eitaa logo
آشپزی خاص
97.3هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.4هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مرغ تنوری مواد لازم :👇 ران مرغ 5 تکه(از هر قسمت مرغ میتونید استفاده کنید) پیاز خلالی شده 1 عدد فلفل دلمه کوچک خلالی شده 1 عدد سیر 3 حبه ورقه شده رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری مایونز 2 قاشق غذاخوری اگه مرغ پوست داشته باشه نیازی به اضافه کردن مایونز نیست پودر تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری پودر پاپریکا 1 قاشق مرباخوری چاشنی زعفرانی آلس پایس 2 قاشق غذاخوری چاشنی عشایری آلس پایس 1 قاشق غذاخوری آب 1 لیوان برای رقیق کردن سس روغن زیتون 3 تا 4 قاشق غذاخوری دستور تهیه :👇 در ظرفی که گنجایش مرغ را داشته باشه روغن زیتون+مایونز+چاشنی زعفرانی+چاشنی عشایری+رب گوجه فرنگی را با هم میکس کنید. به ترکیب بالا پودر تخم گشنیز+پودر پاپریکا را هم اضافه و یک لیوان آب به سس اضافه کنید تا کمی رقیق شود و بعد سیر ورقه شده+پیاز+فلفل دلمه را اضافه کنید. سس را بچشید و اگر کم نمک بود مقداری نمک اضافه کنید. مرغ ها را در سس بخوابانید و روی ظرف را سلفون بکشید و حداقل 4 ساعت در سس استراحت دهید تا مرغ مزه دار شود. بهتر است مرغ یک شب در مواد بماند. سپس کف ظرف فر را کمی روغن ریخته مرغها را در ظرف بچینید. فلفل دلمه را از سس درآورده و مواد سس را صاف یا میکس کنید تا یکدست شود و سس را روی مرغها بریزید. و بعد فلفل دلمه ها را بهمراه چند عدد هویج کوچک داخل سس بیندازید تا همراه مرغ بپزند. روی ظرف را با فویل بپوشانید و برای 1/5 تا 2 ساعت در فر 200 درجه بپزید. هر وقت مرغ کاملا پخت فویل را بردارید تا آب مرغ تبخیر شده و مرغ خوشرنگ و تنگ آب شود. میتونید مقداری از سس غلیظ شده را از ظرف بردارید و کنار مرغ به صورت جداگانه سرو کنید. ⭕سس ابتدا خیلی پررنگ نیست ولی با تبخیر آب آن،رنگ سس پررنگ تر شده و مرغ کاملا خوشرنگ خواهد شد. در انتها چند دقیقه گریل را روشن کنید و مدام از آب مرغ که در ظرف جمع شده با قلمو روی مرغها بمالید تا ضمن خوشرنگ شدن مرغ خشک نشود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان پیشی با سبزیجات(عالی برای صبحانه و عصرانه) 👈مواد لازم 1عدد تخم مرغ 1 پاکت خمیر مایه خشک فوری(ده گرم) یا یک ق غ 1 استکان یانصف لیوان شیر ولرم نصف استکان یا یک چهارم لیوان آب ولرم 1عدد فلفل قرمز 5-4 عدد قسمت سبز پیازچه 1 مشت جعفری خرد شده پنیر سفید یا تبریزی یا لیقوان 1 قاشق مرباخوری نمک 3 لیوان آرد 👈طرز تهیه دو لیوان آرد را در ظرف مناسبی بریزید و وسط آن را باز کنید و شیر ولرم و آب ولرم و تخم مرغ و خمیر مایه را وسط آرد بریزید و از کناره های آرد شروع به مخلوط کردن و ورز دادن مواد و آرد با هم کنید . یک لیوان آرد باقی مانده دستور را کم کم و با کنترل آرد اضافه کنید و ورز بدید تا خمیری نرم و با حداقل چسبندگی به دست آورید پنیر و سبزیجات ریز خرد شده را به خمیر اضافه کنید. به آرامی ورز دهید. از خمیر چانه ها یی به اندازه گردو را از خمیر بگیرید و آنها را گرد کنید. روی آنها آن را با دست فشار دهید ، صاف کنید و به آن ها شکل سیمیت یا حلقه ای دهید. روی آن ها را با پارچه بپوشانید و مدتی استراحت کنید تا پف کنند . بعد از اینکه استراحت کردند دو طرف آنها در روغن داغ سرخ کنید. حرارت گاز متوسط باشد که وسط نانهای پیشی خان نماند.نوشجان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای کیک آرد 2 لیوان شکر 1 لیوان تخم مرغ 4 عدد آب نارنگی 1 لیوان روغن مایع 1/2 لیوان بکینگ پودر 2 ق چ وانیل 1/4 ق چ رنده پوست نارنگی 1 ق چ مواد لازم برای سس نشاسته ذرت 1 ق غ آب 3 ق غ آب نارنگی 1/2 لیوان شکر 1/4 لیوان طرز تهیه کیک👇 آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید قالب رو چرب و آردپاشی کنید یا با روغن جداکننده خوب چربش کنید. تخم مرغ، وانیل، رنده پوست نارنگی و شکر رو 5 دقیقه با دور تند هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه. حتما بین کار کاسه رو دورگیری کنید تا همه مواد خوب هم بخوره. آب نارنگی و روغن مایع رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. مخلوط آرد و بکینگ پودر رو طی دو مرحله اضافه کنید و با دور کند هم بزنید تا مواد یکدست بشه. بیش از حد هم نزنید چون کیکتون خمیر میشه. مایه کیک رو داخل قالب بریزید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه حدود یکساعت بزارید بپزه. طرز تهیه سس نشاسته ذرت رو در آب حل کنید، آب نارنگی و شکر رو اضافه کنید و روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا غلیظ بشه. کیک که کمی از حرارت افتاد از قالب خارج کنید و بزارید خنک بشه بعد سس گرم رو بریزید روش ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
⁦⬇️⁩قرابیه پسته پاره⁦⬇️⁩ . ⁦✔️⁩کره به دمای محیط رسیده 150 گرم ⁦✔️⁩پودرقند الک شده نصف پ⁦✔️⁩ آردسمولینا نصف پ⁦✔️⁩ تخم مرغ 1 عدد⁦✔️⁩ پودر پسته نصف پ ⁦✔️⁩بکینگ پودر 1 ق م⁦✔️⁩ وانیل کمی⁦✔️⁩ آرد سفید قنادی 2 الی 2,5 پ . ⁦⏺️⁩موادلازم برای شربت . ⁦✔️⁩شکر 2 پ⁦✔️⁩ آب 2,5 پ⁦✔️⁩ آب لیمو ترش 3 الی 4 قطره . ⁦⏺️⁩طرزتهیه . اول شربت رو اماده کنید شکر و اب رو بجوشونید و اب لیمو رو اضافه کنید پنج دقیقه بذارید تا بجوشه از روی حرارت بردارید موقع ریختن شربت سرد باشه و شیرینی داغ باشد ، برای خمیر هم همه ی مواد لازم شیرینی به غیر از آرد رو در ظرف مورد نظر بریزید مخلوط کنید ارد رو هم کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست اوردید ، از خمیر به اندازه ی بزرگیه گردو برداشته گلوله کنید وسطش یک چاله باز کنید طبقه عکس شود در سینی فر ورق روغنی پهن کنید و شیرینی هارو با فاصله بچینید و فر رو از قبل گرم کرده با دمای 180 درجه بپزید بعد از پخت از فر که در اوردید پنج دقیقه بذارید بعدش روی شیرینی شربت سرد رو اضافه کنید بعد از اینکه شربت اش جذبش شد وسطش پودر پسته و خود پسته رو بذارید نوش جان . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پای سیب زمینی با کوفته قلقلی مواد لازم برای پای سیب زمینی 4عدد سیب زمینی آبپزشده 1قاشق غذاخوری روغن مایع 3لیوان ماست 2حبه سیر 1قاشق چایخوری نمک(میتوانید با توجه به ذائقه تون کم یا زیاد کنید) 2 عدد تخم مرغ برای کوفته قلقلی 100 گرم گوشت چرخ کرده گوسفند 100 گرم گوشت چرخ کرده گوساله 1عدد پیاز کوچک رنده شده 1حبه سیر نصف ق چ نمک نصف ق چ فلفل سیاه برای سس 2 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق غذا خوری روغن مایع 1.5 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1ق چ نمک برای روی پای نصف دسته یا چند ساقه جعفری خرد شده طرزتهیه برای کوفته قلقلی در یه کاسه گوشتها و مواد لازم کوفته قلقلی رو بریزید و با هم ترکیب کنید و ورز بدید.20 دقیقه در یخچال بزارید و بعد از این مدت تکه هایی از مایه گوشتی به بزرگی گردو بگیرید و گرد کنید.روی آنها را را کمی روغن مایع اسپری کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید. برای سس در یک تابه کوچک روغن مایع و کره را آب کنید تا داغ شود رب و نمک را در روغن و کره بریزید تا بوی خامی آن گرفته شود و خوش رنگ شود آن را سرخ کنید و بعد از روی گاز بردارید. برای پای سیب زمینی ;سیب زمینها را آبپزکنید له کنید و به شکل پوره درآورید.در یک قابلمه پوره سیب زمینی را با روغن مایع ترکیب کنید و گرم کنید روی آن ماست هم زده شده و تخم مرغ و سیر و نمک را اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا یکدست شود.در کاسه های پذیرایی پای سیب زمینی بریزید و روی آنها کوفته قلقلی بریزید و روی آنها سس را پخش کنید و سرو کنید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حس خوب یعنی آدم با دستای خودش بتونه عروسک مورد علاقشو بسازه ... آموزش عروسک جذابمون رو از دست ندین... خوشگل تر از این مدل عروسکا هم مگه هست؟ برای دیدن نمونه های بیشتر بزن رو لینک زیر تا پاک نشده 😍👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/4094558308C62d2755de7 https://eitaa.com/joinchat/4094558308C62d2755de7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قلیه ماهی ماهی شیر چهار الی پنج تکه سبزی ۲۵۰ گرم ۲۰۰ گرم گشنیژ ۵۰ گرم شنبلیه یک قاشق هم شنبلیه خشک تمرهندی ۱۰۰ الی ۱۲۰ گرم تمر هندی مخصوص قلیه تو فیلم نشون دادم سیر یک بوته رنده شده پیاز یک عدد بارنده درشت رنده کنید زردچوبه وادویه قلیه وروغن به میزان لازم فلفل سبز تند دو عدد آرد برنج ویا آرد گندم یک قاشق خرما چند عدد اختیاریه در صورتی استفاده میشه که تمرهندی ترش باشه ماهی رو نمک بزنید یکساعت بمونه تمرهندی وخرما رو با مقداری آب خیس کرده چنگ بزنید تا تو آب حل بشه سپس از صافی رد کرده تا رگ وریشه جدا بشه سبزی رو ساتوری کنید و سرخ کنید.سبزی باید ریز خرد بشه سبزی تا حدی سرخ بشه که رنگش رو به سیاهی بره اما نه به حد قورمه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سبزی قلیه شامل گشنیژ وشنبلیله است که نسبت سه به یک هست شنبلیله رو زیاد نزنید که قلیه تلخ میشه ماهی حدود دویست گرم پیاز یک عدد بزرگ سیر یک بوته سبزی پاک شده وخرد شده 300 گرم مثلا 200 تا 250 گرم گشنیژ 50 تا 100 گرم شنبلیله تمر هندی یک بسته کوچک روغن،نمک،زردچوبه،فلفل سیاه وفلفل قرمز به میزان لازم آب گرم دو لیوان تمر هندی را در آب خیس کنید سپس چنگ بزنید تا هسته جدا بشه واز صافی رد کنید سبزی تازه داشتید چه بهتر من از سبزی فریزیر استفاده کردم سبزی را با کمی روغن تفت بدید آب سبزی که کشیده شد ماهی رو اضافه کنید که با سبزی سرخ بشه(شعله کم باشه تا سبزی وماهی آروم سرخ بشن ) ماهی که سرخ شد از داخل سبزی بیرون بیارید وکنار بزارید پیاز رو خرد کرده(رنده نکنید)وبا روغن تفت بدید سیر رو کوبیده یا رنده کنید وبه پیاز تفت داده شده اضافه کنید زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز زده وباهاش تفت بدید آب تمر هندی را اضافه کرده و شعله رو کم کنید وبزارید سبزی پخته بشه حدود نیم ساعت سپس ماهی رو اضافه کنید نمک بزنید ودرشو بزارید تا کم کم جا بیفته وقتی داره جا میفته شعله پخش کن بزارید و شعله خیلی کم باشه تا ریز قل بزنه وروغن پس بده نزارید زیادی آبش کشیده بشه وخشک بشه وبا کته نرم نوش جان کنید بعضی از کدبانوها ماهی رو جداگانه سرخ میکنن ولی این روش سالمتره فلفل رو حذف نکنید این غذا باید تند باشه پیاز قلیه نباید زیادی سرخ بشه اگر تمر هندیتون شور هست نمک کمتری بزنید عزیزان من تمر هندی مخصوص قلیه پیدا نکردم از تمر هندی خوراکی ترش استفاده کردم تمر هندی قلیه فکر کنم سیاه رنگه بعضی از عزیزان رب میزنن من نزدم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل توپک خرما و بیسکوییت 👆🏻 (برای سفره افطار و مجالس عالیه. طعم خیلی خوبی هم داره.) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل کیک بلوندی پنیری👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســ😊ـــلام و پراز زندگـــــے🌿🌺 🌿🌺امــــــــروز دراوج آسمان باش هرلحظہ را 🌿🌺 🌿🌺زندگے كن و را در مهمـــــــان كن🌿🌺 🌿🌺شادمانی وموفقیت راهتون🌿🌺 🌿🌺 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر لبو مواد لازم :👇 (برای لایه ی اول «قرمزرنگ»): لبو متوسط پخته شده : 2 عدد شیر : 1/4 لیوان شکر : نصف لیوان ابجوش : 1/3 لیوان پودر ژلاتین : 2ق غ که با 5 ق غ آب بنماری میشه دستور تهیه :👇 اول از همه 2 ق غ پودر ژلاتین و با 5 ق غ آب سرد حل میکنیم و میزاریم رو بخارکتری و به روش بنماری حلش میکنیم تا خوب صاف و شفاف بشه. بعد میریم سراغ لبوهای پخته شده....خردشون میکنیم و میریزیمشون تو میکسر یا غذاساز . نصف پیمانه شکر و با 1/3 لیوان ابجوش حل میکنیم و به لبوها اضافه میکنیم،1/4 لیوان شیر و ژلاتین بنماری شده رو هم به لبوها اضافه میکنیم و همه این مواد و باهم به خوبی میکس میکنیم تا کاملا مخلوط و یدست بشه. قالبهارو اماده میکنیم و مواد اماده شده رو میریزیم داخل قالبها (دوستان پرکردن قالب سلیقه ایه،میتونید نصف بیشترش و پر کنید یا نصف قالب و از مواد لبویی پر کنید،من نصف بیشتر قالب رو از مواد لبویی پر کردم) وقتی قسمتی از قالبها از دسر پر شد میزاریمش یخچال تا سفت بشه و میریم سراغ مرحله بعدی که اماده کردن قسمت سفید دسرمونه راستی کمتر از 1 ساعت طول میکشه تا لایه اول دسرمون ببنده. مواد لازم :👇 (برای لایه دوم «سفیدرنگ»): پنیرخامه ای : 100 گرم وانیل : کمی شیر : نصف پیمانه خامه صبحانه : نصف پیمانه پودرقند : 4 ق غ پودر ژلاتین : 2 ق غ که با 5 ق غ بنماری میشه دستور تهیه :👇 برای لایه ی سفید رنگ،اول از همه 2 ق غ ژلاتین و با اب حل میکنیم و میزاریم رو بخارکتری تا بنماری بشه و کاملا صاف و شفاف بشه. یه ظرف گود برمیداریم و خامه صبحانه ‌پنیر خامه ای و شیر و پودرقند و وانیل و میریزیم داخلش و با همزن برقی اینقدر میزنیم تا سفت بشه،بعد ژلاتینی که بنماری کرده بودیم و بهش اضافه میکنیم و باز هم میزنیم تا یدست که شد اونوقته که اماده ست. دسر و از یخچال در میاریم و مواد سفید اماده شده رو میریزیم روش و باز میزاریم یخچال تا سفت بشه. وقتی مطمئن شدید سفت شده اماده ست و از قالب جدا کنید و داخل ظرف سرو بچینید و لذتش و ببرید،حتی نگاه کردن بهش لذتبخشه نکته :👇 من تو قالبهای سیلیکونی تکنفره این دسر و درست کردم،شما اگه دلتون خواست میتونید تو یه قالب بزرگ درست کنید. نیازی به چرب کردن قالب نیست،اگه دسر کاملا سفت بشه،راحت از قالب جدا میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لازانیا سیب زمینی اگر ورقه های لازانیا در دسترس نداشتید حتما این روش پخت لازانیا را امتحان کنید و لذت ببرید. مواد لازم 4 عدد سیب زمینی درشت و یا 8 عدد کوچک 1عدد پیاز 2 حبه سیر 400 گرم گوشت گوساله 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری فلفل، زیره سبز، فلفل سیاه، نمک و آویشن به مقدار لازم 1 دسته از جعفری خورد شده پنیر پیتزا رنده شده ( یا چدار رنده شده) گوجه گیلاسی ابتدا پیاز خرد شده را در روغن سرخ نموده و سیر خرد شده را اضافه نمایید به طوری که بافت پیاز نرم شده و کمی تغییر رنگ دهد سپس گوشت گوساله را در اضافه کرده و آن را تا مرحله پخت و تغییر رنگ تفت دهید ، رب گوجه فرنگی را به مخلوط اضافه کنید و همچنان گوشت و با مقداری آب اجازه دهید تا پخته شود در این مرحله ادویه ها را اضافه نموده و در انتهای کار فلفل دلمه ای نگینی خورد شده را اضافه کنید و برای چند دقیقه تفت دهید. سیب زمینی ها را به برش های نازک و مساوی تقسیم کنید و آن را مطابق فیلم آموزشی در کف ظرف چرب شده و یک لایه از مواد را روی آن پهن کنید در هر لایه نمک و آویشن را اضافه نمایید این مرحله را میتوانید یک بار دیگر تکرارکنید و روی آن را با سیب زمینی مانده بپوشانید. ظرف را در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار دهید تا سیب زمینی ها پخته شود سپس روی آن پنیر ریخته و از گوجه گیلاسی برای تزیین استفاده کرده و روی آن را با شعله گریل تا قهوه ای طلایی شدن پنیرمهلت پخت مجدد دهید. لازانیای شما آماده است. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
واستون یک کیک بدون فر عالی وخوشمزه گذاشتم، واسه اون دسته از دوستانی که درخواست کیک بدون فر را کرده بودن🤗🤗 وبرای کرم روی کیک من از پنیر استفاده نکردم وبجای اون از 2قاشق غذاخوری آرد و2تا3قاشق غذاخوری نشاسته ذرت استفاده کردم. . میزان لیوان (پیمانه) 200 میلی لیتری استفاده شده. . مواد لازم برای کیک: 4 عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر پودری 1 لیوان روغن مایع 1 لیوان شیر گرم 3 لیوان آرد 3 قاشق غذاخوری پودرکاکائو وانیل 1 قاشق چای خوری 1 بسته بیکینگ پودر (1قاشق مرباخوری) مواد کرم : پنیر خامه ای(لبنه) 400 گرم(من بجاش از 2قاشق آرد استفاده کردم) تخم مرغ 2 عدد 3 قاشق غذاخوری شکر پودری 1 قاشق غذا خوری نشاسته (من 2تا3قاشق استفاده کردم) وانیل 1 قاشق چای خوری اول کرم پنیری رادرست میکنیم. تمام مواد گفته شده را مخلوط کنید ودرقیف بریزید وبعد آماده کردن مایه کیک طبق ویدئو کارکنید. طرزتهیه : تخم مرغ و شکر را حداقل 5تا6 دقیقه باهمزن بزنیدتا خوب مخلوط وسبک شود. سپس شیر گرم وروغن را اضافه کنید و مخلوط کنید. تمام مواد خشک رامخلوط والک کنید وبه مایه تخم مرغ کم کم اضافه کنیدوبالیسک به صورت دورانی مخلوط کنید. (میتونید پودر کاکائو را آخر کار به مواد کيک اضافه کنید، در هر دومورد درسته). تابه رژیمی را کاغذ روغنی انداختم وکمی چرب کرده و مایه کیک را ریختم وکرم را طبق فیلم بشکل مورب ریختم وگذاشتم روی اجاق با حرارت متوسط وحدود یکساعت و20 دقیقه برای من زمان برد تا کیک پخته شد. تا 50 دقیقه اول به هیچ عنوان در تابه را باز نکنید چون سریع پف کیک میخوابه. واشر تابه هم دربیارید. برای گذاشتن در فر هم ميتونيد، در فر از قبل گرم شده بادمای 175 درجه به مدت25 دقیقه وبعد حرارت رابه 160 کم کنید و15 دقیقه زمان بدهید تا کیک پخته شود. میتونید با خلال چوبی تست کنید. وبعد خنک شدن کیک رو برش بزنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک رولی شکلاتی مواد لازم برای تهیه کیک: 4 عدد تخم مرغ 1 استکان شکر (استکان کمرباریک ترک ، 70 گرم) 3 قاشق غذاخوری آب گرم 1 استکان آرد (استکان کمرباریک ترک ، 50 گرم) نصف استکان نشاسته ذرت (استکان کمرباریک ترک ، 20 گرم) 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر 2 قاشق غذاخوری پودرکاکائو طرز تهیه: زرده و سفیده های تخم مرغ ها را در ظرفهای مختلف، جدا کنید. ظرفی که سفیده را میریزید باید خشک باشد و حتی 1 قطره آب و یا زرده تخم مرغ نباید قاطی شود. نصف شکر را به سفیده ریخته با هم زن برقی روی دور تند هم بزنید. تا وقتی کف های آن ثابت شده و سفت شود (حدود 5_6 دقیقه هم بزنید) نصف لیوان شکر باقیمانده را داخل زرده ها ریخته باز هم 3_4 دقیقه هم بزنید. آب گرم و مواد خشک را به زرده ها اضافه کنید. مواد خشک را با الک کردن اضافه کنید. دوباره با هم زن برقی هم بزنید. قوام آن تا حد زیادی غلیظ میشود. درآخر سفیده های تخم مرغی که کف کرده اند را اضافه کرده بدون اینکه زیاد له کنید با کیک مخلوط کنید(یعنی پف سفیده گرفته نشود). مطابق ویدئو وقتی ظاهر یکدستی به خود گرفت داخل سینی که کاغذ روغنی پهن شده بریزید. در فر 170 درجه از قبل گرم شده بپزید. چون کیک نازک است زود میپزد. فر من در 6 دقیقه پخت. بعد از اینکه کیک پخت وقتی گرم است در کاغذ روغنی دیگری پیچیده رول کنید و کنار بذارید سرد شود. برای کرم: 1 پاکت پودر کرم شانتی(75 گرم ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده است) نصف پاکت خامه صبحانه (100 میلی لیتری) 100 گرم پنیر لبنه 80 گرم شکلات تلخ آب شده و سرد شده طرز تهیه: تمام مواد بجز شکلات را 4_3 دقیقه با همزن برقی هم بزنید. درآخر شکلات را اضافه کرده دوباره هم بزنید. کمی داخل یخچال نگه داشته روی کیک بمالید. برای روی آن: نصف پاکت خامه صبحانه(100 میلی لیتری) 80 گرم شکلات تلخ طرز تهیه: خامه را گرم کنید وقتی به قوامی رسید که شکلات در آن حل شود زیر آن را خاموش کنید و شکلات ها را اضافه کنید. مدام هم بزنید تا شکلاتها آب شوند. درآخر روی کیک بریزید. مثل فیلم کیک را از وسط برش بزنید روی کیک کرم بمالید و سپس در قسمت کناری موز بذارید و رول کنید. روی کیک رولی سس شکلاتی بریزید سپس برش بزنید و سرو کنید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
غذای نونی خوشمزه واصیل با سبزی عالی میشه مخصوصا تو سبزی حتما گشنیژ باشه بربسیل غذای اصیل از دیار کوردستان خوش طعم ولذید مناسب این فصله😍اگر با گوشت گوسفندی وماست گوسفندی که باشه میشه نور علی نور این مقدار مواد این غذا تقریبه به ذایقه خودتون کم وزیادش کنید گوشت هر چه بیشتر خوشمزه تر لپه تو این غذا اختیار این غذا با مرغ هم خیلی خوشمزس دقیقا به همین روش پخته میشه لپه رو خیس کنید و با کمی آب بزارید رو گاز تا چند قل بزنه پیاز یک عدد نبستا بزرگ گوشت گوسفندی 300 گرم نداشتید گوساله بزنید. ماست گوسفندی یک کاسه نداشتید ماست گاو بریزید ویا ماست پاستوریزه پرچرب ولی با ماست خونگی یه چیز دیگه س. لپه نصف لیوان نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وروغن به میزان لازم پیاز رو تفت داده تا سبک وشیشه ای بشه تکه های گوشت رو بهش اضافه میکنیم تفت که خورد ادویه ها رو میزنیم وباهاش تفت میدیم اب جوش میریزیم جوش که اومد شعله رو کم کرده تا با حرارت ملایم نیم پز بشه . نیم پز که شد لپه بهش اضافه میکنم نمک میزنیم .دوباره درشو میزاریم تا کاملا بپزه وابشو کم بشه عزیزان نزارید ابش کاملا کشیده بشه دولیوان بیشتر آب ازش مونده باشه به ماست یکعدد تخم مرغ میزنیم وبا قاشق بزنید تا صاف ویکدست بشه به گوشت پخته شده اضافه کنید مدام هم بزنید تا صاف ویکدست بشه .مقداری پیازچه وتره دو ریز خرد کرده وبا کمی روغن ویا گره تفت داده روش میریزیم وگاز رو خاموش کرده به همین راحتی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد سفید قنادی (یا آرد نانوایی) 1 پیمانه( اگر آرد سفید استفاده نکنین هیچ مشکلی به وجود نمیاد ) آرد نخودچی 1 پیمانه آرد برنج 1/2 پیمانه مجموع کره و روغن جامد و روغن مایع 1 پیمانه شکر 1.5 پیمانه آب 1.5 پیمانه گلاب 1/3 پیمانه زعفران دم کرده 2 تا 3 ق غ هل اسیاب شده 1 ق چ پیمانه هم از هر نوع پیمانه ای میتونین استفاده کنین ، فقط همش رو با همون اندازه بگیرین . اول شربت رو درست کردم . آب و شکر رو توی طرفی ریختم و گذاشتم روی حرارت تا شکر حل بشه . زعفران و گلاب و هل رو هم اضافه کردم ، بعد دو ، سه قل شعله رو خاموش کردم. اول آرد سفید ( آرد گندم ) رو ریختم توی ظرفی و تفتش دادم ، وقتی کمی تغییر رنگ داد ، آرد نخودچی رو بهش اضافه کردم و باز با هم تفت دادم ، اخر هم آرد برنج رو ریختم توش و هر سه رو با هم تفت دادم . آرد برنج کمتر از همه تفت میخوره . حدودا ده دقیقه هم آرد برنج رو تفت دادم . تفت دادن هر کدومشون به خودتون و علاقه خودتون داره که حلوا رو چه رنگی دوست دارین . بعد کره و روغن هام رو به تدریج اضافه کردم . من از سه نوع کره و روغن جامد و مایع استفاده می کنم . بعد کمی روی حرارت که موند ، با شعله ملایم شربت رو توش ریختم ، یا ظرفتون رو از حرارت بردارین و شربت رو بریزین و بعد روی حرارت بزارین ، هم زدم تا حلوا سفت و بسته بشه مثل یه گوله توی ظرف جمع بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛