"رولت شکلاتی فوری"
کیک سایز متوسط
خامه ساده بدون شکر مثل همین خامه صورتیای صبحانه 3 قاشق غذاخوری
شکلات قنادی نصف پیمانه
خامه قنادی و یا هر نوع کرم دلخواه برای لای رولت حدودا 1 پیمانه
میتونین از میوه و شکلات چیپسی هم برای لای رولت استفاده کنین
خب حالا کیک رو خرد میکنین
شکلات رو توی ماکروفر و یا روش بن ماری ذوب کرده و تا داغه خامه رو بهش اضافه میکنین خوب مخلوط میکنین تا یکدست و روون شه میزارین از حرارت بیفته و
حالا گاناشمون رو به کیک کم کم اضافه میکنیم و ورز میدیم تا خمیر منسجم و نسبتا لطیفی به دست بیاد
حتما گاناش رو کم کم اضافه کنین تا خمیرتون زیادی شل و چسبنده نشه همینکه مواد رو بشه شکل داد کافیه
حالا خمیر رو بین دو سلیفون با وردنه یا با هرچیزی که دوست دارین به ضخامت یک سانتیمتر بازش کنین دوراشو مرتب و
صاف کنین که مربع شکل یا مستطیل پهنن شه
حالا خانه قنادی رو با همزن فرم بدین و روی رولت پهنش کنین
رولت رو مثل شکل به کمک سلیفون زیرش رول کنین و سلیفون بپیچین دورش
بزارین تو یخچال برای 2 تا 3 ساعت استراحت کنه
بعد رولت رو به دلخواه برش زده و تزئین و سرو میکنین
نوش جان😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_وینی
دوستان گلم من براتون گرم ها رو همیشه به لیوان و قاشق گفتم اما تقاضا دارم که با گرم پیش برین این اندازه ها خیلی تقریبیه به لیوان و قاشق 🙈
نکته بعدی که خیلی از دوستان در پخت شیرینی ها براشون پیش میاد رو هم بار دیگه اینجا ذکر می کنم حالا که فرصت هست در اولین فرصت برید یه سینی غیر مشکی از لوازم قنادی بخرین هر سایزی و هر جنسی که دوست دارید . چرا که برای پخت شیرینی توی سینی مشکی شیرینی هاتون زیرش می سوزه در حالی که توش نپخته .
برای حدودا 20 عدد
کره 100 گرم
آرد 100 گرم (2/3 لیوان)
آرد برنج 15 گرم (حدودا 1 ق غ تا 1/5 ق غ)
پودر قند 25 گرم (حدودا 2 ق غ)
وانیل نوک قاشق
شکلات 70 گرم
مواد از قبل به دمای محیط برسه .
پودر قند رو الک کردم . کره نرم و پودر قند رو با همزن 4 الی 5 دقیقه زدم . وانیل رو اضافه کردم .
آرد برنج و آرد سفید رو الک و داخلش ریختم و با قاشق مخلوط کردم .
داخل قیف ماسوره ستاره و هر ماسوره ای که دارید میشه اتفاقا ماسوره با دهانه بزرگتر خیلی برای این کار خوبه که من در دسترس نداشتم .
داخل سینی فر رو کاغذ روعنی انداختم و یا خیلی کم با روغن جامد می تونین چرب کنین .
داخل سینی فر به درازا کشیدم و در فر از 15 دقیقه گرم شده 160 درجه 15 تا 20 دقیقه قرار دادم . حتما دما رو خودتون چک کنین که شیرینی ها به دما خیلی حساس هستند .
بعد از پخت و خنک شدن از سینی برداشتم و داخل کمی شکلات آب شده زدم و یه سری رو هم کمی در پودر نارگیل غلتوندم .
نکات : بدون فر هم میشه توی فر دست ساز یا تابه .
ماندگاری این شیرینی تا دو الی سه هفته می باشد .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ویفر_شکلاتی
مواد لازم:
2 عدد نان میکادو یا بستنی
مواد میانی :
250تا300 گرم بیسکویت پتی پور
1لیوان آب (یا پیمانه قنادی)
1 لیوان شکر
200 گرم کره
250 گرم شکلات تیره
1 استکان پسته(دلخواه)
5تا6 عدد انجیر خشک خیس داه شده
چند عدد گردو خرد شده
طرز تهیه :
ابتدا سس شکلاتی رو آماده کنید.
آب وشکر را در ظرف بریزید وبزارید روی حرارت تا آب بجوشد وشکر حل شود وظرف را از روی حرارت بردارید وکره وشکلات را اضافه کنید وبا قاشق چوبی مرتب هم بزنید تا سس صاف وروان شود.
در یک کاسه گود ، بیسکویت ها را به تکه های بزرگ خرد کنید ، سس شکلات را روی آن بریزید، پسته ، گردو و انجیر خرد شده را بریزید و همه آنها را مخلوط کنيد .
یک ورق از نان را گذاشته ومواد را بصورت یکسان با کاردک پهن کنید(میتونید از رینگ هم استفاده کنید) و نان دیگه را بصورت وارونه(قسمت برجسته روی مواد گذاشته بشه) قرار بدیدویک جسم نسبتأ سنگین روی نانها بزارید تا لایه ها خوب بهم فشرده شده وبچسبد.
بزارید تا یکشب بمونه بعد با چاقو به اندازه دلخواه برش بزنید واز مهماناتون پذیرایی کنید
کامتون شیرین
از شکلات با کیفیت استفاده کنید. برای جسم سنگین سعی کنید اندازه خود نان باشه تا یکنواخت فشرده شود.
از جسم زیاد سنگین استفاده نکنید چون باعث میشه نان میکادو خرد شود
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آدانا_کباب تو فر
مواد لازم :👇
بادمجون درشت : 4-3 عدد
فلفل شیرین درشت : 3 عدد
فلفل تند : 2-1 عدد
گوشت چرخ کرده : 300 گرم
گوجه : 3 عدد
پیاز درشت : 1 عدد
جعفری خورد شده : 1 پیمانه
سیر : 1 حبه
روغن مایع : 1 ق غ
کره : 20 گرم
نمک، پاپیریکا، فلفل سیاه : مقدار لازم
.
دستور تهیه :👇
در ابتدا بادمجون ،فلفل تند،فلفل شیرین و گوجه رو روی گاز کاملا کبابی کنین و بعد از پوست کردن با چاقو کاملا خورد کنین.
پیاز،جعفری ،گوشت،سیر و ادویه ها رو بهش اضافه کنین و مثل کباب کوبیده یک ربعی ورز بدین.
این مرحله خیلی مهمه و سعی کنین خسته نشین. حالا روشو بپوشونین و به مدت 1 ساعت بزارین تو یخچال.
از یخچال در بیارین و موادتون رو به پنج تا شش قسمت دربیارین و گلوله کنین.
این عملیات گوله کردن به باز نشدن کبابتون موقع پخت کمک میکنه.
داخل سینی فر یا تابتون رو چرب کنین وهمونطور که تو فیلم مشخصه به شکل کباب کوبیده دربیارین و مابینشون گوجه بزارین و داخل فریکه از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کردین قرار بدین و به مدت 30 دقیقه بپزین واواخر پخت کره اب شده رو بهش اضافه کنین.
اگرم تو تابه روی گاز میپزین زمان پختتون 40-30 دقیقه است.
کباب ما کمی آبداره ونباید سفت شه که لطافتش رو از دست میده.
طوریکه نونتون رو به کف تابه آغشته کنین و روی کباب ها قرار بدین.
این غذا با نون و برنج عالیه.
برای دورچین هم از مخلوط پیاز،گوجه و جعفری خورد شده و سماق استفاده کنین.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بامیه_هندی
شربت همون شربت بامیه وزولبیا ست
مواد لازم
آب 400 گرم هر ایوان آب 220 گرمه
آرد سفید قنادی 200 گرم (آرد سه صفر داشتید از اون استفاده کنید بهتره)من از ارد سفید قنادی همونی که باهاش کیک وشیرینی درست میکنید. هر ایوان آرد 140 تا 150 گرمه
روغن جامد 80 گرم دو سوم لیوان کمی کمتر
تخم مرغ درشت چهار عدد
شربت بار یا عسل یک قاشق
آب وروغن رو بزارید رو گاز تا بجوش بیاد وقتی جوش اومد آرد رو یکدفعه بریزید . وبا همزن دستی خوب بزنید تا گلوله گلوله نشه .وقتی زدن با همزن دستی سخت شد با قاشق چوبی بزنید . تکه تکه کنید. تا خمیر مغز پخت بشه حدود 6الی 7 دقیقه با حرارت کم باید خمیر صاف و بدونه گلوله داشته باشید در ضمن زیادی تفت ندید که تکه های خمیر برشته بشه بعد این تکه ها تو تخم مرغ حل نمیشه وداخل بامیه خمیر مانند میشه
از رو گاز بردارید وکمی از هم باز کنید تا از داغی بیفته یک قاشق شربت بار ویا عسل بهش اضافه کنید. ودونه دونه تخم مرغا رو بهش اضافه میکنیم هر تخم مرغ که میزنید دو دقیقه بزنید تخم مرغ بعدی در ضمن میتونید با همزن برقی با سرعت کم بزنید من این دفعه با دست مخلوط کردم واسه عزیزانی که همزن برقی ندارن
از ماسوره آچار ویا ماسوره شیرینی بهشتی استفاده کنید
از قیف پارچه ای استفاده کنید ندارید از قیف یکبار مصرف منتهی دو قیف رو هم باشه تا زود پاره نشه
طبق فیلم حلقه مانند قیف بزنید وبزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای صدوهشتاد تا بامیه پخته وروش طلای بشه.
ماهی تابه رو بزارید رو گاز تا روغن داغ بشه بامیه ها رو دونه دونه سرخ میکنیم سرخ که شدن مسقیم میزارید تو شربت ولرم تا شربت به خوردش بره دو الی سه دقیقه کافیه سپس در بیارید. تو دیس بچینید😊
بعد از پختن حتما سرخ بشه میخواید رژیمی درست کنید تو شربت نریزید با عسل نوش جان کنید این بامیه نسبت به بامیه ای که مسقتیم تو روغن سرخ میشه کمتر روغن جذب میشه اگر فر ندارید از فر دست ساز استفاده کنید.
به جای روغن جامد میتونید از کره وبا روغن صاف قنادی هم استفاده کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کلوچه_خرمایی
دوستان این کلوچه بسیار خوشمزه ولطیف است اصلا توی دستوراز شکر استفاده نشده بافت وطعم خمیر عالیه وبسیار مناسب ایام ماه مبارک
مواد لازم
تخم مرغ متوسط دوعدد
ماست نصف لیوان
عسل سه قاشق سوپ خوری پر
پودر هل یک قاشق چایخوری
ارد 3تا 3/5لیوان ری اردها فرق داره
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
خمیر مایه فوری یک قاشق غذاخوری
روغن مایع نصف لیوان
طرز تهیه.
تخم مرغ وماست به دمای محیط رسیده و پودرهل و عسل را خوب با هم زن دستی مخلوط کنید بعد دولیوان ارد وبیکینگ پودرو خمیرمایه را اضافه کتید ومخلوط کنید بعد روغن را اضافه ومخلوط کنید بعد ارد را کم کم اضافه کنید تا خمیری لطیف ونرم بدست بیاد با چسبندگی خیلی کم ارد زیادی خمیر را سفت می کنه بعد خمیر را یکساعت استراحت بدین سپس پف خمیر را بگیرید وبه بیست قسمت تقسیم کنید میتونید بزرگتر هم درست کنید وشانزده قسمت کنید خمیر را دست خودتان است هر چانه از خمیر را توی دست باز یه خرمای هسته دراورده را لای خمیر بذاربد وجمع کنید با قیچی اطرافش را طبق فیلم برش بزنید وسط خمیر را کمی گود وچنگال بزنید توی سینی فر کاغذ روغنی بذارید و کلوچه ها را توی سینی با رعایت فاصله بچینید یه زرده تخم مرغ را با کمی شیر وزعفران مخلوط وسطح خمیر را رومال کنبد وسیاه دانه وکنجد بزنید ودر فری که از ربع ساعت قبل با ومای 200درجه گرم شده قرار داده بمدت تقریبی بیست تا بیست وپنج دقیه زیر کلوچه طلایی بشه کافیه وبعد گریل را روشن کتید تا سطح کلوچه هم طلایی بشه وتماااام درست کنید وازرخوردن این کلوچه خوشمزه لذت ببرید
نکته............ شما هرفرمی دوست دارید میتوتید درست کنید حتی می شه لای خرماگردو بذارید یا خرما را پوره کنید با کمی گلاب وپودردارچین وگردوی ریز شده مخلوط ولای خمیر بذارید کلا دستتون بازه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیده_گوشت
6 تکه خمیر میلفوی (هزارلا)
از لوازم قنادیها وفروشگاههای مواد غذایی میتونید تهیه کنید.
200 گرم گوشت لقمه ای
200 گرم پنیر چدار(موتزارلا)
زرده تخم مرغ برای رومال
طرزتهیه :
اول کار گوشت را با یک پیاز خوردشده تفت داده ونمک وفلفل بزنید بزارید پخته بشه.
ویا میتونید گوشت رو کبابی کنید.
خمیر میلفوی راطبق فیلم برش بزنید وباوردنه کمی پهن کنید واز مواد گوشتی ریخته ومقداری هم پنیر چدار یا موتزارلا بریزید ونوک خمیر را بهم چسبانده وپیده ها رادرسینی فر که کاغذ روغنی انداخته شده گذاشته ولبه های خمیر را زرده تخم مرغ بزنید وبزارید توی فر ازقبل گرم شده بادمای 200درجه ولبه های خمیر که برشته شد کافیست ودرآخر میتونید گریل راروشن کنید تاروی خمیر هم طلائی شود.
چون زمان پخت گفته نشده حتما چک کنید. بجای گوشت میتونید از انواع سبزیجات پخته شده استفاده کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#قیقاناخ
( خاگینه) برای 4 نفر
تخم مرغ:4 عدد
آرد:4 ق.غ
ماست:2 ق.غ
شیره انگور: به اندازه لازم (روی خاگینه رو یکم بپوشونه)
بکینگ پودر.(1ق چ)گردو،(دو سه قاشق غ)
ابتدا تخم مرغ ها را میزنیم،سپس بکینگ پودر وآرد را کم کم اضافه میکنیم تا به غلظت دلخواه برسه و بعد گردو خردشده وماست رو میریزیم، من تقریبا یه قاشق چایی خوری پودر دارچین هم میریزم میتونید به جای دارچین گلاب هم بریزید
مقداری روغن تو ماهیتابه میریزیم موادراداخل ماهیتابه میریزیم یک طرفش که سرخ شد برمیگردونیم طرف دیگرش راسرخ میکنیم طوری که زیاد سرخ نشه،طلایی بشه
وقتی هردو طرف سرخ شد،برش میزنیم و روش شیره انگور میریزیم شعله رو کم میکنیم تا مواد به طور کامل جذب بشه، بعد از جذب شدن خاگینه آماده است.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه_سوخاری
#غذاهای_خمیری
ابتدا ران مرغ را داخل آب همراه با عصاره سبزیجات برای چهل دقیقه می پزیم ران ها را درآورده شیر کره خامه و آرد را اضافه کرده شعله را کم کرده تا کامل بصورت خمیری دربیاید حال زرده تخم_مرغ و جعفری ریز شده اضافه کرده خوب هم می زنیم طبق فیلم مرغ ها را داخل این خمیر قرار داده آغشته به آرد گندم و تخم مرغ و آرد سوخاری کرده داخل روغن به خوبی سرخ می کنیم همراه با پنیر چدار آب شده نوش جان می کنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پوره ی گوجه فرنگی برای خودم خیلی کارایی داره ،خواستم شما هم اگر دوست دارید از این تجربه ی من استفاده کنید 💪💪😀
زمستون گوجه فرنگیا هم پر از آبه و هم بی رنگ ،اینطوری هم صرفه جویی میشه چون قیمتش بالا میره و هم گوجه ی خوشرنگ تابستونی رو داریم👌
من سه ساله این کار رو میکنم ،خالم هر سال درست میکرد و راضی بود ایشون یاد من داد🥰
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بلدرچین_بازرشک_پلو 🍛 😋
🔸بلدرچين رو تمیز کردم با پیازو ابلیمو و سیرو نمک و ادویه کاری و زردچوبه و روغن زیتون مزه دارکردم گذاشتم یکساعت داخل یخچال
با پیازو سیر و ادویه جات خیلی تفت دادم یه کمی رب گوجه زدم و با دو لیوان اب گذاشتم با حرارت کم پخت موقع کشیدن دو قاشق زعفران که از قبل دم کرده بودم بهش اضافه کردم برنج راکه همه شما استادید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سلام_صبح_دوشنبهتون_زیبا ☕ 😊
❄️الهی امـروز☀️
❄️همون روزی باشه
❄️که آرزوشـو داریـد
❄️پراز موفقیـت
❄️پراز پیشـرفت
❄️پراز مهـربانی
❄️پراز لبخنـد
❄️و پراز احساس خوشبختی باشه
#رنگینک
رنگینک خرما دسر بسیار خوشمزه 😊 مقدار مواد لازم
رطب ویا خرما 200 گرم رطب خوشمزه تره
آرد دو لیوان فرقی نداره آرد نون سنگک باشه یا شیرینی پزی
روغن دو سوم لیوان میتونید هم مایع استفاده کنید وهم مخلوط جامد ومایع من مخلوط هر دو استفاده کردم(میتونید نصف روغن مایع ونصف کره هم استفاده کنید ولی اصلش با کره نیست با روغنه)
دارچین،پودر هل و زنجبیل از هر کدوم یک چهارم قاشق چایخوری(زنجبیل اختیاریه)
گردو به میزان لازم
آرد رو حدود نیم ساعت با حرارت کم تفت بدید تا تغییر رنگ بده بعد از تفت دادن الک کنید
هستههای خرما ویا رطب در بیارید و بجاش مغز گردو بزارید.من بااستفاده از نی بیرون آوردم وبچینید تو ظرف کمی گود.
روغن رو داغ کرده وارد تفت داده شده بهش اضافه کنید وباهاش تفت بدید تا به رنگ دلخواه برسه زیادی تفت ندید که ارد بسوزه وطعم تلخی بگیره حلوا نباید زیاد سفت و ویا زیاد رقیق باشه ابتدا کمی کمتر روغن بریزید اگر دیدید سفته قاشق قاشق روغن بهش اضافه کنید .وقتی به رنگ دلخواه رسید ادویه ها رو اضافه وباهاش تفت بدید و تا داغه بریزید روی خرما تا به خرما بچسپه و خرما رو کمی نرم کنه و به سلیقه خود کنجد ویا پودر گردو روش بپاشید.
بسیاری از عزیزان به آرد در هنگام تفت پودر قند ویا زعفران میزنن من شیرینیشو با خرما دوست دارم.
میتونید قالبی هم دربیارید از قالب سیلیکونی کوچک استفاده کنید
یکی دو قاشق از حلوا بریزید داخل قالب خرما رو وسطش بزارید ودوباره حلوا روش بریزید وبا پشت قاشق صاف کنید بزارید کنار تا سرد بشه سپس به راحتی درمیاد.
عزیزان اگر تفت دادن آرد براتون سخته از همون ابتدا آرد رو با روغن تفت بدید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک کشمش و گردو
تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع 120 میلی (حدودا نصف لیوان)
شیر 200 میلی (حدودا یه لیوان)
شکر 200 گرم (حدودا یه لیوان)
آرد سفید 300 گرم (حدودا 2 لیوان)
بیکینگ پودر 6 گرم (حدودا 1 ق م)
وانیل نوک قاشق
کشمش پلویی و گردو به میزان دلخواه .
همه مواد به دمای محیط برسه . تخم مرغ و شکرو وانیل دو با همزن 5 دقیقه خوب زدم تا کرم رنگ بشه . بعد روغن رو اضافه کردم و کمی زدم و بعد شیر رو اضافه کردم .
آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و داخل مواد ریختم و با لیسک یا قاشق هم زدم .
کشمش رو شستم و گذاشتم کاملا خشک بشه و با خیلی کم آرد مخلوط کردم . گردو رو هم با کمی آرد مخلوط کردم و داخل مواد ریختم خیلی کم هم زدم ( مخلوط کردن با آرد و همچنین خیلی کم هم زدن دلیل بر این هست که گردو و کسمش ته نشین نشه)
داخل تابه دو طرفه دو تا کاغذ روغنی انداختم یه کوچولو هم چرب کردم .(واشر نارنجی تابه رو در بیارین) روی حرارت با شعله کم همراه با شعله پخش کن قرار دادم تا یه ربع گرم بشه مثل فر . بعد از مایه کیک ریختم و در تابه رو بستم . حدودا 15 تا 20 دقیقه تایم پخت هست ولی با خلال دندون چک کنید حتما .
بعد برگردوندم تا روی هم تغییر رنگ بده .
بعد از پخت و کاغذ رو کندم و روش هم کمی پودرقند الک کردم و برش دادم .
اگر با فر بخواین بپزین: دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه ولی باز هم چون دمای فر ها فرق داره حتما خودتون چک کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#میگو_سوخاری .
مواد لازم :
پودر سوخاری پانکو طلایی
آرد سفید
میگو
2 عدد تخم مرغ
ادویه مورد نیاز برای مرینت کردن میگوها
طرز تهیه :
ابتدا میگو ها را پاك كرده و بشورین و داخل آبكش بزارین تا كاملا خشك بشن.
داخل ظرف در دار آب لیمو ترش،پودر سیر،موسیر،پودر پیاز،کمی ادویه پاپریکا،نمك،فلفل و میگوهای خشك شده رو میریزیم و درشو میبندیم 1 الی 2 ساعت داخل یخچال قرار میدیم.
تخم مرغ هارو داخل کاسه ای میشکونیم و بهم میزنیم تا لختگیش گرفته بشه و کمی کف کنه.
آرد و پودر سوخاری رو هر كدام داخل ظرفی میریزیم.
بعد از مدت زمان لازم برای طعم دهی به میگوها ، اونارو از یخچال بیرون بیارین ، درون تابه به مقدار زیاد روغن بریزین و بزارین داغ بشه.
میگوها رو به ترتیب در تخم مرغ و بعد آرد و در مرحله آخر پودر سوخاری بزنین و در روغن داغ قرار بدین وقتی برشته و طلایی شد خارج کنین و روغن اضافه اونارو بگیرین.
نکات :
ميگوها را زياد در آرد نغلتونین.
در مدت زمان سرخ شدن میگوها باید در روغن شناور باشن.
میگوها را زیاد سرخ نکنید تا ترد و پفکی باشن
برای گرفتن روغن اضافی میگوها را روی دستمال کاغذی یا در صافی بریزین تا روغن اضافیش خارج بشه.
برای سرخ کردن میگو ها باید حرارت به اندازه ای باشد که روغن نسوزه.
توجه داشته باشین که تابه باید کوچیک باشه تا روغن به خوبی روی میگوها رو بگیره. .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛