eitaa logo
☆هنر آشپزی و خانه داری☆
4.3هزار دنبال‌کننده
724 عکس
8.5هزار ویدیو
0 فایل
﷽ بهترین و کاملترین کانال آموزش آشپزی و ترفندهای خانه داری 🥰😍 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
______________________________ تکرار نام خوب تو را به آسمان دلم آویختم صبح شد صبحتون بخیر عزیزان دلاتون شاد 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت پنیرک😍😋 جدیدترین،شگفت انگیزترین شربت کهکشانی نگم برات از شیک و خاص بودن تنها با گل پنیرک،تخم شربتی،خاکشیر میشه شیک ترین شربت ها رو برای پذیرای آماده کرد👌 تخم شربتی کمک به درمان و پاکسازی کبد میکنه که کلی خواص داره👌 از خواص گل پنیرک هم به رفع تورم دهان و گلو، مقوی رحم، ملین، ادرار آور، ضد درد، ضد التهاب، تولید شیر بیشتر در مادران شیرده، درمان سرفه(گل پنیرک برای سرفه)، درمان جوش و نیش حشرات، درمان خارش پوست، درمان اگزما، درمان سنگ صفرا، درمان سنگ کلیه، درمان التهاب کلیه، درمان سردرد، رفع یبوست، دندان درد و بیخوابی اشاره کرد 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
2 تا 3 لیوان کلم بروکلی خرد شده 1 تا 2 لیوان گل کلم ریز خرد شده 1 و 1/4 لیوان هویج خرد شده مواد سس👇 3/4 لیوان ماست یونانی 1/3 لیوان سس مایونز 2 قاشق غذاخوری سرکه سیب یا آبلیمو 3 قاشق غذاخوری عسل(اختیاری) نمک و فلفل به میزان لازم در یک کاسه مواد سس: ​​ماست ، مایونز ، سرکه سیب ، عسل،نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.سپس کلم بروکلی ، گل کلم و هویج را در یک کاسه سالاد ریخته و 30 دقیقه قبل از سرو سس را اضافه کنید و کامل مخلوط کنید 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.‌‎ مواد؛ سینه مرغ رو اب پز کنید نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز بزنید و بزارید داخل مخلوط کن تا کاملا میکس بشه اب لبوی ابپز شده رو که پوره کردید از صافی کنید و بهش اضافه کنید و در اخر پودر ژلاتین را با اب مرغ مخلوط کنید و بهش اضافه کنید و بزارید داخل بطری و سلفون بپیچید به مدت ۴ الی ۶ساعت داخل فریزر بزارید 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول کاراملی😍😋 مواد لازم : سس کارامل فندق یا بادام نان تست شکلات 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مافین شکلاتی😍😋 مواد لازم: 2عدد تخم مرغ🥚 100گرم شکر🍚 وانیل🌸 100گرم روغن🥃 100گرم ماست ساده🍶 120گرم ارد 🥡 2قاشق پودر کاکائو🍫 8گرم بیکینگ پودر🥄 1پیج نمک🧂 شکلات تخته ای 🍫 تخم مرغ و شکر و وانیل رو با هم مخلوط کنید روغن و ماست رو اضافه و مخلوط کنید و بعد ارد و پودر کاکائو و بیکینک پودر رو اه هم یه بار الک کنید و به مواد اضافه کنید شکلات رو تیکه کنید و با مواد بهم بزنید ودر آخر بریز توی قالب و بزار توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰به مدت 25تا30دقیقه 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تیرامیسو با مغز شکلاتی😍😋 مواد لازم : آبجوش ۱ استکان پنیر ماسکارپونه ۱۰۰ گرم بیسکوییت لیدی فینگر ۲۰۰ گرم شکلات صبحانه ۱۰۰ گرم قهوه فوری ۱ ق چ پودر کاکائو 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز کیک باقلوا😋 مواد باقلوا : کره ۱۰۰ گرم خامه ۲۰۰ گرم دارچین ۱ ق چ پنیر لبنه ۴۰۰ گرم خمیر مخصوص باقلوا پسته خرد شده ۲ لیوان نشاسته ذرت ۳ ق غ پودر قند ۴ ق غ تخم مرغ ۳ عدد شکر ⅓ پیمانه هل ½ ق چ وانیل کمی مواد شربت : آب ½ پیمانه شکر ½ پیمانه آبلیمو ½ ق چ گلاب ۱ ق چ هل ۱ عدد 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلاتی جذاب بدون فر و همزن🍰🍫 مواد لازم : ◗ ۱ لیوان شیر ◗ ۱ لیوان شکر ◗ ۱ لیوان روغن مایع ◗ ۲ عدد تخم مرغ ◗ ۱ لیوان آرد ◗ ۱ قاشق غذاخوری بکینگ پودر ◗ ۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ◗ نصف قاشق چایخوری وانیل 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاراتور،بورانی ترکی  مواد لازم: هویج🥕 کدو سبز شوید🌿 ذرت🌽 برای سس: مایونز🥣 ماست چکیده 🍶 خامه🥣 برای روی تاراتور: روغن زیتون 🫒 پولبیبر🌶 گردو 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروزاومدم بایک غذای خوشمزه به اسم کباب لای پلو که عالیه حتما توی لیست غذایتون بزارین😍😋 مواد لازم: گوشت چرخ شده ۴۰۰ گرم پیازدرشت یک عدد نمک وادویه به میزان لازم برنج ۴ پیمانه زعفران به میزان لازم سماق دوقاشق مرباخوری ابتدا گوشت چرخ شده،پیازرنده شده،ادویه که من از(نمک،فلفل،زردچوبه،پاپریکا،سماق،ادویه گوشت،)استفاده کردم همه موادروباهم مخلوط کرده ورزمیدیم ویکساعت داخل یخچال استراحت میدیم بعدبه اندازه دلخواه برمیداریم فرم میدیم وداخل روغن هردوطرف رو سرخ میکنیم گوجه روهم جداگانه حلقه میکنیم تفت میدیم برنج روهم آبکش میکنیم کف تابه یاقابلمه رویکمی زعفران وروغن وآب مخلوط کرده یکمقدارازبرنج رومیریزیم وکامل فشرده میکنیم کباب تابه ایی وگوجه روروی برنج میزاریم وروشویکمی سماق میریزیم ودوباره مابقی برنج روروش میریزیم وکامل فشرده کرده روشوزعفران میریزیم وبعد دم میزاریم 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاناکوتا بی‌قالب😍😋 مواد لازم : ۲ ساشه پودر ژلاتین (معادل ۲ ق غ) آب نصف پیمانه خامه صبحانه ۱ عدد شیر ۱/۵ پیمانه شکر نصف لیوان زعفران دم کرده ۴ ق غ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوشیدنی تانجیلا ●☆●☆●☆●☆●☆●☆●☆●☆●☆●☆ مواد لازم: زعفران دم کرده 💛۴۰ سی‌سی سیروپ شکر🍚 ۶۰ سی‌سی گلاب 🌹۴۰ سی‌سی عرق بهارنارنج🌿 ۴۰ سی‌سی آب💧 ۱۰۰ سی‌سی چهارتخم ۳ الی ۴ قاشق چ‌خ پنیرک دم سرد🪻 ۳۰ سی‌سی یخ🧊 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی شکلاتی ★☆☆★☆☆☆★☆☆☆★☆☆☆★ مواد لازم: خامه قنادی🧁 ۲۵۰گرم شیرعسلی🍯 ۲۰۰گرم( پودر کاکائو🍫 ۳۰ گرم(۴ ق غ) من از خامه قنادی کولاک استفاده کردم به دمای محیط که رسید ۳دقیقه با دور کند همزن و ۷-۸دقیقه با دور تند همزن زدم که فرم گرفت حتما وقتی خوب مواد رو هم زدید و گذاشتید تو ظرف و با یه پلاسیتیک یا سلفون بپوشنید و بذارید چند ساعت تو فریزر بمونه من از شب تا صبح گذاشتم بمونه 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فراپاچینو 𖦹𖦹𖦹𖦹𖦹𖦹𖦹𖦹𖦹𖦹𖦹𖦹𖦹𖦹𖦹𖦹𖦹𖦹𖦹𖦹𖦹𖦹 مواد لازم: اسپرسو دبل ☕️ شیر ۱۰۰ سی‌سی 🥛 بستنی ۱ اسکوپ یا ۸۰ گرم🍦 شکر قهوه‌ای ۲۰ گرم 🍚 یخ ۱۵۰ گرم - میتونه بیشتر هم باشه 🧊 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 این مقدار برای چهار لیوان ژله انار یک بسته آب انار طبیعی دو لیوان آب دو لیوان انار دون شده یک لیوان پر بستنی وانیلی چهار اسکوپ دو لیوان آب بزارید رو گاز تا بجوش بیاد. جوش که اومد پودر ژله بریزید با قاشق بزنید تا حل بشه یک الی دو جوش که زد گاز رو خاموش کنید.وبزارید کنار تا سرد سرد بشه انار دون شده رو بریزید تو جام (حدود پنج سانت) از ژله سرد شده با قاشق بریزید رو انار به اندازه ای بریزید که فقط روی انار رو بگیره (اینکار به این دلیله که انار بالا نیاد) وبزارید یخچال تا ژله کمی خودشو بگیره کمی که خودشو گرفت چند قاشق دیگه ژله بریزید وبزارید یخچال تا کامل ببنده. ژله که سفت شد از یخچال بیرون آورده یک اسکوپ بستنی وانیلی بریزید رو ژله و آب انار رو بستنی🙂به همین راحتی خیلی خوشمزس ایده خوبیه برای شب یلدا😊 برای آب انار اگر دستگاه ندارید انار رو دون کنید بریزید تو صافی وبا گوشت کوب حسابی بکوبید سپس از الک رد کنید. ویا میتونید تو کیسه نخی بریزید وبا وردنه بزنید. 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢موز 🥢شیر 🥢خامه صبحانه 🥢بیسکوییت پتی بور 🥢کیک آماده 🥢گردو 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوری و آسان🥰 مواد لازم : سینه مرغ ۱ عدد روغن زیتون ۱ ق چ پودر خردل پودر تخم گشنیز پودر پیاز ۱ ق م پودر سیر نصف ق چ زعفران ۱ ق چ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
8_7 عدد ران مرغ (قسمت ساق پا) 1 قاشق مربا خوری پر رب 3_2 قاشق روغن مایع 1 حبه سیر نصف قاشق مربا خوری نمک فلفل سیاه فلفل قرمز پرک شده (pullbiber) پودر فلفل قرمز نصف قوطی خامه (100 میلی) طرز تهیه: سیر را رنده کنید و همراه با بقیه مواد داخل ظرفی بریزید و هم بزنید سس آماده شده را روی مرغ بریزید و خوب هم بزنید اگر وقت دارید روی ظرف را بپوشانید و چند ساعتی در یخچال بذارید. سپس داخل پاکت مخصوص فر بذارید و پاکت را ببندید. سیب زمینی ها را مربع بزرگ خرد کنید و روی سس باقیمانده بریزید هم بزنید و داخل پاکت دیگر بریزید. هر دو را داخل سینی فر بذارید و در فر 200 درجه نیم ساعت بپزید سپس قسمت رویی پاکت را باز کنید و 10 دقیقه دیگر بپزید تا کمی روی مرغ و سیب زمینی سرخ شود. نوش جان 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 پیازیک عدد گوشت گوسفندی ۳۰۰گرم نمک وادویه به میزان لازم پودرگل محمدی نصف قاشق چایخوری چوب دارچین یک تکه گلاب به میزان لازم رب گوجه یک قاشق غذاخوری خلال بادام وپسته ازهرکدام ۲قاشق غذاخوری خلال پوست پرتقال ۲قاشق غذاخوری زعفران وزرشک به میزان لازم نکته: پوست نارنجی پرتقال روخلالی برش میدیم داخل آب جوش میریزیم وبعدازچندتاقل زدن داخل آبکش ریخته وبلافاصله داخل آب سردمیریزیم اینوارروتاسه با انجام میدیم تاتلخی پوست پرتقال گرفته بشه خلالها وزرشک رو یک ربع تانیم ساعت داخل گلاب میزاریم خلالهاروباکره تفت میدیم خلال پوست پرتقال وزرشک روبا شکرتفت داده 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 2/3 لیوان آب گرم، پودر مایه خمیر ۲ ق چ، تخم مرغ ۱ عدد، شکر ۲ ق غ، روغن مایع ۲ ق غ، رنده پوست پرتقال 1 ق م، آرد ۳۶۰ گرم یا 2 و 1/3 لیوان،بکینگ پودر نصف ق چ، نمک 1/4ق چ، کره1ق چ 🔴 خمیر مایه رو با کمی شکر داخل آب گرم ریخته روشو میپوشونیم تا عمل بیاد تخم مرغ و شکر و روغن مایع و پوست پرتقال رو کمی هم میزنیم و خمیر مایه رو اضافه میکنیم آرد رو طی دو مرحله با نمک و بکینگ پودر اضافه و ورز میدیم تا خمیری لطیف بدست بیاد و به دست نچسبه کره رو اضافه و ورز میدیم و روی خمیر رو پوشانده1 ساعت استراحت میدیم خمیر رو به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و روی کاغذ روغنی پهن میکنیم و بعد به ۸ قسمت تقسیم کرده و دوباره روشون رو پوشانده ۴۰ دقیقه بعد در روغن داغ و حرارته کم سرخ میکنیم ⭕️ اگر خمیر به کاغذ چسبیده بود با کاغذ بندازید داخل روغن بعد از پخت ، ازش جدا کنید یا میتونید اول کاغذتون رو چرب کنید تا خمیر راحت جدا شه 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 من اومدم با یک خوشمزهه😍 1 لیتر / ۴ و نیم لیوان شیر 2 زرده تخم مرغ 2 موز 1 لیوان شکر 3 قاشق غذاخوری آرد 2 قاشق غذاخوری نشاسته 2 قاشق غذاخوری خامه صبحانه 80 گرم شکلات ۱ بسته بیسکویت پتی بور 2 زرده تخم مرغ را روی 2 موز بریزید و میکس کنین. روی حرارت بذارین و شکر ، آرد ، نشاسته و شیر را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا زمانی که مواد یکدست بشه سپس شکلات و خامه را اضافه کنید. داخل ظرف دسر بریزید. به مدت 2 ساعت در یخچال بذارین تا خنک شود. بیسکویت پتی بور رو داخل غذاساز خورد کنین و روی دسر بریزین نوووش جاان🌹 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi