eitaa logo
☆هنر آشپزی و خانه داری☆
4.3هزار دنبال‌کننده
811 عکس
8.3هزار ویدیو
0 فایل
﷽ بهترین و کاملترین کانال آموزش آشپزی و ترفندهای خانه داری 🥰😍 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
شیرینی دانمارکی حدودا ۱۶ عدد خمیر آرد ۲۵۰ گرم تقریبا یک و دو سوم لیوان شکر ۴۰ گرم (۳ ق غ) تخم مرغ ۱ عدد شیر ولرم ۸۰ میلی (یک سوم لیوان) روغن مایع ۸۰ میلی (یک سوم لیوان) زعفران مقداری وانیل ۱/۴ ق چ خمیر مایه ۷ گرم (۱ ق غ سر صاف) کرم آرد ۵۰ گرم( 3 ق غ)/شکر ۷۰ گرم (یک سوم لیوان) /آب ۸۰ میلی(یک سوم لیوان) /وانیل . برای تهیه کرم :همه مواد رو به غیر از وانیل داخل قابلمه ای ریختم روی حرارت ملایم گذاشتم و مرتب هم زدم تا بسته بشه و سفت بشه ، وانیل ریختم. می تونید داخل این کرم از دارچین هم استفاده کنید. روی کرم را با یه نایلون پوشوندم تا روش بسته نشه . خمیر مایه رو با شیر ولرم و یک قاشق شکر مخلوط و روی ظرف را پوشوندم تا ۱۰دقیقه تا به عمل بیاد. تخم مرغ و شکر و زعفران و وانیل رو هم زدم و مایه خمیر عمل اومده و روغن رو هم اضافه کردم . آرد الک شده رو به تدریج اضافه کردم و خمیر رو ورز دادم طوری که به دست نچسبه . خمیر را با وردنه باز کردم ، نازک باشه ، خیلی کلفت نباشه (حدودا ۲ تا ۳ میلی ) خمیر رو به شکل مستطیل حدودا عرض ده ، دوازده سانت ، بعد لاش کرم قرار دادم و روی هم خمیر رو قرار دادم و بعد برش دادم . ( هر طور دوست دارید می تونید بپیچید) داخل سینی فر کاغذ روغنی انداختم ، میتونین کمی چرب کنین و شیرینی ها رو چیدم و روی آن را دستمال کشیده یکی ، دوساعت گذاشتم تا حجمش دو برابر بشه ، شیرینی ها با فاصله چیده بشن . یه زرده تخم مرغ (در صورت تمایل زعفران) رومال زدم ( و اگر کنجد خواستید ) درون فر از پیش گرم شده ، ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دادم من بعد از این مدت گریل رو روشن کردم ، تا کمی روش خوشرنگ بشه . بعد از پخت هم دوست داشتین میتونین اینجوری بخورین یا یه کم شربت درست کنین ، من برای شربت یک سوم لیوان اب و یک سوم لیوان شکر و کمی زعفران رو روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه و کمی غلیظ بشه . بعد که شربت کمی خنک شد ، شیرینی هایی هم که کمی از دما افتاده بود رو کمی توی شربت فرو کردم و بیرون آوردم. https://eitaa.com/cakepaziii 💜🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهی کبابی به سبک جنوبیا😍😋 مواد لازم حشو: سبزی ماهی🌿 سیر🧄 رب گوجه🥫 عصاره تمر🥣 پیاز🧅 ادویه ها شامل:(نمک،فلفل قرمز،ادوبه ماهی ،زردچوبه)🌶🧂 پیاز که سبک شد سبزی ماهی رو‌بهش اضافه کنید یکم تفت بدین تا از خامی در بیاد بعدش سیر، ادویه ، رب گوجه و در آخرم عصاره تمر بهش اضافه کنید ۱۰ دقیقه با شعله کم تفتش بدین،بعدش حشو خوشمزه ما آماده اس . https://eitaa.com/cakepaziii 💜🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 برای ۴ شات دسر یک بسته ژله توت فرنگی را آماده کنید . لیوانها یا شات های دسر رادر یک ظرف برنج بصورت مورب فیکس کنید. نصف ژله آماده را بصورت مورب داخل لیوانها بریزید و بگذارید در یخچال تا خودش را بگیرد .نصف بقیه ی ژله ی آماده شده را با یک لیوان بستنی آب شده مخلوط کنید و چند دقیقه با همزن یا مخلوط کن بزنید . ژله های ساده که آماده شد .به حالت عادی برگردانید و ژله بستنی را رویش بریزید.‌لایه ی دوم خود بخود دو‌رنگ می شود .فقط توجه داشته باشید که کف ژله بستنی را بصورت مساوی بین لیوانها تقسیم کنید. https://eitaa.com/cakepaziii 💜🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 مواد لازم🔻 پودر خمیر مایه فوری:1 قاشق غذاخوری روغن مایع:1 استکان آب ولرم:1 استکان تخم مرغ:1 عدد (زرده برای رومال) نمک:1 قاشق مرباخوری شکر:2 قاشق چایخوری شکلات صبحانه نرم شده:1 پیاله آرد:2 تا 2 و نیم لیوان طرز تهیه🔻 اول خمیر مایه فوری،آب و شکر رو مخلوط میکنیم.در ظرف رو میبندیم و ده دقیقه زمان میدیم تا عمل بیاد. بعد به ترتیب نمک، روغن مایع و سفیده تخم مرغ رو هم اضافه میکنیم و کمی هم می زنیم. ارد رو آدم اروم اضافه میکنیم و خمیر رو ورز میدیم تا هم نرم و لطیف باشه و هم به دستمون نچسبه. خمیر رو داخل ظرفی میذاریم و نیم ساعت استراحت میدیم.بعد به چهار قسمت مساوی تقسیم میکنیم. هر قسمت رو گرد میکنیم و روی سطح آرد پاشی شده به اندازه بشقاب سرو باز میکنیم.یکی از خمیر هارو روی سینی کاغذ روغنی انداخته میذاریم کمی شکلات صبحانه میمالیم. خمیر دوم و بعد سوم رو هم میذاریم و همین کار رو انجام میدیم. خمیر چهارم رو هم قرار میدیم و مرکزش یه استکان یا لیوان میذاریم و مثل فیلم (استوری) با چاقو چهار تا برش ایجاد میکنیم.حد فاصل برش هارو دوباره برش میدیم و بعد میپوچونیم. زرده تخم مرغ رو میزنیم و رومال میکنیم و 35 تا 45 دقیقه تو فر 180 درجه از قبل گرم شده میذاریم.نوش جونتون. https://eitaa.com/cakepaziii 💜🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای چیز کیک در قالب ۲۰ سانتی بیسکوییت پتی بر شکلاتی ۲۲۰ گرم کره ۱۲۵ گرم شیر سه قاشق غذا خوری دنت بیسکوییتی ۸ عدد پنیر خامه ای ۲۵۰ گرم خامه صورتی ۲۰۰ گرم پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری شکر ۲ ق غ بعد از خورد کردن بیسکوییت ها کره آب شده رو به اونها اضافه کنید حالا نوبت نکته اول هست اضافه کردن سه قاشق شیر که بافت کیک رو نرم تر میکنه و برش اون رو راحتر 👌🏼 حالا مواد را داخل قالب بریزید صاف کنید و بزارید در یخچال دنت های بیسکوییتی را داخل ظرف بریزید بهش خامه و پنیر رو اضافه کنید اگر مواد یک دست نیست میشه از بن ماری استفاده کرد دوقاشق شکر رو هم به اونها اضافه کنید و شروع کنید به هم زدن ژلاتین و نکات اون 🙋🏻‍♂️ دوقاشق ژلاتین رو با آب سرد ترکیب کنید بزارید روی کتری و هم بزنید وقتی خوب حل شد از موادی که آماده شده با ژلاتین ترکیب کنید و خوب هم بزنید و به باقی مواد اضافه کنید مواد رو روی کیک بریزید و اگر با ملاقه این کار رو بکنید بهتره وقتی کارتون تموم شد قالب رو تکون بدین و به زمین بزنید تا حباب یا ناهمواری نداشته باشه و بعد داخل یخچال بزارید برای سفت شدن چیزکیک ۳ ساعت کافیه بعد چیز کیک رو از قالب خارج کنید و نوش جان https://eitaa.com/cakepaziii 💜🌸
رنگين كمان مواد لازم : ٧ رنگ ژله من از اين رنگ ها استفاده كردم پرتغالي ليمويي تمشك توت فرنگي بلوبري آلبالو آلوئه ورا هركدوم يك بسته،بجز آلوئه ورا ٢ بسته پودر ژلاتين ٢ قاشق غذاخوري بستني وانيلي كوچولو ٢ عدد طرز تهيه : اول از همه براي پر كردن قلب هاي موجود در كف قالب بايد ٥ رنگ ژله رو آماده كنيم بزاريم كنار تا خنك بشه. ٥ رنگ رو انتخاب و از هركدوم يك قاشق غذاخوري ژله(بقيه پودر ژله رو ميزاريم واسه طبقات بعدي) با يك چهارم ليوان آب جوش قاطي كردم و گذاشتم همشونو كنار تا سرد بشن با فرچه ي آغشته به روغن مايع حسابي قالب رو چرب كردم،حسابي چرب كنين چون مراحل كارمون زياد امكان داره چربيش يكم كمرنگ بشه حين كار. بعد ژله هارو داخل يه ظرفي مث ظرف سس ريخته و آروم فقط خونه هاي قلبي رو پر ميكنيم و ميزاريم داخل فريزر (من هميشه واسه درست كردن ژله هايي كه طبقه اي هست و زمان ميبره يك طبقه از فريزر رو خالي و از همونجا استفاده ميكنم تا زودتر ببندن) ٥ دقيقه بيشتر طول نميكشه كه ژله ها ميبندن. بعد يه بسته ژله آلوئه ورا و يك قاشق غذاخوري ژلاتين و نصف ليوان آب جوش تركيب و حسابي هم ميزنيم و ميزاريم خوب خنك بشه(تاكيد ميكنم بزارين خنك بشه) چون اگه خنك نشه وقتي بستني رو بهش اضافه كنين تركيب نميشه و دوطبقه ميشه. بستني هم يك ساعت بيرون بزارين بعد استفاده كنين. وقتي خنك شد بستني رو اضافه و مخلوط كنين با همزن دستي. بعد لايه بعدي ژله رو سفيد بريزين(از همين)اين مقدار واسه ٣ مرحله لايه سفيد كافيه. و همينطور به ترتيب يه لايه سفيد و لايه بعد رنگ ديگه الي آخر... واسه طبقات رنگي از اضافه ي پودر ژله هامون و نصف ليوان آب جوش استفاده ميكنيم. هر لايه رو كه ميخواين رو لايه بعدي اضافه كنين حتما ژلتون بايد خنك شده باشه وگرنه وقتي رو لايه بعدي ميريزين اگه گرم باشه با لايه بسته شد تركيب ميشه و ژله رو خراب ميكنه يه نكته مهم كه طبقه آخر ژله يكم ديرتر ميبنده،بس عجبه نكنين. و در آخر وقتي خوب بست ، اول با چاقو به آرومي دور ژله رو باز و چند ثانيه قالب ژله رو داخل قابلمه آب گرم بزارين(آب جوش نه) بعد يكم به سمت راست و چپ كج كنيم قالب رو ، راحت درمياد. نكته : بجاي بستني از شير و خامه هم ميتوني واسه لايه هاي سفيد استفاده كنين ، ولي جاش پودر ژلاتينتون رو بيشتر كنين. نكته ٢ : وقتي ژلاتين اضافه ميكنين خيلي بايد زياد هم بزنين تا ژلاتين حل بشه اين ژله اگه داخل فريزر درست بشه هرمرحله پنج الي ١٥ دقيقه زمان ميبره و دو لايه آخر هركدوم نيم ساعت https://eitaa.com/cakepaziii 💜🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤌🏼🤩 بدون و برقی 🌺مواد لازم : آرد شکر روغن مایع تخم مرغ وانیل پودر کاکائو https://eitaa.com/cakepaziii 💜🌸
🍵ایده تزیین ماست و خیار https://eitaa.com/cakepaziii 💜🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ طعمدار تنوری مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ ها : ران مرغ ۳ عدد ماست ۳ قاشق غذاخوری رب ۱ قاشق چایخوری کاری ۱ قاشق چایخوری آویشن نصف قاشق چایخوری پاپریکا یک قاشق چایخوری فلفل یک سوم قاشق چایخوری زیره سبز یک سوم قاشق چایخوری (به دلخواه) روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری سیر ۲ حبه یا یک قاشق چایخوری پودر سیر نمک به میزان لازم سیب زمینی ۳ عدد گوجه دو عدد در ابتدا برای تهیه ی سس مورد نیاز برای مزه دار کردن ؛ ماست،رب، سیر ، روغن زیتون و ادویه ها با هم مخلوط کرده و مرغ ها را به سس آغشته کنید و اجازه بدید به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت کنه ،سپس سینی فر رو چرب کنید و به همراه سبزیجات دلخواهتون( سیب زمینی و گوجه ) در ظرف فر چیده یا در کاغذ روغنی و سپس فویل پیچید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ _۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزید https://eitaa.com/cakepaziii 💜🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باورتون میشه این هاروبایه دونه تخم مرغ وآب درست کردم بدون شیروماست🤯 باورکنید رسپی واستون اوردم هلو از بیرونیا بهتروخوشمزه تر😁 باکمترین موادو بهترین کیفیت🥳پاشودرستش کن برای تغذیه بچه ها عالی وبه صرفه ست🤗 مواد لازم تخم مرغ: 1عدد شکر:100گرم(نصف لیوان) آرد : 150گرم(1لیوان سرپر) روغن مایع: 50گرم عسل:1ق غ مخلوط اب وگلاب: 100گرم(نصف لیوان دسته دارفرانسوی) بکینگ پودر:1ق چ گلاب:2قاشق غذاخوری کنجد یاخلال مقداری برای تزئین هل:1/2ق چ نکته اگه میخوایدروی کیک گنبدی بشه چاقورودرروغن مایع میزنیم وروی کیک +میزنیم . https://eitaa.com/cakepaziii 💜🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون فر با ساده ترین روش با یه خمیر ، ۳ مدل درست کنید😍🤤 🍰 مواد لازم: تخم مرغ ۳ عدد شکر ۳/۴ لیوان وانیل نصف ق چ روغن مایع نصف لیوان شیر یا آب نصف لیوان آرد ۲ لیوان سرخالی بکینگ پودر ۲ ق چ خ خامه قنادی ۵٠٠ گ 🔹برای دو رنگ شدن شیرینی👇🏻 ۱ ق غ آرد ۱ق غ پودرکاکائو 🔹برای فرم دهی خامه👇🏻 خامه قنادی رو از فریزر در بیارید زمان بدید تا مثل بستنی آب بشه بعد داخل کاسه بریزید ۲ دقیقه اول با دور کند همزن هم بزنید بعد ۷ دقیقه با دور تند تا جایی بزنید که جای پره های همزن روی خامه بمونه و خامه به اطراف کاسه پرتاب بشه و رنگ خامه مات بشه. 🔻نکته ها👇🏻 🔹 سایز تابه ی من ۳٠ در ۲٠ بود. 🔸حتما از شعله پخش کن استفاده کنید و ۲٠ دقیقه ی اول در تابه رو باز نکنید. 🔹زمان بدید کیک کاملا خنک بشه بعد برش بزنید. 🔸اگه داخل تابه معمولی یا قابلمه درست کردید حتما دمکنی بزارید. 🔹برای داخل فر از قبل گرم شده با دمای۱۸٠ به مدت ۲٠ دقیقه. 🔸برای خامه شکلاتی بعد از فرم گرفتن یه قاشق پودر کاکائو بزنید. https://eitaa.com/cakepaziii 💜🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ایده فوق العاده و زیبا برای طرفدارای دسرهای بینظیر خونگی😍 . . . با ما حرفه ای شوید👇👩‍🍳 ╔══◇🍔ೋ @beheshtcooking ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝