#ژله رنگين كمان
مواد لازم :
٧ رنگ ژله
من از اين رنگ ها استفاده كردم
پرتغالي
ليمويي
تمشك
توت فرنگي
بلوبري
آلبالو
آلوئه ورا
هركدوم يك بسته،بجز آلوئه ورا ٢ بسته
پودر ژلاتين ٢ قاشق غذاخوري
بستني وانيلي كوچولو ٢ عدد
طرز تهيه :
اول از همه براي پر كردن قلب هاي موجود در كف قالب بايد ٥ رنگ ژله رو آماده كنيم بزاريم كنار تا خنك بشه.
٥ رنگ رو انتخاب و از هركدوم يك قاشق غذاخوري ژله(بقيه پودر ژله رو ميزاريم واسه طبقات بعدي) با يك چهارم ليوان آب جوش قاطي كردم و گذاشتم همشونو كنار تا سرد بشن
با فرچه ي آغشته به روغن مايع حسابي قالب رو چرب كردم،حسابي چرب كنين چون مراحل كارمون زياد امكان داره چربيش يكم كمرنگ بشه حين كار.
بعد ژله هارو داخل يه ظرفي مث ظرف سس ريخته و آروم فقط خونه هاي قلبي رو پر ميكنيم و ميزاريم داخل فريزر
(من هميشه واسه درست كردن ژله هايي كه طبقه اي هست و زمان ميبره يك طبقه از فريزر رو خالي و از همونجا استفاده ميكنم تا زودتر ببندن)
٥ دقيقه بيشتر طول نميكشه كه ژله ها ميبندن.
بعد يه بسته ژله آلوئه ورا و يك قاشق غذاخوري ژلاتين و نصف ليوان آب جوش تركيب و حسابي هم ميزنيم و ميزاريم خوب خنك بشه(تاكيد ميكنم بزارين خنك بشه) چون اگه خنك نشه وقتي بستني رو بهش اضافه كنين تركيب نميشه و دوطبقه ميشه.
بستني هم يك ساعت بيرون بزارين بعد استفاده كنين.
وقتي خنك شد بستني رو اضافه و مخلوط كنين با همزن دستي.
بعد لايه بعدي ژله رو سفيد بريزين(از همين)اين مقدار واسه ٣ مرحله لايه سفيد كافيه.
و همينطور به ترتيب يه لايه سفيد و لايه بعد رنگ ديگه الي آخر...
واسه طبقات رنگي از اضافه ي پودر ژله هامون و نصف ليوان آب جوش استفاده ميكنيم.
هر لايه رو كه ميخواين رو لايه بعدي اضافه كنين حتما ژلتون بايد خنك شده باشه وگرنه وقتي رو لايه بعدي ميريزين اگه گرم باشه با لايه بسته شد تركيب ميشه و ژله رو خراب ميكنه
يه نكته مهم كه طبقه آخر ژله يكم ديرتر ميبنده،بس عجبه نكنين.
و در آخر وقتي خوب بست ، اول با چاقو به آرومي دور ژله رو باز و چند ثانيه قالب ژله رو داخل قابلمه آب گرم بزارين(آب جوش نه) بعد يكم به سمت راست و چپ كج كنيم قالب رو ، راحت درمياد.
نكته : بجاي بستني از شير و خامه هم ميتوني واسه لايه هاي سفيد استفاده كنين ، ولي جاش پودر ژلاتينتون رو بيشتر كنين.
نكته ٢ : وقتي ژلاتين اضافه ميكنين خيلي بايد زياد هم بزنين تا ژلاتين حل بشه
اين ژله اگه داخل فريزر درست بشه هرمرحله پنج الي ١٥ دقيقه زمان ميبره و دو لايه آخر هركدوم نيم ساعت
https://eitaa.com/cakepaziii 💜🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ ژله رنگین کمان👆👆👆
https://eitaa.com/cakepaziii 💜🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_لیوانی🤌🏼🤩
بدون #فر و #همزن برقی
🌺مواد لازم :
آرد
شکر
روغن مایع
تخم مرغ
وانیل
پودر کاکائو
https://eitaa.com/cakepaziii 💜🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
🎥 #فیلم_کباب_لقمه_ترکی
💢✍ کامل با تمام نکات
https://eitaa.com/cakepaziii 💜🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ طعمدار تنوری
مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ ها :
ران مرغ ۳ عدد
ماست ۳ قاشق غذاخوری
رب ۱ قاشق چایخوری
کاری ۱ قاشق چایخوری
آویشن نصف قاشق چایخوری
پاپریکا یک قاشق چایخوری
فلفل یک سوم قاشق چایخوری
زیره سبز یک سوم قاشق چایخوری (به دلخواه)
روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
سیر ۲ حبه یا یک قاشق چایخوری پودر سیر
نمک به میزان لازم
سیب زمینی ۳ عدد
گوجه دو عدد
در ابتدا برای تهیه ی سس مورد نیاز برای مزه دار کردن ؛ ماست،رب، سیر ، روغن زیتون و ادویه ها با هم مخلوط کرده و مرغ ها را به سس آغشته کنید و اجازه بدید به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت کنه ،سپس سینی فر رو چرب کنید و به همراه سبزیجات دلخواهتون( سیب زمینی و گوجه ) در ظرف فر چیده یا در کاغذ روغنی و سپس فویل پیچید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ _۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزید
https://eitaa.com/cakepaziii 💜🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز برگر داخل خمیر جادویی
https://eitaa.com/cakepaziii 💜🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_یزدی
باورتون میشه این #کیک_یزدی هاروبایه دونه تخم مرغ وآب درست کردم بدون شیروماست🤯
باورکنید رسپی واستون اوردم هلو از بیرونیا بهتروخوشمزه تر😁
باکمترین موادو بهترین کیفیت🥳پاشودرستش کن برای تغذیه بچه ها عالی وبه صرفه ست🤗
مواد لازم
تخم مرغ: 1عدد
شکر:100گرم(نصف لیوان)
آرد : 150گرم(1لیوان سرپر)
روغن مایع: 50گرم
عسل:1ق غ
مخلوط اب وگلاب: 100گرم(نصف لیوان دسته دارفرانسوی)
بکینگ پودر:1ق چ
گلاب:2قاشق غذاخوری
کنجد یاخلال مقداری برای تزئین
هل:1/2ق چ
نکته
اگه میخوایدروی کیک گنبدی بشه چاقورودرروغن مایع میزنیم وروی کیک +میزنیم .
https://eitaa.com/cakepaziii 💜🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون فر با ساده ترین روش با یه خمیر ، ۳ مدل #شیرینی_تر درست کنید😍🤤
#شیرینی_تر_تابه_ای🍰
مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۳/۴ لیوان
وانیل نصف ق چ
روغن مایع نصف لیوان
شیر یا آب نصف لیوان
آرد ۲ لیوان سرخالی
بکینگ پودر ۲ ق چ خ
خامه قنادی ۵٠٠ گ
🔹برای دو رنگ شدن شیرینی👇🏻
۱ ق غ آرد
۱ق غ پودرکاکائو
🔹برای فرم دهی خامه👇🏻
خامه قنادی رو از فریزر در بیارید زمان بدید تا مثل بستنی آب بشه بعد داخل کاسه بریزید ۲ دقیقه اول با دور کند همزن هم بزنید بعد ۷ دقیقه با دور تند تا جایی بزنید که جای پره های همزن روی خامه بمونه و خامه به اطراف کاسه پرتاب بشه و رنگ خامه مات بشه.
🔻نکته ها👇🏻
🔹 سایز تابه ی من ۳٠ در ۲٠ بود.
🔸حتما از شعله پخش کن استفاده کنید و ۲٠ دقیقه ی اول در تابه رو باز نکنید.
🔹زمان بدید کیک کاملا خنک بشه بعد برش بزنید.
🔸اگه داخل تابه معمولی یا قابلمه درست کردید حتما دمکنی بزارید.
🔹برای داخل فر از قبل گرم شده با دمای۱۸٠ به مدت ۲٠ دقیقه.
🔸برای خامه شکلاتی بعد از فرم گرفتن یه قاشق پودر کاکائو بزنید.
https://eitaa.com/cakepaziii 💜🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ایده فوق العاده و زیبا برای طرفدارای دسرهای بینظیر خونگی😍
.
.
.
با ما حرفه ای شوید👇👩🍳
╔══◇🍔ೋ
@beheshtcooking
ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝
بریم سراغ این دلبر جذاب😎👌🏻
متفاوت ترین #سمبوسه
مواد لازم👇🏻:
🌿نون ماشینی
🌿3 عدد سیب زمینی
🌿سوسیس خورد شده یک پیمانه
🌿قارچ 300 گرم
🌿جعفری مقداری
🌿نمک، فلفل، آویشن، پودر سیر، مقداری
طرز تهیه👇🏻:
سیب زمینی رو بزارید بپزه و بعد رنده کنید بهش سوسیس سرخ شده و قارچ تفت داده شده رو اضافه کنید. جعفری هم ساتوری کنید و اضافه کنید. نون رو به سه قسمت از بلندا تقسیم کنید و مثل ویدیو شروع کنید بپیچید و داخل روغن سرخ کنید.
نوش جان❤️!
https://eitaa.com/cakepaziii 💜🌸
#کیک_کافیشابی_موکا🙊❤️
مواد لازم👇🏻:
🌱تخم مرغ درست 3 عدد
🌱شکر 250 گرم ( 1/5 ل فرانسوی سرپُر)
🌱وانیل 1 ق چ سرخالی
🌱شیر 125 گرم(2/3 ل فرانسوی سرخالی)
🌱روغن 150 گرم(1 لیوان فرانسوی سرخالی)
🌱پودر قهوه فوری(نسکافه گلد)1 ق غ پُر
🌱آب جوش 135 سی سی(2/3 ل فرانسوی سر خالی)
🌱آرد 320 گرم(2/5 ل فرانسوی سرپُر)
🌱بکینگ پودر 1 ق م سرخالی
🌱پودر کاکائو 20 گرم(2 ق غ پُر)
🌱نمک 1 پنس
مواد خامه ای👇🏻:
🌱خامه قنادی 450-400 گرم
🌱پودر قهوه فوری 1 ق غ
🌱پودر قهوه ترک 1 ق غ
مواد مرطوب کردن👇🏻:
🌱پودر قهوه فوری 1 ق غ
🌱شکر 1 ق غ
🌱آب ولرم 1 لیوان
نکات مهم👇🏻:
✅همه مواد باید به دمای محیط رسیده باشند
✅دمای پخت کیک 180 درجه به مدت حدودا یک ساعت میباشد
✅میتونید برای پخت کیک از فر دستساز استفاده کنید
✅برای سوالاردم دمارو 20 درجه کمتر بذارید
✅من از قالب بیست دیواره بلند استفاده کردم
✅من از پودر قهوه ترک و پودر نسکافه گلد استفاده کردم شما میتونید فقط همون نسکافه گلد(قهوه فوری) رو بزنید
✅این کیک یه کوچولو طعم تلخ داره میتونید مواد خامه ای رو شیرین تر کنید
✅میتونید بهجای خامه قنادی از خامه صبحانه استفاده کنید و به دلخواه خودتون بهش پودر قند اضافه کنید
✅در نهایت چند ساعت تو یخچال به کیک استراحت بدید تا خوشمزهتر بشه.
https://eitaa.com/cakepaziii 💜🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجوری گوشت بسته بندی کنید 😍
https://eitaa.com/cakepaziii💜🌸
https://eitaa.com/cakepaziii💜🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله بستنی
۱۰ رنگ نیاز داشتم
ژله ها و طعم هایی که استفاده کردم .
ژله های آلوورا ( سفید)
بلوبری ( آبی کم رنگ)
بلوبری ( آبی تیره ، برای اینکه تیره بشه به بلوبری دو قطره رنگ خوراکی ریختم)
لیمو (سبز)
موز (زرد)
پرتقال(نارنجی)
هندوانه (صورتی کم رنگ)
انار ( قرمز تیره تر)
انگور ( بنفش)
لواشک ( قهوه ای)
هر نصف بسته ژله رو با نصف لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم ( بن ماری) حل کردم تا خوب ذراتش حل بشه .
بعد توی محیط گذاشتم از دما بیفته .
به هر کدوم حدودا ۲تا ۳ ق غ بستنی وانیلی نرم اضافه کردم و حسابی مخلوط کردم .
قالب روبا دو سه قطره روغن مایع چرب کردم
و ژله های رنگی رو به ترتیب ریختم داخل یخچال یک شب تا صبح قرار دادم تا خوب بسته بشه بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم و دیدم که از جاش آزاد شده و روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم می تونین یک کم سشوار روش بگیرین تا از جاش آزاد تر خوب بشه و راحت روی دیس بیفته حواستون باشه گرمای زیاد ندین آب میشه
اگر بستنی استفاده کنین داخل ژله راحت از قالب بیرون میاد و نیازی نداره که توی آب ولرم هم بزارین
https://eitaa.com/cakepaziii💜🌸
https://eitaa.com/cakepaziii💜🌸
30.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکی_لاهیجان
آرد ۲ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
پودر قند یا پودر شکر ۱ لیوان سر خالی
نمک ۱ پنس
پودر کاکائو ۱ ق غ
بکینگ پودر ۱ ق چ
شیر ۱/۴ لیوان
روغن مایع یک پنجم لیوان
کره ۶۰ گرم
کشمش و گردو با هم یک و نیم تا ۲ لیوان به همراه ۱ ق غ آرد
آرد، بکینگ پودر، نمک و پودرکاکائو رو مخلوط کرده و ۳ بار الک کنیدکره نرم و همدمای محیط رو به همراه پودر قند یا پودر شکر هم بزنید تا کرمی و نرم بشه تخم مرغها رو دونه دونه اضافه کنید و هر بار ۱ دقیقه هم بزنید. همراه تخم مرغ دوم وانیل و دارچین رو اضافه کنید بعد شیر و روغن مایع رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید مخلوط آرد رو طی ۴-۳ مرحله اضافه کنید و با دور کنید مواد رو هم بزنیدبیش از حد هم نزنید چون باعث میشه کوکی ها بعد از پخت سفت بشن کشمش و گردو رو با آرد مخلوط کنید و به مواد قبلی اضافه کنید ، با لیسک مخلوط کنیدمواد رو یکساعت داخل یخچال بزارید و بعد با اسکوپ یا قاشق با فاصله از هم توی سینی بچینید در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار بدید
https://eitaa.com/cakepaziii💜🌸
https://eitaa.com/cakepaziii💜🌸
✳️توپک خرمایی رژیمی
یکی از خوراکی های بسیار محبوبی است که علاوه بر طعم خوشمزه دارای خواص غذایی بی نظیری نیز می باشد.
این توپک ها که از خرما تهیه می شوند را می توان کنار چایی و شیر و یا به تنهایی مصرف کرد
#توپک_خرمایی
#غذای_رژیمی
https://eitaa.com/cakepaziii💜🌸
https://eitaa.com/cakepaziii💜🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازی با روح روان😍🤪
بستنی سنتی درست کنیم😁
#بستنی_سنتی
https://eitaa.com/cakepaziii💜🌸
https://eitaa.com/cakepaziii💜🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر گیلاس و انبه
⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆
مواد لازم:
بیسکوییت پتی بور🍪 ۲ بسته
گیلاس 🍒۲۵۰ گرم
انبه🥭 ۲ عدد
بستنی 🍦۱۰۰ گرم
ژلاتین 🥄۲ قاشق چای خوری
کره 🧈۵۰ گرم
شکر🍚 ۲ قاشق
نکته ای که داره ژلاتین رو با اب داغ مخلوط کنید ،اجازه بدین کمی خنک بشه و به مواد اضافش کنید
#فروارد_یادتون_نره❤️
https://eitaa.com/cakepaziii💜🌸
https://eitaa.com/cakepaziii💜🌸