eitaa logo
انجمن البرز
259 دنبال‌کننده
393 عکس
63 ویدیو
2 فایل
🍎انجمن تغذیه و سلامت استان البرز 🔸بهداشت و سلامت 🔸روش های تغذیه‌ی سالم 🔸روش درمان به سبک سنتی 🔸و... #اگرسلامتی‌فرزندانتان‌برایتان‌مهم‌است‌به‌ما‌بپیوندید 💠 🆔 @anjoman_alborz20 نظرات،پیشنهادات،انتقادات
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام دوستان در پست های قبلی با چند مورد از مواد افزودنی و عوارض آنها که در قالب پروژه ی غنی سازی آرد و اجرا شده ، آشنا شدیم . امروز هم با معرفی دو ماده ی افزودنی دیگر در خدمتتان هستیم . 💞 با ما همراه باشید @anjoman_alborz
🤔آهنی که به آرد می زنند چیست؟ 💢 آهنی که در آسیاب به آرد اضافه می شود پرمیکس نام دارد و ترکیبی است از 👇👇👇👇 فروس سولفات 👈 مصرف زیاد آن موجب تهوع، درد معده شدید، اسهال خونی و استفراغ می شود. اسید فولیک 👈 مصرف زیاد آن عوارض زیادی برای انسان ایجاد می کند.عوارضی مثل اسهال ، جوش های پوستی و اختلالات خواب و... نشاسته ذرت 👈 باعث ایجاد نفخ و گاز معده می‌شود و هضم و جذب مواد غذایی را به تاخیر می‌اندازد. @anjoman_alborz
⛔️ استفاده از جوش شیرین در تولید نان ، اثرات زيان بار فراواني به دنبال دارد. 💢 عوارض استفاده از جوش شیرین 👇 1⃣ جوش شيرين با اختلال در جذب آهن ، موجب كم خوني ميشود. 2⃣ جوش شيرين به تنهايي يك ماده ی قليايي است و موجب بالا رفتن pH محيط دستگاه گوارش شده و هضم و جذب را با مشكل مواجه مي سازد و در اصل بخش عمده اي از اثرات منفي اين ماده مربوط به اين پديده است. 3⃣ جوش شيرين مانع جذب كلسيم و درنتیجه باعث پوکی استخوان می شود. 4⃣ جوش شيرين داراي مقدار زيادي يون سديم است كه در بيماري هاي قلبي و عروقي موجب تشديد اين بيماري ها مي شود. ✅ در بسياري از كشورهاي دنيا با به اثبات رسيدن اثرات منفي جوش شیرین ، مصرف آن محدود و گاه ممنوع گرديده است. @anjoman_alborz
🎁 به زودی ،پخت سالم در منزل آموزش داده خواهد شد . @anjoman_alborz
🎁 قول داده بودیم روش پخت با آرد کامل گندم رو آموزش بدیم . 👌 این هم یک دستور عالی برای پختن نانی سالم و خوشمزه @anjoman_alborz
🌾دستور پختن با آرد کامل : 1️⃣ ۱ کیلو آردگندم 2️⃣ ۷۰۰ گرم آب 3️⃣ ۲۲ گرم نمک طبیعی 4️⃣ خمیر مایه ،حالت اول : مخمر خشک ۵ گرم حالت دوم : خمیر ترش ۵ روزه ،حدود ۵۰ الی ۷۰ گرم حالت سوم: مخمر خشک ۳ گرم +خمیر ترش یک روزه که از شب قبل درست میکنید ۱۰۰ گرم 💢 همه ی مواد رو باهم ترکیب میکنیم تا خمیر نرمی به دست آید. ✅ مدت استراحت خمیر را حداکثر سه ساعت در نظر بگیرید ،استراحت بیش از حد باعث در رفتن خمیر ( پارگی ) میشود. 🖥 در ادامه با گذاشتن روش تهیه ی خمیرترش خانگی ، نحوه ی چانه گیری و پهن کردن آن آشنا میشوید. @anjoman_alborz
🌾تولید طبیعی در ۵ روز 🌾 1️⃣ مرحله‌ی اول: به میزان مساوی از آرد و آب را در یک کاسه با هم مخلوط کنید ( پیشنهاد ما ۵۰ گرم آب و ۵۰ گرم آرد می باشد ) آن‌ها را خوب هم بزنید. 2️⃣ مرحله‌ی دوم: روی کاسه را با یک حوله به صورت شل و آزاد بپوشانید و ظرف را در دمای اتاق قرار دهید. نگه داشتن ترکیب در محیطی که اندکی گرم است ،توصیه میشود. 3️⃣ مرحله سوم: دو بار در روز، یک بار صبح و یک بار عصر به ظرف سر بزنید و یک یا دو قاشق غذاخوری آرد و آب به طور مساوی به آن اضافه کنید. با این کار شما به مخمرهای خودتان غذا می‌دهید بعد از ۳ الی ۵ روز، مایه خمیر شما شروع به حباب زدن می‌کند که نشانه‌ی خوبی است. چیزی که باعث پف کردن نان می‌شود در واقع همین گازها هستند. بعد از روز پنجم مایه خمیر شما باید حدود ۲ برابر حجم اولیه بزرگ و آماده‌ی استفاده شده باشد. 🔴 ادامه ی مطلب در پست بعدی @anjoman_alborz
✅ یکی از راه‌های مطمئن شدن از آمادگی ، انداختن کمی از آن داخل یک لیوان آب است. اگر خمیر روی سطح آب ایستاد یعنی آماده‌ی استفاده است. 💯 پیشنهاد میشود به ازای هر کیلو آرد، حدود ۱۰۰ گرم خمیرمایه خمیر ترش خانگی استفاده کنید. 💦 اگر از تمام خمیر ترش استفاده نمی‌کنید، می‌توانید طبق روال قبل، مابقی آن را روزانه با آب و آرد تغذیه کنید، یا آن را در یخچال قرار دهید و هفته‌ای یک بار به آن آب و آرد اضافه کنید. @anjoman_alborz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌نمونه خمیری که هنوز نیاز به ورز دادن و حتی افزودن مقداری آرد دارد. ✅ در این فیلم مشاهده میکنید خمیر در هنگام کشیدن ، در میرود لذا هنوز به ورز دادن و افزودن مقداری آرد ادامه دهید تا به کیفیت مطلوب در زمان کشش برسید. ✅نکته مهم و تکنیکی : در زمان آماده سازی خمیر و ورز دادن آن می‌ توانید ظرف آبی را در کنار خود قرار دهید و مرتب دست خود را با آن خیس کنید تا در زمان ورز دادن و کار با خمیر ، خمیر به دست شما نچسبد. @anjoman_alborz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه زمانی خمیر آماده استراحت می شود و دیگر نیازی به افزودن آرد و آب و ورز دادن نمی باشد؟ در ورز دادن خمیر باید تا زمانی ادامه بدهید که اصطلاحا خمیر کش بیاورد ( به صورتیکه که در فیلم بالا مشاهده میکنید)در واقع زمانیکه خمیر را با دست میکشید از هم جدا نشود و در نرود... در پست قبلی نمونه خمیری که هنوز نیاز به ورز دادن دارد را گذاشتیم. ✅ پیشنهاد میکنیم در شروع کار خمیر را کمی سفت تر آماده کنید تا در هنگام پهن کردن چانه ، به مشکل برنخورید و به مرور و در دفعات بعد ،کم کم خمیر را شل تر آماده کنید ،چرا که هرچقدر خمیر شل تر باشد نان نرم تری خواهیم داشت. @anjoman_alborz
❥༅❁࿐◍🖤჻࿐❁❥ 🤍السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) آقای داغدارم سلام روح ویران.. دل پریشان.. سینه نالان.. چشم خیس.. آجرک الله یا صاحب الزمان😔 روزگارِ عاشقان دور از شما مطلوب نیست😔 🔘اَیْنَ فَرَجُکَ الْقَریبُ ... اَللّهُمَّ‌‌عَجِّل‌‌لِوَلیِّکَ‌الفَرَجَ‌‌وَالْعافِیَةوَالنَّصْرَ🤲 @anjoman_alborz
سلام دوستان ، چند روز گذشته در مورد نان صحبت کردیم . از مضرات آرد سفید و از فواید بیشمار آرد کامل سبوس دار گفتیم و سعی کردیم نحوه ی پخت نان در خانه را آموزش دهیم . در بحث پخت نان دو تا سوال که از طرف اعضا مطرح شد که در پستهای بعدی به آنها پاسخ می دهیم . 1⃣از چه تنوری برای پخت استفاده کنیم؟ 2⃣نحوه ی نگهداری آرد کامل چگونه است؟ @anjoman_alborz
برای پخت میتوان از ساج گلی ،انواع فرهای خانگی و تنور گلی استفاده کرد . بهتر است در پخت نان از ساج های آهنی یا تابه های آهنی استفاده نشود. @anjoman_alborz
✅نکته ی بسیار مهم برای نگهداری ارد و حفظ کیفیت آن: 🌾گندم را پس از آسياب كردن و تبديل به آرد كردن در گونى هاى كنفى ذخيره كنيد نه در كيسه هاى پلاستيكى !!!! 👌فراموش نكنيد كه آرد زنده است و نياز به نفس كشيدن دارد دقيقا مانند ما انسانها، فكر كنيد يك كيسه پلاستيكى روى سر ما بكشند و بخواهيد تنفس كنيد چقدر مشكل است آرد هم همينطور است، چرا ؟؟؟؟ چون آرد در كيسه هاى كنفى تنفس كامل خواهد داشت و در دورانى كه در انبار است خودش توليد آنزيم نموده و آماده طبخ بهتر ميشود. @anjoman_alborz
سرشار از آهن، روی، منیزیم و کلسیم است و از مشکلات گوارشی، قلبی عروقی، دیابت و سرطان جلوگیری می‌كند ! این نان یکی از بهترین نان ها برای بیماران مبتلا به چربی خون و بیماری های قلبی است. نان سنگک از نان های است که با سبوس تهیه می‌شود و میزان فیبر موجود در آن در مقایسه با دیگر نان ها بیشتر است مصلح نان کنجد یا زنیان میباشد. @anjoman_alborz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 ماجرای پیرمردی که حدود ۱۷۰ سال عمر داشت. مـی گفت که بعــد از نمــــاز عشــــا می خوابـــد و ۲ سـاعت مــانــده به اذان صبح از خواب بلند می شود. 🔸️نکات مهمی که رعایت آنها باعث سلامت جسم و روح انسان می شود. @anjoman_alborz
💎نان و آب سرچشمه زندگی و معاش انسان می باشد. 👌🏻نان رو شناختیم و پختیم و لذت بردیم ☘حالا بشنویم در مورد یکی دیگر از اساسی ترین نیازهای زندگی مادی انسان 💧همه می دانیم که زمین بدون آب پایدار نمی ماند؛ بدن ما هم همین طور است. اما نمی دانیم که این آب لوله کشی چه آسیب های جبران ناپذیری برای ما به وجود می آورد. @anjoman_alborz
💥نیترات چیست؟ 💥 یکی از ترکیبات شیمیایی خطرناک است که از کودهای شیمیایی کشاورزی، چاه های فاضلاب و همچنین ترکیبات نیتروژنه منتشر شده در هوا توسط صنایع و اتومبیل ها که از طریق بارندگی وارد آب های زیرزمینی و سپس مصرفی ما می شود. بالا رفتن نیترات بیش از حد مجاز خود، باعث آسیب های جبران ناپذیری به مرور زمان میشود. @anjoman_alborz
💥 نیترات 👈 موجب تغییر شکل گلبول های قرمز بدن شده و باعث تضعیف قدرت حمل اکسیژن و از بین رفتن ظرفیت اکسیژن رسانی هموگلوبین می شود. 💧💧💧💧💧💧 🤒 مشکلات و بیماری هایی که براثر استفاده ی مکرر این ماده در بدن انسان به وجود می آید به شرح زیر میباشد. 1⃣ انواع سرطان 2⃣ سیاه شدن دور لب ها 3⃣ سیاه شدن دور چشم ها 4⃣ ضعف حافظه 5⃣ سقط جنین @anjoman_alborz
💥 کلر 💥 🔵یکی دیگر از آلاینده های که برای گندزدایی استفاده می شود. 💯 رادیکال های آزاد ساخته شده توسط کلر باعث آسیب زدن جدی به بدن می شود. 🔴 آسیب های وارده رو بشناسید👇🏻 1⃣ تولید سم توکسین👈 ایجاد اختلال در عملکرد کبد و ضعف سیستم ایمنی بدن 2⃣ آسیب به DNA (همان ژن) می شود و خاصیت آنتی اکسیدانی ویتامین E رو از بین می برد. 3⃣ زمینه ساز بسیاری از بیماریهای مغز و اعصاب 4⃣ بروز بیماریهای روده ای 5⃣ عامل سفیدی موی سر 6⃣ جوش صورت ، آلرژی، کهیر ، لک زیر چشم،سیاهی دور لب @anjoman_alborz
🔺 اگر کسی یک ماه آب چشمه یا قنات رو مصرف کنه؛ بعد از یک ماه یک لیوان آب از شیر آب بخواد بخوره؛ کاملا بوی وایتکس رو حس می کنه. با این حساب چه سونامی سرطانی در کشور داریم با وجود فقط نان و آب مصرفیمون 😔. 👌اما برای اصلاح آب راه حل داریم 💞 با ما همراه باشید 💞 @anjoman_alborz
حالا که متوجه ترکیبات خطرناک شدیم باید به فکر تصفیه کردن آب باشیم تا از آسیب های آن در امان بمانیم. آب تصفیه کن ها حتما باید شش ماهی یک بار فیلترشون عوض شود، در غیر این صورت هیچ تاثیری بر آب نخواهند داشت که این کار هزینه بر است و از عهده عموم بر نمی آید. و اما دو روش ساده و کم هزینه برای کم کردن نیترات و کلر آب 👇🏻 @anjoman_alborz
👌برای تصفیه آب، از استفاده کنید. 💦 آب را در کوزه ریخته اجازه دهید مدتی بماند و سپس استفاده کنید. 🏺اگر ظرفی زیر کوزه قرار دهید آبی که از کوزه می آید و در ظرف جمع می شود کاملا تصفیه شده و بهترین آب است. ✅البته به این نکته توجه کنید که تاریخ مصرف کوزه شش ماه است. @anjoman_alborz
را بجوشانید و پس از سرد شدن از آن استفاده کنید. 🌀 ، « کلر، نیترات» و عوارض آن ها را کم می کند. @anjoman_alborz
💦 آب فاتر چیست؟ به آب جوشیده ی ولرم می گویند. آبی سبک با خواص بیشمار که برای پاکسازی بدن توصیه شده است. ✅ خواص آب فاتر بر اساس روایات، آب فاتر در صورتی که ناشتا استفاده شود باعث پاک شدن معده و کبد، خوشبو شدن بدن و دهان، محکم شدن دندان ها، جلا دادن چشم و بینایی قوی، درمان بلغم، فرونشاندن گرمی معده و درمان میگرن می شود. 🌀 مصرف هر روز آب فاتر به همراه چند قطره آب لیمو تازه علاوه بر سم زدایی کبد و معده باعث کاهش وزن هم می شود. 🌀مصرف روزانه چهار تا پنج لیوان آب فاتر در مبتلایان به سنگ کلیه یا پروستات ضروری است. @anjoman_alborz