eitaa logo
انجمن البرز
256 دنبال‌کننده
393 عکس
63 ویدیو
2 فایل
🍎انجمن تغذیه و سلامت استان البرز 🔸بهداشت و سلامت 🔸روش های تغذیه‌ی سالم 🔸روش درمان به سبک سنتی 🔸و... #اگرسلامتی‌فرزندانتان‌برایتان‌مهم‌است‌به‌ما‌بپیوندید 💠 🆔 @anjoman_alborz20 نظرات،پیشنهادات،انتقادات
مشاهده در ایتا
دانلود
🍁 توی هر فصلی استفاده از پوست لازمه خصوصا فصل سردِ پاییز به خاطر خشکی هوا و برای این‌که بهتر اثر کنه باید وقتی پوست یه کوچولو خیسه بزنی😊... مرطوب کردن لب و دور چشم هم با کرم مخصوص خودش حتما انجام بدید راستی به دنبال ای باشین که پایه اش آب باشه تا رطوبت بیشتری جذب بشه 🌺 🔖 راستی ویتامین c هم هست که برای این خواص رو داره👇🏻 😎ضدآفتاب 😇کلاژن ساز 😌 کمک به شفاف شدن 👌رطوبت بخش خونگی میتونید اول روی پوست گلاب اسپری کنید بعد برای اینکه این رطوبت بمونه روی پوست،روغن بنفشه بادام یا روغن بادام شیرین بزنید.🌸 حواستون باشه🧐 شما رابط بین دنیای درونی و بیرونی شماست. هوا در حال تغییره ومراقبت از هم باید تغییر کنه!!! @anjoman_alborz
💎نان و آب سرچشمه زندگی و معاش انسان می باشد. 👌🏻میخوایم چند روزی به موضوع نان که از نیازهای اساسی انسانِ بپردازیم. این کلیپ رو ببینید.👇
🌾آرد گندم کامل چیست و چه ویژگی هایی دارد؟ برای آن که بدانید آرد کامل چیست باید مواد تشکیل دهنده ی آن را بدانید. آرد گندم کامل به آردی گفته می شود که تمام اجزای دانه ی گندم شامل آندوسپرم یا همان مغز، جوانه پنهان و سبوس را شامل می شود. ✅ سبوس چیست ؟ یا همان پوسته ی خارجی گندم بیشترین میزان پروتئین را نسبت به سایر قسمت های گندم دارد و شامل ویتامین های مختلف از جمله ویتامین های گروه A، B، C و E می باشد. علاوه بر این موارد سبوس میزان قابل توجهی فیبر، مواد معدنی و آنتی اکسیدان دارد. هر چه میزان سبوس آرد گندم بیشتر باشد رنگ آن تیره تر است. @anjoman_alborz
🔴با جدا کردن از آرد چه اتفاقی می افتد؟ 👈🏻موادی که به سبوس می چسبند عبارتند از: 1️⃣نطفه ی گندم که با الک کردن آرد آن را جدا میکنند و به این ترتیب فواید بیشماری را از آرد میگیرند.به همین دلیل هست که مولا علی (علیه السلام) فرموده اند :آرد را الک نکنید. 2️⃣سیلیس نیز که عامل ساختمانی دندانها و استحکام استخوانهاست وبا کمک اکسیژن هوا، قلب و کلیه ها را محکم میسازد و یکی از علل ایجاد مرض قند فقدان سیلیس میباشد. 3️⃣فسفر و منیزیم موادی هستند که برای استخوانها و مغز و سلسله اعصاب و جذب کلسیم ضروری است. 4️⃣آهن فلزیست که فقدانش باعث کم خونی است. 5️⃣سلولز مدفوع را غلیظ میکند، دفع را تحریک مینماید 6️⃣دیاستازهای مخصوص گندم که رنگ نان را در موقع پختن کمی خرمایی مینمایند 7️⃣ فلوئور یکی از شبه فلزات گرانبهاست و مینای دندان به آن بستگی دارد @anjoman_alborz
🌾سبوس گندم و 👆👆, امروز به عنوان اولین عامل پیشگیری و درمان سرطان و بیماریهای سخت است. @anjoman_alborz
💢 در پست های بعدی قصد داریم شما را با پروژه ی غنی سازی نان با مواد شیمیایی آشنا کنیم . 🌷لطفا با ما همراه باشید. @anjoman_alborz
غنی سازی نان با مواد شیمیایی پرخطر 🔷 در لیست افزودنی های مجاز خوراکی ، چندین ماده شیمیایی خطرناک، برای افزودن به آرد و نان معرفی شده است. در چند پیام آینده می خواهیم به بیان عوارض برخی از آنها بپردازیم: ❎آسکوربات پتاسیم نمک پتاسیم اسید سوربیک که به پتاسیم سوربات نیز معروف است یکی از مواد نگهدارنده پرکاربرد در صنعت می باشد. 🔺 اما بریم سراغ یکی دو تا از عوارض وحشتناک این ماده : موجب آسیب به کلیه ها و نارسایی کلیه ها می شود رسوب آهن در رگ ها و در نتیجه سکته قلبی می شود 🤦‍♂️جالب اینکه این ماده در کشورهای انگلستان و آمریکا بر خلاف ایران ، یک افزودنی غیر مجاز هست. ✅ این ماده با این عوارض وحشتناک فقط جهت افزایش ماندگاری نان به کار میرود. @anjoman_alborz
غنی سازی نان با مواد شیمیایی پرخطر 🔷 یکی دیگر از مواد افزودنی مجاز 🔴 بنزوییل پروکسید تهیه آرد سفید علاوه بر جدا کردن سبوس وجوانه که سرشار از مواد مغذی است؛ نیازمند سفید کردن یا blanching(رنگ زدایی) است. درست مانند زمانی که از مواد شیمیایی سفید کننده برای لباس ها استفاده می کنید. این عملیات توسط این ماده صورت می پذیرد که یک ماده اکسید کننده قوی محسوب می شود. 📈 طی تحقیقات که در سال ۲۰۱۱ بر روی حیوانات صورت گرفت ، مشخص شد این ماده سطح آنتی اکسیدان را در کبد به شدت پایین می آورد که خودتان نتیجه اش را می دانید، بدن به راحتی در معرض انواع قرار می گیرد هر چند کارخانه های تولید آرد موظفند به میزان مشخصی از این ماده برای سفید کردن آرد استفاده کنند ولی مصرف مداوم محصولات تولید شده با آردسفید درست مثل این است که هر روز کمی ماده سفید کننده لباس می خورید. @anjoman_alborz
غنی سازی نان با مواد شیمیایی پرخطر 🔷 اما میرسیم به یکی از عجیب ترین افزودنی های مجاز این لیست یعنی سم گاز فسفین که استفاده اون در آفت کش ها و قرص مرگبار برنج هست 🔴 خاصیت سمی آلومینیوم فسفیت ( یا همان قرص برنج ) به دلیل وجود گاز فسفین هست که از فعالیت آنزیم های سلول های حیاتی جلوگیری کرده و باعث نابودی بافت های بدن می شود. ✅ در دوزهای پایین یعنی همین مقداری که در نان ریخته می شود ، در طی زمان باعث بروز عوارض زیر می گردد. 1️⃣ بیماری های قلبی عروقی ، ایست قلبی 2️⃣ تخریب ریه و دستگاه تنفس ، تنگی نفس 3️⃣ تخریب دستگاه گوارش 4️⃣ افت فشار خون 5️⃣ یرقان 6️⃣ بزرگ شدن کبد 7️⃣ انسداد روده @anjoman_alborz