eitaa logo
🍳 خلاقیت های بانو 🍳
8.6هزار دنبال‌کننده
4.4هزار عکس
2.3هزار ویدیو
3 فایل
کانال دوم ما لینک کانال طراحی و دوخت 👇👇 @khanomi_meazon لینک کانال اشپزیمون 👇👇👇 @ashpazi_bano لینک تعرفه تبلیغات ما😊 http://eitaa.com/joinchat/3629645845C9c29af45bf. .. جهت اگاهی از تبلیغات به این ایدی مراجعه کنید @shirin_tashi
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: آرد گندم یا آرد قنادی ۱ لیوان شیره ۱ لیوان که میتونه شیره خرما، شیره انگور، شیره توت ... باشه اگه شیره تون غلیظ بود یا کلا دوست داشتید حلواتون کم شیرین باشه میتونید کمتر بریزید آب ۱/۴ لیوان گلاب ۱/۴ لیوان روغن ۱/۲ لیوان که میتونید فقط روغن مایع بریزید یا مخلوط روغن مایع و روغن جامد هل نصف قاشق چایخوری به دلخواه زعفران به میزان دلخواه (اختیاری) طرز تهیه: اول شربت رو آماده میکنیم شیره، آب، گلاب، زعفران و هل رو توی یه قابلمه بریزید و روی حرارت بزارید تا گرم‌ بشه بعد از روی حرارت بردارید آرد رو داخل تابه الک کنید و با حرارت ملایم نیم ساعت تفت بدید نزارید آرد خیلی تیره بشه چون شیره هم تیره ست و بعدا حلواتون خوشرنگ نمیشه روغن رو بهش اضافه کنید و ۵ دقیقه هم با روغن تفت بدید حالا شربت گرم رو کم کم اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا حلوا جمع بشه اگه حلواتون شل بود چند دقیقه روی حرارت هم بزنید تا آب اضافه ش کشیده بشه وقتی حلوا کمی از حرارت افتاد به ظرف سرو منتقل کنید و تزئینش کنید این حلوا طعم فوق العاده ای داره نوش جان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌┏━━━••🍃🍊🍃••━━━┓ @kdbnooasil @ashpazi_bano ┗━━━••🍃🍎🍃••━━━┛
حلیم: چسبنده از هر چیزی. حلیم: واژه ای است عربی به مفهوم بردبار، و همچنین نامی از نامهای خداوند تعالی. پس هلیم نه حلیم. مواد لازم: بلغور گندم ۲۰۰گرم(۱لیوان) مرغ ۲ تکه(من مخلوط ران و سینه استفاده کردم ) چوب دارچین ۱تکه پیاز ۱عدد متوسط نمک به میزان لازم کره ۵۰ گرم شیر ۱ لیوان روغن ،پودر دارچین ،پودر نارگیل،کنجد برای تزئین طرز تهیه: ابتدا بلغور گندم را از شب قبل بخیسونید. بلغورخیسانده را به همراه مرغ ، پیاز ،دارچین،کره،نمک داخل قابلمه بریزید .آب تا جایی بریزید که دو سانت از بالای قابلمه خالی باشه. دو ساعت زمان بدید تا مرغ و بلغور کاملا بپزه. اگر در حین پخت،آبش کم شد،مقداری آب جوش بریزید.بعد از پخت ،مرغ ها را از قابلمه خارج کنید. سپس بلغور پخته شده رو با گوشت کوب برقی(میتونید مخلوط کن یا غذا ساز استفاده کنید)چرخ کنید. مرغ را با دست ریش ریش کنید.مقداری از آب بلغور را روش بریزید و با گوشتکوب کاملا بکوبید(این راز کش دار شدن هلیمه). مرغ پخته را با دستگاه چرخ نکنید،چون حالت خمیری پیدا میکنه و هلیم کشدار نمیشه. سپس مرغ کوبیده شده را به داخل قابلمه انتقال بدید.به مدت بیست دقیقه با شعله ملایم بهم بزنید تا هلیم کشدار بشه. بعد از ۲۰ دقیقه ،شیر را اضافه کنید و دوباره ۲۰ دقیقه دیگر با حرارت ملایم بهم بزنید تا هلیم آماده بشه. هلیم رو با روغن و پودر دارچین و پودر نارگیل و کنجد تزئین کنید نوش جان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌┏━━━••🍃🍊🍃••━━━┓ @kdbnooasil @ashpazi_bano ┗━━━••
مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم هویج متوسط ۲ عدد پیاز متوسط ۱ عدد (رنده کنید و آبشو بگیرید) نمک،فلفل،زردچوبه،روغن به میزان لازم آرد نخودچی ۴ قاشق غذاخوری تخم مرغ ۱ عدد برای سس: رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری سرکه ۳ قاشق غذاخوری شکر ۱ قاشق چایخوری طرز تهیه: پیاز را رنده کنید و آبشو بگیرید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید. نمک،فلفل،زردچوبه را اضافه کنید. آرد نخودچی بریزید.سپس هویج ها را با رنده ریز،رنده کنید و به مواد اضافه کنید. مواد را کمی ورز بدید. تخم مرغ را اضافه کنید و همه مواد را کاملا ورز بدید .داخل تابه روغن بریزید و شامی ها را با حرارت ملایم سرخ کنید. سپس داخل همان تابه،رب بریزید و تفت بدید تا سرخ بشه.سرکه و شکر بریزید تا مزه ش تنظیم بشه.یک لیوان آب بریزید. وقتی سس بجوش آمد،شامی ها را داخلش بزارید. در تابه را نزارید و با حرارت متوسط به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا سس به خورد شامی برود. نوش جان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌┏━━━••🍃🍊🍃••━━━┓ @kdbnooasil @ashpazi_bano ┗━━━••🍃🍎🍃••━━━┛
🌸 مواد لازم: آرد :375 گرم پودر قند :125 گرم روغن جامد یا کره:170 گرم تخم مرغ کامل :2 عدد هل :1/2 قاشق چايخوري خامه :50 گرم بيکينگ پودر:1/2 قاشق چايخوري مواد رويه ملکه بادام : عسل:200 گرم خلال بادام تف داده شده :200 گرم کره:75 گرم خامه:50 گرم شکر :100 گرم زعفران آب کرده:2 قاشق سوپخوري طرز تهیه: پودر قند و روغن را با همزن بزنيد، سپس تخم مرغ ها را اضافه کنيد . بعد خامه و در آخر مواد خشک را بيافزاييد و همچنان به همزدن ادامه دهيد تا خمير يکنواختي به دست آيد. کف یک سينی 30 در 40 را چرب کرده ومواد را به طور يکنواخت پهن کنيد. با چنگال کف سینی را چند سوراخ زده و حتما خمیری که باز می کنید داخل لیست مقداری لبه داشته باشد تا زمانی که مواد رویه رو میریزن از کنارها به کف سینی نرود. سينی را در طبقه وسط فر با دمای 170 درجه سانتيگراد به مدت 10 دقيقه بگذاريد تا دور خمير طلايی شود. خلال بادام را کمی تف می دهیم تا تغییر رنگ دهد. مواد رويه را بجز بادام داخل قابلمه ريخته به مدت 5 دقيقه بجوشانيد . بعد مواد را روی خمير بريزيد و روی آن را خلال بادام در طبقه بالای فر با دمای 150 درجه سانتيگراد به مدت 20 تا 30 دقيقه بگذاريد تا روی شيرينی طلايی شود. بعد از سرد شدن برش داده، سرو کنيد. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌┏━━━••🍃🍊🍃••━━━┓ @kdbnooasil @ashpazi_bano ┗━━━••🍃🍎🍃••━━━┛
مواد لازم : تخم مرغ ٤ عدد إرد سفيد. ٤ ق غ سر پر بيكينگ پودر. ١ ق چ وانيل. ١ ق چ ماست شيرين. ٤ ق غ پر زعفران. ٣/٨ق چ مواد لازم براى شيره شكر آب. ١ پيمانه شكر. ١ پيمانه زعفران دم كرده. نصف استكان كوچك مواد ميانى : گردوى خرد شده نصف پيمانه دارچين. ٢ ق چ پودر زنجبيل. ١/٤ ق چ پودر هل. ١/٢ ق چ ✍️طرز تهيه : تخم مرغها را بزنيد . ماست را اضافه كرده هم بزنيد سپس آرد را كه با وانيل و بيكينگ پودر مخلوط كرده ايد روى مواد الك كنيد و در انتها زعفران را اضافه كنيد نصف از اين مايه را در تابه ديواره بلندى كه چرب كرده ايد بريزيد و روى حرارت ملايم اجاق قرار داده درب تابه را ببنديد تا مايه خودش را بگيرد ، سپس گردوى خرد شده را كه با ادويه ها مخلوط كرده ايد روى سطح خاگينه به طور يكنواخت بريزيد و مجددا درب تابه را ببنديد بعد از پنج دقيقه بقيه مواد را آرام و با قاشق روى مواد قبلى ريخته و درب تابه را ببنديد تا خاگينه كاملا بسته شود بعد آنرا برگردانيد تا طرف ديگر آنهم طلايى شود . در اين فاصله شكر و آب و زعفران را بجوشانيد تا كمى قوام آيد و كنار بگذاريد تا خنك شود خاگينه كه آماده شد شربت را روى آن بريزيد و كمى زمان دهيد تا شربت جذب خاگينه شود خاگينه را برش دهيد و در ظرف سرو بچينيد و اگر دوست داشتين با پودر پسته تزئين كنيد. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌┏━━━••🍃🍊🍃••━━━┓ @kdbnooasil @ashpazi_bano ┗━━━••🍃🍎🍃••━━━┛
مواد لازم: شیر محلی پر چرب ۲ کیلو آبلیمو یا سرکه سفید ۸ قاشق غذاخوری کره ۲۵ گرم آب پنیر نصف فنجان(آبی که از دلمه شدن بدست آماده) نمک در صورت دلخواه طرز تهیه: شیر را روی حرارت قرار بدید تا بجوش بیاد‌.وقتی جوش آمد،بهش آبلیمو یا سرکه اضافه کنید.شیر شروع به بریده شدن میکنه.دلمه دلمه میشه. بعد از ۲ دقیقه شیر را خاموش کنید و تکه های دلمه شده را داخل آبکش یا پارچه نخی بزارید. احتیاجی نیست که فشار بدید. تکه های پنیر را داخل خرد کن یا غذا ساز یا مخلوط کن بریزید.بهش کره و آب پنیر اضافه کنید و به طور کامل چرخ کنید. اگر برای دسر استفاده میکنید،به پنیر خامه ای نمک نزنید. اگر برای صبحانه مصرف میکنید،نمک بزنید. به مدت ۴ ساعت در یخچال بزارید تا منسجم بشه. نوش جان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌┏━━━••🍃🍊🍃••━━━┓ @kdbnooasil @ashpazi_bano ┗━━━••🍃🍎🍃••━━━┛
مواد لازم:برای ۳ لیوان طالبی کوچک ۱ عدد(نیم کیلو) شکر ۳ قاشق غذاخوری(میتونید بیشتر هم بریزید) گلاب ۳ قاشق غذاخوری شیر ۱ فنجان بستنی ۶ اسکوپ طرز تهیه: طالبی را به تکه های کوچک خرد کنید و به مدت ۲ ساعت فریزر بزاریدتا یخ بزنه. اگر وقت کافی ندارید میتونید یخ ریز خرد شده به طالبی اضافه کنید و چرخ کنید. به طالبی یخ زده،گلاب،شیر و شکر اضافه کنید و داخل مخلوط کن یا خرد کن،پوره کنید. آب طالبی آماده را داخل لیوان سرو بریزید.به اندازه ۳/۴ از لیوان را از آب طالبی پر کنید. روی آب طالبی ،دو اسکوپ بستنی بزارید. نوش جان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌┏━━━••🍃🍊🍃••━━━┓ @kdbnooasil @ashpazi_bano ┗━━━••🍃🍎🍃••━━━┛
😋 مواد لازم هلو ۳یا ۴عدد بستنی وانیلی. ۱پیمانه خامه ۱/۲ پیمانه سیروپ کارامل یا عسل. مقداری پاستیل ، ترایفل ، شوکو رول و... جهت تزیین طرز تهیه : هلو ها را پوست گرفته دو قسمت کرده و در فریزر قرار میدهیم تا کاملا خنک شود سپس بستنی را در دمای محیط نرم کنید و خامه فرم گرفته و هلوها در میکسر میریزیم تا کاملا با هم مخلوط شوند سپس اطراف لیوان سرو را با سس کارامل یا عسل و لبه لیوان را با ترایفل دکور کرده و نوشیدنی را در آن میریزیم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌┏━━━••🍃🍊🍃••━━━┓ @kdbnooasil @ashpazi_bano ┗━━━••🍃🍎🍃••━━━┛
گوشت چرخ شده: ۳۵۰ گرم بادمجان: ۳ عدد پیاز: ۱.۵ عدد فلفل قرمز: ۱ عدد فلفل سبز: ۲-۳ عدد حبه سیر: ۳-۴ عدد رب گوجه فرنگی: ۱.۵ قاشق غ‌خوری پوره گوجه فرنگی: ۴-۵ قاشق غ‌خوری روغن زیتون: ۱ قاشق جعفری فلفل سیاه، زیره، پاپریکا، نمک طرز تهیه: بادمجانها را از وسط مانند شکل نصف کنید و روی سینی فر قرار دهید و در فر کباب کنید یا روی گاز سرخ کنید. پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید. سپس سیر رنده شده را اضافه کنید. حالا گوشت را اضافه کنید و خوب تفت دهید. نمک، فلفل و سایر ادویه ها را اضافه کنید. فلفل دلمه ای و فلفل سبز را نگینی خرد کنید و اضافه کنید. اجازه دهید تا نرم شوند. برای سس، رب گوجه فرنگی را با روغن زیتون تفت. عید. پوره گوجه فرنگی را هم به آن اضافه کنید و باز تفت دهید. یک و نیم لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید تا روی حرارت به قوام نسبی برسد. بادمجان ها را در ظرف مناسب بچینید. مواد را روی آن بریزید. سس را هم به ظرف اضافه کنید. به اندازه ده دقیقه در فر قرار دهید. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌┏━━━••🍃🍊🍃••━━━┓ @kdbnooasil @ashpazi_bano ┗━━━••🍃🍎🍃••━━━┛
مواد لازم پیراشکی نان تست😋نان تست تازه۱ بسته🔸شیر۱ پیمانه🔸پودر سوخاری به مقدار لازم🔸مواد لازم برای داخل فینگر فودسینه مرغ پخته و ریز شده۱ عدد🔸ذرت پخته۱ پیمانه🔸زیتون نصف پیمانه🔸فلفل دلمه ای۲ عدد🔸پنیر رنده شده نصف پیمانه🔸سبزیجات معطر (جعفری یا شوید)به میزان لازم برای تهیه پیراشکی خوشمزه و مخصوص با نان تست ابتدا سینه مرغ را به همراه ۱ پیاز کوچک، کمی زردچوبه و ۲ لیوان آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا مرغ به طور کامل پخته شود. در این مرحله مرغ را پس از پختن به صورت ریش ریش خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در صورت تمایل می توانیم سوسیس یا کالباس را جایگزین گوشت مرغ کنیم. حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم. در این مرحله گوشت مرغ را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا کمی سرخ شود، سپس ذرت، زیتون و فلفل دلمه‌ای را به تابه اضافه می ‌کنیم و جعفری و پنیر را به آن افزوده و همه را با هم، مخلوط می ‌کنیم. مواد را پس از اینکه به خوبی تفت دادیم، از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه چهار طرف نان های تست را با چاقو برش می ‌دهیم. در ادامه قسمت مرکزی نان تست را از مواد مرغ قرار داده و با ساندویچ ساز دستی دو طرف آن را کاملا به هم محکم می‌ کنیم. برای راحتی کار می توان روی نان ها را با وردنه کمی نازک کرد. در صورتی که پیراشکی ساز دستی در دسترس نداشتیم، می‌توانیم با آغشته کردن آب به لبه های نان تست و فشار چنگال دو طرف آن را به هم بچسبانیم. نان ها را ابتدا در شیر زده بعد با پودر سوخاری آغشته در روغن سرخ کن
مواد لازم: شیر محلی پر چرب ۲ کیلو آبلیمو یا سرکه سفید ۸ قاشق غذاخوری کره ۲۵ گرم آب پنیر نصف فنجان(آبی که از دلمه شدن بدست آماده) نمک در صورت دلخواه طرز تهیه: شیر را روی حرارت قرار بدید تا بجوش بیاد‌.وقتی جوش آمد،بهش آبلیمو یا سرکه اضافه کنید.شیر شروع به بریده شدن میکنه.دلمه دلمه میشه. بعد از ۲ دقیقه شیر را خاموش کنید و تکه های دلمه شده را داخل آبکش یا پارچه نخی بزارید. احتیاجی نیست که فشار بدید. تکه های پنیر را داخل خرد کن یا غذا ساز یا مخلوط کن بریزید.بهش کره و آب پنیر اضافه کنید و به طور کامل چرخ کنید. اگر برای دسر استفاده میکنید،به پنیر خامه ای نمک نزنید. اگر برای صبحانه مصرف میکنید،نمک بزنید. به مدت ۴ ساعت در یخچال بزارید تا منسجم بشه. نوش جان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌┏━━━••🍃🍊🍃••━━━┓ @kdbnooasil @ashpazi_bano ┗━━━••🍃🍎🍃••━━━┛
مواد لازم: شش عدد ساق ران دو عدد سیب زمینی نسبتا بزرگ پنیر پیتزا ۵ قاشق غذاخوری برای مخلوط مرغ و سیب زمینی نمک وفلفل و پودر سیر برای مخلوط مرغ و سیب زمینی مقداری پنیر پیتزا برای مابین مواد برای سوخاری: یک عدد تخم مرغ و پنج قاشق شیر آرد سفید یک لیوان آرد سوخاری یک لیوان طرز تهیه: ساق ران را با نمک، فلفل، زردچوبه،یک لیوان آب ویک پیاز چهار قاچ ویک حبه سیر و یک تکه چوب دارچین به مدت یک ساعت بپزید. دو عدد سیب زمینی متوسط رو اب پز کنید وقتی ران پخت ،گوشت رو از استخوان جدا کنید بوسیله غذا ساز چند ثانیه بزنید. البته مواظب باشید تا خمیر نشه. من با دست ریش ریش کردم و با گوشتکوب کوبیدم. سیب زمینی رو با گوشتکوب له کردم. سیب زمینی ، ۵ قاشق پنیرپیتزا،نمک،فلفل،پودر سیر به مرغ له شده اضافه کنید وبا دست مخلوط کنید. مواد را به ۶ قسمت تقسیم کنید. از مواد برداشته کف دست باز میکنیم. استخوان ران، وسطش گذاشته .مقداری پنیر پیتزا وسطش بزارید و با دست به شکل ران مرغ، شکل بدید. در آرد سفید میغلتیانیم . سپس در تخم مرغی که با ۵ قاشق شیر مخلوط کردیم ،با چنگال خوب بزنید و بغلتانید. آخر سر در آرد سوخاری. تو روغنی که با حرارت ملایم داغ شده میزاریم تا همه جاش یکنواخت سرخ بشه .سعی کنید روغن تا نصف ران رو بگیره. تو قابلمه یا تابه کوچک ونسبتا گود سرخ کنید اینجوری روغن کمتری مصرف میشه. سرخ که شد رو دستمال تمیز بزارید تا روغن اضافی گرفته بشه. استخوان رو بیرون بکشید وبا سس نوش جان کنید. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌