eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
در صبحگاهان که شبنم بر روی گل آیتی از پاک بودن را به گل‌ها هدیه می‌بخشد برایت آرزو کردم خوب دیدن خوب بودن خوب ماندن را ... سلام صبحتون بخیر ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورش قیمه بادمجون غذای مورد علاقه هر ایرانی عزیزان این مقدار برای 9 الی 10 نفره مقدار مواد قلقلی گوشت چرخ کرده 700 گرم پیاز متوسط دو عدد رنده و آب گرفته شده یک قاشق سر پر آرد نخود چی یا آرد گندم نمک وفلفل سیاه وقرمز وزردچوبه به میزان لازم همه مواد رو با هم مخلوط کرده وبه خوبی ورز میدیم 5 الی 6 دقیقه تا موقع سرخ شدن ترک برنداره ورز که دادیم قلقلی ها رو یک اندازه آماده کرده ومیزاریم یخچال حدود یکساعت تا خودشو بگیره سپس قلقلی ها رو سرخ میکنیم واز ماهی تابه خارج کرده مقدار مواد لازم برای سس خورشت پیاز درشت ریز خرد شده لپه یک لیوان رب یک قاشق سر پر چوب دارچین یک تکه لیمو عمانی چهار عدد نمک وفلفل سیاه وقرمز زردچوبه به میزان لازم تو همون ماهی تابه یک عدد پیاز تفت داده مقداری زردچوبه وفلفل سیاه وقرمز زده وباهاش تفت میدیم رب اضافه کرده وباهاش سرخ میکنیم لپه نیم پز اضاقه آب رو میریزیم تا سس بجوش بیاد سس که جوش اومد قلقلی سرخ شده یک تکه چوب دارچین نمک و پر لیمو اضافه درشو میزاریم وشعله رو کم میکنیم تا بپزه در این فاصله بادمجون ها رو پوست گرفته تو آب ونمک میزاریم تا تلخیشو پس بده بیست تا نیم ساعت سپس آبکش کرده و سرخ میکنیم ده دقیقه آخر بادمجون سرخ شده به خورشت اضافه میکنیم خورشت که جا افتاد تکه های چوب دارچین خارج کرده و گاز رو خاموش کنید به جای چوب دارچین میتونید پودر دارچین برنید منتهی اواخر پخت بزنید به جای لیمو عمانی میتونید آبغوره بزنید زمان پخت این خورشت حدود یک ساعت ونیم الی دوساعته چون بعضی از بادمجون ها تلخن وهمچنین لیمو عمانی بهتره پر لیمو رو جدا کنید لیمو رو چند دقیقه‌ تو آب ولرم خیس کنید وبکشید به راحتی پوست ودانه ازش جدا میشه من یک بوته سیر تازه درسته رو خوب شستم وانداختن تو خورشت موقع سرو خارج میکنم سیر تازه به اندازه سیر خشک بو نداره اختیاریه دوست ندارید نریزید عزیزان آگه ربتون کم رنگه وبازاریه دو قاشق بریزید من از رب خونگی استفاده کردم یک قاشق لازم بود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین سالادهاست . برای مهمانی ها هم که عالیه . سالاد اندونزی مدل های مختلفی داره . من قبلا هم توی پیج گذاشته بودم دو مدل دیگه با کمی تغییر مواد که توشون یک کوچولو موادشون فرق می کنه . در کل از خوشمزه ترین سالادهاست . مواد رو من واقعا چشمی ریختم اندازه ها دست خودتونه یک تقریبی نوشتم . کلم سفید کوچیک حدودا نصف عدد کلم بنفش کوچیک حدودا یک چهارم عدد هویج 2 تا 3 عدد نخود فرنگی 3، 4 ق غ ذرت 3 ، 4 ق غ خیارشور 3 تا 4 عدد کشمش به میزان دلخواه کالباس خرد شده 4 تا 5 ق غ سس مایونز به میزان لازم ماست به میزان لازم نمک و فلفل تمامی مواد دل به خواه و با سلیقه خودتون می تونین بریزین و کم و زیاد کنین . من چشمی ریختم . کلم سفید رو شستم و ریز خرد کردم من از رنده آلمانی استفاده کردم . می تونین با چاقو ریز خرد کنین . کلم بنفش رو هم شستم و خرد کردم . مقدار کلم سفید بیشتر از کلم بنفش استفاده بشه بهتره . هویج هم رنده کردم . خیارشور رو خرد کردم . نخودفرنگی رو هم پختم . تمامی مواد رو با هم مخلوط کردم . برای سس داخلش از ترکیب سس مایونز و کمی ماست و نمک و فلفل استفاده کردم . دو سه ساعت هم قبل سرو بزارین یخچال تا مواد و مزه ها خوب تلفیق بشه و بعد آماده سرو و نوش جان 😊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم آب ولرم : 2 لیوان (جوری که نه سرد باشه نه دست رو بسوزونه) پودر مخمر فوری : 1 قاشق چ(مخمر معمولی رو حتما تا 10 دقیقه اسراحت بدید توی مرحله اول اب و شکر،) شکر : 1 قاشق غ روغن : 2 قاشق غ نمک : 1/2 قاشق چ آرد گندم :به مقدار لازم طرز تهیه اول آب ولرم + مخمر + شکر را مخلوط کنید و 5 تا 10 دقیقه استراحت. بدید . سپس روغن مایع و نمک را اضافه کنید و مخلوط کنید . حالا آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر شروع به جمع شدن کند و حواستون باشه زیار آرد نریزید وگرنه خمیرتون سفت میشه و پف نمیکنه و در اخر نونتون خشک میشه. وقتی خمیر هنر چسبنده هستش به سطح آرد پاشی شده منتقل کنید و با دستهای آردی حدود 10 دقیقه ورز بدید تا خمیر لطیف شود. خمیر را به ظرف چرب شده منتقل کنید و روی خمیر را چرب کنید و جازه بدید 1 الی 2 ساعت استراحت کند. بعد استراحت پف خمیر را با ورز دادن بگیرید و به 8 الی 10 یا 12 قسمت تقسیم کنید (بستگی به خودتون داره که بخواید نان نازک یا زخیم داشته باشید) چانه هارو یکی یکی باز کنید و داخل تابه گرم شده بدون روغن یا با روغن هر طرف را حدود 3 تا 4 دقیقه بپزید ( تایم پخت بستگی به نازک یا ضخیم بودن نان ها داره) نکات: خمیر را با آرد زیاد سنگین نکنید وگرنه نان ها حالت خمیری میگیره و خشک میشه . تا حد ممکنه با ورز دادن و آردی کردن دستها چسپندگی را بگیرید البته بعد استراحت هم چسبندگیش کم میشه. میتونید از آرد قنادی هم استفاده کنید در اونصورت نان های سفید تری خواهید داشت. نان ها اگر زیادی نازک باشن کمی خشک میشن و زیاد توی تابه حرارت نبینه وگرنه بازم خشک میشه. بعد پخت حتما داغ داغ توی دستمال تمیز بپیجید تا عرق کنن نرم بمونن. حرارت نه خیلی کم باشه نه خیلی زیاد. بدون مخمر هم میتونید درست کنید فقط کافیه مخمر رو حذف کنید و بقیه مراحل رو همونجوری انجام بدید. این نان رو هم‌ میتونید بدون روغن هم با روغن درست کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
من اومدم با یه شیرینی خوش طعم و عطر و خوشمزه برای عید عزیزان توجه کنید برای شیرینی های خشک و سنتی میزان گرم دقیق ترین اندازه هستش و حتما اون هایی که ترازو ندارن در اسرع وقت ترازو بخرن من داخل لیوان هم ریختم براتون اندازه لیوان دسته دار فرانسه رو هم گذاشتم . کره یا مارگارین 100 گرم پودر قند 50 گرم حدودا یک سوم لیوان (یا پودر شکر ) آرد سفید 150 گرم حدودا یک لیوان زرده تخم مرغ 1 عدد بیکینگ پودر 1/2 ق چ وانیل 1/4 ق چ زعفران آب کرده غلیظ 1 ق غ کره نرم شده رو با پودر قند الک شده مخلوط کردم کمی با قاشق مخلوط کردم و بعد با همزن زدم تا کرم رنگ و یکدست بشه . بعد زرده تخم مرغ و وانیل رواضافه کردم و کمی زدم و بعد زعفران رو ریختم و بعد آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کردم و به تدریج اصافه کردم و با قاشق هم زدم . از خمید به اندازه بک قاشق مرباخوری برداشتم و توی دستم گرد کردم و یه مقداری پهن و بعد با هر وسیله ای کم دستتون هستش، وسطش رو کمی عمق ایجاد کردم . داخل سینی فر قرار دادم . فر حتما از یه ربع قبل گرم بشه . داخل فر 170 درجه به مدت 12 الی 15 دقیقه قرار دادم . دمای فرها فرق داره حتما توجه کنین . ممکنه این تایم پخت برای یه عده بیشتر بشه تا زمانی که زیر شیرینی تغییر رنگ نده . بعد از پخت و خنک شدن داخل شیرینی کمی شکلات اب شده و مارمالاد و بریلو و مربای له شده می تونین بریزین . من کمی پودر پسته هم روش ریختم . در مورد ماندگاری در ظرف درب بسته تا یک ماه در جای خنک با کیفیت می مونه . حدودا 25 عدد شیرینی زعفرانی میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
معمولا به صورت چشمی و برحسب اینکه چی مواد باشه از قدیم درست می کردند و حتی چونه خمیر از نونوایی می گرفتند و باهاش درست می کردند . بعضی ها توش تخم مرغ می ریزند و (بعضی ها نه . آرد نون بربری یکی از بهترین آردها برای این نون هست ،فرقی نداره آرد نونوایی هر چی باشه و اگر ندارید ارد سفید شیرینی پزی . برای 16 تا 18 عدد آرد گندم 350 گرم(دو و یک سوم لیوان تقریبا شیر ولرم 160 میلی (دو سوم لیوان) تخم مرغ 1 عدد کره یا روغن مایع یا روغن محلی 70 گرم شکر 70 گرم (یک سوم لیوان) ( میران کاملا دل به خواهی می تونید کمتر یا بیشتر بریزید) پودر خمیر مایه 4گرم ( 1 ق م) زعفران و یا زردچوبه به میزان لازم برای به عمل آوردن خمیر مایه : داخل شیر ولرم یک قاشق مربا خوری شکر ریختم و هم ردم و بعد خمیرمایه رو اضافه کردم و در ظرف رو گذاشتم تا به عمل بیاد . توی یک ظرف دیگه تخم مرغ و کره نرم و مابقی شکر و زعفران و خمیر مایه به عمل اومده رو ترکیب کردم و بعد آرد که الک کردم رو کم کم داخلش ریختم . خمیر رو شروع کردن به ورز دادن آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبه فقط حواستون باشه که خیلی هم ارد نریزید که نونتون سفت نشه . خمیر رو ده دقیقه خوب ورز دادم . داخل ظرف تمیزی که یک کم چرب کردم ، قرار دادم و روش رو خوب پوشوندم و توی محیط نسبتا گرم یک ساعت استراحت قرار دادم . بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . چانه هایی از خمیر جدا کردم بسته به این که چه سایزی دوست دارید درست کنید وزن چانه ها متفاوته . من هر چانه رو حدودا 30 و 35 گرمی جدا کردم . هر کدوم از چانه ها رو با وردنه باز کردم خیلی کلفت هم نشه . روعن رو توی یک ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم گرم بشه . شعله و حرارت ملایم باشه و روعن گرم باشه و بعد داخل روغن قرار دادم و وقتی که یک طرفش سرخ شد برگردوندم تا طرف دیگه اش هم سرخ بشه . داخل یک سبد یا صافی قرار ددم که روعن اضافه اش بره . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بیسکوییت پتی بور (ساقه طلایی و .) 250 گرم کره 120 تا 150 گرم پودر ژله انار یک بسته پنیر ماسکارپونه 200 گرم (یک بسته) خامه صبحانه یا قنادی 200 گرم شکر 4 تا 5 ق غ پودر ژلاتین 15 گرم (یک و نیم ق غ) آب انار نصف لیوان (آب یا شیر) برای این مدل قالبم برای دور قالب که گودتر هست ژله انار ریختم . نصف بسته پودر ژله انار رو با سه چهارم لیوان آب جوش به روش بن ماری خوب حل کردم و داخل قالب قسمت گودش ریختم . از دانه های انار هم استفاده کردم و داخل ژله ریختم . داخل یخچال گذاشتم تا از نیم بند یک کم سفت تر بشه . بلافاصله برای لایه بعدی نصف باقی مونده پودر ژله انار رو با نصف لیوان آب جوش به روش بن ماری حل کردم و گداشتم تا از دما بیفته و خنک بشه و بعد یک چهارم لیوان شیر که در دمای محیط بوده (جاش بستنی دو قاشق میشه ) بهش اضافه کردم و مخلوط کردم.داخل قالب ریختم و داخل یخچال قرار دادم . لایه بعدی :داخل آب انار پودر ژلاتین ریختم و به روش بن ماری قرار دادم تا ذراتش حل بشه و کنار گذاشتم که خنک بشه و از دما بیفته . داخل ظرف دیگه پنیر رو کمی با همزن زدم . خامه و شکر رو ریختم و با همزن زدم . ژلاتین حل شده رو هم اضافه کردم و مخلوط کردم . روی لایه قبلی ریختم و صاف و یکدست کردم و داخل یخچال قرار دادم . 🔴توجه :جای پودر ژلاتین و آب انار ، پودر ژله انار و نصف تا یک لیوان آب میشه .اگه از خامه قنادی یا پودر ژله استفاده کردید شکر رو حذف یا کمتر بریزید. لایه بعدی : بیسکویت رو داخل میکسر ریختم و پودر کردم . کره رو هم اب کردم .(کره گرم نباشه از دما بیفته) هر دو رو با هم مخلوط کردم . میشه دو سه قاشق شیر هم استفاده کرد که حالت خمیری پیدا کنه . روی لایه قبلی ریختم و منسجم کردم و قالب رو داخل یخچال قرار دادم . بعد از تمام شدن حداقل 5 ، 6 ساعتی داخل یخچال بمونه. بعد دورش رو کمی با چاقو آزاد کردم و داخل اب ولرم قالب رو چند ثانیه ای قرار دادم و بعد روش یک دیس گذاشتم و برگردوندم . با شکلات سفید هم طرح انار زدم ‌ 🛑نکته : بین ریختن لایه ها فاصله زمانی طولانی نیفته یک کم هر لایه کمی گرفت لایه بعدی ریخته بشه تا لایه ها به هم بچسبند . این چیز کیک رو داخل قالب کمربندی و یا ساده هم میشه درست کرد و مراحل از آخر به اول می باشد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بلانچ_کردن روش ساده ای است که بسیاری از آشپزهای حرفه ای برای آن که طعم، رنگ، مزه و طراوت سبزیجات را حفظ کنند به کار می برند. توی یه ظرف بزرگ آب رو به جوش بیارید و کمی نمک اضافه کنید و باقالی ها رو در قابلمه ریخته و 5 دقیقه بجوشانید. در این فاصله درظرف دیگری آب یخ درست کنید. باقالی که جوشید آبکش کنید و توی آب یخ بریزید و اجازه دهید 3 دقیقه بماند و آبکش کنید و وقتی خنک شد بسته بندی و فریز کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔺مناسب براى سرو همراه با كيك و شيرينى👌🏻 🔸 2 ليوان شير ، 2 ق غ نشاسته ( نشاسته ذرت يا معمولى فرقى نميكنه) ، 2 ق غ پودر كاكائو ، نصف ليوان شكر، همه رو باهم تركيب كنيد بذاريد رو حرارت ملايم و مرتب هم بزنيد تا غليظ شه، وقتى غليظ شد حرارت رو خاموش كنيد و حدود 100 گرم شكلات تخته اى خرد شده بريزيد تو سس و هم بزنيد تا با حرارت سس ، آب شه بعد از خنك شدن ميتونيد استفاده كنيد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء بیستم قرآن (تند خوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
3.96M
﷽ التماس دعا یادتون نره 🙏🙏 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نشاسته گل نصف لیوان (75 گرم) آرد برنج یک چهارم لیوان(40 گرم) شیر 3 لیوان (750 میلی) آب 2 لیوان (500 میلی) شکر 1 لیوان (230 گرم) (تا یک و نیم لیوان هم می تونید بریزید) گلاب نصف لیوان (120 میلی) لیوان من همون لیوان دسته دار فرانسه است . اینجا شما می تونید از هر پیمانه و لیوان استفاده کنید برای عبارات لیوانی فقط همه رو با همون اندازه بزنید . نشاسته و آب سرد رو با هم مخلوط کردم . داخل شیر سرد آرد برنج رو الک کردم و مخلوط کردم . مخلوط نشاسته آب رو از صافی رد کردم و بهش اضافه کردم و مخلوط کردم . روی حرارت ملایم رو به کم قرار دادم و مرتبا هم زدم .چون آرد برنج داره ممکنه ته بگیره حواستون باشه لحظه ای غافل نشید مدام هم بزنید . وقتی به غلظت فرنی رسید شکر رو اضافه کردم . شکر یک لیوان شیرینی ملایم و خوبی داره .مرتبا روی حرارت هم زدم و باز که کمی غلیظ شد گلاب رو اضافه کردم . همین طور به هم زدن روی حرارت ادامه دادم . از قاشق چوبی هم بهتره استفاده بشه . تا جایی که رد قاشق روش بمونه و محو نشه آماده است . برای من نزدیک یک و نیم ساعت زمان برد ولی این تایم تقریبی هست . این هم زدن و این ملایم بودن حرارت رعایت بشه تا هم دسر بدی خامی نشاسته نمیده و هم ترحلوا شل نشه . اگر زیاد روی حرارت هم بزارید ترحلوا بعدش ترک ممکنه بخوره . بعد داخل ظرفی به اندازه 22 در 22 رو یک کم چرب کردم و نصف از مواد رو داخلش ریختم و صاف کردم و اگر خواستید این شکلی دو رنگ روی هم باشه مابقی مواد رو روی حرارت قرار دادم و بهش زعفران غلیظ اضافه کردم و مرتب باز روی حرارت هم زدم تا رد قاشق محو نشه . بعد از حرارت برداشتم روی لایه اولی ریختم . لایه اول هم که توی محیط هست و مونده یعنی فاصله ریختن دو لایه روی هم نهایتا پنج دقیقه میشه .بعد هم همون طور گرم روی لایه اول ریختم هیچی نمیشه نگران نشید و بعد صاف کردم و یک کم توی محیط بمونه از گرمی بیفته و بعد میزارم یخچال . بلافاصله گرم هم یخچال بزارید ترک می خوره . حدودا چهار پنج ساعتی یخچال باشه وقت داشته باشید بیشتر هم باشه که بهتر . بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم و روش یک دیس گذاشتم و برگردوندم و بعد به دلخواه لوزی شکل برش دادم و یا هر طور که دوست دارید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍طرز تهیه کیک موزاییکی شکلاتی یخچالی (بدون فر)😍 👇🏻 📍مواد لازم: 🥡شکر یک سوم پیمانه 🍪بیسکویت پتی بور 2 بسته 🥛شیر یک دوم پیمانه 🧈کره 50 گرم (میشه از روغن مایع هم استفاده کرد) 🍫پودر کاکائو 2 ق غ 🥜بادام و پسته خرد شده: اختیاری 🔻طرز تهیه: پودر کاکائو و شکر رو با هم مخلوط کنین تا یکدست شه.کره و شیر رو اضافه می کنیم و می ذاریم روی حرارت کم تا کره و شکر باز شه.بعد زیر شعله رو خاموش می کنیم و می ریزیم داخل یه ظرف دیگه تا خنک شه. بیسکوییتمونو خرد می کنیم نه در حدی که پودر بشه و نه حدی که درشت باشه. وقتی مایع کامل خنک شد بیسکویت های خرد شده رو بهش اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم بادام و پسته و گردو خرد شده هم اضافه کنین. پلاستیک فریزر رو باز می کنیم از وسط و مایع رو به صورت رولی داخلش می ریزیم و رولش می کنیم. کامل با دست شکل بدین. میذاریم 1-2 ساعتی داخل یخچال استراحت کنه (یا نیم ساعت میتونین بذارین توی فریزر) بعد از نایلون در میاریم و بعد برش میدیم و میتونید داخل شکلات آب شده بزنید.بعد هم نوش جونتون می کنین. . 🔶بجای این مواد (شیر،کره،شکر و پودر کاکائو) میتونین 200 گرم شکلات رو به روش بن ماری آب کنید(یه ظرف یا کتری آب بذارین روی گاز تا بجوشه و یه ظرف بذارین روی کتری و شکلات رو بریزین داخلش تا با حرارت غیر مستقیم آب شه) شکلات آب شده رو با 200 گرم خامه مخلوط کنید و وقتی داغه بریزین داخل بیسکوییت ها و بعد باقی مراحل رو انجام بدین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
باقلوا مواد لازم::::: نصف یک بسته خمیر یوفکا مخصوص خمیر یوفکا ایرانی سایز و‌ تعدادش متفاوته حدودا 30 ورق یوفکا نیاز دارید) 50 گرم کره و یا مارگارین 1 ف چ روغن مایع (110میلی لیتر) 1 ف چ پودر گردو یا پسته مواد شربت:::: 1/5 لیوان شکر 1/5 لیوان آب چند قطره آب لیمو طرز تهیه:::: ابتدا روغن مایع و کره را روی حرات بگذارید تا کره آب شود سپس بذارید تا خنک بشه ظرف مورد نظرتان (پیرکس یا هر ظرف مناسب فر را خمیرها رو روش بزاریدو ‌به اندازه ظرفتون برش بزنید سپس ورقه ها را شروع به چیدن کنید، دولایه خمیر یوفکا بچینید و رویشان مخلوط کره و‌ روغن بمالید و‌ به همین صورت نصف خمیر حدودا 15 لایه را بچینید (دقت کنید اطراف اضافی خمیر که برش زدید را در لابه لایه لایه ها استفاده کنید و‌ وقتی نصف خمیر را چیدید، پودر گردو‌ و یا پودر پسته را بریزید و بقیه خمیر ها را هم به همان شکل دو لایه خمیر و ‌یک لایه روغن بچینید تا خمیر تمام شود سپس اطراف بیرون زده خمیروبه آرامی با کمک نوک چاقو به سمت داخل فرو ‌کنید و اطرافش را مرتب کنید ‌و‌ بعد کمی سطح باقلوا را چرب کنید که موقع برش زدن خمیر پاره نشود و مانند فیلم برش بزنید و باقی مانده کره و روغن مایع را روی کل باقلوا بریزید دقت کنید که قسمت ته نشین شده کره را استفاده نکنید چون رنگ باقلو‌ا را کدر میکند و ‌بعد از ریختن روغن با چاقو کناره های برش ها را به سمت داخل فرو‌ کنید تا شکل نهایی باقلوا زیبا شود.داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهیدبمدت 15-20دقیقه زمان پخت میخواد (حرارت از بالا و‌ پایین تنظیم باشد منظور از حرارت بالا گریل نیست) دوستانی که فر گازی دارن فقط حرارت پایین را روشن کنن و آخرای پخت اگر سطح باقلوا طلایی و ‌برشته نشده باشد چند دقیقه آخر پخت گریل بزنید وقتی باقلوا شروع به طلایی شدن کرد دما را به 150 درجه کاهش دهید و تا کامل پخته شدن داخل فر بگذارید کل مرحله پخت حدودا یک ساعت طول میکشد نزدیک به آخرای پخت شربت را آماده کنید چون در این دسر شربت داغ روی باقلوای داغ ریخته میشود آب و شکر را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و با حرارت کم 14_12 دقیقه دیگر بجوشانید تا غلیظ شود و آبلیمو را اضافه کنید( شربت کمی غلیضتر از شربت باقلواهای دیگر است ) باقلوا را از فر خارج کنید و 3_2 دقیقه بعد شربت داغ را روی باقلوای داغ بریزیدو اجازه دهید شربت به خورد باقلوا رود باقلوا را ولرم و یا سرد با یک اسکوپ بستنی ساده سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌾🍁 طرز تهيه 🌶 پیج آموزش هنر درآمد خانگی😍👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛