eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
نان نوتلا سعی کنید برای پخت نان از آرد نون باگت و نان های حجیم استفاده کنید این آرد رو میتونید از نانوایی که نان های نان باگت ونان تست درست میکنن تهیه کنید.اگر هم بهش دسترسی ندارید مشکلی نیست از آرد شیرینی پزی استفاده کنید. آرد نان لواش ویا نون سنگک نمیشه. به جای پیمانه از لیوان دسته دار فرانسه میتونید استفاده کنید. آرد نان حدود سه پیمانه تخم مرغ یک عدد شکر دو قاشق سوپ خوری روغن 5 قاشق سوپ خوری آب دو سوم پیمانه شاید کمی بیشتر بستگی به آب خوری آردها داره پودر خمیرمایه خشک فوری یک قاشق مرباخوری لوازم قنادیا دارن پودر شیر خشک سه قاشق ندارید نریزید تخم مرغ رو بزنید تا از لختگی در بیاد آب رو بهش اضافه کنید مخلوط آب وتخم مرغ جمعا یک پیمانه باشه در کاسه ای آرد رو بریزید وسطشو گود کنید همه مواد رو بریزید وبا دست ورز بدید.ابتدا خمیر کمی سفته آب بهش اضافه نکنید. خمیر که جمع شد انتقال بدید به تخته کار تا میتونید بلند کنید ومحکم بکوبید به تخته این کار باعث میشه خمیر موقع پخت پوک بشه. خمیر رو دوباره انتقال بدید به داخل کاسه نایلون فریزیر روش بکشید وبا پارچه بپوشونید. به مدت یک الی دوساعت بعد از استراحت پف خمیر رو بگیرید. از خمیر چونه ای جدا کرده با وردنه باز کنید. خمیر چند میلی باشه نوتلا بریزید یکنواخت ولایه نازکی باشه خمیر رو رول کنید به شکل حلزون جمع کنید روشو رومال کنید وبزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای دویست درجه تا روش طلای بشه.به جای نوتلا میتونید خرما بریزید خرمای حدود بیست عدد بدون هسته ونصف لیوان اب رو میزاریم رو گاز با شعله کم تا خرما بپزه ونرم بشه یک قاشق کره ویک قاشق چایخوری دارچین اضاقه کرده با پشت قاشق خرما رو له میکنیم آب خرما که کاملا کشیده شد گاز رو خاموش میزاریم کاملا سرد بشه رو خمیر بریزید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نصف قاشق غذاخوری پودر خمیرمایه یک هشتم قاشق چای خوری شکر سه چهارم پیمانه آب گرم دما مناسب به عمل آوردن خمیر مایه باشد. 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن مایع یک چهارم قاشق چای خوری نمک فلفل و آویشن(به دلخواه) دو و نیم پیمانه آرد سفید مقدار آرد در تمام خمیر ها تقریبیه.ممکنه برای شما مقداری کمتر یا بیشتر ببره برای همین نصف پیمانه ب آخر آرد را کم کم اضافه کنید. فلفل دلمه ای ذرت پخته شده کوکتل خرد و سرخ شده من از کوکتل گیاهی برند آسوده سازان استفاده کردم که طعمش محشره. قارچ پخته شده می توانید هر کدوم از مواد بالا رو که دوست ندارید حذف یا جایگزین کنید. ابتدا پودر خمیرمایه+شکر+آب گرم را با هم مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم تا در 10 دقیقه به عمل بیاد. سپس خمیر مایه ی به عمل آمده را در ظرفی می ریزیم و به آن روغن زیتون یا روغن مایع+نمک+فلفل و آویشن و یک پیمانه از آرد را اضافه و مخلوط می کنیم. فلفل دلمه ای+ذرت پخته شده+کوکتل سرخ شده+قارچ پخته شده را اضافه و هم می زنیم. یک و نیم پیمانه ی دیگر آرد را اضافه و هم می زنیم تا زمانی که خمیری نرم تهیه شود که به دست نچسبد. خمیر را به مدت یک الی دو ساعت در محل گرم استراحت می دهیم.(تا پف کند و حجمش دو برابر شود.) پف خمیر را با مشت می گیریم سپس آن را روی سطح آرد پاشی شده پهن می کنیم و به شکل دونات کاتر می زنیم. برای دایره ی بزرگ می تونید از کاتر فلزی و یا لیوان و برای دایره ی کوچک از پشت ماسوره و یا در روغن مایع استفاده کنید. دونات های پیتزایی را در روغن داغ با حرارت ملایم تا زمانی که طلایی و مغز پخت شوند سرخ می کنیم. می توانید برای رژیمی و سالم شدن دونات ها آنها را در 180 درجه به مدت 30 دقیقه بپزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای 3 نفر سینه مرغ 1 عدد (یا فیله مرغ) پیاز 1 عدد سس مایونز 2 ق غ نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم آب لیمو 1 ق غ آرد سفید به میران لازم تخم مرغ 2 عدد پودر سوخاری به میزان لازم سیب زمینی نیمه سرخ شده نوبر سبز نصف بسته من سینه مرغ رو استخوان هاش رو گرفتم و به صورت فیله حدودا 10 تکه کردم . حالا می تونین بزرگتر بشه تکه ها به 4 تکه تقسیم کنین . مرغ رو همراه با یه پیازی که خلالی کردم و نمک و فلفل و پودر سیر و سس مایونز و آب لیمو مخلوط کردم و گذاشتم 3 تا 4 ساعت یخچال تا مزه دار بشه . بعد توی سه تا ظرف یکی توش آرد سفید و دیگری توش آرد سوخاری و دیگری تخم مرغی که کمی با چنگال زده بودم قرار دادم . تکه های مرغ رو ابتدا در آرد سفید و بعد در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری غلتوندم . توی یه ظرفی روغن ریختم و گرم شد فیله های مرغ رو انداختم و سرخ کردم شعله هم کم باشه حتما و بعد روی یه سبد یا یه پارچه قرار دادم تا روغن اضافه اش بره . برای سیب زمینی ها هم از سیب زمینی نیمه سرخ شده نوبر سبز استفاده کردم . خیلی راحت و بسیار ترد میشه داخل تابه روغن ریختم و ردی حرارت گذاشتم و سیب زمینی ها رو همون طور که منجمد هست داخل روعن ریختم و سرخ کردم . بسیار عالی و ترد میشه . در مورد آرد سوخاری هم من از آرد سوخاری پانکو (مارک نیستش نوع هستش ) استفاده کردم . اما از هر نوع پودر سوخاری می تونین استفاده کنین یا خونه خودتون درست کنین . از نظر پخت مرغ هم خیالتون راحت راحت باشه حسابی مغزپخت و نرم میشه . چون گوشت سینه مرغ نیاز به پخت زیادی نداره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این سوپ فوق العاده‌ای خوش خوراک وخوشمزس حتما امتحان کنید این اندازه این مقدار سوپه تو قابلمه😊 از بال وگردن مرغ هم میتونید استفاده کنید هم از سینه مرغ استخوان رو که جدا کردم مقداری گوشت باهاش جا مونده بود با مقداری آب و یک پیاز چهار قاچ پختم گوشتها رو جدا کردم و همراه ابش واسه سوپ ازش استفاده کردم سیب زمینی متوسط دو عدد نگینی خرد شده هویج متوسط سه عدد نگینی خرد شده ورمیشل (رشته سوپ)یک پیاله متوسط رب گوجه فرنگی دو قاشق سرخالی جعفری خرد شده یک پیاله کوچک روغن ،نمک،فلفل،زردچوبه،اب لیمو به اندزه لازم روش من برای درست کردن سوپ ورمیشل یا همون سوپ رشته خودمون ورمیشل کمی باکلاسش کرده😆 ورمیشل همون رشته سوپه یک عدد پیاز رو ریز خرد کرده وبا یکی دو قاشق روغن تفت میدیم زردچوبه وفلفل میزنیم هویج رو پوست کنده ونگینی خرد میکنیم وبه پیاز سرخ شده اضافه میکنیم آب به اندازه کافی میریزیم مرغ ریش ریش شده هم اضافه کرده درشو میزاریم تا هویج ها نیم پز بشه .نیم پز که شدن سیب زمینی نگینی خرد شده +جعفری خرد شده+رب تفت داده شده+نمک اضافه میکنیم . سیب زمینی زود میپزم مواظب باشید له نشه .ده دقیقه آخر ورمیشل(رشته سوپ) بهش اضافه کرده تا بپزه وسوپ جا بیقته اواخر پخت آب لیمو میریزیم آگه میخواید سوپ زود آماده بشه وکنار بزارید این سوپ باید رقیق باشه وگاز رو خاموش کنید چون وقتی داره سرد میشه به دلیل داشتن رشته سفت میشه این رو حتما در نظر بگیرید این سوپ با قارچ هم خوشمزس روغن زیاد نریزید سوپ چرب خوشمزه نیست عزیزان اگه دیدید اواسط پخت سوپ کم آبه،اب جوش بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 کره نرم شده: 1 قاشق غذاخوری مخمر: 20 گرم تخم مرغ کامل: 1 عدد زرده تخم مرغ: 1 عدد شکر: 1 قاشق غذاخوری وانیل شکری دکتر اوتکر ترکیه ای: 1 بسته (معادل 1 قاشق چایخوری وانیل شکری یا 1/2 قاشق چایخوری وانیل خالص) نمک: مقدار اندکی (نوک چاقو) شیر گرم: 1/2 لیوان آرد: 280-260 گرم نوتلا: برای پر کردن داخل شکر: 1 فنجان و دارچین: 1 قاشق چایخوری (شکر و دارچین را مخلوط کنید در آخر پیراشکی ها را داخلش بغلتانید) طرز تهیه🔻 200 گرم آرد را در کاسه بریزید وسط آن را باز کنید مخمر را به قسمت وسط اضافه کنید، شیر را به آن اضافه کنید سپس 1 تخم مرغ، 1 زرده تخم مرغ، یک قاشق شکر و وانیل را روی مخمر اضافه کنید و حدود 5-4 دقیقه خوب ورز دهید. اگر خمیر جمع نشد بقیه آرد را با دقت به آن اضافه کنید، سپس روی خمیر را بپوشانید و آن را به مدت 1 ساعت استراحت دهید بدون اینکه خمیر را ورز دهید، مستقیماً گلوله هایی از خمیر مثل ویدئو بردارید و گرد کنید 3-2 دقیقه صبر کنید و سپس گلوله های خود را یکی پس از دیگری سرخ کنید. بعد از سرخ کردن پیراشکی ها را روی دستمال بگذارید تا روغنشون گرفته بشه بعد داخل مخلوط شکر و دارچین بغلتانید و داخل پیراشکی ها نوتلا یا هر شکلات صبحانه ای که دوست دارید تزریق کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
متفاوت 1.ابتدا ژله شیر رو درست کنید. هر بسته ژله قرمز رو با یک لیوان آب جوش روی حرارت کتری حل کنید. و وقتی که کاملا سرد شد یک بستنی لیوانی وانیلی یا نصف لیوان شیر هم دما با ژله اضافه کنید. برای پر رنگ شدن کار یه مقدار رنگ خوراکی استفاده کنید. ق 2.ژله رو داخل قالب های گل بریزید و بذارید یخچال کامل ببنده. از هر نوع قالب گل رز می تونید استفاده کنید یا از مولد های گل رز استفاده کنید. 3.ژله آلورا رو درست کنید به ازای هر بسته یک لیوان و نیم لیوان آب جوش بریزید و بذارید خنک بشه.( اگه می خواید ژله بی رنگ شفاف باشه از ورق ژلاتين می تونید استفاده کنید و مقداری شکر و یا اسانس اضافه کنید که مزه بگیره.) 4. مقداری از ژله آلورا رو ته قالب بریزید وقتی نیم بند شد(که موقع دراورن ژلخ، گلها به ته قالب نچسبن) یه ردیف از گلها رو بچینید و روشون ژله آلورا بریزید تا نیم بند بشه. و بعد مطابق فیلم بقیه گلها رو بچنید. 5. بعد از چیدن ژله های گل روشون رو کامل ژله آلورا(ژله بی رنگ بریزید و بذارید یخچال که کامل ببنده. 🎃 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شربت های رنگی پنیرک گل پنیرک رو از عطاری تهیه کردم،برای این شربتها من 4 قاشق غذاخوری گل پنیرک خشک رو یکبار با آب سرد زود شستم تا رنگش نره بعد روش یک لیوان آب سرد ریختم و اجازه دادم نیم ساعت بمونه تا گلهاش رنگ پس بدن. این گیاه طعم خاصی نداره پس باید یه شربتی رو درست کنید و عصاره پنیرک رو با اون مخلوط کنید،از عرق بیدمشک،عرق بادرنجبویه،عرق بهارنارنج،گلاب به عنوان طعم دهنده میتونید استفاده کنید.شربت آبلیمو رنگ آبیشو میبره و صورتیش میکنه. من از شربت بیدمشک استفاده کردم برای شربت بیدمشک یک لیتر آب رو با نصف پیمانه عرق بیدمشک و دو ملاقه شکر مخلوط کردم و توی پارچ ریختم. مقدار شکر بستگی به خودتون داره. یک لیوان آب رو هم با مقداری زعفران و یه قاشق گلاب و دو قاشق شکر مخلوط کردم به عنوان شربت زعفران استفاده کردم. وقتی پنیرکها رنگ پس دادن از صافی رد کنید و با پشت قاشق بهش فشار بیارین تا خوب رنگ پس بدن،این عصاره رو توی لیوانها بریزید و روش شربت بیدمشک بریزید،اگه مقدار عصاره رو زیاد بریزید رنگش کاربنی میشه اگه به این رنگ کاربنی یه قاشق آبلیمو اضافه کنید صورتی پررنگ میشه،اگه مقدار عصاره رو کم بریزید آبی کمرنگ میشه اگه به آبی کمرنگ یک قاشق آبلیمو بریزید صورتی کمرنگ میشه،اگه به کمی از عصاره کمی شربت زعفران اضافه کنید رنگش سبز میشه،خلاصه با کم و زیاد کردن عصاره پنیرک رنگهای خیلی قشنگی بدست میاد،باقیمانده شربت زعفران رو هم تو یک لیوان بریزید و روش شربت بیدمشک بریزید. تخم شربتی ها رو هم از قبل با آب سرد خیس کنید تا ژله ای شوند و به هر لیوان یک قاشق اضافه کنید و به دلخواه داخل لیوانها یخ بریزید. دوستان بهتره برای مهمونیاتون تو همون ساعت آخر این شربت رو درست کنید چون این شربت هرچقد میمونه کمرنگتر میشه. حتما پنیرک رو با آب سرد بذارین تا رنگشو پس بده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ گریل سینه مرغ 2 عدد نان تافتون 6 عدد کاهو پیج نصف 1 عدد خیار شور 3 عدد سیب زمینی 4 عدد ادویه سیب زمینی 👇ادویه سیب زمینی👇 نمک و فلفل سیاه و اویشن و پاپریکا و پول بیبر و پودر سیر (هرکدوم 1 قاشق چای خوری ) کچاب 1 قاشق غذا غوری مایونز 1 قاشق غذا خوری سرکه 1 قاشق غذا خوری خیار شور یک عدد ماست 4 قاشق غذا خوری روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری سیر 1 حبه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳پوآچا_پنیری👩‍🍳 مواد لازم : 1 پیمانه شیر 1 پیمانه روغن 2 عدد تخم مرغ(1 عدد تخم مرغ را به خمیر اضافه میکنیم یکی دیگه را زرده اش را رو مال میکنیم) 1 قاشق غذا خوری شکر دانه ریز 1 قاشق چای خوری نمک 1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر تقریبا 5 پیمانه آرد(4 پیمانه را بریزید اگر نیاز بود آخرین پیمانه را کم کم بریزید وقتی خمیر نرمی بدست آمد که بدست نچسبد آرد کافیه) 1 عدد هویج نصف 1 دسته شوید 1 کاسه کوچک پنیر دانه های کنجد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳کیک یخچالی هرمی👩‍🍳 ✅1 بسته بیسکویت پتی بور ساده ✅نصف بسته بیسکویت پتی بور کاکائویی ✅1 بسته پودینگ شکلاتي ✅3 لیوان شیر ✅2 عدد موز ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺🍃 روزتون پر از سر زندگی❤️ از خدا مے خواهم خوشے و شادے عافیت وتندرستی موفقیت و ڪامیابی و عشق و محبت را درمسیر زندگیتون قرار دهد🌺🙏 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بورک پفی مواد لازم: 1 عدد تخم مرغ 1 قاشق مربا خوری بکینگ پودر 2 قاشق غذاخوری سرکه (من 1 قاشق ریختم ، انگور یا سیب) 1 قاشق مربا خوری سرصاف نمک آرد به مقدار لازم (من حدود 3 لیوان ریختم اما با کنترل بریزید) 1 فنجان قهوه خوری روغن زیتون (65 گرم ، یا روغن مایع) طرز تهیه: بجز آرد بقیه مواد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید آرد را کم کم اضافه کنید و ورز بدید. خمیری که به دست نمی چسبد و نرمی متوسطی دارد آماده کنید. 4_3 چانه جدا کنید و روی چانه ها را بپوشانید و 20_15 دقیقه استراحت بدید(حتما استراحت بدید) سپس چانه های استراحت داده را باز کنید داخل خمیر پنیر صبحانه (و با هر چیزی که دوست دارید) بذارید و مثل فیلم شکل داده کناره ها را محکم ببندید در جاهایی که خمیر به هم میچسبد با فرچه آب بزنید. داخل روغن داغ سرخ کنید. من ضخامتش را مثل مانتی باز کردم شما میتوانید طبق سلیقه خودتان انتخاب کنید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حلوا سارای مواد لازم: 2 لیوان آرد 1.5 لیوان پودر قند 1 لیوان فندق خرد شده 100 گرم کره نصف استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک، 40 گرم) طرز تهیه: آرد را داخل ماهیتابه نچسب بریزید و تا وقتی که بوی خامی آرد گرفته شود تفت بدید. رنگ آرد تغییر نکند. فندق را اضافه کنید و 5_4 دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه بدید. اجاق را خاموش کنید و پودر قند ، روغن مایع و کره آب شده را اضافه کنید و حلوا رو خوب ورز بدید و داخل سینی بریزید. با دست فشار بدید و صاف کنید. حلوا را حداقل 1 ساعت در یخچال بذارید . روی حلوا پسته و یا گردوی خرد شده بریزید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد رو میتونید دوبرابر یا نصف کنید گلبرگ گل محمدی دولیوان پر وفشرده شکر شش لیوان آب چهار لیوان جوهر لیمو یک چهارم ق چ حتما از جوهر لیمو استفاده کنید گلبرگها رو رو جدا کنید قسمت سفید رو با قیچی جدا کنید فقط قسمت صورتی باقی بمونه با اب سرد بشورید وروی پارچه تمیز پهن کنید و بزارید خشک بشه (گلبرگها اگه بزرگ بودن چند تکه کنید) سپس گلبرگها رو داخل ماهی تابه میریزیم و دو دقیقه با حرارت کم تفت میدیم تا حجمشون کم بشه گاز رو خاموش کرده ویک لیوان آب جوش روش میریزیم و درشو میزاریم تا عطرش بیرون بیاد (حدود بیست دقیقه) سه لیوان اب باقی مانده رو میریزیم تو قابلمه و میزاریم رو گاز با شعله متوسط تا بجوش بیاد جوهر لیمو اضافه کرده شکر هم اضافه میکنیم شعله رو کم میکنیم تا شکر حل بشه وشربت قوام بیاد گاهگاهی با فرچه اغشته به آب لیمو اطراف قابلمه رو تمیز میکنیم این کار باعث میشه مربا شکرک نزنه بجای فرچه و اب لیمو از پارچه تمیز نمناک هم میتونید استفاده کنید شربت که قوام اومد گلبرگها رو اضافه کرده شعله گاز همچنان متوسط باشه حدود 6 آلی 8 دقیقه گلبرگها بپزن کافیه بیشتر از این مربا تلخ میشه گاز رو خاموش کنید و دم کنی بزارید از قبل آب ویخ درست کردیم فوری قابلمه رو میزاریم تو اب ویخ به مدت پنج دقیقه به این طریق شوک بهش وارد میشه و رنگ مربا تیره نمیشه از آب ویخ بیرون بیارید دم کنی همچنان روش باشه تا سرد بشه سپس بریزید تو شیشه و بزارید یخچال یا فریزیر مواظب باشید آب نرخ تو مربا به جای آب و یخ میتونید چند تکه یخ خرد کنید و قابلمه بزارید روش عزیزان توجه کنید اگه مربای گل بیش از حد قوام اومده یاشه حتما شکرک میزنه ی ذره رقیق باشه گاز رو خاموش کنید سرد که بشه فلیتر میشه دم کنی باعث میشه مربا عرق نکنه و رطوبت اضافی رو میگیره مربا خودش خوش رنگ و خوش عطره احتیاج به رنگ خوراکی و گلاب نداره بعضیا هل میریزین من نزدم دوست دارید موقع پخت کمی پودر هل بزنید عزیزان گلهای منطقه آذربایجان و کوهستانی تلخ نیستن و مرباشون تلخ نمیشه گلهای منطقه کویری تلخ هستن و باید یکی دوبار جوشیده بشه و ابشون دور ریخته بشه در این صورت هم خاصیت و عطری براش نمیمونه اگه جای هستید جوهر لیمو گیرتون نیومد یک قاشق اب لیموی طبیعی بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شکرپاره مواد لازم: 150 گرم کره و یا مارگارین نصف استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 40 گرم) نصف استکان فندق و یا گردو ریز خرد شده(من نصف استکان داشتم اما اگر 1 استکان دارید بریزید. لذیذتر میشود👍) نصف استکان ایرمیک (سمولینا ، 30 گرم) حدود 1 استکان پودر قند (50 گرم) 2 عدد تخم مرغ کامل + 1 عدد زرده تخم مرغ جدا( زرده تخم مرغ برای روی آن) 3 الی 3.5 لیوان آرد(نسبت به نوع آرد میتواند متغیر باشد لطفا با کنترل اضافه کنید) 1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری) نصف قاشق چای خوری نمک برای شربت: 3.5 لیوان شکر 4 لیوان آب طرز تهیه: ابتدا برای شربت آب و شکر را داخل قابلمه بریزید و روی اجاق بذارید. بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد 10 دقیقه دیگر بجوشانید و از روی اجاق بردارید. (میتوانید قبل از اینکه از روی اجاق بردارید چند قطره آب لیمو بریزید.) مواد خمیر را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. آرد را کم کم اضافه کنید و ورز بدید. خمیر باید نرم باشد. فندق آسیاب شده را اضافه کنید. ورز داده و مخلوط کنید. خمیر را بصورت بیضی شکل داده روی سینی بچینید. زرده تخم مرغ بمالید و با چنگال روی قرابیه ها خط بیندازید. داخل فر 180 درجه از قبل گرم شده تا زمانیکه روی آن سرخ شود بپزید. روی تاتلی از فر خارج شده بدون معطلی شربت سرد شده را بریزید. (تاتلی گرم، شربت سرد) برای اینکه هر طرف آن شربت را بطور یکسان جذب کند، میتوانید برگردانید و کمی به این صورت نگه دارید. روی آن را بپوشانید و یکی دو ساعت استراحت بدهید. سپس سرو کنید. روز بعد لذیذتر میشود 😊 به هیچ وجه داخل یخچال نگذارید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛