eitaa logo
آشپزی خاص
97.2هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.4هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل توپک خرما و بیسکوییت 👆🏻 (برای سفره افطار و مجالس عالیه. طعم خیلی خوبی هم داره.) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل کیک بلوندی پنیری👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســ😊ـــلام و پراز زندگـــــے🌿🌺 🌿🌺امــــــــروز دراوج آسمان باش هرلحظہ را 🌿🌺 🌿🌺زندگے كن و را در مهمـــــــان كن🌿🌺 🌿🌺شادمانی وموفقیت راهتون🌿🌺 🌿🌺 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر لبو مواد لازم :👇 (برای لایه ی اول «قرمزرنگ»): لبو متوسط پخته شده : 2 عدد شیر : 1/4 لیوان شکر : نصف لیوان ابجوش : 1/3 لیوان پودر ژلاتین : 2ق غ که با 5 ق غ آب بنماری میشه دستور تهیه :👇 اول از همه 2 ق غ پودر ژلاتین و با 5 ق غ آب سرد حل میکنیم و میزاریم رو بخارکتری و به روش بنماری حلش میکنیم تا خوب صاف و شفاف بشه. بعد میریم سراغ لبوهای پخته شده....خردشون میکنیم و میریزیمشون تو میکسر یا غذاساز . نصف پیمانه شکر و با 1/3 لیوان ابجوش حل میکنیم و به لبوها اضافه میکنیم،1/4 لیوان شیر و ژلاتین بنماری شده رو هم به لبوها اضافه میکنیم و همه این مواد و باهم به خوبی میکس میکنیم تا کاملا مخلوط و یدست بشه. قالبهارو اماده میکنیم و مواد اماده شده رو میریزیم داخل قالبها (دوستان پرکردن قالب سلیقه ایه،میتونید نصف بیشترش و پر کنید یا نصف قالب و از مواد لبویی پر کنید،من نصف بیشتر قالب رو از مواد لبویی پر کردم) وقتی قسمتی از قالبها از دسر پر شد میزاریمش یخچال تا سفت بشه و میریم سراغ مرحله بعدی که اماده کردن قسمت سفید دسرمونه راستی کمتر از 1 ساعت طول میکشه تا لایه اول دسرمون ببنده. مواد لازم :👇 (برای لایه دوم «سفیدرنگ»): پنیرخامه ای : 100 گرم وانیل : کمی شیر : نصف پیمانه خامه صبحانه : نصف پیمانه پودرقند : 4 ق غ پودر ژلاتین : 2 ق غ که با 5 ق غ بنماری میشه دستور تهیه :👇 برای لایه ی سفید رنگ،اول از همه 2 ق غ ژلاتین و با اب حل میکنیم و میزاریم رو بخارکتری تا بنماری بشه و کاملا صاف و شفاف بشه. یه ظرف گود برمیداریم و خامه صبحانه ‌پنیر خامه ای و شیر و پودرقند و وانیل و میریزیم داخلش و با همزن برقی اینقدر میزنیم تا سفت بشه،بعد ژلاتینی که بنماری کرده بودیم و بهش اضافه میکنیم و باز هم میزنیم تا یدست که شد اونوقته که اماده ست. دسر و از یخچال در میاریم و مواد سفید اماده شده رو میریزیم روش و باز میزاریم یخچال تا سفت بشه. وقتی مطمئن شدید سفت شده اماده ست و از قالب جدا کنید و داخل ظرف سرو بچینید و لذتش و ببرید،حتی نگاه کردن بهش لذتبخشه نکته :👇 من تو قالبهای سیلیکونی تکنفره این دسر و درست کردم،شما اگه دلتون خواست میتونید تو یه قالب بزرگ درست کنید. نیازی به چرب کردن قالب نیست،اگه دسر کاملا سفت بشه،راحت از قالب جدا میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لازانیا سیب زمینی اگر ورقه های لازانیا در دسترس نداشتید حتما این روش پخت لازانیا را امتحان کنید و لذت ببرید. مواد لازم 4 عدد سیب زمینی درشت و یا 8 عدد کوچک 1عدد پیاز 2 حبه سیر 400 گرم گوشت گوساله 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری فلفل، زیره سبز، فلفل سیاه، نمک و آویشن به مقدار لازم 1 دسته از جعفری خورد شده پنیر پیتزا رنده شده ( یا چدار رنده شده) گوجه گیلاسی ابتدا پیاز خرد شده را در روغن سرخ نموده و سیر خرد شده را اضافه نمایید به طوری که بافت پیاز نرم شده و کمی تغییر رنگ دهد سپس گوشت گوساله را در اضافه کرده و آن را تا مرحله پخت و تغییر رنگ تفت دهید ، رب گوجه فرنگی را به مخلوط اضافه کنید و همچنان گوشت و با مقداری آب اجازه دهید تا پخته شود در این مرحله ادویه ها را اضافه نموده و در انتهای کار فلفل دلمه ای نگینی خورد شده را اضافه کنید و برای چند دقیقه تفت دهید. سیب زمینی ها را به برش های نازک و مساوی تقسیم کنید و آن را مطابق فیلم آموزشی در کف ظرف چرب شده و یک لایه از مواد را روی آن پهن کنید در هر لایه نمک و آویشن را اضافه نمایید این مرحله را میتوانید یک بار دیگر تکرارکنید و روی آن را با سیب زمینی مانده بپوشانید. ظرف را در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار دهید تا سیب زمینی ها پخته شود سپس روی آن پنیر ریخته و از گوجه گیلاسی برای تزیین استفاده کرده و روی آن را با شعله گریل تا قهوه ای طلایی شدن پنیرمهلت پخت مجدد دهید. لازانیای شما آماده است. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
واستون یک کیک بدون فر عالی وخوشمزه گذاشتم، واسه اون دسته از دوستانی که درخواست کیک بدون فر را کرده بودن🤗🤗 وبرای کرم روی کیک من از پنیر استفاده نکردم وبجای اون از 2قاشق غذاخوری آرد و2تا3قاشق غذاخوری نشاسته ذرت استفاده کردم. . میزان لیوان (پیمانه) 200 میلی لیتری استفاده شده. . مواد لازم برای کیک: 4 عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر پودری 1 لیوان روغن مایع 1 لیوان شیر گرم 3 لیوان آرد 3 قاشق غذاخوری پودرکاکائو وانیل 1 قاشق چای خوری 1 بسته بیکینگ پودر (1قاشق مرباخوری) مواد کرم : پنیر خامه ای(لبنه) 400 گرم(من بجاش از 2قاشق آرد استفاده کردم) تخم مرغ 2 عدد 3 قاشق غذاخوری شکر پودری 1 قاشق غذا خوری نشاسته (من 2تا3قاشق استفاده کردم) وانیل 1 قاشق چای خوری اول کرم پنیری رادرست میکنیم. تمام مواد گفته شده را مخلوط کنید ودرقیف بریزید وبعد آماده کردن مایه کیک طبق ویدئو کارکنید. طرزتهیه : تخم مرغ و شکر را حداقل 5تا6 دقیقه باهمزن بزنیدتا خوب مخلوط وسبک شود. سپس شیر گرم وروغن را اضافه کنید و مخلوط کنید. تمام مواد خشک رامخلوط والک کنید وبه مایه تخم مرغ کم کم اضافه کنیدوبالیسک به صورت دورانی مخلوط کنید. (میتونید پودر کاکائو را آخر کار به مواد کيک اضافه کنید، در هر دومورد درسته). تابه رژیمی را کاغذ روغنی انداختم وکمی چرب کرده و مایه کیک را ریختم وکرم را طبق فیلم بشکل مورب ریختم وگذاشتم روی اجاق با حرارت متوسط وحدود یکساعت و20 دقیقه برای من زمان برد تا کیک پخته شد. تا 50 دقیقه اول به هیچ عنوان در تابه را باز نکنید چون سریع پف کیک میخوابه. واشر تابه هم دربیارید. برای گذاشتن در فر هم ميتونيد، در فر از قبل گرم شده بادمای 175 درجه به مدت25 دقیقه وبعد حرارت رابه 160 کم کنید و15 دقیقه زمان بدهید تا کیک پخته شود. میتونید با خلال چوبی تست کنید. وبعد خنک شدن کیک رو برش بزنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک رولی شکلاتی مواد لازم برای تهیه کیک: 4 عدد تخم مرغ 1 استکان شکر (استکان کمرباریک ترک ، 70 گرم) 3 قاشق غذاخوری آب گرم 1 استکان آرد (استکان کمرباریک ترک ، 50 گرم) نصف استکان نشاسته ذرت (استکان کمرباریک ترک ، 20 گرم) 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر 2 قاشق غذاخوری پودرکاکائو طرز تهیه: زرده و سفیده های تخم مرغ ها را در ظرفهای مختلف، جدا کنید. ظرفی که سفیده را میریزید باید خشک باشد و حتی 1 قطره آب و یا زرده تخم مرغ نباید قاطی شود. نصف شکر را به سفیده ریخته با هم زن برقی روی دور تند هم بزنید. تا وقتی کف های آن ثابت شده و سفت شود (حدود 5_6 دقیقه هم بزنید) نصف لیوان شکر باقیمانده را داخل زرده ها ریخته باز هم 3_4 دقیقه هم بزنید. آب گرم و مواد خشک را به زرده ها اضافه کنید. مواد خشک را با الک کردن اضافه کنید. دوباره با هم زن برقی هم بزنید. قوام آن تا حد زیادی غلیظ میشود. درآخر سفیده های تخم مرغی که کف کرده اند را اضافه کرده بدون اینکه زیاد له کنید با کیک مخلوط کنید(یعنی پف سفیده گرفته نشود). مطابق ویدئو وقتی ظاهر یکدستی به خود گرفت داخل سینی که کاغذ روغنی پهن شده بریزید. در فر 170 درجه از قبل گرم شده بپزید. چون کیک نازک است زود میپزد. فر من در 6 دقیقه پخت. بعد از اینکه کیک پخت وقتی گرم است در کاغذ روغنی دیگری پیچیده رول کنید و کنار بذارید سرد شود. برای کرم: 1 پاکت پودر کرم شانتی(75 گرم ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده است) نصف پاکت خامه صبحانه (100 میلی لیتری) 100 گرم پنیر لبنه 80 گرم شکلات تلخ آب شده و سرد شده طرز تهیه: تمام مواد بجز شکلات را 4_3 دقیقه با همزن برقی هم بزنید. درآخر شکلات را اضافه کرده دوباره هم بزنید. کمی داخل یخچال نگه داشته روی کیک بمالید. برای روی آن: نصف پاکت خامه صبحانه(100 میلی لیتری) 80 گرم شکلات تلخ طرز تهیه: خامه را گرم کنید وقتی به قوامی رسید که شکلات در آن حل شود زیر آن را خاموش کنید و شکلات ها را اضافه کنید. مدام هم بزنید تا شکلاتها آب شوند. درآخر روی کیک بریزید. مثل فیلم کیک را از وسط برش بزنید روی کیک کرم بمالید و سپس در قسمت کناری موز بذارید و رول کنید. روی کیک رولی سس شکلاتی بریزید سپس برش بزنید و سرو کنید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
غذای نونی خوشمزه واصیل با سبزی عالی میشه مخصوصا تو سبزی حتما گشنیژ باشه بربسیل غذای اصیل از دیار کوردستان خوش طعم ولذید مناسب این فصله😍اگر با گوشت گوسفندی وماست گوسفندی که باشه میشه نور علی نور این مقدار مواد این غذا تقریبه به ذایقه خودتون کم وزیادش کنید گوشت هر چه بیشتر خوشمزه تر لپه تو این غذا اختیار این غذا با مرغ هم خیلی خوشمزس دقیقا به همین روش پخته میشه لپه رو خیس کنید و با کمی آب بزارید رو گاز تا چند قل بزنه پیاز یک عدد نبستا بزرگ گوشت گوسفندی 300 گرم نداشتید گوساله بزنید. ماست گوسفندی یک کاسه نداشتید ماست گاو بریزید ویا ماست پاستوریزه پرچرب ولی با ماست خونگی یه چیز دیگه س. لپه نصف لیوان نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وروغن به میزان لازم پیاز رو تفت داده تا سبک وشیشه ای بشه تکه های گوشت رو بهش اضافه میکنیم تفت که خورد ادویه ها رو میزنیم وباهاش تفت میدیم اب جوش میریزیم جوش که اومد شعله رو کم کرده تا با حرارت ملایم نیم پز بشه . نیم پز که شد لپه بهش اضافه میکنم نمک میزنیم .دوباره درشو میزاریم تا کاملا بپزه وابشو کم بشه عزیزان نزارید ابش کاملا کشیده بشه دولیوان بیشتر آب ازش مونده باشه به ماست یکعدد تخم مرغ میزنیم وبا قاشق بزنید تا صاف ویکدست بشه به گوشت پخته شده اضافه کنید مدام هم بزنید تا صاف ویکدست بشه .مقداری پیازچه وتره دو ریز خرد کرده وبا کمی روغن ویا گره تفت داده روش میریزیم وگاز رو خاموش کرده به همین راحتی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد سفید قنادی (یا آرد نانوایی) 1 پیمانه( اگر آرد سفید استفاده نکنین هیچ مشکلی به وجود نمیاد ) آرد نخودچی 1 پیمانه آرد برنج 1/2 پیمانه مجموع کره و روغن جامد و روغن مایع 1 پیمانه شکر 1.5 پیمانه آب 1.5 پیمانه گلاب 1/3 پیمانه زعفران دم کرده 2 تا 3 ق غ هل اسیاب شده 1 ق چ پیمانه هم از هر نوع پیمانه ای میتونین استفاده کنین ، فقط همش رو با همون اندازه بگیرین . اول شربت رو درست کردم . آب و شکر رو توی طرفی ریختم و گذاشتم روی حرارت تا شکر حل بشه . زعفران و گلاب و هل رو هم اضافه کردم ، بعد دو ، سه قل شعله رو خاموش کردم. اول آرد سفید ( آرد گندم ) رو ریختم توی ظرفی و تفتش دادم ، وقتی کمی تغییر رنگ داد ، آرد نخودچی رو بهش اضافه کردم و باز با هم تفت دادم ، اخر هم آرد برنج رو ریختم توش و هر سه رو با هم تفت دادم . آرد برنج کمتر از همه تفت میخوره . حدودا ده دقیقه هم آرد برنج رو تفت دادم . تفت دادن هر کدومشون به خودتون و علاقه خودتون داره که حلوا رو چه رنگی دوست دارین . بعد کره و روغن هام رو به تدریج اضافه کردم . من از سه نوع کره و روغن جامد و مایع استفاده می کنم . بعد کمی روی حرارت که موند ، با شعله ملایم شربت رو توش ریختم ، یا ظرفتون رو از حرارت بردارین و شربت رو بریزین و بعد روی حرارت بزارین ، هم زدم تا حلوا سفت و بسته بشه مثل یه گوله توی ظرف جمع بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سوسیس بندری را که همه وارد هستیدوممکنه با تفاوت جزیی از همدیگه درست کنیم که اونم بخاطر ذائقه هاست چند نکته...... شما میتونید سوسیس را جدا گانه سرخ کنید هم میتونید با پیاز سرخ کنید سیب زمینی را هم میتونید سرخ کنید هم بصورت آبپز درشت خرد کنید وبه مواد اضافه کنید که توی ساندویچ فروشیها همیشه ابپز درست می کنن سوسیس بندری باید تند باشه میتونید هم زرد درست کنید هم رب برنید وقرمز رنگ بشه طرز تهیه...... پیاز را خلالی خرد وتوی روغن تفت دهید سبک که شد اگر دوست داشتید فلفل سبز تند ریز خرد شده را اضافه کنید ومخلوط کنید بعد زردچوبه وفلفل قرمز وپودر زیره که واسه گرفتن نفخ پیاز است وادویه مخلوط یا کاری را اضافه ومخلوط کنید بعد سوسیس سرخ شده را اضافه ومخلوط کنید ودراخر رب را با اب رقیق کنید واضافه کنید وسر تابه را بذارید با حرارت کم تا موادپخته بشه من چون سوسیس نمک داره وخیار شور هم استفاده می شه نمک نزدم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
به خرد شده 1/5 کیلو شکر 1 کیلو و دویست تا 1/5 کیلو بستگی به شیرینی به داره وانیل 1/4 قاشق چایخوری میتونید برای عطر مربا از دانه هل سبز استفاده کنید آبلیمو 1/4 استکان آب حدود 6 لیوان به رو تمیز بشوئید و بدون اینکه پوست اونو بگیرید مطابق فیلم برش بزنید. دقت کنید برشها زیاد نازک نباشند چون ممکنه در طول پخت له شده و شکل خودشون رو از دست بدهند. به رو در قابلمه ترجیحا مسی بریزید. قابلمه مسی که کاملا تمیز و داخل اون سفید هست باعث خوشرنگ شدن مربای به میشه. حالا حدود 6 لیوان آب اضافه کنید،میزان آب باید به حدی باشه که روی سطح به را بپوشاند. در قابلمه را ببندید و روی حرارت ملایم قرار داده از زمانی که به جوش می آید حدود 30 دقیقه آرام بجوشد تا به کمی نرم شود. سپس شکر را اضافه و کمی هم بزنید تا شکر مخلوط شده و دوباره در قابلمه را ببندید. روی حرارت کم آرام بجوشد تا به شروع به تغییر رنگ کند. رنگ به که به سمت قرمز خیلی روشن رفت...روی در قابلمه دم کنی بذارید و در قابلمه رو ببندید و حرارت را کاملا کم کنید تا مربا کم کم رنگ بیندازد و کاملا قرمز و خوشرنگ شده و شربت قوام بیاید. دقت کنید سایز شعله گاز باید با سایز قابلمه تناسب داشته باشد. برای من حدود 4 ساعت کل مراحل پخت طول کشید...هرچقدر مربا آروم تر بپزه بهتر رنگ انداخته و کاملا قرمز و خوشرنگ و نرم و شفاف میشود. گاهی در قابلمه را بردارید و چک کنید در صورت استفاده از دانه هل،دانه ها را در اوسط پخت وقتی مربا تقریبا قرمز شد اضافه کنید هر زمان کاملا خوشرنگ و قرمز شد...آبلیمو را اضافه و صبر کنید دوباره چند دقیقه بجوشد. اگر مربا کاملا قرمز شده بود ولی شربت هنوز قوام پیدا نکرده بود؛در قابلمه را بردارید و صبر کنید تا روی حرارت ملایم آرام آرام بحوشد و به قوام مناسب برسد. برای تست قوام شربت،مقداری از شربت را در ظرفی بریزید و در یخچال قرار دهید تا سریع خنک شود،با انگشت وسط شربت خط بکشید،اگر این خط به آرامی پر شد یعنی قوام مربا مناسب هست. حرارت را خاموش کنید صبر کنید تا مربا داخل قابلمه کاملا سرد شده و بعد آن را در شیشه تمیز بریزید. اگر بعد از خنک شدن دیدید شربت رقیقه میتونید دوباره چند لحظه آن رو بجوشانید تا قوام پیدا کنه هیچ وقت داخل مربا قاشق چرب یا خیس نزنید چون باعث کپک زدن میشه اگر مربا شکرک زد،کمی آب و مقداری آبلیمو اضافه کنید و بذارید روی حرارت ملایم تا چند جوش بزنه و قوام شربت مناسب بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😋 1. اول قالب رو چرب کردم و تکه های میوه رو داخلش‌گذاشتم‌ و چند تا قاشق‌ از ژله‌ی‌ آلوئه ورا داخل‌‌ قالب‌ ریختم. 2. این‌قالب‌ دوتکه‌ هست‌‌، میوه‌ها رو داخل‌ قسمت‌ زیری‌ ریختم. 3. قسمت‌ روی قالب‌ که‌ سوراخ‌ دار‌ه‌ رو گذاشتم‌ و بعد با قیف‌ مابقی‌ ژله‌ رو داخل‌ قالب‌ ریختم‌ تاپرشدن‌. 4.داخل‌یخچال‌گذاشتم‌تاکامل‌ببنده و ‌بعد آروم‌ دو تکه‌ قالب‌ و ازهم‌ جداکردم‌ و این‌ شد نتیجه👌 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🧇 😋 🔸350 گرم روغن و 250 گرم پودر قند را کاملا با هم مخلوط کنید. دو عدد تخم مرغ‌ را دانه دانه اضافه کرده، سپس یک دوم قاشق چایخوری وانیل و محلول زعفران 3 قاشق سوپخوری را نیز اضافه کنید. آرد را به آرامی به مواد بیفزایید تا خمیر به دست نچسبد. گلوله‌های کوچکی به اندازه فندق از خمیر برداشته، روی سینی قرار دهید. این شیرینی را به مدت 10 تا 12 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 175 درجه بپزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷 برای تهیه سوپ جو کافیه این دو مورد مهم رو مد نظر قرار بدید 🍜😋 برای غلیظ شدن سوپ جو می‌توانید 2 قاشق سوپ‌خوری آرد ذرت یا گندم را در یک دوم لیوان آب سرد حل کرده و به سوپ جو اضافه کنید.سوپ جو با آب مرغ خوشمزه‌ تر می‌شود؛ چون آب مرغ بی‌ رنگ است برای سوپ جو سفید مناسب‌ تر است. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیا کوکو کرفس خوردن 😉🤔 . تقریبا شبیه کوکو سبزی هستش با مقداری تفاوت. البته من کمی متفاوت درست کردم این مدلیش هم جالب شد . مخصوصا که برای بچه ها عالی هستش. کرفس خیلی فایده داره . باعث کاهش وزن میشه ، برای هضم غذا خیلی خوبه ، برای کاهش فشار خون بالا موثره ، باعث محافظت از چشم میشه و ... . برای 3 تا 4 نفر کرفس منجمد نوبر سبز 300 گرم تره فرنگی (گل آقا یا تره کوهی ) 100 گرم (این سبزی برای آش خیلی کاربرد داره ، قابل حذف هستش و حتی جاش می تونین برگ کرفس استفاده کنین و یا جعفری یا گشنیز ) تخم مرغ 3 عدد شیر یک سوم لیوان آرد 1 ق غ نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم گردو 4 تا 5 عدد زرشک 2 ق غ حدودا 300 گرم کرفس رو خرد می کنیم . هم از ساقه و هم از برگ هاش می تونین استفاده کنین . من از ساقه کرفس همراه با تره فرنگی استفاده کردم . هم می تونین ریز خرد کنین هم می تونین داخل میکسر بندازین . تخم مرغ ها رو جداگانه کمی با چنگال زدم و بهش اضافه کردم و بعد ارد رو در شیر حل کردم و داخل مواد ریختم و نمک و فلفل و زردچوبه رو اضافه کردم . گردو هم براساس دلخواه نیم کوب شده کمی ریختم و زرشک هم همین طور . چون خود کرفس کمی ترش مزه هست من زرشک زیاد نریختم . مایه این کوکو کمی شل هستش ولی طبیعی هست . می تونین توی تابه با روغن روی گاز سرخ کنین . من خودم توی فر پختم . ظرفم رو کمی چرب کردم و بعد مایه کوکو رو ریختم و داخل فر 180 درجه به مدت 35 تا 40 دقیقه قرار دارم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه😊. از هر نوع مارمالادی که دوست دارین می تونین استفاده کنین . من نمی خواستم توش کاکائو بریزم می خواستم ساده درست کنم بعد به همسری گفتم که ساده باشه مارمالاد رنگش که درست و حسابی دیده نمیشه به رنگ کیک و یه کم زرد و نارنجی دیده میشه اگه مارمالاد قرمز رنگی باشه که خیلی خوب دیده میشه وقتی برش میدی و این شد به خواسته ایشون ما کاکائوی درست کردیم 😁😀 آخه همسری خیلی مشتقات کاکایو و شکلات رو دوست داره . یعنی وقتی کیک شکلاتی و کاکائویی باشه دیگه اصلا نمیزاره چیزی بمونه ☺ پس شما در طرز تهیه دستتون بازه چه بخواید بریزین چه نخواید بریزین . اگر که مارمالاد قرمز رنگ باشه کاکایو هم نریزین داخل کیک که موقع برش هم زیبا دیده میشه 🙂 و اما طرز تهیه تخم مرغ 2 عدد شکر 150 گرم (حدودا دو سوم لیوان) ماست 120 گرم (نصف لیوان) کره 100 گرم آرد سفید 225 گرم (یک و نیم لیوان) بیکینگ پودر 5 گرم (1 ق م) وانیل 1/4 ق چ پودر کاکائو 1 تا 2 ق غ (در صورت تمایل) مارمالاد 100 گرم همه مواد به دمای محیط برسه . کره و شکر روبا همزن 3، 4 دقیقه ای زدم و بعد تخم مرع ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر بار یه دقیقه با همزن خوب زدم . وانیل رو هم اضافه کردم . ماست رو هم اضافه کردم و مخلوط کردم . آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو الک کردم و داخلش ریختم و با لیسک مخلوط کردم . مایه کیک کمی سفته به دلیل وجود کره و ماست نگران نباشین . داخل قالب هر قالبی میشه من از قالب لوف استفاده کردم سایز برای من 10 در 25 هستش . کفش کاغذ روغنی انداختم . نیمی از مواد کیک رو ریختم بعد میانه اش از مارمالاد (من مارمالاد زردآلو استفاده کردم) ریختم . و بقیه مایه کیک رو ریختم . قالب رو در طبقه وسط فر که از یه ربع قبل فر گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 40 تا 45 دقیقه قرار دادم . با خلال دندون چک کردم که پخته یا نه . نکات : جای ماست ، شیر هم میشه ولی خیلی بهتره با ماست باشه ترجیحا ، جای کره ، روعن مایع هم میشه ولی با کیک لطیف و خوشمزه تره . بدون فر توی فر دست ساز ، داخل تابه دو طرفه روی گاز میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لازانیا مواد لازم: گوشت چرخکرده: 400 گرم پیاز بزرگ: 1 عدد سیر: 1 حبه گوجه فرنگی تازه خرد شده: 4 عدد سس (کچاب یا سالسا): 1 قاشق غذاخوری پودرسیر: 1/2 قاشق چایخوری پودرپاپریکا: 1/2 قاشق چایخوری نمک و فلفل: به مقدار لازم آویشن: به مقدار لازم لازانیا: 1 بسته پنیر پیتزا: 400 گرم 😍سس بشامل: کره: 2 قاشق غذاخوری آرد سفید ساده: 2 قاشق غذاخوری شیر: 2 پیمانه پنیر خامه ای (موزارلا یا چدار): 2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل: به مقدار لازم طرز تهیه: برای تهیه مواد گوشتی لازانیا، پیاز و سیر خرد شده را درون روغن تفت بدید تا سبک شود. گوشت چرخکرده را به تابه اضافه کنید. (در این مرحله می توانید کمی زردچوبه به مواد بزنید) تا رنگ گوشت کمی تغییر کند. گوجه فرنگی های خرد شده، سس سالسا و تمام ادویه ها را به مواد اضافه کنید و تفت بدید. (یا به جای گوجه، 3 قاشق غذاخوری رب به همراه کمی آب) اجازه دهید خوراک به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم پخته شود. سس بشامل: کره را در تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود. سپس آرد سفید را اضافه کنید. (شعله گاز بایستی خیلی ملایم باشد و مدام آرد را هم بزنید). سپس شیر را درون تابه بریزید، تند تند هم بزنید تا هم آرد درون شیر حل شده و هم گوله نشود. (شیر باید کمی گرم باشد تا آرد به خوبی در آن حل شود) در آخر پنیر خامه ای و یا ترکیبی از پنیر موزارلا و چدار، نمک و فلفل را به سس اضافه کنید. هم بزنید تا سس بشامل به غلظت کافی برسد. ظرف نچسب مخصوص فر رو چرب کنید ابتدا یک لایه ورقه لازانیا بچینید، روی آن سس بشامل بریزید سپس مقدار نازک و کمی از مواد گوشتی را روی لایه قرار دهید، در اینجا ادویه مخصوص لازانیا و آویشن را روی مواد بپاشید و پنیر پیتزا بریزید. لایه های بعد را به همین ترتیب ادامه دهید. 6-4 لایه لازانیا بچینید. روی سطح لایه آخر را فقط با سس بشامل و پنیر پیتزا فراوان خوب و کامل پوشش دهید. در فر به مدت 60-45 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و در انتها 3-2 دقیقه گریل فر برای طلایی شدن روشن کنید. دو مدل لازانیا داریم که نیاز به جوشیدن دارد و یا ندارد که در دستور العمل پشت بسته های لازانیا گفته شده است ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛