#کیک_نارنگی
مواد لازم برای کیک
آرد 2 لیوان
شکر 1 لیوان
تخم مرغ 4 عدد
آب نارنگی 1 لیوان
روغن مایع 1/2 لیوان
بکینگ پودر 2 ق چ
وانیل 1/4 ق چ
رنده پوست نارنگی 1 ق چ
مواد لازم برای سس
نشاسته ذرت 1 ق غ
آب 3 ق غ
آب نارنگی 1/2 لیوان
شکر 1/4 لیوان
طرز تهیه کیک👇
آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید
قالب رو چرب و آردپاشی کنید یا با روغن جداکننده خوب چربش کنید.
تخم مرغ، وانیل، رنده پوست نارنگی و شکر رو 5 دقیقه با دور تند هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه. حتما بین کار کاسه رو دورگیری کنید تا همه مواد خوب هم بخوره. آب نارنگی و روغن مایع رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مخلوط آرد و بکینگ پودر رو طی دو مرحله اضافه کنید و با دور کند هم بزنید تا مواد یکدست بشه. بیش از حد هم نزنید چون کیکتون خمیر میشه.
مایه کیک رو داخل قالب بریزید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه حدود یکساعت بزارید بپزه.
طرز تهیه سس
نشاسته ذرت رو در آب حل کنید، آب نارنگی و شکر رو اضافه کنید و روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا غلیظ بشه.
کیک که کمی از حرارت افتاد از قالب خارج کنید و بزارید خنک بشه بعد سس گرم رو بریزید روش
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
⬇️قرابیه پسته پاره⬇️
.
✔️کره به دمای محیط رسیده 150 گرم ✔️پودرقند الک شده نصف پ✔️ آردسمولینا نصف پ✔️ تخم مرغ 1 عدد✔️ پودر پسته نصف پ ✔️بکینگ پودر 1 ق م✔️ وانیل کمی✔️ آرد سفید قنادی 2 الی 2,5 پ
.
⏺️موادلازم برای شربت
.
✔️شکر 2 پ✔️ آب 2,5 پ✔️ آب لیمو ترش 3 الی 4 قطره
.
⏺️طرزتهیه
.
اول شربت رو اماده کنید شکر و اب رو بجوشونید و اب لیمو رو اضافه کنید پنج دقیقه بذارید تا بجوشه از روی حرارت بردارید موقع ریختن شربت سرد باشه و شیرینی داغ باشد ، برای خمیر هم همه ی مواد لازم شیرینی به غیر از آرد رو در ظرف مورد نظر بریزید مخلوط کنید ارد رو هم کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست اوردید ، از خمیر به اندازه ی بزرگیه گردو برداشته گلوله کنید وسطش یک چاله باز کنید طبقه عکس شود در سینی فر ورق روغنی پهن کنید و شیرینی هارو با فاصله بچینید و فر رو از قبل گرم کرده با دمای 180 درجه بپزید بعد از پخت از فر که در اوردید پنج دقیقه بذارید بعدش روی شیرینی شربت سرد رو اضافه کنید بعد از اینکه شربت اش جذبش شد وسطش پودر پسته و خود پسته رو بذارید نوش جان .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پای سیب زمینی با کوفته قلقلی
مواد لازم
برای پای سیب زمینی
4عدد سیب زمینی آبپزشده
1قاشق غذاخوری روغن مایع
3لیوان ماست
2حبه سیر
1قاشق چایخوری نمک(میتوانید با توجه به ذائقه تون کم یا زیاد کنید)
2 عدد تخم مرغ
برای کوفته قلقلی
100 گرم گوشت چرخ کرده گوسفند
100 گرم گوشت چرخ کرده گوساله
1عدد پیاز کوچک رنده شده
1حبه سیر
نصف ق چ نمک
نصف ق چ فلفل سیاه
برای سس
2 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق غذا خوری روغن مایع
1.5 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1ق چ نمک
برای روی پای
نصف دسته یا چند ساقه جعفری خرد شده
طرزتهیه
برای کوفته قلقلی در یه کاسه گوشتها و مواد لازم کوفته قلقلی رو بریزید و با هم ترکیب کنید و ورز بدید.20 دقیقه در یخچال بزارید و بعد از این مدت تکه هایی از مایه گوشتی به بزرگی گردو بگیرید و گرد کنید.روی آنها را را کمی روغن مایع اسپری کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید.
برای سس در یک تابه کوچک روغن مایع و کره را آب کنید تا داغ شود رب و نمک را در روغن و کره بریزید تا بوی خامی آن گرفته شود و خوش رنگ شود آن را سرخ کنید و بعد از روی گاز بردارید.
برای پای سیب زمینی ;سیب زمینها را آبپزکنید له کنید
و به شکل پوره درآورید.در یک قابلمه پوره سیب زمینی را با روغن مایع ترکیب کنید و گرم کنید روی آن ماست هم زده شده و تخم مرغ و سیر و نمک را اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا یکدست شود.در کاسه های پذیرایی پای سیب زمینی بریزید و روی آنها کوفته قلقلی بریزید و روی آنها سس را پخش کنید و سرو کنید. نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حس خوب یعنی آدم با دستای خودش بتونه عروسک مورد علاقشو بسازه ...
آموزش عروسک جذابمون رو از دست ندین...
خوشگل تر از این مدل عروسکا هم مگه هست؟
برای دیدن نمونه های بیشتر
بزن رو لینک زیر تا پاک نشده 😍👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/4094558308C62d2755de7
https://eitaa.com/joinchat/4094558308C62d2755de7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قلیه ماهی
ماهی شیر چهار الی پنج تکه
سبزی ۲۵۰ گرم ۲۰۰ گرم گشنیژ ۵۰ گرم شنبلیه یک قاشق هم شنبلیه خشک
تمرهندی ۱۰۰ الی ۱۲۰ گرم تمر هندی مخصوص قلیه تو فیلم نشون دادم
سیر یک بوته رنده شده
پیاز یک عدد بارنده درشت رنده کنید
زردچوبه وادویه قلیه وروغن به میزان لازم
فلفل سبز تند دو عدد
آرد برنج ویا آرد گندم یک قاشق
خرما چند عدد اختیاریه در صورتی استفاده میشه که تمرهندی ترش باشه
ماهی رو نمک بزنید یکساعت بمونه
تمرهندی وخرما رو با مقداری آب خیس کرده چنگ بزنید تا تو آب حل بشه سپس از صافی رد کرده تا رگ وریشه جدا بشه
سبزی رو ساتوری کنید و سرخ کنید.سبزی باید ریز خرد بشه سبزی تا حدی سرخ بشه که رنگش رو به سیاهی بره اما نه به حد قورمه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#قلیه_ماهی
سبزی قلیه شامل گشنیژ وشنبلیله است که نسبت سه به یک هست شنبلیله رو زیاد نزنید که قلیه تلخ میشه
ماهی حدود دویست گرم
پیاز یک عدد بزرگ
سیر یک بوته
سبزی پاک شده وخرد شده 300 گرم مثلا 200 تا 250 گرم گشنیژ 50 تا 100 گرم شنبلیله
تمر هندی یک بسته کوچک
روغن،نمک،زردچوبه،فلفل سیاه وفلفل قرمز به میزان لازم
آب گرم دو لیوان
تمر هندی را در آب خیس کنید سپس چنگ بزنید تا هسته جدا بشه واز صافی رد کنید
سبزی تازه داشتید چه بهتر من از سبزی فریزیر استفاده کردم
سبزی را با کمی روغن تفت بدید آب سبزی که کشیده شد ماهی رو اضافه کنید که با سبزی سرخ بشه(شعله کم باشه تا سبزی وماهی آروم سرخ بشن ) ماهی که سرخ شد از داخل سبزی بیرون بیارید وکنار بزارید
پیاز رو خرد کرده(رنده نکنید)وبا روغن تفت بدید سیر رو کوبیده یا رنده کنید وبه پیاز تفت داده شده اضافه کنید زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز زده وباهاش تفت بدید آب تمر هندی را اضافه کرده و شعله رو کم کنید وبزارید سبزی پخته بشه حدود نیم ساعت سپس ماهی رو اضافه کنید نمک بزنید ودرشو بزارید تا کم کم جا بیفته وقتی داره جا میفته شعله پخش کن بزارید و شعله خیلی کم باشه تا ریز قل بزنه وروغن پس بده
نزارید زیادی آبش کشیده بشه وخشک بشه وبا کته نرم نوش جان کنید
بعضی از کدبانوها ماهی رو جداگانه سرخ میکنن ولی این روش سالمتره
فلفل رو حذف نکنید این غذا باید تند باشه
پیاز قلیه نباید زیادی سرخ بشه
اگر تمر هندیتون شور هست نمک کمتری بزنید
عزیزان من تمر هندی مخصوص قلیه پیدا نکردم از تمر هندی خوراکی ترش استفاده کردم تمر هندی قلیه فکر کنم سیاه رنگه
بعضی از عزیزان رب میزنن من نزدم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل توپک خرما و بیسکوییت 👆🏻
(برای سفره افطار و مجالس عالیه. طعم خیلی خوبی هم داره.)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل کیک بلوندی پنیری👆🏻👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســ😊ـــلام
#صبح_زیباے_شنبه_تون_بخیــــر
و پراز #شور زندگـــــے🌿🌺
🌿🌺امــــــــروز دراوج آسمان باش
هرلحظہ را #باشـــــــــكوه🌿🌺
🌿🌺زندگے كن و#عشــــــــــق را
در#قلبت مهمـــــــان كن🌿🌺
🌿🌺شادمانی وموفقیت
#توشـــــــہ راهتون🌿🌺
🌿🌺#زندگیتون_زیبا_و_قشنــــــــگ
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر لبو
مواد لازم :👇
(برای لایه ی اول «قرمزرنگ»):
لبو متوسط پخته شده : 2 عدد
شیر : 1/4 لیوان
شکر : نصف لیوان
ابجوش : 1/3 لیوان
پودر ژلاتین : 2ق غ که با 5 ق غ آب بنماری میشه
دستور تهیه :👇
اول از همه 2 ق غ پودر ژلاتین و با 5 ق غ آب سرد حل میکنیم و میزاریم رو بخارکتری و به روش بنماری حلش میکنیم تا خوب صاف و شفاف بشه.
بعد میریم سراغ لبوهای پخته شده....خردشون میکنیم و میریزیمشون تو میکسر یا غذاساز .
نصف پیمانه شکر و با 1/3 لیوان ابجوش حل میکنیم و به لبوها اضافه میکنیم،1/4 لیوان شیر و ژلاتین بنماری شده رو هم به لبوها اضافه میکنیم و همه این مواد و باهم به خوبی میکس میکنیم تا کاملا مخلوط و یدست بشه. قالبهارو اماده میکنیم و مواد اماده شده رو میریزیم داخل قالبها
(دوستان پرکردن قالب سلیقه ایه،میتونید نصف بیشترش و پر کنید یا نصف قالب و از مواد لبویی پر کنید،من نصف بیشتر قالب رو از مواد لبویی پر کردم)
وقتی قسمتی از قالبها از دسر پر شد میزاریمش یخچال تا سفت بشه و میریم سراغ مرحله بعدی که اماده کردن قسمت سفید دسرمونه
راستی کمتر از 1 ساعت طول میکشه تا لایه اول دسرمون ببنده.
مواد لازم :👇
(برای لایه دوم «سفیدرنگ»):
پنیرخامه ای : 100 گرم
وانیل : کمی
شیر : نصف پیمانه
خامه صبحانه : نصف پیمانه
پودرقند : 4 ق غ
پودر ژلاتین : 2 ق غ که با 5 ق غ بنماری میشه
دستور تهیه :👇
برای لایه ی سفید رنگ،اول از همه 2 ق غ ژلاتین و با اب حل میکنیم و میزاریم رو بخارکتری تا بنماری بشه و کاملا صاف و شفاف بشه.
یه ظرف گود برمیداریم و خامه صبحانه پنیر خامه ای و شیر و پودرقند و وانیل و میریزیم داخلش و با همزن برقی اینقدر میزنیم تا سفت بشه،بعد ژلاتینی که بنماری کرده بودیم و بهش اضافه میکنیم و باز هم میزنیم تا یدست که شد اونوقته که اماده ست.
دسر و از یخچال در میاریم و مواد سفید اماده شده رو میریزیم روش و باز میزاریم یخچال تا سفت بشه.
وقتی مطمئن شدید سفت شده اماده ست و از قالب جدا کنید و داخل ظرف سرو بچینید و لذتش و ببرید،حتی نگاه کردن بهش لذتبخشه
نکته :👇
من تو قالبهای سیلیکونی تکنفره این دسر و درست کردم،شما
اگه دلتون خواست میتونید تو یه قالب بزرگ درست کنید.
نیازی به چرب کردن قالب نیست،اگه دسر کاملا سفت بشه،راحت از قالب جدا میشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لازانیا سیب زمینی
اگر ورقه های لازانیا در دسترس نداشتید حتما این روش پخت لازانیا را امتحان کنید و لذت ببرید.
مواد لازم
4 عدد سیب زمینی درشت و یا 8 عدد کوچک
1عدد پیاز
2 حبه سیر
400 گرم گوشت گوساله
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری فلفل، زیره سبز، فلفل سیاه،
نمک و آویشن به مقدار لازم
1 دسته از جعفری خورد شده
پنیر پیتزا رنده شده ( یا چدار رنده شده)
گوجه گیلاسی
ابتدا پیاز خرد شده را در روغن سرخ نموده و سیر خرد شده را اضافه نمایید به طوری که بافت پیاز نرم شده و کمی تغییر رنگ دهد سپس گوشت گوساله را در اضافه کرده و آن را تا مرحله پخت و تغییر رنگ تفت دهید ، رب گوجه فرنگی را به مخلوط اضافه کنید و همچنان گوشت و با مقداری آب اجازه دهید تا پخته شود در این مرحله ادویه ها را اضافه نموده و در انتهای کار فلفل دلمه ای نگینی خورد شده را اضافه کنید و برای چند دقیقه تفت دهید. سیب زمینی ها را به برش های نازک و مساوی تقسیم کنید و آن را مطابق فیلم آموزشی در کف ظرف چرب شده و یک لایه از مواد را روی آن پهن کنید در هر لایه نمک و آویشن را اضافه نمایید این مرحله را میتوانید یک بار دیگر تکرارکنید و روی آن را با سیب زمینی مانده بپوشانید. ظرف را در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار دهید تا سیب زمینی ها پخته شود سپس روی آن پنیر ریخته و از گوجه گیلاسی برای تزیین استفاده کرده و روی آن را با شعله گریل تا قهوه ای طلایی شدن پنیرمهلت پخت مجدد دهید. لازانیای شما آماده است.
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
واستون یک کیک بدون فر عالی وخوشمزه گذاشتم، واسه اون دسته از دوستانی که درخواست کیک بدون فر را کرده بودن🤗🤗
وبرای کرم روی کیک من از پنیر استفاده نکردم وبجای اون از 2قاشق غذاخوری آرد و2تا3قاشق غذاخوری نشاسته ذرت استفاده کردم. .
میزان لیوان (پیمانه) 200 میلی لیتری استفاده شده. .
#کیک_کرمدار_پنیری_تابه_ای
#کیک_شکلاتی_پنیری_بدون_فر
مواد لازم برای کیک:
4 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر پودری
1 لیوان روغن مایع
1 لیوان شیر گرم
3 لیوان آرد
3 قاشق غذاخوری پودرکاکائو
وانیل 1 قاشق چای خوری
1 بسته بیکینگ پودر (1قاشق مرباخوری)
مواد کرم :
پنیر خامه ای(لبنه) 400 گرم(من بجاش از 2قاشق آرد استفاده کردم)
تخم مرغ 2 عدد
3 قاشق غذاخوری شکر پودری
1 قاشق غذا خوری نشاسته (من 2تا3قاشق استفاده کردم)
وانیل 1 قاشق چای خوری
اول کرم پنیری رادرست میکنیم.
تمام مواد گفته شده را مخلوط کنید ودرقیف بریزید وبعد آماده کردن مایه کیک طبق ویدئو کارکنید.
طرزتهیه :
تخم مرغ و شکر را حداقل 5تا6 دقیقه باهمزن بزنیدتا خوب مخلوط وسبک شود.
سپس شیر گرم وروغن را اضافه کنید و مخلوط کنید. تمام مواد خشک رامخلوط والک کنید وبه مایه تخم مرغ کم کم اضافه کنیدوبالیسک به صورت دورانی مخلوط کنید.
(میتونید پودر کاکائو را آخر کار به مواد کيک اضافه کنید، در هر دومورد درسته).
تابه رژیمی را کاغذ روغنی انداختم وکمی چرب کرده و مایه کیک را ریختم وکرم را طبق فیلم بشکل مورب ریختم وگذاشتم روی اجاق با حرارت متوسط وحدود یکساعت و20 دقیقه برای من زمان برد تا کیک پخته شد. تا 50 دقیقه اول به هیچ عنوان در تابه را باز نکنید چون سریع پف کیک میخوابه. واشر تابه هم دربیارید.
برای گذاشتن در فر هم ميتونيد، در فر از قبل گرم شده بادمای 175 درجه به مدت25 دقیقه وبعد حرارت رابه 160 کم کنید و15 دقیقه زمان بدهید تا کیک پخته شود.
میتونید با خلال چوبی تست کنید. وبعد خنک شدن کیک رو برش بزنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک رولی شکلاتی
مواد لازم برای تهیه کیک:
4 عدد تخم مرغ
1 استکان شکر (استکان کمرباریک ترک ، 70 گرم)
3 قاشق غذاخوری آب گرم
1 استکان آرد (استکان کمرباریک ترک ، 50 گرم)
نصف استکان نشاسته ذرت (استکان کمرباریک ترک ، 20 گرم)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
2 قاشق غذاخوری پودرکاکائو
طرز تهیه:
زرده و سفیده های تخم مرغ ها را در ظرفهای مختلف، جدا کنید. ظرفی که سفیده را میریزید باید خشک باشد و حتی 1 قطره آب و یا زرده تخم مرغ نباید قاطی شود. نصف شکر را به سفیده ریخته با هم زن برقی روی دور تند هم بزنید. تا وقتی کف های آن ثابت شده و سفت شود (حدود 5_6 دقیقه هم بزنید)
نصف لیوان شکر باقیمانده را داخل زرده ها ریخته باز هم 3_4 دقیقه هم بزنید. آب گرم و مواد خشک را به زرده ها اضافه کنید. مواد خشک را با الک کردن اضافه کنید. دوباره با هم زن برقی هم بزنید. قوام آن تا حد زیادی غلیظ میشود. درآخر سفیده های تخم مرغی که کف کرده اند را اضافه کرده بدون اینکه زیاد له کنید با کیک مخلوط کنید(یعنی پف سفیده گرفته نشود). مطابق ویدئو وقتی ظاهر یکدستی به خود گرفت داخل سینی که کاغذ روغنی پهن شده بریزید. در فر 170 درجه از قبل گرم شده بپزید. چون کیک نازک است زود میپزد. فر من در 6 دقیقه پخت.
بعد از اینکه کیک پخت وقتی گرم است در کاغذ روغنی دیگری پیچیده رول کنید و کنار بذارید سرد شود.
برای کرم:
1 پاکت پودر کرم شانتی(75 گرم ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده است)
نصف پاکت خامه صبحانه (100 میلی لیتری)
100 گرم پنیر لبنه
80 گرم شکلات تلخ آب شده و سرد شده
طرز تهیه:
تمام مواد بجز شکلات را 4_3 دقیقه با همزن برقی هم بزنید. درآخر شکلات را اضافه کرده دوباره هم بزنید. کمی داخل یخچال نگه داشته روی کیک بمالید.
برای روی آن:
نصف پاکت خامه صبحانه(100 میلی لیتری)
80 گرم شکلات تلخ
طرز تهیه:
خامه را گرم کنید وقتی به قوامی رسید که شکلات در آن حل شود زیر آن را خاموش کنید و شکلات ها را اضافه کنید. مدام هم بزنید تا شکلاتها آب شوند. درآخر روی کیک بریزید.
مثل فیلم کیک را از وسط برش بزنید روی کیک کرم بمالید و سپس در قسمت کناری موز بذارید و رول کنید. روی کیک رولی سس شکلاتی بریزید سپس برش بزنید و سرو کنید.
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بربسیل_غذای_اصیل_کوردی
غذای نونی خوشمزه واصیل با سبزی عالی میشه مخصوصا تو سبزی حتما گشنیژ باشه
بربسیل غذای اصیل از دیار کوردستان خوش طعم ولذید مناسب این فصله😍اگر با گوشت گوسفندی وماست گوسفندی که باشه میشه نور علی نور
این مقدار مواد این غذا تقریبه به ذایقه خودتون کم وزیادش کنید گوشت هر چه بیشتر خوشمزه تر
لپه تو این غذا اختیار
این غذا با مرغ هم خیلی خوشمزس دقیقا به همین روش پخته میشه
لپه رو خیس کنید و با کمی آب بزارید رو گاز تا چند قل بزنه
پیاز یک عدد نبستا بزرگ
گوشت گوسفندی 300 گرم نداشتید گوساله بزنید.
ماست گوسفندی یک کاسه نداشتید ماست گاو بریزید ویا ماست پاستوریزه پرچرب ولی با ماست خونگی یه چیز دیگه س.
لپه نصف لیوان
نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وروغن به میزان لازم
پیاز رو تفت داده تا سبک وشیشه ای بشه تکه های گوشت رو بهش اضافه میکنیم تفت که خورد ادویه ها رو میزنیم وباهاش تفت میدیم
اب جوش میریزیم جوش که اومد شعله رو کم کرده تا با حرارت ملایم نیم پز بشه .
نیم پز که شد لپه بهش اضافه میکنم نمک میزنیم .دوباره درشو میزاریم تا کاملا بپزه وابشو کم بشه عزیزان نزارید ابش کاملا کشیده بشه دولیوان بیشتر آب ازش مونده باشه
به ماست یکعدد تخم مرغ میزنیم وبا قاشق بزنید تا صاف ویکدست بشه به گوشت پخته شده اضافه کنید مدام هم بزنید تا صاف ویکدست بشه .مقداری پیازچه وتره دو ریز خرد کرده وبا کمی روغن ویا گره تفت داده روش میریزیم وگاز رو خاموش کرده به همین راحتی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_سه_آرد
آرد سفید قنادی (یا آرد نانوایی) 1 پیمانه( اگر آرد سفید استفاده نکنین هیچ مشکلی به وجود نمیاد )
آرد نخودچی 1 پیمانه
آرد برنج 1/2 پیمانه
مجموع کره و روغن جامد و روغن مایع 1 پیمانه
شکر 1.5 پیمانه
آب 1.5 پیمانه
گلاب 1/3 پیمانه
زعفران دم کرده 2 تا 3 ق غ
هل اسیاب شده 1 ق چ
پیمانه هم از هر نوع پیمانه ای میتونین استفاده کنین ، فقط همش رو با همون اندازه بگیرین .
اول شربت رو درست کردم . آب و شکر رو توی طرفی ریختم و گذاشتم روی حرارت تا شکر حل بشه . زعفران و گلاب و هل رو هم اضافه کردم ، بعد دو ، سه قل شعله رو خاموش کردم.
اول آرد سفید ( آرد گندم ) رو ریختم توی ظرفی و تفتش دادم ، وقتی کمی تغییر رنگ داد ، آرد نخودچی رو بهش اضافه کردم و باز با هم تفت دادم ، اخر هم آرد برنج رو ریختم توش و هر سه رو با هم تفت دادم . آرد برنج کمتر از همه تفت میخوره . حدودا ده دقیقه هم آرد برنج رو تفت دادم . تفت دادن هر کدومشون به خودتون و علاقه خودتون داره که حلوا رو چه رنگی دوست دارین .
بعد کره و روغن هام رو به تدریج اضافه کردم . من از سه نوع کره و روغن جامد و مایع استفاده می کنم .
بعد کمی روی حرارت که موند ، با شعله ملایم شربت رو توش ریختم ، یا ظرفتون رو از حرارت بردارین و شربت رو بریزین و بعد روی حرارت بزارین ، هم زدم تا حلوا سفت و بسته بشه مثل یه گوله توی ظرف جمع بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوسیس_بندری
سوسیس بندری را که همه وارد هستیدوممکنه با تفاوت جزیی از همدیگه درست کنیم که اونم بخاطر ذائقه هاست
چند نکته...... شما میتونید سوسیس را جدا گانه سرخ کنید هم میتونید با پیاز سرخ کنید سیب زمینی را هم میتونید سرخ کنید هم بصورت آبپز درشت خرد کنید وبه مواد اضافه کنید که توی ساندویچ فروشیها همیشه ابپز درست می کنن سوسیس بندری باید تند باشه میتونید هم زرد درست کنید هم رب برنید وقرمز رنگ بشه
طرز تهیه...... پیاز را خلالی خرد وتوی روغن تفت دهید سبک که شد اگر دوست داشتید فلفل سبز تند ریز خرد شده را اضافه کنید ومخلوط کنید بعد زردچوبه وفلفل قرمز وپودر زیره که واسه گرفتن نفخ پیاز است وادویه مخلوط یا کاری را اضافه ومخلوط کنید بعد سوسیس سرخ شده را اضافه ومخلوط کنید ودراخر رب را با اب رقیق کنید واضافه کنید وسر تابه را بذارید با حرارت کم تا موادپخته بشه من چون سوسیس نمک داره وخیار شور هم استفاده می شه نمک نزدم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مربا_به
به خرد شده 1/5 کیلو
شکر 1 کیلو و دویست تا 1/5 کیلو
بستگی به شیرینی به داره
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
میتونید برای عطر مربا از دانه هل سبز استفاده کنید
آبلیمو 1/4 استکان
آب حدود 6 لیوان
به رو تمیز بشوئید و بدون اینکه پوست اونو بگیرید مطابق فیلم برش بزنید.
دقت کنید برشها زیاد نازک نباشند چون ممکنه در طول پخت له شده و شکل خودشون رو از دست بدهند.
به رو در قابلمه ترجیحا مسی بریزید.
قابلمه مسی که کاملا تمیز و داخل اون سفید هست باعث خوشرنگ شدن مربای به میشه.
حالا حدود 6 لیوان آب اضافه کنید،میزان آب باید به حدی باشه که روی سطح به را بپوشاند.
در قابلمه را ببندید و روی حرارت ملایم قرار داده از زمانی که به جوش می آید حدود 30 دقیقه آرام بجوشد تا به کمی نرم شود.
سپس شکر را اضافه و کمی هم بزنید تا شکر مخلوط شده و دوباره در قابلمه را ببندید.
روی حرارت کم آرام بجوشد تا به شروع به تغییر رنگ کند.
رنگ به که به سمت قرمز خیلی روشن رفت...روی در قابلمه دم کنی بذارید و در قابلمه رو ببندید و حرارت را کاملا کم کنید تا مربا کم کم رنگ بیندازد و کاملا قرمز و خوشرنگ شده و شربت قوام بیاید.
دقت کنید سایز شعله گاز باید با سایز قابلمه تناسب داشته باشد.
برای من حدود 4 ساعت کل مراحل پخت طول کشید...هرچقدر مربا آروم تر بپزه بهتر رنگ انداخته و کاملا قرمز و خوشرنگ و نرم و شفاف میشود.
گاهی در قابلمه را بردارید و چک کنید
در صورت استفاده از دانه هل،دانه ها را در اوسط پخت وقتی مربا تقریبا قرمز شد اضافه کنید
هر زمان کاملا خوشرنگ و قرمز شد...آبلیمو را اضافه و صبر کنید دوباره چند دقیقه بجوشد.
اگر مربا کاملا قرمز شده بود ولی شربت هنوز قوام پیدا نکرده بود؛در قابلمه را بردارید و صبر کنید تا روی حرارت ملایم آرام آرام بحوشد و به قوام مناسب برسد.
برای تست قوام شربت،مقداری از شربت را در ظرفی بریزید و در یخچال قرار دهید تا سریع خنک شود،با انگشت وسط شربت خط بکشید،اگر این خط به آرامی پر شد یعنی قوام مربا مناسب هست.
حرارت را خاموش کنید
صبر کنید تا مربا داخل قابلمه کاملا سرد شده و بعد آن را در شیشه تمیز بریزید.
اگر بعد از خنک شدن دیدید شربت رقیقه میتونید دوباره چند لحظه آن رو بجوشانید تا قوام پیدا کنه
هیچ وقت داخل مربا قاشق چرب یا خیس نزنید چون باعث کپک زدن میشه
اگر مربا شکرک زد،کمی آب و مقداری آبلیمو اضافه کنید و بذارید روی حرارت ملایم تا چند جوش بزنه و قوام شربت مناسب بشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛