eitaa logo
☆هنر آشپزی و خانه داری☆
4.3هزار دنبال‌کننده
810 عکس
8.3هزار ویدیو
0 فایل
﷽ بهترین و کاملترین کانال آموزش آشپزی و ترفندهای خانه داری 🥰😍 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین میوه و سبزیجات برای یه پذیرایی شیک و منحصر به فرد👌😍 ‌ هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با روکش شکلات😍😋 بدون قالب و فقط با سه تا مواد مواد لازم : طالبی توت فرنگی شکلات تخته‌ای موز هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش دالگونا 🍓🍓 ‼️اول از همه ب قهوه دالگونا احتیاج داریم ک شامل:👇👇 - ۴ ق غ قهوه فوری - ۴ ق غ شکر - ۴ ق غ اب جوش (اونهارو خوب مخلوط کنید تا جایی ک فومی شکل بشه) ‼️و همینطور احتیاج داریم به یک بسته شیر توت فرنگی دنت ‼️و یخ 🤤🧊 هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انجیر 😊 با این سرکه میتونی یه سیر ترشی 🧄هفت ساله بندازی که خیلی هم مقویه این سرکه دست‌ساز برای دوستانی که میخوان چربی سوزی کنن فوق‌العاده‌ست هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥪 مواد لازم! نان تست ۱۲ عدد پنیر ورقه ای چدار ۱۲ عدد بیکن یا کالباس ۶ عدد تخم مرغ ۲ عدد شیر نصف لیوان پنیر پیتزا طرز تهیه! 1️⃣ نان و بذار تو سینی فر روش پنیر و بیکن و پنیر و بعدش نان 2️⃣ تو یه ظرف ۲ تا تخم مرغ و شیر قاطی کن و با هم مخلوط کن 3️⃣ تست هارو بزن تو مواد ۲ طرفش و دوباره بذار رو کاغذ فر پنیر پیتزا بریز روش 4️⃣ بذار با دمای ۲۰۰ درجه حدود ۱۸ تا ۲۰ دقیقه بپزه هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲۰۰گرم بیسکوییت رو کامل پودر میکنیم و با ۱۰۰گرم کره ذوب شده مخلوط میکنیم،کف قالب کمربندی رو کاغذ روغنی میندازیم و بیسکوییت رو روش کامل با گوشکوب سفت میکنیم و یکساعت میزاریم داخل یخچال،برای لایه اول۲۵۰گرمپنیر ماسکارپونه و ۲۵۰گرم خامه صبحانه و ۲ق غ شکر و کمی وانیل رو اونقدر میزنیم تا حجیم بشه،یک ق غ پودر ژلاتین رو تو یک سوم فنجون آب داغ حل میکنیم،شفاف که شد به مواد پنیری اضافه میکنیم و مخلوط کرده و روی لایه ی بیسکوییت پخش میکنیم و ۴ساعت تو یخچال میزاریم،برای لایه دوم ۲۰۰گرم پنیر ماسکارپونه و ۵۰گرم خامه صبحانه،۲ق غ شکر وکمی وانیل با دور متوسط میزنیم۲۰۰گرم شاتوت رو پوره میکنیمو مبا مواد مخلوط و دوباره هم میزنیم و دوباره یک ق غ ژلاتین رو با کمی آبجوش مخلوط و به مواد اضافه و هم میزنیم و روی لای اول میریزیم و۶ساعت میزاریم یخچال تا کامل ببنده،لایه بعدی،۲۵۰گرم مربای شاتوت رو با همون اندازه ژلاتین مخلوط میکنیم و روی لایه آخر میریزیم و ۴_۶ساعت میزاریم یخچال و تمام هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi ‌‎‎‎‎‌ ‌‌‎‎‌‎‎‎‌‎‎‎‎‌ ‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم کیک خیس: آرد:دولیوان معادل:۳۰۰گرم تخم مرغ:۳عدد شکر:۱/۵لیوان؛معادل:۳۴۵گرم روغن مایع:۲۲۰گرم شیر:۱لیوان نیم؛معادل۳۷۵گرم پودر کاکائو:۴ق غ؛معادل ۵۰گرم بکینگ پودر:۱ق غ وانیل:۱ق چ مواد گاناش: ۲۰۰گرم خامه صبحانه ۲۰۰گرم شکلات میتونید شکلاتم کمتر بزنید که مواد گاناش رون ترباشه هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از اون غذاهاست که یا خیلی طرفدار داره یا اصلا کسی دوستش نداره به نظرم حد وسطم نداره😉 ✍مواد لازم -ماهی(من از سرخو استفاده کردم ۳ تیکه)میتونید از تن ماهی هم استفاده کنید یا ماهی بدون تیغ دلخواه سبزی قلیه(گشنیز ۴و شنبلیله۱) نسبت سبزی باید ۴ به ۱ باشه مثلا اگر ۴ بسته گشنیز ۱ بسته شنبلیله کافیه(شنبلیله زیاد شه خورشت تلخ میشه) نمک،فلفل سیاه و قرمز،زردچوبه،پودرسیر،کاری پیاز ۱ عدد بزرگ تمرهندی نصف یک بسته کوچک سیر۴ حبه (رنده شده بهتره) رب گوجه ۱ قاشق مرباخوری رب انار ملس(اختیاری)۱ قاشق غذاخوری پر آرد برای مزه دار کردن ماهی نکته 👇 برای یه قلیه خوشمزه و لعابدار حتما سبزی رو اول ساطوری و بعد قشنگ سرخ کنید هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi ‌‎‎‎‎‌ ‌‌‎‎‌‎‎‎‌‎‎‎‎‌ ‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوری یه پیتزای خونگی،کم هزینه و خوشمزه👌😉🍕 مواد لازم برای پیتزا باگتی نان باگت ژامبون گوشت خانواده ۵۰۰ گرمی پنیر پیتزا ذرت فراوون قارچ زیتون و فلفل دلمه برای سس:کچاپ،روغن زیتون،پودر پیاز،آویشن هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi ‌‎‎‎‎‌ ‌‌‎‎‌‎‎‎‌‎‎‎‎‌ ‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کافی شاپی😍 🎀مواد لازم : تخم مرغ ۳ عدد شیر گرم ۱/۴ پ روغن مایع ۱/۴ پ شکر ۱/۲ پ + ۱.۵ ق غ بکینگ پودر ۳/۴ ق چ پودر کاکائو ۱ ق چ پودر قهوه فوری نصف ق غ وانیل ۱/۳ ق چ آرد ۱ پ هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi ‌‎‎‎‎‌ ‌‌‎‎‌‎‎‎‌‎‎‎‎‌ ‌‌
65.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۴ مدل تخم مرغ ۲ عدد وانیل ۱/۲ ق چ شکر ۱۶۰ گرم ( ۳/۴ پ) روغن ۱۰۰ گرم ( ۱/۲ پ) شیر ۲۰۰ گرم ( ۱ پ) آرد ۳۰۰ گرم ( ۲ پ+ ۱/۳ پ) بکینگ پودر ۱ ق س پودر پسته ۲۰ گرم( ۲ ق س) پودر نارگیل ۲۰ گرم ( ۲ ق س) توت فرنگی خورد شده ۳،۴ عدد پودر کاکائو ۸ گرم (۱ ق چ) تو فر برقی ۱۶۰ درجه یا گازی ۱۷۵ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه میپزیم بقیه مراحل کار هم داخل فیلم توضیح داده شده🥰 کا‌پ کیک توت فرنگی: ۲ ق س خامه فرم گرفته + ۲ قطره رنگ قرمز کاپ کیک نارگیلی : ۲ ق س خامه فرم گرفته + ۱ ق س پودر نارگیل کاپ کیک شکلاتی: ۲ ق س خامه فرم گرفته + ۱ ق چ پودر کاکائو کاپ کیک پسته: ۲ ق س خامه فرم گرفته + ۱ ق س پودر پسته و یه قطره رنگ سبز هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi ‌‎‎‎‎‌ ‌‌‎‎‌‎‎‎‌‎‎‎‎‌ ‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 برای ایام محرم مواد لازم : 🍥خرما1 بسته 🍥آرد ۲ لیوان🥡 🍥روغن مایع ۱ لیوان 🍥کره ۵۰ گرم🧈 🍥پودر هل 🍥دارچین 🍥پودر زعفران هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت چرخکرده پیاز🧅 نمک🧂 ادویه،فلفل،زردچوبه زعفران گوجه🍅 هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi ‌‎‎‎‎‌ ‌‌‎‎‌‎‎‎‌‎‎‎‎‌ ‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آبادانی😍 هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi ‌‎‎‎‎‌ ‌‌‎‎‌‎‎‎‌‎‎‎‎‌ ‌‌
🧡 یه غذای کاملا مجلسی😍 چیزایی که برای هویج پلو برای ۵ نفر میخواییم👇🏻 گوشت چرخکرده ۳۵۰-۴۰۰ گرم پیاز یک دونه بزرگ رنده درشت بزنید و آبش رو بگیرید ادویه های مهم گوشت: پودر سیر،پودر زنجبیل (حتما حداقل نصف.ق.چ استفاده کنید) فلفل سیاه و نمک ادویه های گوشت ۲/۵ق.غ سرخالی آرد نخودچی حتماااا استفاده کنید خوب گوشت رو‌ ورز بدید هرچی قلقلی ها کوچیک تر درست بشه بهتره هویج ۶-۷ تا بزرگ یا رشته کنید یا رنده درشت یا حتی خیلی باریک خلالی کنید و داخل هویج اینارو بریزید آب نصف لیمو تازه بزرگ زست لیمو (پوست روی لیمو) عرق سه گیاه(دارچین،هل،گلاب) شکر به میزان دلخواه من ۱/۵ ق.غ ریختم پیاز برای مواد هویج یک پیاز بزرگ خلالی زرشک یا خلال پرتقال که دوست رو روش بریزید برای تزیین داخل مواد نریزید خیلی طعم غالبی میده وقتی باهم دم میاد کره و روغن هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi ‌‎‎‎‎‌ ‌‌‎‎‌‎‎‎‌‎‎‎‎‌ ‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲۰۰گرم بیسکوییت رو کامل پودر میکنیم و با ۱۰۰گرم کره ذوب شده مخلوط میکنیم،کف قالب کمربندی رو کاغذ روغنی میندازیم و بیسکوییت رو روش کامل با گوشکوب سفت میکنیم و یکساعت میزاریم داخل یخچال،برای لایه اول۲۵۰گرمپنیر ماسکارپونه و ۲۵۰گرم خامه صبحانه و ۲ق غ شکر و کمی وانیل رو اونقدر میزنیم تا حجیم بشه،یک ق غ پودر ژلاتین رو تو یک سوم فنجون آب داغ حل میکنیم،شفاف که شد به مواد پنیری اضافه میکنیم و مخلوط کرده و روی لایه ی بیسکوییت پخش میکنیم و ۴ساعت تو یخچال میزاریم،برای لایه دوم ۲۰۰گرم پنیر ماسکارپونه و ۵۰گرم خامه صبحانه،۲ق غ شکر وکمی وانیل با دور متوسط میزنیم۲۰۰گرم شاتوت رو پوره میکنیمو مبا مواد مخلوط و دوباره هم میزنیم و دوباره یک ق غ ژلاتین رو با کمی آبجوش مخلوط و به مواد اضافه و هم میزنیم و روی لای اول میریزیم و۶ساعت میزاریم یخچال تا کامل ببنده،لایه بعدی،۲۵۰گرم مربای شاتوت رو با همون اندازه ژلاتین مخلوط میکنیم و روی لایه آخر میریزیم و ۴_۶ساعت میزاریم یخچال و تمام هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi ‌‎‎‎‎‌ ‌‌‎‎‌‎‎‎‌‎‎‎‎‌ ‌‌
این غذا هم خیلی شیکه👌هم خیلی خوشمزه😋 واسه مهمونیاتون حرف نداره👌 مواد لازم:👇 ♦️لوبیا سبز حدود نیم کیلو(کاملا ریز و نگینی خرد شده) ♦️تخم مرغ ۴ عدد ♦️سیب زمینی ۲ عدد متوسط (ریز و نگینی خرد شده) ♦️هویج یک عدد متوسط (ریز خرد شده) ♦️گوشت چرخ کرده حدود ۲۰۰ گرم ♦️پیاز یک عدد ♦️زعفران ♦️خلال پسته و بادام و زرشک (کمی برای روی کوکو) ♦️نمک و فلفل قرمز و زردچوبه و دارچین ✅این کوکو نیاز به برگردوندن نداره. ✅این کوکو باید ضخیم تر از کوکو های دیگه باشه اینطوری مجلسی تره. ✅وقتی خلال پسته و بادام و زرشک رو ریختید با پشت قاشق فشرده کنید اینطوری بعد از پخت از کوکو جدا نمیشه. 🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi