eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
دستور تهیه : یکی از مدل های مختلف كمپوت كردن كه من اينطوري درست ميكنم هم راحت وهم خوشمزه شما ميتونيد داخل شيشه موادتون بريزيد دربشو هم ببنديد وشيشه ها سرته كنيد به مدت يكساعت بجوشه اين يك مدل كنسروكردن كنسرو كردن مدلهاي زيادي داره. حالا مدلي كه من كنسرو كردم ببينيد گيلاس خودش شيرينه شكر نبايد زياد بريزيد من دوكيلو گيلاس سيصد گرم شكر ريختم با يك ليتر اب گذاشتم به مدت يك ربع بجوشه كف روشونو گرفتم سپس داخل شيشه هاي مورد نظر ريختم دربشون خوب محكم كردم كه هوا نره سپس سرته كردمشون داخل قابلمه يا تابه كمي اب ريختم كه سر شيشه بپوشونه به مدت ده مين بجوشه بعد از روي شعله برداشته تا سرد نشده سرته نكنيد هروقت سرد شد برش گردونيد نياز به يخچال نداره داخل كابينت بذاريد. ⛔️نكته : لطفاازمحكم بودن درب شيشه ها مطمين باشيد وگرنه كپك ميزنه. من به مدت هشت ماه يا بيشتر بدون مواد نگهدارنده اين كمپوت دارم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای تهیه پودر سیر ابتدا گرانول سیر تهیه میکنیم و بعد میتوان موقع مصرف و کم کم گرانول ها رو پودر کرد تا عطرش دیرتر از بین بره . . سیرها حدودا یک ساعت تو آب میذارم خیس بخوره تا راحت تر سیر پوست بشه ‌.بعد از اتمام کار ‌پوست کردن سیرها اونارو میشورم ‌بهش زمان میدم خشک بشه . باغذا ساز اونهارو چیبسی خورد میکنم . سینی چرب کرده سیرها پهن میکنم میذارم توهوای آزاد تا خشک بشن بسته به دمای محیط داره که چندروز زمان میره . بعد ازخشک شدن آسیاب میکنم و درظرف درب دار نگهداری میکنم . . نکته✍️ اگر غذاسازنداشتید وحوصله خورد کردن هم نداشتید میتونید با نخ وسوزن به صورت گردنبند دربیارید واویزان کنید درهوای ازاد. و اینکه میتونید ‌نصف سیرها آسیاب نکنید و واسه غذاهای که سیر می‌خواد مثل گوشت بادمجان مرغ ‌غیره استفاده کنیدمیتونید واسه خشک کردن هم از پنکه استفاده کنید . دستگاه دوم پشت کولرگازی بیرون از منزل باد گرم میده اگه دم دسترس باشه و میون زمین و هوا نباشه ؛ میتونید ازش برای خشک کردن خشکبار استقاده کنید 👌😂. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
من از 2 نوع ژله استفاده کردم آلوورا و توت فرنگی هر کدوم یک و نیم بسته . ابتدا نصف ژله توت فرنگی رو با نصف لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم (به روش بن ماری روی بخار کتری یا ماکروفر) حل کردم و گداشتم توی محیط بمونه و خنک بشه و بعد 2 قاشق بستنی وانیلی نرم رو اضافه کردم و خوب مخلوط کردم . چون قالبم فلزی بود کمی مرطوب کردم و پنج دقیقه فریزر قرار دادم . اگر قالبتون پلاستیکی هست قبلش خیلی کم با روعن مایع چرب کنید . داخل قالبم دورش که گود بود از این ژله ریختم و گذاشتم یخچال تا از نیم بند کمی سفت تر بشه . برای لایه بعدی یک بسته ژله آلوورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم و گذاشتم توی محیط خنک بشه . داخل قالبم نصف این زله رو ریختم گداشتم یخچال نیم بند بشه . نیم بند یعنی مثل سفیده تخم مرع حالت کشسانی و بعد توت فرنگی ها رو داخل قرار دادم و مجدد مابقی زله رو ریختم و گذاشتم یخچال . برای لایه بعدی نصف بسته پودر زله آلوورا رو با نصف لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم و خنک شد 2 قاشق بستنی وانیلی نرم ریختم و داخل قالب ریختم . و برای لایه آخر یک بسته پودر ژله توت فرنگی رو با یک و نیم لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم و گداشتم خنک بشه و روی لایه قبلی ریختم . وقتی که چند ساعتی توی یخچال موند و خوب بست دورش رو با چاقو آزاد توی آب ولرم قرار دادم و وقتی دیدم از جاش آزاد شده روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم. توجه : بین ریختن هر لایه فاصله نندازین هر لایه رو که ریختین وقتی کمی از نیم بند یه کم سفت شد لایه بعدی رو بریزین تا لایه ها به هم بچسبند . توجه : من یک بسته پودر ژله رو در حالت عادی با یک و نیم لیوان آب جوش حل می کنم همون طور که بارها گفتم جای دو لیوان اب ، یک و نیم می ریزم و جای آب سرد آب جوش استفاده می کنم به خاطر اینکه هم راحت تر حل میشه و شفاف تر میشه و زودتر بسته میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای پخت عدسی بهتره از عدسی ریز و خوش پخت استفاده کنید . من عدس رو خیس نمیکنم برای این مقدار عدسی یک کاسه عدس پیاز متوسط دو الی سه عدد سیب زمینی درشت یک عدد آب قلم اگه داشتید یک بسته پستای پایین دستورشو به صورت ویدئو گذاشتم . نمک وفلفل وزردچوبه وروغن به میزان لازم نعنای خشک نصف قاشق نعنا برای گرفتن نفغ عدس عدس رو بشورید اگه سنگ ریزه داره سنگ شور کنید . عدس رو بریزید داخل قابلمه سه الی چهار برابر عدسی آب بریزید درشو بزارید تا بجوش بیاد. پیاز داغ درست کنید.زردچوبه وفلفل بریزید وباهاش تفت بدهید. سیب زمینی رو پوست بگیرید با رنده ویا دستگاه غذا ساز بزنید. عدس که جوش اومد.پیاز داغ سرخ شده و سیب زمینی پوره شده رو بهش اضافه کنید .درشو بزارید تا بپزه وجا بیفته اگه آب قلم داشتید همراه نمک بهش اًافه کنید. عدسی حدود دو ساعت زمان لازم داره تا بپزه و لعاب بده شعله گاز باید ملایم باشه تا عدسی به آرومی بپزه وزود آبش تبخیر نشه. اگر دیدید آبش کمه و عدس هنوز کامل نپخته آبجوش اضافه کنید. هیچ وقت به عدسی آرد اضافه نکنید برای لعابش چون بعد از سرد شدن خیلی سفت میشه. عدسی باید با حرارت کم بپزه و خودش لعاب بده . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
همون‌طور که از اسمش پیداست این غذا داخل گمج به شکل سنتی طبخ میشه،گمج غذا رو خیلی خوشمزه‌تر می‌کنه🌼⁣⁣ ⁣⁣ اول از همه 2 عدد پیاز رو رنده کنید و با مقداری کمی روغن داخل گمج تفت بدین و بعد بهش نصف بوته سیر رنده شده اضافه کنید و باز هم تفت بدین و 1 ق غ زردچوبه اضافه کنید و بعد هم 120 گرم سبزی خورد شده شامل چوچاق، خالواش، نعناع، گشنیز، جعفری و برگ سیر و همچنین 1 ق غ ریحان خشک محلی اضافه کنید و تفت بدین و بعد هم 120 گرم مغز گردو آسیاب شده رو اضافه کنید و کاملا مواد رو با هم مخلوط کنید،حالا 1 ق غ رب آلوچه جنگلی و 1 ق غ رب انار ملس و 1 ق چ پودر هسته انار ترش جنگلی اضافه کنید و کاملا تفت بدین⁣⁣ ⁣⁣ 500 گرم گوشت فیله گوسفندی به همراه 3 لیوان آب ولرم اضافه کنید و مخلوط کنید، درب گمج رو بذارین، حرارت رو خیلی کم کنید و شعله پخش کن بذارین و اجازه بدین تا 2 ساعت بپزه و حسابی جا بیفته و غلیظ بشه و بعد بهش نمک اضافه کنید و در نهایت گوجه کباب کنید و با گمج کباب سرو کنید‌🌼⁣⁣ ⁣⁣ من با کته و ته‌دیگ کاهو برشته، زیتون، پیاز سماقی و ماست و خیاری که قبلا آموزش دادم سرو کردم.⁣⁣ ⁣⁣ ❌اگر چوچاق و خالواش تازه در دسترس ندارین، به اندازه 1 ق چ سبزی خشکش رو بریزین.⁣⁣ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک هویج و یا کاپ کیک هویج یکی از اون خوشمزه های پر طرفداره که بسیار بافت عالی و خوبی داره . برای 7 عدد کاپ کیک این اندازه تخم مرغ 2 عدد آرد سفید قنادی 120 گرم ( یه کمتر از یه لیوان) روغن مایع 100 میلی ( تقریبا یک سوم لیوان ) شکر 100 گرم (نصف لیوان) هویج 120 گرم ( 2 عدد هویج . حدودا یک لیوان ) گردو خرد شده به میزان دلخواه بیکینگ پودر 5 گرم ( 1 ق م سر صاف) وانیل نوک قاشق پودر دارچین 1 ق غ ( میزان دلخواه کم و یا زیاد می تونید بریزین ) تخم مرغ ها رو از قبل در محیط بیرون قرار دادم . تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو خوب با همزن حدود 5 دقیقه زدم تا کشدار و کرم رنگ بشه .روغن رو هم اضافه و کمی زدم . آرد و بیکینگ پودر و پودر دارچین رو 3 بار الک کردم. مواد آردی رو به آهستگی به موادم اضافه کردم و با قاشق یا لیسک هم زدم . هویج رو ریز رنده کردم نیاز به گرفتن آب هویج نیستش . هویج رو به موادم اضافه کردم و یه خرده هم زدم . گردو رو با کمی آرد مخلوط کردم و داخل مواد ریختم و خیلی کم در حد مخلوط شدن مخلوط کردم . این کار به خاطر این هستش که گردوها توی کیک ته نشین نشن و همه جا باشن . فر هم که از قبل روشن کردم و در فر 180 درجه به مدت 20 الی 25 دقیقه . درون هر نوع قالب کاپ کیک و یا قالب کیک یزدی و یا مافین می تونید درستش کنید . درون فر دست ساز روی گاز هم می تونید درست کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه برای عضویت روی لینک زیر بزنید👇 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸برایت یک بغل دلخوشی 💖دلی خشنود از مردم 🌸برایت سفره ای ساده 💖حلال و پاک وآماده 🌸برایت یک بغل احساس 💖دو بیتی های عطر یاس 🌸برایت هرچه خوبی بود دعا کردم 💖دعایم کن 🌷چهارشنبه تون گلبارون🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکرگزاری، حافظه ی قلب است.♥️ وقتی حال و هوای شکرگزاری را از درون احساس کنی، هر چه که تو از بابت آن شکرگزار هستی، در دنیای بیرون هم زیاد می شود. در واقع هدف از شکرگزاری، صرفاً عمق بخشیدن به احساس است؛ چون هر قدر احساست عمیق تر باشد، وفور نعمت بیشتری نصیب تو خواهد شد.❤️
مرغ خرد شده.....1کیلو زعفران پیاز خلال شده......2عدد اب لیمو ترش......1عدد روغن مایع ماست یا خامه نمک و فلفل مرغ را یک اندازه برش بزنید قسمت سینه و ران مرغ را جداگانه مزه دار کنیم.بعد زعفران به مرغ اضافه کنید.پیاز را خلال کرده بهش اب لیمو و نمک و فلفل ماست را اضافه کنید.و خوب با دست پیاز را چنگ برنید.در حدی که پیاز کمی نرم بشه.سپس مرغ به مخلوط پیاز اضافه کنید.بعد روغن بریزد.هر چه روغن بیشتر بریزد خوشمزه تر میشه.مواد را حداقل 3 ساعت در یخچال استراحت کند.مرغ ها را به صورت منظم و یکدست به سیخ بکشید.در موقع پخت به حرارت آتیش دقت کنید .چون جوجه باید رنگ دار و آبدار باشد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مربای توت فرنگی حتمااز توت فرنگی محلی استفاده کنید توت فرنگی گلخانه مرباش اصلا خوشمزه نیست فقط واسه تزیبن مناسبه سعی کنید از توت فرنگی زیاد درشت استفاده نکنید توت فرنگی محلی ریزتر ورنگش تیره تره بعد از پخت مربا حتما فریزر کنید مربای توت فرنگی زود ترش میشه حتی آگه بخوبی هم قوام اومده باشه تو فریزر دو الی سه سال دوام داره یک کیلو توت‌فرنگی پاک وتمیز شده 900 گرم تا یک کیلو شکر میخواد کلاهک توت فرنگی رو بکنید وخوب بشورید وتو صافی بریزید تا آبش کاملا بره. دو روش برای پخت مربای توت فرنگی روش اول شکر رو مابین توت فرنگی میپاشیم میزاریم یخچال بیست وچهار ساعت صبر میکنیم تا توت فرنگی قشنگ آب بندازه بعد از بیست وچهار ساعت مستقیم میره رو حرارت وبقیه مراحل روش دوم اگه یخچال جا نبود و عجله داشتید این دستور برید تو طعم ورنگ هیچ فرقی با هم ندارن دولیوان آب رو بزارید رو گاز تا بجوش بیاد یک دوم قاشق چایخوری جوهر لیمو ویا یک قاشق سوپ خوری آب لیمو بزنید شکر رو بهش اضافه کنید .شعله رو کم کنید تا شکر کم کم حل بشه دوباره بجوش بیاد و قوام بیاد بین دو انگشت تست کنید اگر حس کردید بین دو انگشت چسپندگی داره قوام اومده توت فرنگیا رو اضافه کنید شعله گاز بالا باشه.چشم ازش برندارید مربا توت فرنگی زود سر میره توجه کنید شعله نباید کم نباشه چون تا قوام بیاد توت فرنگی له میشه آگه دیدید آبش زیاده کمی با ملاقه بردارید واسه شربتش پخت مربا حدود نیم ساعت طول میکشه آگه مربا به خوبی قوام اومده باشه تو فریزیر یخ نمیزنه فقط کمی غلیظ میشه هروقت لازم داشتید یک شیشه کوچک ازش خالی کنید وبقیه رو دوباره فریزیر کنید حتما کف مربا رو بگیرید تا خوش رنگ تر شه بین دو انگشت هم امتحان کنید یا مقداری تو قاشق بریزید واز بالا بریزید تو نعلبکی اگه به حالت فنری برگشت با داخل قاشق قوام اومده بزارید تو همون قابلمه سرد بشه بریزید تو شیشه شهد اضافه هم بعنوان شربت از صافی رد کنید و بعنوان شربت ازش استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: مرغ چرخ شده 500 گرم 1/4 پیمانه پنیر پارمزان (پنیر پارمیجانو) 1/4 پیمانه پود سوخاری مارک پانکو👌🏼 1 عدد تخم مرغ 1 حبه سیر آویشن، پاپریکا، نمک و فلفل به مقدار لازم جعفری تازه یک قاشق غذاخوری یا جعفری خشک 1 ق چ . بریم سراغ سس مارینارا 3 عددگوجه ی خرد شده را به همراه 1 حبه سیر رنده شده، 3 ق.غ روغن زیتون، ریحان‌تازه، اورگانو یا کمی آویشن، نمک و‌فلفل تفت میدید تا سس به قوام برسه این کوفته طعم سیر رو خیلی جذاب به خودش میگیره و یک تجربه جالب رو براتون ایجاد میکنه . میتونید اون رو همراه پاستا یا با نان یا حتی کنار برنج سرو کنید . بعد ترکیب کردن مواد و قلقلی کردن اونهارو داخل تابه با حرارت کم قرار بدین بعد چند دقیقه جابجاشون کنید تا خوب برشته بشن بعد نوبت سس مارینا هست که به مواد اضافه کنید و بزارید تا خوب با کوفته ها قُل بخوره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آلبالو 300 گرم آب آلبالو یک لیوان بستنی وانیلی حدودا یک لیوان خامه صبحانه یک قاشق میزان مواد تقریبی هست می تونین هر طور بخواید کم و زیاد کنین رقیق و یا غلیظ درست کنین . اگر شیرین تر دوست دارین شکر و یا عسل بریزین . من ملس دوست دارم نریختم به ترشی آلبالوهاتون هم بستگی داره . خیلی راحته درست کردنش . آلبالوها رو هسته اش رو گرفتم و چهار پنج ساعتی فریزر گذاشتم یخی بشه . داخل مخلوط کن آب آلبالو و یه کم بستنی رو ریختم و میکس کردم . بعد خود آلبالو و مابقی بستنی و یه کم هم خامه ریختم و میکس کردم . آماده است نوشیدنی مون . می تونین از ترکیب میوه دیگه مثل انگور هم یه کم داخلش استفاده کنین . . دیروز طرز تهیه آب آلبالو راحت و بدون وسیله رو براتون استوری گذاشتم . حدودا یه لیوان (200 گرم ) آلبالو رو شستم و داخل ظرفی ریختم و کمی نمک پاشیدم و یه لیوان آب ریختم و روی حرارت قرار دادم تا بجوشه یه ربع روی حرارت موند و بعد از صافی رد کردم و آب آلبالو گرفتم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسپرینگ رول یه نوع پیراشکی هست که با خمیر نازک مثل خمیر یوفکا درست میشه و فیلینگش یا مایه میانیش میتونه هر چیزی باشه مثل گوشت ، مرغ ، سبزیجات و .... و در آخر تو روغن سرخ میشه اسپرینگ رول برای مهمونیا و میز فینگر فود و پیش غذا انتخاب خیلی خوبیه چون هم سرد سرو میشه هم گرم خب بریم سراغ مدل پیتزاییش😍 خمیر یوفکا که بسته بندیش تو بازار موجوده هم ترکیش هست هم ایرانیش که از جفتش میتونین استفاده کنین ایرانیشم کاملا برای این کار مناسبه سوسیس به میزان دلخواه کره سس دلخواه پنیر پیتزا روغن برای سرخ کردن خب این پیراشکی چندتا نکته داره که حتما باید رعایت کنین اول از همه راجب خمیرش دوستان خمیر یوفکا رو اگر بخواین طولانی مدت نگه دارین حتما باید تو فریزر نگهش دارین و یک شب قبل از مصرف بزارینش تو یخچال تا کم کم نرم شه و روزی که میخواین استفادش کنین 1 ساعت قبل از یخچال خارجش کنین تا کم کم با دمای محیط نرم شه به هیچ عنوان خمیر رو تو مکروفر و از این قبیل دستگاها ذوبش نکنین وگرنه لطافتش از بین میره و خیلی زود خشک میشه و میشکنه اگر خمیر یوفکای تازه خریدین که میتونین همون موقع تشریف بیارین منزل و ازش استفاده کنین خب پس مشکل خمیر حل شد اول از همه مواد میانی رو حاضر کنین سوسیس رو با کمی کره تفت میدین میتونین با روغن هم تفتش بدین کره برای خوش طعم تر شدنشه حالا خمیر نرم و تازه رو مربعی با قیچی برش میدین و تو ظرف در بسته قرار میدین که خشک نشه توی ظرف یک لیوان کوچیک رو تا نصفه آب کنین و کنار خمیر ها بزارین تا رطوبت خمیرتون حفظ شه و هر بار که یک لایه برمیدارین زود در ظرف رو بزارین تا خشک نشه مربع هارو به اندازه مناسب برش بدین که مواد راحت جا شن و بشه پیچیدشون و در ضمن مواد میانی رو کم روغن درست کنین که روغن تو خمیر پس نده چون مانع چسبیدن لایه های خمیر میشه حالا روی خمیر سوسیس و سس دلخواه و پنیر رو قرار بدین و مثل شکل لبه هارو تا کنین و لایه ی آخر رو با کمی آب خیس کنین تا خوب به لایه ها بچسبه و لایه ها رو فیکس نگهداره به همین ترتیب پیراشکی های بعدی رو درست کنین وقتی همه پیراشکی ها حاضر شدن مقدار مناسبی روغن تو تابه نچسب بریزین با حرارت ملایم اجازه بدین روغن داغ شه وقتی روغن داغ شد اسپرینگ رول هارو چند دقیقه داخل روغن سرخ کنین که رنگشون طلایی شه و به دلخواه تزئین کنین نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛