eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
👈این میزان مواد حدود ده لیوان سرو کوچک خواهد شد، شیر 2لیوان نشاسته ذرت 5 ق غ سرصاف شکر 6ق غ (اگر خواستین دسر کم شیرین باشه 5_4ق بزنید،من 5 ق غ ریختم) وانیل کمی گلاب 3_2ق غ بستنی وانیلی 150_100گرم حدود سه تا بستنی لیوانی کوچک پودرژلاتین 2ق غ اب سرد 1/4لیوان درابتدا برروی دو قاشق غذاخوری پودرژلاتین 1/4لیوان اب سرد رابریزید وکمی هم بزنید و پس از اسفنجی شدن روی بخار آب کتری قرار دهید تا پودررلاتین کاملا حل و شفاف شود، درون ظرفی شیر،شکر ونشاسته را ریخته وخوب مخلوط کنید تا نشاسته وشکر در شیر حل شود سپس روی حرارت ملایم روبه کم گاز بگذارید ومداام هم بزنید تا مایه غلیظ وکمی سفت تر از فرنی گردد، (حرارت حتما ملایم روبه کم باشد تا نشاسته خوب پخته وطعم خامی ان گرفته شود از پودر نشاسته گل یا گندم یا همون نشاسته معمولی هم میشه استفاده کرد) فرنی را پس از غلیظ شدن ازروی حرارت برداشته،اجازه دهید تا خنک شود،هر ازگاهی هم بزنید تا نبندد پس ازخنک شدن بستنی اب شده را به آن اضافه کنید کممی مخلوط کنید ودرنهایت وانیل،گلاب وپودر ژلاتین بنماری شده ی ازدما افتاده را، درحد کم ویکدست شدن مخلوط کنید، می تونید دسر را دو قسمت کنید وبه یک قسمت کمی رنگ خوراکی دلخواه بزنید،من کمی آب لبو ریختم یک لایه دسر داخل ظرف دلخواه بریزید داخل یخچال بگذارید تا ببندد سپس لایه بعدی(رنگی) ودرنهایت یک لایه ژله به دلخواه،من ازنصف بسته پودر ژله توت فرنگی استفاده کردم که با یک لیوان ابجوش حل وبنماری شده بود وکااملا خنک، ریختن ژله به دلخواه هست،داخل فرنی به جای رنگ می تونین زعفران یا پود کاکائو بریزید، درنهایت به دلخواه تزیین کنید،این دسر را بصورت قالبی هم می تونین تهیه کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ته‌چین مرغ دستور تهیه :👇 400 گرم مخلوط سینه و ران مرغ رو نواری برش دادم 3 عدد ران و یک عدد سینه و با 100 گرم کره تفت دادم ادویه زدم زردچوبه،فلفل،نمک،پاپریکا،اگر دوست داشتین یه کوچولو دارچین ، زرشکی که از قبل چند آب شسته بودم با آب سرد بهش اضافه کردم و گذاشتم تفت بخورن و تپلی بشن ، بعد از اون هویچ های رشته ای که با یه وسیله ب خیلی خشن به اسم رشته کن رشته ای کرده بودم رو با مقدار کمی آب در حد 5 دقیقه پخته بودم و از آب خارج کردمو به مرغ و زرشک اضافه کردم تا مزه هاشون باهم میکس بشه و یه تفت دسته جمعی بخورن و و و نا گفته نماند که اضافه کردن مقداری آب مرغ و زعفران دم کرده به این مرحله محشره کبری به راه میندازه بعد میریم سراغ مایع ته چین که 2 لیوان ماست چکیده میگم چکیده برای اینکه ته چینتون منسجم میشه و از آبکی بودنش جلوگیری میکنه با 3 عدد تخم مرغ اگر نسبت به بوی تخم مرغ و یا طعمش توی ته چین بدتون حساسید حذفش کنید ولی اون دیگه ته چین نمیشه بهش میگیم ته دیگ طلایی اصل طعم ته چین به تخم مرغشه اینم بگم که اگه فقط از زرده تخم مرغ استفاده کنید میتونه بوی تخم مرغ رو کاهش بده. خب تا اینجا 3 عدد تخم مرغ رو هم با ماست مخلوط میکنید و زعفران ساییده شده میزنید با یکی دو قاشق روغن مایع برنج آبکش شده رو مرحله ای به مایع ته چین اضافه و مخلوط میکنید دقت کنید در حد تعادل برنج اضافه کنید نه خیلی سفت باشه و نه خیلی آبکی بعد ته قابلمه مقداری روغن بریزید و حدود دوقاشق شکر شکر برای طلایی شدن ته دیگ ته چینمون بکار میره و لایه اول رو از برنج ته چینیتون میریزید و از مواد مرغ و هویچ روی برنج که لایه بعدی هستش میریزید و لایه سوم هم باز برنج بریزید و بذارید با حرارت خیلی کم نیم ساعت تا 45 دقیقه دم بکشه. این مقدار برای 4 پیمانه برنج کافیه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقداری شکلات تخته ای که اختیاری هست رو هم میتونید به پسرتون اضافه کنید مواد رو هم بزنید تا غلیظ بشه و به قوام کافی مثل ویدئو برسه. مواد رو داخل قالب های دسر مناسب بریزید. قالب ها رو اول بزارید تا به دمای اتاق برسه و بعد بزارید داخل یخچال تا خودش رو بگیره خوب دیگه دسر شما آماده. از خوردنش لذت ببرید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو این ویدئو براتون طرز تهیه یه دسر جالب و جذاب رو داریم که خیلی راحت و آسون میتونید درستش کنید. خوب شما باید به نیم لیتر شیر دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت اضافه کنید. مواد رو هم بزنید تا مواد با هم ترکیب بشن و نشاسته ذرت توی شیر حل بشه. نصف لیوان شکر رو روی حرارت بزارید تا کاراملی بشه. به شکر کاراملی شده یه قاشق کره اضافه کنید مواد رو هم بزنید تا کره کاملا داخل شکر باز بشه. حالا بتدریج ترکیب شیر و نشاسته ذرت را به شکر کاراملی شده اضافه کنید و هم بزنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد الویه مواد الویه برای 4 نفر: 5 عدد سیب زمینی متوسط آبپز شده حتما سیب زمینی ها رو با پوست آبپز کنید وگرنه سالاد الویه شل میشه...میشه سیب زمینی آبپز رو رنده یا پوره کرد...ولی بهتره پوره کنید تا سالاد الویه شل نشه سینه مرغ پخته یا ریش ریش شده 400 گرم مرغ رو با پیاز نگینی+نمک+فلفل+زردچوبه+2 حبه سیر ورقه شده بپزید...سیر طعم مرغ و الویه رو عالی میکنه نخود فرنگی پخته 1 لیوان خیارشور نگینی 1 لیوان پُر به نظرم خیار شور الویه نباید کم باشههر چی بیشتر خوشمزه تر هویج آبپز 2 عدد اگه هویجتون شیرین هست فقط با کمی آب و نمک اونو بپزید و بذارید کامل آب اون کشیده بشه وگرنه هویج بیمزه میشه. اگه هویج شیرین نیست به اندازه نصف قاشق چایخوری شکر به آب و نمک اضافه و بعد هویج رو بپزید تا هویج خوش طعم تر بشه. هویج رو میشه رنده یا نگینی کنیدبهتره هویج رو خیلی ریز نگینی کنید چون معمولا هویج رنده باعث شل شدن الویه میشه. تخم مرغ آبپز رنده شده 3 عدد من معمولا استفاده نمیکنم تخم مرغ قابل حذفه...در صورتی که به الویه تخم مرغ آبپز اضافه میکنید،باید زودتر الویه رو مصرف کنید و مدت زمان نگهداری الویه کمتر میشه. سس الویه: سس الویه ترکیبی از مایونز+چند قاشق آب مرغ+چند قاشق آبلیمو ترش تازه یا سرکه+نمک و فلفل(فلفل سیاه رو کم نریزید چون طعم فلفل سیاه الویه رو محشر میکنه) آبلیمو یا سرکه فقط در حدی که تعادل در مزه الویه ایجاد کنه باید اضافه بشه و نباید سالادرو ترش مزه کنه. میتونید به سس الویه کمی آویشن هم اضافه کنید که البته سلیقه ای هست. همه مواد رو که با هم مخلوط کردید حتما الویه رو در ظرف دربسته بریزید و 2 تا 3 ساعت در یخچال استراحت بدید تا سالاد الویه خوب جا بیفته و خوشمزه تر بشه و بعد در ظرف سرو بریزید و تزیین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغو با پیاز ونمک ویک حبه سیر وفلفل وزعفرون مرینت کردم ودو ساعت بهش استراحت دادم بعد تو فر گذاشتم حدود چهل وپنج دقیقه با دمای صدو هفتاد تو تابه ای یک پیاز تفت دادم البته ه با کره خوشمزه تر میشه یک قاشق رب زدم نمک وفلفل ویک قاشق زعفرون اب شده اضافه کردم و یک لیوان اب پرتقال هم افزوده مرغ را از فر در اوردم وگذاشتم داخل سس وبا حرارت کم نیم ساعت گذاشتم با در بسته تا مرغ طعم بگیره در اخر یکی دو قاشق ابلیمو هم اضافه کرده ونمکشم اندازه کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷 هرگز لپه‌هايی كه خوب پخته نشده‌اند را نخورید !❌ بر اساس تحقیقاتی که انجام شده است لپه‌های نيمه پخته، موجب ايجاد زخم معده‌های شدید می‌شوند. به همین خاطر توصیه می‌شود آن‌ها را مصرف نکنید ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســــــــلام صبحتون بـهترین و خوشرنگ ترین صبح دنیا با لحظه هایی پرازخوشی و آرزوی سلامتی برای شما روز و روزگارتون شـاد شـاد صبح زیبـاتون بخیر و شادی ‌ ‌‌ ‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ‌ ‌‌ ‌‌‌‌‌ ‌ ‌‌
مواد لازم خمیر🔻 آرد 500 گرم آب ولرم 210 میلی لیتر تخم مرغ 1 عدد خمیر مایه فوری 1 و 1/2 قاشق چایخوری بهبود دهنده نصف قاشق مربا خوری نمک 1 قاشق چایخوری شکر 1قاشق مربا خوری روغن مایع 30 گرم مواد لازم داخل کالزونه🔻 اسفناج 500 گرم پنیر کمی شور 200 گرم پیاز قرمز 1 عدد متوسط نمک. فلفل سیاه و پاپریکا و زردچوبه از هر کدام نصف قاشق مربا خوری مواد لازم رومال🔻 زرده تخم مرغ 1 عدد روغن مایع 1 ق غذاخوری زعفران دم کرده 1 قاشق مربا خوری نمک کمی کنجد 3 قاشق غذاخوری طرز تهیه🔻 داخل ظرفی آب و خمیر مایه فوری و شکر را با هم مخلوط کنید. آرد رو به همراه بهبود دهنده الک کنید و نمک را بهش اضافه کنید و وسط آرد رو خالی کنید و تخم مرغ و روغن مایع و مایع خمیر مایه رو بریزید و خوب مخلوط کنید و 10دقیقه با دست ورز دهید و درون ظرفی رو چرب کنید و خمیر را قرار دهید داخلش و رویش رو بپوشانید و1 ساعت در جای گرم قرار بدید تا پف کند. در این فاصله اسفناج ها را خورد کنید. پیاز را سرخ کنید .زردچوبه بزنید .اسفناج ها رو هم بریزید و تفت بدید و ادویه هارو بریزید و از روی حرارت بردارید تا خنک شود. بعد از خنک شدن،پنیر را خورد کرده و با این مواد مخلوط کنید. بعد از استراحت خمیر ،چونه بگیرید،هر کدام را با وردنه باز کنید و داخلش 2 قاشق غذاخوری از مواد اسفناج و پنیر بریزید و دور خمیر آب بزنید و از یک طرف ببندید،چنگال بزنید و با پیتزا بُر ببرید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بگذارید. دوباره روی آنها را بپوشانید و 20 دقیقه استراحت بدید. زعفران و زرده تخم مرغ و روغن مایع و نمک را با هم مخلوط کنید و روی کالزونه ها بزنید و کنجد بریزید. فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید . سینی را 25 تا 30 دقیقه در فر قرار بدید تا کالزونه ها رویش طلایی شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چند نکته........ اول همیشه قالبتون را با اب اندازه بگیرید که ببینید گنجایش چند لیوان اب داره حتما حتما ژله را بعد مخلوط شدن با ابجوش روی بخار اب بن ماری کنید تا شفاف بشه اگر اینکارو نکنید اصلا ژله کاملا حل نمی شه وسوم اینکه ژله نباید وکاملا بسته بشه چون لایه ها از هم جدا می شه وقتی انگشت میزنید کمی چسبندگی داشته باشه طرز تهیه گنجایش قالب ناودانی دولیوان دسته دار اب است یک لیوان ابجوش را با ژله انار مخلوط وبن ماری کنید وبذارید نیم بند بشه مثل سفیده تخم مرغ وبعد سیاه دانه یا تخم شربتی یا شکلات چیپسی بهش اضافه ومخلوط کنید قالب را با چند قطره روغن مایع چرب کنید ژله نیم بند قرمز را توی قالب بریزید وبذارید یخچال تا سفت بشه طوریکه کمی چسبندگی داشته باشه ژله سفید ......... یه بسته ژله الوئه ورا را با نصف لیوان ابجوش حل وبن ماری کنید وبذارید تا در دمای محیط کاملا خنک بشه بعد دوتا سه قاشق بستنی نرم وبه دمای محیط رسیده را بهش اضافه یا دوقاشق شیر هر کدوم در دسترس داشتید بعد روی ژله انار بریزید ومجددا توی یخچال بذارید تا بسته بشه ژله سبز........ یه بسته ژله لیمو را با نصف لیوان ابجوش حل وبن ماری کنید خوب که خنک شد اگر دوست داشتید کمی رنگش طبیعی تر بشه یه قاشق بستنی یا شیر بهش اضافه ومخلوط کنید ژله میانی سفید که بست ژله سبز را ریخته وتوی یخجال بذارید تا کاملا بسته بشه بعد اطراف ژله را با دست یا چاقو ازاد وژله را برگردونید وبرش بزنید میتونید چوب بستنی هم توی برشهای ژله بزنید تا حالت بستنی پیدا کنه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام عشقای دلم خوبید؟ باز هم یک پست یلدایی داریم از مراحل کار فیلم گرفتم پس پستو ورق بزنید🥰 موادلازم آب 2 پیمانه نشاسته گل 1پیمانه شکر 1پیمانه گلاب 1/4پیمانه کره 30 گرم ژله کیوی،طالبی یا نعنایی موهیتو یک پاکت(نصف هم میتونید استفاده کنید) ژله آلبالو یک پاکت(نصف هم میتونید استفاده کنید) رنگ سبز خوراکی چند قطره نشاسته را داخل آب بریزید وخوب حل کنید یکدست بشه درصورت نیاز حتما ازصافی رد کنید. شکر وگلاب را اضافه کنید ومایه را به 3قسمت مساوی تقسیم کنید .به قسمت اول ژله موهیتو وچند قطره رنگ سبز اضافه کنید.به قسمت دوم ژله انار اضافه کنید و قسمت سوم رو ساده بزارید بمونه. مایه قرمز رنگ را روی حرارت بزارید ومدام هم بزنید تا غلیظ شه 1/3کره را بهش اضافه کنید حدود 18دقیقه روی حرارت بپزید تا بوی خامی نشاسته گرفته شه .داخل قالب ناودانی پلاستیک پهن کنید و کمی چرب کنید ومایه قرمز رنگ رو بریزید وبا پشت قاشق چرب شده صاف ویکدست کنید. قسمت سفید رنگ را هم به همین روش آماده کنید وروی مایه قرمز بریزید وصاف ویکدست کنید. قسمت سبز رنگ را هم به اینصورت آماده وداخل قالب بریزید.داخل یخچال بزارید تا سفت شه وبعد توی پودر نارگیل برگردونید وبرش بزنید .با چیپس شکلاتی تزیین کنید. برای برش دادن چاقو را حتما چرب کنید که تمیز برش بخوره. . میتونید قسمت سفیدو اصلا درست نکنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پف_پفى_هندوانه_ای مارشمالو_هندوانه_ای سلام بچه ها پف پفی یه کِیس آسون و جذاب برای مهمونی های شب یلداست ،در عین حالی که خیلی سریع آماده میشه تو سفره یا میز شب یلدا خیلی چشمگیر و زیبا به نظر میاد مواد لازم دوبسته ژله قرمز، ترجیحا هندوانه + دو قاشق غذا خوری سرساف گلوکز + دوسوم پیمانه آب سرد یک بسته ژله سبز + یک قاشق غذاخوری سرصاف گلوکز + یک سوم پیمانه آب پودر نارگیل مقداری آب رو دقیق اندازه بزنید چون خیلی مهمه از عسل هم میتونید بجای گلوکز استفاده کنید ولی گلوکز بافتشو بهتر میکنه ژله قرمز و آب رو مخلوط کنید و روی حرارت بنماری مدام هم بزنید تا زمانی که شفاف بشه حدود ده دقیقه طول می‌کشه، حالا گلوکز رو باهاش خوب مخلوط کنید و از حرارت بردارید و با همزن بزنید تا زمانی که بافتش پفکی بشه حدود پنج تا هفت دقیقه بستگی به همزنتون داره ،برای من چهار دقیقه طول کشید اگه طولانی بشه سرد و سفت میشه و راحت تو قالب پخش نمیشه حالا کف و دیواره یک ظرف پلاستیکی مربع یا مستطیل شکل ( 20در 20) رو چرب کنید و کفه ش پودر نارگیل بریزید و پف پفی قرمز رو یکدست پخش کنید و بذارید کنار حالا ژله سبز رو با همین روش آماده کنید و روی لایه ی قرمز بریزید روشو صاف کنید و مقداری پودر نارگیل روش بپاشید یک ساعت بذارید یخچال تا کامل سفت بشه و سپس از قالب خارج کنید روی میز کار پودر نارگیل بپاشید و مطابق فیلم برش بزنید و در پودر نارگیل بزنید ،برای روش میتونید کمی پودرنارگیل اضافه بپاشید و سپس چیپس شکلاتی اشکی بذارید تا شبیه تخمه های هندوانه بشه من شکلات چیپسی روشو خودم درست کردم و بعد آماده ست در ظرف دربسته تا حداقل یه هفته در یخچال و یکماه در فریزر تازه میمونه نوش جانتون من یک قطره رنگ خوراکی اضافه کردم تا پر رنگتر بشه من چون با نصف مقدار مواد درست کردم توی فیلم بجای دوقاشق گلوکز اشتباهی نوشتم یک قاشق ،شما تصییح کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان این اندازه برای قالب 50در 60 هستش قالبتون 30در 40 هست کل مواد رو نصف کنید تخم مرغ درشت 7 عدد، ویا 8 عدد کوچک شکر 100 گرم یا نصف لیوان آرد سفید قنادی 180 گرم یا یک لیوان سرپر شهد یا عسل یک قاشق سر پر شهد همون شهد بامیه وزولبیا برای خوش رنگ شدن رولت وانیل یک چهارم قاشق چایخوری بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری سرصاف کاغذ روغنی رو چرب کرده وبندازید تو سینی فر رو با دمای دویست درجه روشن کنید البته اگه فرتون زود داغ میشه 180 درجه (پانزده دقیقه) عزیزان اگه کاسه یا پره همزن چرب ویا خیس باشه سفید پف نمیکنه ویا ی ذره از زرده هم داخل سفید بره پف نمیکنه وبالا نمیاد کاسه وپره کاملا خشک وعاری از چربی باشه زرده وسفیده رو جدا کنید سفیده رو بزنید تا سفت بشه سفیده که بالا اومد وسفت شد شکر رو کم کم بهش اضافه کنید همزن همچنان روشن باشه شهد یا عسل رو نیز اضافه کنید سفیده که سفت و قله ای شد همزن رو خاموش کنید وانیل به زرده اضافه کنید دوسه دقیقه باهمزن ودستی تند تند بزنید سپس به سفیده اضافه کرده وبه ارومی مخلوط کنید آرد وپکینگ پودر مخلوط کرده ودر سه مرحله به مواد اضافه کنید وبه حالت دورانی مخلوط کنید زیادی نزنید که پفش بخوابه حال خمیر رولت رو به دو قسمت نامساوی تقسیم کنید قسمتی که رنگ قرمز میریزید کمی بیشتر باشه به خمیری که کمی کمتره رنگ سبز ، وبه ارومی مخلوط کنید عزیزان از خمیر سبز رنگ دو یا سه قاشق جدا کرده چند قطره دیگه رنگ سبز بهش اضافه کنید تا پررنگتر بشه واسه خطوطی که میزنید خمیر رو رو سینی پخش کنید (طبق فیلم) خمیر سبز پررنگ رو تو قیف‌ریخته وروی خمیر سبز رنگ خطوط بکشید سینی رو تو فر گذاشته به مدت 10 الی دوازده دقیقه بعد از ده دقیقه در فر رو باز کنید دست بزنید اگه روی نان رولت خشک شده بود. خمیر رو که از تو فر در آوردید بزارید دوسه دقیقه از داغی بیفته سپس برگردونید وکاغذ روغنی رو جدا کنید ودوباره برگردونید رو پارچه تمیز وبا همون پارچه رول کنید توووجه کنید باید از داغی افتاده باشه وگرنه به پارچه میچسپه رول که کردی بزارید جای خنک تا دوساعت در این فاصله خامه رو بزنید فرم دادن خامه پستای پایین دستورش به صورت ویدئوی گذاشتم رولت خنک شده رو باز کنید وخامه رو یکدست روش پخش کنید ودوباره به آرومی رول کنید اگه‌خمیر بیش از حد بپزه خشک میشه وهنگام رول کردن میشکنه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 گوشت چرخ شده 200 گرم ماست چکیده 4 ق غ سر پر 3 عدد پیاز تقریبا کوچک 4 حبه سیر نمک و فلفل سیاه و قرمز بادمجون کبابی شده و ساطوری یک عدد بزرگ خمیر یوفکا مثلثی(هایپر مارکتها صد در صد دارن) فلفل دلمه ای نصف یک عدد نگینی رب گوجه فرنگی یا پوره گوجه 2 ق غ سر پر زردچوبه به مقدار لازم نی و قیچی طرز تهیه🔻 ابتدا پیازهارو نگینی و بهش زردچوبه و نمک زده و 2 حبه سیر رو توش رنده میکنیم و با کمی روغن تفت میدیم تا یکم سبک بشه ، بعد گوشت و رب رو اضافه و تفت میدیم تا گوشت رنگ عوض کنه ، خوب تفت که خورد دلمه های نگینی شده رو بهش اضافه و کمی دوباره تفت میدیم و میزاریم کنار. حالا ماست و بادمجون رو مخلوط و 2 تا حبه سیر باقی مونده رو توش رنده و یه بورانی خوشمزه درست میکنیم😉😜 میزاریم کنار. خمیر یوفکا مثلثی رو از وسط قیچی میکنیم تا 2 تا مثلث متساوی الساقین ازش دربیاد(طبق فیلم) بعد از قاعده مثلث دور نی حلقه میزنیمش(قبلش یکم بهش آب میزنیم تا بچسبه)،همه رو که درست کردیم و آماده شد،داخل روغن داغ سرخ میکنیم تا طلایی بشه. حالا داخل بشقاب سرو ، خمیر های سرخ شده رو دور تا دور میچینیم و یه لایه گوشت و یه لایه بورانی و خمیر تا بالا😉سر آخر هم یکم روش فلفل قرمز پاشیدم. خمیرها بعد از سرخ شدن خیلی برشته و عالی میشن ، اصلا هم سفت نمیشن(چون خیلی نازکن) طریقه ی سروش هم اینطوره🔻 یدونه از اون خمیر هارو که آغشته به گوشت و بورانی شده،میکشین بیرون و میل میکنین☺ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛