eitaa logo
آشپزی خاص
97.2هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.4هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
باسلام وتسلیت به مناسبت ایام محرم.عزیزان برای درست کردن نذوراتشون مشکل اندازه گیری دقیق دارن به همین دلیل استاندارد نذری به تعداد100 نفروبراتون تنظیم کردم 👇👇👇👇👇اشپزی خاص 🍟خورش قیمه نذری (برای 100 نفر) مواد لازم: لپه 3 کیلوگرم گوشت خرد شده 10 کیلوگرم سیب زمینی 7 کیلوگرم روغن4 کیلوگرم رب گوجه فرنگی2ونیم کیلوگرم پیاز5 کیلوگرم آبلیمو به مقدار لازم زعفران 1 مثقال هل و گلاب به میزان لازم نمک و فلفل و زرچوبه ودارچبن به میزان لازم 🌹🌹🌹 🍛عدس پلو نذری ( برای 100 نفر) مواد لازم: برنج 15 کیلوگرم عدس4تا 4ونیم کیلوگرم گوشت چرخ کرده 6تا7کیلوگرم کشمش 3 کیلوگرم زعفران1 مثقال روغن 4 کیلوگرم هل و دارچین به میزان لازم نمک و فلفل و زرچوبه به میزان لازم 🌷🌷🌷 🍲خورش قورمه سبزی (برای 100 نفر) موادلازم: گوشت گوسفندي 8 كيلو گرم لوبيا چیتی یاقرمز 2تا 2ونیم كيلو گرم پياز 10 كيلو گرم ليمو عماني 1 كيلو گرم سبزي قورمه 10 كيلو گرم (شامل تره 3کیلو، جعفري 4کیلو،گشنيز 1کیلو،اسفناج 1کیلوو800گرم،شنبليله 200گرم) روغن 4-5کیلو نمک فلفل زردچوبه به مقدارلازم برنج برای پخت پلو15 كيلو گرم 🌹🌹🌹 🍱زرشک پلو نذری (برای 100 نفر) مواد لازم : مرغ بدون پوست 150گرم برای هرنفر(35کیلوبرای100نفر) پیاز متوسط ۶ تا ۷ کیلو رب گوجه فرنگی 2تا3کیلو زرشک حدودا ۲ کیلو شکربرای هر 150گرم زرشک 1قاشق سوپ خوری زعفران 1مثقال نمک و زردچوبه فلفل به میزان دلخواه روغن مخصوص سرخ کردنی به مقدارلازم برنج حدودا18 کیلو روغن 3کیلو 🌷🌷🌷 🍖خورش فسنجان نذری (برای 100نفر) موادلازم: گردو50 تا60کیلو مرغ 20کیلو زعفران نیم مثقال پیاز رنده شده 4کیلو برگ بو 12 برگ رب انارمرغوب 2-3کیلو شکربه دلخواه 1کیلو نمک، فلفل ، زردچوبه به مقدار لازم 🌷🌷🌷 🍜آش رشته نذری(برای100نفر) مواد لازم: لوبیا قرمز 1ونیم کیلو گرم عدس 2ونیم کیلوگرم نخود 1ونیم کیلو لوبیا چیتی 250 گرم پیاز 5کیلو سیر 2کیلو سبزی آش 15 تا20کیلو (تره 4کیلو.چغندر3کیلو.شوید2ونیم کیلو.گشنیز 2کیلو.شنبلیله نیم کیلو.جعفری 5کیلو.اسفناج 3کیلو) کشک 2کیلوگرم یا بیشتر رشته مخصوص آش 6کیلویا بیشتر(بستگی به نوع وانداره رشته داره) نعناداغ به میزان لازم زرد چوبه فلفل نمک مقداری روغن به میزان لازم 🌹🌹🌹 🏵شله زرد(برای 100نفر ) مواد لازم: برنج نیم دانه 3کیلو شکر 5تا6کیلو زعفران 1ونیم مثقال گلاب 4-5پ دانه هل 1/4پ کره 300گرم پودردارچین برای تزئین دلخواه مغز خلال بادام600-700گرم 🌹🌹🌹 🍮حلوای مجلسی(برای 100 نفر) مواد لازم: آرد گندم700 گرم آرد برنج 300 گرم کره 300 گرم روغن جامد 250 گرم هل ساییده شده 1 قاشق چایخوری مواد لازم برای شربت حلوا شکر 800 گرم آب 2 پیمانه گلاب 1 پیمانه زعفران ساییده شده 2 قاشق چایخوری 🌹🌹🌹🌹 آلتماس دعا اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
✅حلوا مجلسی😋 ✍مواد لازم: آرد سبوس دار (آرد سنگک) ۲ لیوان ونیم شکر یک لیوان گلاب نصف لیوان آب نصف لیوان زعفران دم‌کرده یک چهارم لیوان پودر هل یک ق‌چ کره ۱۵۰ گرم روغن مایع یا جامد (یا ترکیب هردو) نصف لیوان 🍜طرز تهیه: ابتدا شکر و‌آب و گلاب را باهم‌مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم‌میگذاریم تا شکر حل شود و شروع به جوشیدن کند، حالا زعفران و پودر هل را اضافه میکنیم و شربت را میگذاریم‌کنار... آرد را در ظرفی الک کرده و روی حرارت ملایم ۴۵ دقیقه تفت میدهیم تا بوی خامی آرد رفته و آرد نسکافه‌ای شود... آرد را از روی حرارت برداشته و مجدد الک میکنیم (این الک کردن در بافت حلوا تاثیر دارد) دوباره آرد را روی حرارت میگذاریم، کره و روغن را افزوده و خوب مخلوط میکنیم، شربت از دما افتاده را به آرد و روغن داغ اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم... بعد از چند دقیقه دسته‌قابلمه را گرفته و گهواره‌ای تکان میدهیم‌تا حلوا وسط ظرف جمع شود... برای تزیین حلوام هم اول نون بستنی هامو از وسط نصف کردم و بعد حلوارو وقتی که گرمه لای نون ریختم. گل های روز حلوا هم با قالب فشاری گل مینا قالب زدم اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
حلوا مجلسی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
1 این کیک در واقع از لحاظ بافت، شبیه کیک شربتی هست با طعمی متفاوت. مواد لازم: آرد یک و یک چهارم پیمانه؛ روغن مایع نصف پیمانه؛ شکر دو سوم پیمانه؛ ماست پرچرب (سِوِن) یک پیمانه؛ تخم مرغ 3 عدد؛ بیکینگ پودر 1 ق سوپخوری؛ هل یک هشتم ق چ؛ مواد رویه: پودر نارگیل تفت داده شده نصف پیمانه (من کمی بیشتر ریختم)؛ شیرعسلی والفجر نصف قوطی (200 گرم)؛ طرز تهیه: برای این کیک بهتر است از قالب مستطیلی با ابعاد 20 در 30 سانتیمتر استفاده کنید تا کیکتان زیاد ضخیم نشود. کف قالب را کاغذ روغنی انداخته و روی کاغذ و اطراف قالب را کمی با روغن جدا کننده چرب کنید. تمام مواد را از نیم ساعت قبل بیرون یخچال بگذارید تا همدمای محیط شوند. برای برشته کردن پودر نارگیل، آن را در سینی پهن کنید و سینی را در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 5 الی 6 دقبقه بگذارید تا پودر نارگیل تغییر رنگ دهد و برشته شود. دقت کنید که زیاد در فر نماند که بسوزد. برای تهیه مایه کیک، فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و سه بار الک کنید. شکر و تخم مرغ و هل را در کاسه ای ریخته و 5 دقیقه با دور تند همزن برقی بزنید. ماست و روغن مایع را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه بزنید تا مواد مخلوط شوند. همزن را کنار بگذارید و مخلوط ارد و بیکینگ پودر را طی سه مرحله روی مواد الک کنید و با لیسک به حالت دورانی مخلوط کنید تا مواد یکدست شود. اکنون قالب را در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 20 تا 30 دقیقه بگذارید تا بپزد و اگر خلال دندان را وسط کیک فرو کنید، تمیز بیرون آید. بعد از بیست دقیقه حتما کیک را تست کنید. اکنون قالب را از فر درآورید و بلافاصله شیرعسلی را روی سطح کیک داغ پخش کنید و با پشت قاشق آن را صاف کنید. سپس پودر نارگیل برشته را روی سطح آن بپاشید. قالب را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. سپس به دلخواه آن را برش زده و با پودر پسته و غنچه گل محمدی تزیین کنید. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
کیک شنی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
طرزتهیه: آرد دو پیمانه شیر گرم یک پیمانه شکر آسیاب شده یک پیمانه تخم مرغ سه عدد وانیل نوک ق.چ بیکینگ پودر دوق.م پودر هل یک ق.چ سرخالی روغن مایع سه چهارم پیمانه مواد روی کیک شیر عسلی الفجر نصف قوطی پودر نارگیل تفت داده شده یک پیمانه پودر پسته برای تزیین تخم مرغهارو با شکر با دور تند پنج دقیقه بزنید تا حجمش دوبرابر بشه و کرم رنگ و پفکی،بعد وانیل و پودر هلو روغن مایع رو اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا خوب جذب مواد بشه،بعد شیرو که گرم کردیم میریزیم داخل مواد و سریع به هم میزنیم،آرد و با بیکینگ پودر سه بار الک کنید و تو سه مرحله به موادتون اضافه کنید و با قاشق چوبی یا پلاستیکی هم بزنید،عمیق و دورانی هم بزنید تا هیچ گلوله آردی نمونه.کف قالب مستطیل ۳۰*۲۵ و چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید،دیواره هارو هم چرب کنید ،هم آردپاشی،تا سطح کیک صافه بشه و یک اندازه پف کنه،،موادتون و بریزید تو قالب به سمت چپ و راست تکون بدیدش تا همه جای قالب موادتون یکسان پخش بشه،بذارید تو بر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت چهل دقیقه ،بعد نیم ساعت چک کنید ،چون دمای فرها متفاوته ،سیخ چوبی وسط کیک فرو کنید،اگر تمیز بیرون اومد و هر موقع روی کیک هم کمی سرخ شد ،از فر خارج کنید.به محض بیرون اوردن از فر همونطور که داغه ،شیر عسلی بریزید رو سطح کیک،من نصف قوطی ریختم،بعد هم پودرنارگبلی که تفت دادیم و رنگش کمی کاراملی شده رو اضافه کنید،اجازه بدید کاملا خنک بشه،بعد برش بزنید اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
کیک شنی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
⤵️ مواد لازم 1- مرغ تکه تکه شده 1 عدد 2- آب پرتقال 250 سی سی 3- خلال پوست پرتقال تلخی گرفته شده 150 گرم 4- زعفران 1 قاشق سوپ خوری 5- شکر 40 گرم 6- مغز پرتقال 1 عدد 7- آب لیمو ترش تازه 2 قاشق سوپ خوری 8- زنجبیل رنده شده 2 قاشق سوپ خوری 9- خلال پسته به میزان دلخواه برای تزئین 10- نمک و فلفل به میزان دلخواه ⤵️ طرز تهیه 1- مرغ رو توی یه تابه همراه با کمی روغن و نمک و فلفل سرخ کنید 2- توی یه قابلمه مرغ و یک لیوان آب بریزید و با حرارت زیاد بذلرید جوش بیاد 3- بعد از جوش اومدن حرارت رو کم کنید و بذارید 50 دقیقه بپزه 4- در 30 دقیقه آخر آب پرتقال ، خلال پوست پرتقال ، زعفران و شکر رو اضافه کنید و بذارید تا مرغ کاملا بپزه 5- در انتها فیله پرتقال ، آب لیمو ترش ، زنجبیل تازه و کمی نمک اضافه کنید و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید خورش رو در ظرف مناسب بریزید و با خلال پسته تزئین و همراه با برنج سرو کنید . نوش جان 😊 اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
خورشت پرتقال اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
کیک_انگلیسی کیکی فوق العاده خوشمزه با بافت معرکه و پف عالی👌 مواد لازم: تخم مرغ ۶ عدد شکر ۲۵۰ گرم آرد سفید ۳۰۰ گرم وانیل یک چهارم قاشق چایخوری شیر ۱۲۵ میلی لیتر بکینگ پودر یک قاشق غذا خوری روغن ۱۵۰ گرم گردو و کشمش دلخواه هست و میتوانید اصلا نریزید 📝طرز تهیه: ابتدا زرده و سفیده را جدا کرده... سفیده را با نیمی از شکر با همزن برقی میزنید تا جای که ظرف را برگردانید مواد داخل ظرف بیرون نریزد... وقتی سفیده زده شد تا اماده شدن بقیه مراحل داخل یخچال نگهداری شود... بعد زرده را با نیمی دیگر از شکر هم زده تا سفید رنگ و کمی کش دار شود... سپس روغن و وانیل را به زرده و شکر اضافه میکنیم و ارام هم میزنیم... ارد و پیکینگ پودر را باهم مخلوط کرده و سه بار الک کنید چون در کیفیت و پف کیک تاثیر زیادی دارد... آرد و پیکینگ پودر را رابه مواد زرده و شکر و روغن اضافه کرده و کم کم شیر را اضافه میکنیم و با همزن برقی میزنیم و بعد در صورت دلخواه کشمش را اضافه میکنیم، البته من صد گرم گردوی خرد شده ریختم... سفیده را به مواد اضافه کرده و به صورت دورانی هم زده تا کاملا مخلوط و یکدست شود... شش قاشق از مایع کیک را برداشته و با دو قاشق غذا خوری پودر کاکائو مخلوط کنید... مایه ساده را در قالب ریخته و بعد مایه شکلاتی را روی آن بریزید نیازی به هم زدن نیست... فر را از قبل روشن کنید... درجه حرارت ۱۸۰ ومدت ۴۵ دقیقه البته به دمای فرتون بستگی داره😘 اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
کیک انگلیسی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
طرز تهیه: من ۱۵۰ عدد ران مرغ پختم که براى اين تعداد، سه كيلو پياز رو درشت خرد كردم و ريختم ته ظرف و کمی تف دادم. یکی يكى رانها رو زردچوبه زدم و توى روغن تف دادم تا رنگش كمى طلايى شود و از خامى در بياد. مرغها رو توى ظرف روى پيازها چيدم و لا به لاى مرغها پيازهای کوچک سالم و چوب دارچين گذاشتم و يه قاشق ادويه و زردچوبه و پودر زنجبيل و مقدارى نمك را با صافى روى مرغها ريختم و روش رو سس رب (توضیح در پی نوشت) و چند تا دونه فلفل سياه و فلفل سفيد ريختم و همينطور لايه بعدى تا ديگ پرشد. در دیگ رو بستم و از ساعت پنج صبح گذاشتم تا دوازده ظهر آماده شد. . پ ن۱: سس مخصوص: دو قوطى رب را در كمى روغن سرخ كرده و زردچوبه و ادويه و فلفل سياه و نمك زده و يك چهارم ليوان آبليمو و پنج ليوان آب بریزید پ ن۲: نیازی به ریختن آب توی غذا نیست فوروارد فراموش نشه👌 اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
مرغ مجلسی نذری اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
مواد لازم: سینه مرغ 2 عدد پیاز 1 عدد فلفل دلمه ای 1 عدد روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 2 قاشق غذاخوری گردو 200 گرم گشنیز و نعناع 100 گرم سیر 2 حبه آب نارنج 3 قاشق غذاخوری روغن و زعفران و نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم ✍طرزتهیه: ابتدا مرغ را به قطعات کوچک به اصطلاح قوطی کبریتی برش بزنید. سپس با پیاز رنده شده، فلفل دلمه خردشده، روغن زیتون، سیر، زعفران، نمک، فلفل، زردچوبه و آبلیمو مخلوط کنید تا مزه دار شود. 6 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا به خوبی طعم دار شود. سپس تکه های جوجه را به سیخ های چوبی کشیده و در تابه چدنی در دار می گذاریم تا بپزند. در این مرحله حتما شعله گاز باید در کمترین حد باشد. در ظرفی جداگانه گردوی ساییده شده را به همراه سبزی های خرد شده و آب نارنج خوب مخلوط می کنیم. پس از آنکه جوجه ها آماده شدند، مواد را روی جوجه ها ریخته و می گذاریم تا به همراه جوجه ها به مدت 20 دقیقه بپزد اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
جوجه ترش اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
گوشت مرغ 1 کیلو گوشت قرمز ۱ کیلو پیاز ۴ عدد سیر ۶ حبه درشت نمک و فلفل ادویه و زعفرون به مقدار کافی مواد میانی: ساقه کرفس و گردو و هویج و زرشک و کشمش مواد سس: پیاز و رب گوجه و آلوچه و هویج و ادویه و نمک و فلفل هر کدوم از گوشت ها رو با ۳ حبه سیر و دوعدد پیاز دوبار چرخ میکنیم و ادویه جات میزنیم و زعفرون رو به گوشت مرغ اضاف کرده خوب ورض داده و بعد اول گوشت قرمز رو مربع و به قطر یک سانت باز کرده و گوشت مرغ رو هم همین طور و بعد روی گوشت قرمز قرار داده و مواد میانی روش میچینیم( هویج رو نیم پز کنید) و رول کرده و در فریزر یک ساعت قرار میدهیم و سرخ میکنیم و درون سس قرار میدهیم پیاز رو سرخ کرده رب گوجه نمک و فلفل و ادویه زده رو باهاش سرخ میکنیم دو لیوان آب میریزیم و هویج و آلوچه توش قرار داده وقتی جوش آمد رولت ها را توش قرار داده و با حرارت کم میزاریم تا سس غلیظ بشه و مرتب سس روی مواد میدیم و رولت ها رو میچرخونیم توی سس و بعد درآورده و برش میزنیم. نوش جااان اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
رولت دو رنگ اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
مواد لازم : آرد 3 لیوان خمیر مایه 3 قاشق چایخوری تخم مرغ  1 عدد شیرولرم 1 لیوان روغن مایع 6 قاشق غذاخوری نمک  1  قاشق چایخوری شکر 4 قاشق چایخوری خرما پوست کنده به مقدار لازم کنجد یا سیاه دانه به مقدار دلخواه طرزتهیه: خمیر مايه رو همراه یک قاشق شکر درون شیر ولرم عمل بیاورید. تخم مرغ نمک وروغن رو با باقی شکر مخلوط میکنیم. خمیر مایه آماده شده رو با چند قاشق از آرد مخلوط میکنیم وبه مایع تخم مرغ اضافه میکنیم. آردو کم کم میریزم ورز میدیم حدود ده دقیقه تا خمیر لطیفی بدست بیاد.آرد تا جایی که خمیر بدست نچسبه باورز دادن خمیرو عمل بیاورید خیلی آردنزنید سفت میشه.بعد ظرفی رو چرب کنید خمیرو انتقال بدین با روکش در جای گرم قرار بدین تا حجمش دو برابر بشه. زمان به عمل اومدن خمیر بسته به  جای گرم داره ممکنه در جای گرم به مدت نیم ساعت تا یه ساعت به عمل بیاد. بعد از اینکه خمیرمون به عمل اومد اون رو به هر شکلی که دوست داشتیم شکل میدیم و بعد داخلش رو را با خرما کاملا پر کرده و دوباره 15 دقیقه استراحت داده و با زرده و زعفرون و کمی شیر رومال زده و روی آن کنجد یا سیاه دانه پاشیده و در فر با دمای 175 درجه به مدت نیم ساعت و بعد به مدت 5 دقیقه گریل رو روشن کرده و روی کار رو گریل میکنیم.
نون خرمایی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هیچ آغازی، زیباترازسلام نیست، سلام دوستان آرزودارم برای شما، عشق باشدومهربانی ویک دنیاسلامتی سلام صبح بخیر @ashpaziykhs
🔸بادمجان پلو یکی از غذاهای سنتی روستای یرک از الموت قزوین بوده وبسیارخوشمزه می باشد. مواد لازم🔻🍆 ▪️بادمجان:3عدد ▪️پیاز :2عددمتوسط ▪️برنج:سه پیمانه ▪️گوجه فرنگی:3عدد ▪️رب گوجه:1ق غ ▪️سس فلفل قرمز تند:یک قاشق غ(من نریختم) ▪️سیر :2حبه ▪️نمک،زرد چوبه،زعفران دم کرده :به میزان لازم ▪️گوشت چرخ شده300 گرم طرز تهیه:🍛 بادمجان ها راشسته خرد کرده تفت میدهیم.پیازها را نگینی خرد کنید و مجزا تفت دهید،مقدار جزیی زرد چوبه بزنید تا ترد شوند.سپس گوجه فرنگی ها راپوست کنده و به همراه حبه سیر در مخلوط کن ریخته میکس نمایید و در تابه ریخته، اجازه دهید آب سس گوجه تبخیر شود سپس روغن اضافه کنید و تفت دهید، نمک و زردچوبه و سس فلفل قرمز را افزوده و رب را اضافه کنید تفت دهید، در انتها یک قاشق آبلیمو بریزید تا طعم رب مطبوعتر شود،و پیاز داغ و بادمجان را هم بدان اضافه کنید و لا به لای برنج آبکش شده ریخته و به همراه زعفران دم بزنید.(من فقط یک لایه وسط برنج ریختم) گوشت چرخ شده رو مجزا به همراه پیاز و ادویه تفت دادم.من مقداری از بادمجون و نگه داشتم و با گوشت چرخ شده، ترکیب و دورچین دیس چیدم.برای ته دیگ نیز از بادمجان استفاده کردم.برای کسانی که بادمجان دوست دارند این غذا علاوه بر تنوع بسیار خوشمزه میشود اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
بادمجان پلو اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
✍️طرزتهیه: اول یه بسته ژله بلوبری رو ساده درست کردم.ریختم داخل ظرف مربع یا مستطیل گذاشتم داخل یخچال ببنده. بعد۳ لیوان شیر رو جوشانده.۶تا زرده تخم مرغ بایک لیوان شکر نصف قاشق چایخوری وانیل همرو با دور تندهم زن زدم تاسفید بشه.حدود۳ دقیقه. شیردرحال جوش به مواد تخم مرغی اضافه کردم دوباره بادورتند همزن حدود دودقیقه زدم. وقتی از حرارت افتاد دوتاخامه صبحانه حدود۴۰۰ گرم بهش اضافه کنیدودوباره مخلوط کنید. درآخروقتی کامل از حرارت افتاد و سرد شد.۴تا قاشق غذا خوری ژلاتین رو بن ماری کنیدوبه مواداضافه کنیدوخوب مخلوط کرده. کف قالب موردنظرتون چرب کنیدومقداری از باواریا رو داخل قالب بریزید. نصف استکان شیرگرم کنیدویک قاشق پودرنسکافه داخلش حل کنید.وبه نصفی از باواریای که باقیمانده اضافه کنیدو روی خرده ژله ها اضافه کنید. من تو دو مرحله این کار رو کردم.که ژله ها نیاد رو. بعد بزارید ببنده.وقتی بست بقیه باواریا ساده رو اضافه کنید. بعد از ۵تا۶ ساعت از یخچال دربیاروید نوش جان اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
باواریا بامغز خورده شیشه اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
😍😍 مواد لازم: تخم مرغ 4 عدد روغن مایع دو سوم لیوان شکر یک و نیم لیوان ماست یک لیوان بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری وانیل یک سوم قاشق چایخوری آرد دو لیوان طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی خوب هم می زنیم تا کمی سفید شوند. شکر و روغن را نیز در ظرف دیگری می ریزیم و هم می زنیم تا به صورت مایع کرم رنگی درآید. سپس تخم مرغ هایی را که قبلا زده بودیم، به مخلوط شکر و روغن اضافه می کنیم و 5 دقیقه هم می زنیم تا خوب مخلوط شوند. بیکینگ پودر، وانیل و ماست را به مواد بالا اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مایع یکدستی شود. بعد آرد را کم کم به مایع اضافه می کنیم (بهتر است آرد را روی مواد الک کنیم). بعد به آرامی مایع کیک را هم می زنیم تا آرد خوب مخلوط شود ظرف پیرکسی را از قبل چرب کرده و در فر می گذاریم تا داغ شود. سپس کمی آرد در ته ظرف پیرکس داغ می پاشیم و مایع کیک را درون آن می ریزیم. این کیک را در ماکرویو به مدت 20 دقیقه می گذاریم و اگر از فر استفاده می کنیم، مدت 40 دقیقه می گذاریم. بعد از سرد شدن کیک، آن را برش می زنیم و روی آن را با پودرقند و پودر گردو یا پسته تزئین می کنیم. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
کیک ساده اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
🔷 براي تهيه ي اين آش خوشمزه ابتدا جو رو با آب مرغ خوب ميپزيم و درون يك قابلمه پياز داغي رو تهيه ميكنيم و بعد آب مرغ رو اضافه ميكنيم و بعد جو پخته شده رو اضافه ميكنيم و كمي هم برنج آش يا برنج ريز دانه رو أضافه ميكنيم و اجازه ميديم كاملا پخته و حل شوند بعد در مرحله آخر سبزي آش كه شامل گشنيز هست رو افزوده و سير تازه خورد شده رو هم افزوده و زير قابلمه رو كم ميكنم و اجازه ميديم كاملا آش جا بيفته . اين آش با ماست هم زده سرو ميشه و جزو آشهاي خيلي خوشمزه هست ، حتما تهيه كنيد و نوش جان كنيد. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
آش جو اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
مواد لازم: سینه مرغ 2 عدد بدون استخوان تخم مرغ 2 عدد پیاز 1 عدد رنده شده سیر 1 حبه درشت رنده شده آبلیمو 2 ق غ پوست لیمو 1 ق چ نمک و فلفل سیاه و آویشن ارد سفید و پودر سوخاری ادویه دار طرز تهیه : سینه مرغ را به دو نیم کنید بی استخوان کرده و فیله را خارج کنید. سینه را داخل کیسه فریزر کذاشته و با بیفتک کوب بکوبید تا نازک شود. مواظب باشید گوشت پاره نشود. سپس با نمک و ادویه و پیاز و سیر و آبلیمو و پوست لیمو مزه دار کنید پنج تا شش ساعت داخل یخچال بزارید تا مزه دار شود. در صورت تمایل کمی آب زعفران هم بزنید. تخم مرغ را داخل ظرف گودی شکسته و با چنگال خوب بزنید کمی نمک و فلفل به تخم مرغ بزنید. آرد سوخاری و آرد سفید را هر کدام در ظرف جدا بریزید. مرغهای مزه دار شده را اول داخل آرد سفید بغلتانید سپس داخل تخم مرغ زده شده غلطانده و در آخر داخل پودر سوخاری بزنید کاملا پوشش بدید. داخل تابه گود روغن مایع سرخ‌کردنی بریزید تا داغ شود بعد شنیسل های نیمه اماده را داخل روغن داغ با شعله ملایم سرخ کنید هر دو طرف که سرخ شد روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافه کشیده شود نکته: اگر مرغها مدت زیادی در مواد گفته شده خوابانده شود غذای شما خوشمزه تر میشود بهتر است این کار را از شب قبل انجام دهید برای خوشمزه تر شدن شنیسل مقداری زعفران پودری به آرد سوخاری اضافه کنید. آب پیاز مرغ را بسیار ترد و خوشمزه میکند به جای آن پیاز را جایگزین نکنید در صورت تمایل مرغ را بعد از کوبیدن ابتدا نیم پز کرده و بعد در مواد غلطانده و سرخ نمایید. (من اینکارو انجام ندادم مرغ هم خوب مغز پخت شده بود چون نازک میشه بدون نیم پز کردن هم کاملا مغز پخت میشه نگران نباشید) 🐔نوش جون🐔 اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱