدار در یک کلام دفاع پرداخت هزینه است
❇️آثاردرخشش مردم در آن دوران معنوی،پر هیجان و شور انگیز برای همیشه تاریخ کشور وجود خواهد داشت و ضامن استمرار عزت و عظمت این ملت و توجه به دستاوردهای عظیم آن سبب پیشرفت واقتدار کشور خواهد شد
❇️بخشی از آن دستاوردهای عظیم:
✅تبلور اعتقادات،باورها،ارزش ها،اخلاق که نتیجه آن فداکاری از خودگذشتگی و ایثار بود
✅وحدت و انسجام همه اقوام و مذاهب که باعث حفظ یکپارچگی و تمامیت ارضی کشور شد و خواب دشمن برای تجزیه ایران تعبیر نگردید
✅آزادسازی حدود ۲۰هزار کیلومتر مربع از خاک کشور که ظرف مدت ۲۰ماه توسط دشمن بعثی وحامیان استکباری و سلطهگراو اشغال شده بود و حتی یک سانت از خاک کشور عزیزمان ایران در دست دشمن باقی نماند
✅مقاومت و ایستادگی که نتیجه آن پیروزی بر هر دو بلوک شرق و غرب و کشورهای مدعی قدرت بود واثبات شدکه راه صیانت از انقلاب،نظام،کشور وراه پیشرفت و اقتدار مقاومت است و سازش و تسلیم جز ذلت و خواری واز دست دادن وطن نتیجه ای نخواهد داشت
🇮🇷
📝#یادداشت | ضرورت حضور در صحنههای انقلابی
🍃🌹🍃
🔻یکی از تکالیف ضروری، در راستای #دفاع_نرم از نظام اسلامی و دفع #فتنهها حضور درصحنههای انقلابی مثل نماز جمعه، راهپیماییها و ... است.
🔹چون قرآن کریم، تأکید میکند که در مقابل دشمن قدرتنمایی کرده و نیرو و تجهیزات فراهمسازید: وَ أَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّة...(انفال/۸)...، وَ لْيَجِدُوا فيكُمْ غِلْظَة (توبه/۱۲۳) که این امر باعث خشمِ و وحشت دشمن میشود: وَ لا: تُرْهِبُونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ وَ عَدُوَّكُمْ (انفال/۸)... يَطَؤُنَ مَوْطِئاً يَغيظُ الْكُفَّار (توبه/۱۲۰).
🔸امام علی (ع) در خطبه ۶ نهجالبلاغه تأکید نمودهاند که «من همواره با يارى انسان حقطلب، بر سر آنکس مىكوبم كه از حق رویگردان است، و با يارى فرمانبر مطيع، نافرمان اهل ترديد را درهم مىشكنم»، وَ لَكِنِّي أَضْرِبُ بِالْمُقْبِلِ إِلَى الْحَقِّ الْمُدْبِرَ عَنْهُ وَ بِالسَّامِعِ الْمُطِيعِ الْعَاصِيَ الْمُرِيبَ أَبَداً.
🔹امروزه، برای نجات از #فتنه و خنثیسازی آن، شیوههای گوناگونی هست که یکی از آنها حضور درصحنههای انقلابی مثل تظاهرات علیه اغتشاشگران و فتنه گران است.
🔺با حضور پرشور درصحنه و فراخوانهای انقلابیون، دشمن را ناامید کرده به تعبیر امام علی (ع) چشمان فتنه را کور میکنیم: ُ فَإِنِّي فَقَأْت عَيْنَ الْفِتْنَة (خطبه ۹۳ نهجالبلاغه).
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | سنگهایی که پرتاب شدند؟
🍃🌹🍃
1️⃣ سنگهایی که در اعتراض به فوت مرحوم مهسا امینی پرتاب شد، خود منجر به فوت بیش از ۶۰ نفر بیگناه دیگر گردید، این سنگها امنیت، آرامش و ثبات کشور و همچنین کسب و کار مردم را نشانه گرفت، این سنگها زمینهساز دزدی دزدان و جنایت جنایتکاران و تشدید هجمه همه خبیثان عالم علیه کشور ایران شد.
2️⃣ سنگ پران ها ظاهرا اعتراض داشتند، اما بلد نبودند چگونه اعتراض کنند، مانند سال های پیشین که بلد نبودند چگونه به گرانی بنزین و موارد مشابه اعتراض کنند. همواره این اعتراض ها توسط عده ای فرصت طلب آموزش دیده، تبدیل به اغتشاش میشود. صریح بگوییم، مسئول آموزش کنش های اجتماعی مردم از جمله اعتراض کردن و فراهم نمودن زمینه آن، حاکمیت و دستگاههای عریض و طویل آموزشی، تبلیغاتی و رسانه آن است که در این حوزه باید به وظیفه خود عمل کنند.
3️⃣ بخشی از سنگ هایی که پرتاب شد را دشمنان ملت ایران از طریق بمباران رسانهای، فعالیتهای ضد امنیتی، تروریسم اقتصادی و آتش بیاری برخی عناصر غافل بومی فراهم کردند.
🔺 باز خدا را شکر بخش هوشیار ملت با علم به موارد گفته شده و علی رغم گلایه از مسئولان، به خاطر امنیت کشور و ارزش هایی که به آن ایمان دارند، در صحنه حاضر شده و جلوهای از امنیت مردم پایه را به رخ کشیدند، مردمی که شایسته احترام و منزلت بیشتر هستند.
🔰 اطلاعنگاشت | فصلِ شورانگیز
👈🏻 نگاهی به تهدیدات دشمن و دستاوردهای مقاومت ملت ایران در دوران دفاع مقدس
🔺 حضرت آیتالله خامنهای در دیدار جمعی از پیشکسوتان و فرماندهان دفاع مقدس (۱۴۰۱/۰۶/۳۰) فرمودند: «قدرت انقلاب و رهبری امام و خصوصیّات ملّت ایران توانست تهدید بزرگ جنگ را تبدیل کند به فرصت بزرگ.» ایشان در ادامه برخی از تهدیدات و فرصتهای دفاع مقدس را بیان کردند که در این اطلاعنگاشت مرور میشود.
[• #تحلیل_روز | #نشست_بصیرتی •]
| سلسله جلسات تحلیلے
#دفاع_مقدس 🇮🇷
🔰 #پرسشوپاسخ_بصیرتی
⁉️| سوال:
🔻 چرا جنگ پس از فتح خرمشهر
ادامه پیدا کرد!؟
✅| پاسخ
🔻 🔹 شبههافکنان در این موضوع دانسته یا نادانسته چنین القاء میکنند که پس از فتح خرمشهر، امکان بدون هزینه و شرافتمندانه پایان دادن به جنگ وجود داشته اما ایران نپذیرفته است!! درحالیکه پس از فتح خرمشهر هنوز اوضاع به وضع قبل از تجاوز بازنگشته بود و عراق پنج هزار کیلومتر مربع از خاک ایران را در اشغال داشت. عراق همچنان نه تنها تهدیدی برای ایران بود، بلکه صدها میلیارد دلار خسارت جبران نشده و بدون تضمین جبران به ایران وارد کرده بود. حال در چنین وضعیتی برای حل مسائل چگونه باید تصمیم گرفت؟
🔹 راهحل اول:
▫️اول آتشبس کنید، تا ببینیم بعداً چی میشود!
فرمانده وقت سپاه در سخنانی میگوید: «اینکه گفته میشود بعد از آزادی خرمشهر چرا صلح نکردید، باید بگویم که هیچ پیشنهاد صلحی تا چهار سال بعد از آزادی خرمشهر به ایران نشد و فقط چند طرح آتشبس ارائه شد که اگر قبول میکردیم جنگ پنجاه سال به درازا میکشید.»
🔹 راهحل دوم:
▫️ترک مخاصمه بدون اتمام جنگ راه حل دیگری بود که فراروی ایران قرار داشت؛ بدین معنا که ایران راه حل اول را نمیپذیرفت، در عین حال از ورود به داخل خاک عراق خودداری میکرد و در مرز خود مستقر میشد. انتخاب این گزینه با توجه به اینکه عراق «نفتشهر» را در اختیار داشت و روی ارتفاعات و مناطق سرکوب مستقر شده و در عین حال به دنبال فرصت برای بازسازی و تجدید قوا بود چه معنایی داشت؟ آیا با این روش جنگ به پایان میرسید یا اینکه عراق پس از تجدید قوا مجددا حملات خود را از سر میگرفت؟ ضمن اینکه از نظر حقوقی هیچ گونه آتشبسی میان دو طرف برقرار نشده بود و بهانههای لازم برای از سرگیری مجدد تجاوزات عراق وجود داشت.
🔹راهحل سوم
▫️تنبیه متجاوز با هدف تأمین صلح شرافتمندانه راه حل دیگری بود که ایران انتخاب کرد. امام خمینی بر این نظر بودند: «امروز که ما قدرت داریم، اگر مجرم را رها کنیم این به معنای آتشبس و صلح نیست» «ضمن اینکه منطق حکم میکند، دشمن عقب رانده شده را باید به نحوی مجازات کرد که برای سالهای سال خیال تهاجم مجدد را از سر بیرون کند.»