eitaa logo
آشپزی خاص
97.6هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.3هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم🔻 سبوس جو دو سر(یا سبوس گندم) نصف لیوان جو دو سر پرک نصف لیوان عسل یا شیره انگور(یا هر دو) 4 ق غ آرد سمولینا یا معمولی 2 و نیم لیوان روغن کنجد یا زیتون 2 ق غ شیر ولرم 1 و 1/4 لیوان نمک 1/2 ق چ خمیر مایه فوری 1 ق غ طرز تهیه🔻 1. سه قاشق شیره یا عسل و یا ترکیبی از هر دو را در یک لیوان شیر ولرم حل کرده سپس یک قاشق خمیر مایه را افزوده و 10 دقیقه در جای گرم قرار دهید تا عمل بیاید. 2. همه ی مواد خشک را با هم در یک ظرف بزرگ ریخته ، دو قاشق روغن و مابقی شیر(که یک چهارم لیوان بود) و خمیر مایه به عمل آمده هم افزوده و ده دقیقه مداوم ورز بدید. 3. خمیر را در ظرف بزرگ چرب شده بگذارید رویش سلفون کشیده و حوله بیندازید و در جای گرم دو ساعت استراحت بدهید. 4. سپس روی سطح کار را کمی آرد الک کرده, هوای خمیر را با ورز دادن خارج کنید. 5. خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید.(یا میتوانید تقسیم نکنید تا یک نان بزرگ‌‌ داشته باشید) 6. روی سینی فر و روی کاغذ روغنی چرب شده خمیر را بیضی قرار داده و به دلخواه کنجد ، مغز تخمه ،سیاه دانه و ... بریزید. 7. در سینی فر مجددا بیست دقیقه استراحت بدهید. 8. در فر از قبل گرم شده با دمای 180 برای 35 تا 40 دقیقه قرار دهید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
كباب ديگى سماقى مواد لازم براي 2 پرس ( هر پرس براي 2 نفر هست) گوشت چرخ كرده 350 گرم پياز 1 عدد درشت نمك ، فلفل ، زردچوبه ، دارچين برنج 3 پيمانه زعفران روغن سماق كنجد گوجه فرنگي گوشت رو با پياز رنده و اب گرفته شده مخلوط ميكنيم ، نمك و فلفل و زردچوبه و دارچين رو اضافه و حسابي ورز ميديم. با اين ميزان مواد دو تا كباب تابه دو نفره ميشه درست كرد ، كف ماهيتابه يا ظرف تفلون پهنش ميكنيم و كنارش رو خالي ميكنيم كه روغن رو از كنار اضافه كنيم. . يادتون باشه اصلا اصلا كف تابه رو چرب نكنيد چون گوشت ترك ميخوره و يه تيكه نميشه . بعد از پخت هر دو سمت برش ميداريم. كف قالبمون رو چرب ميكنيم و كنجد ميريزيم ، يه كم از برنج اب كش شده رو زعفراني ميكنيم و ميديم كف قالب. سماق فراوان و بعدش كباب و در اخر برنج سفيد رو ميريزيم روش و فشار مياريم 😋 . بعد از نيم ساعت روي حرارت ملايم غذا امادست 😍 گوجه هارو حلقه كنيد و سرخ كنيد 😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نودل آسیایی با مرغ و سبزیجات😋 نودل غذای سریع و راحتیه که خیلی زود حاضر میشه، میتونی با ادویه‌ها، مواد پروتئینی و سبزیجات بهش شکل و مزه‌ی دلخواهت رو بدی. مطمئناً خیلیاتون به روش‌های مختلف تجربش کردین. نودل با مرغ و سبزیجاتی که امروز درست کردیم به روش شرق آسیا مزه‌دار شده و دستاوردِ سفر به تایلند و تجربه من از چشیدن نودلِ خیابونیه! مواد لازم🔻 2 عدد سینه‌ی مرغ خردشده 1 استکان سویا سس 1 قاشق غذاخوری پر زنجبیل ریز رنده‌شده سبزیجات خردشده (فلفل‌دلمه‌ای رنگی، هویج، پیاز و کلم بروکلی) 3 بسته نودل و پیازچه‌ی خردشده برای تزیین. 👇ادامه👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1. داخل یه ظرف سویاسس و زنجبیل رو بریز و خوب هم بزن، بعد مرغ رو اضافه و ترکیب کن تا مزه بگیره. 2. سبزیجات رو در یه تابه یا وک تفت بده تا از حالت سفتشون در بیان؛ بعد از حدود 7 تا 10 دقیقه تکه‌های مرغ رو بریز و دوباره تفت بده تا مرغ‌ها بپزن و سبزیجات هم کامل نرم بشن. 3. نودل‌ها رو طبق دستور پختی که دارن (پشتِ بسته بندیشون نوشته) داخل آب بپز و آبکش کن! بعد هم بریز داخل تابه تا با مرغ و سبزیجات ترکیب شه و حرارت ببینه. 4. داخل ظرف سرو بریز و روش رو با پیازچه تزیین کن. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای 3 نفر🔻 بلغور یک پیمانه (بلغور گندم ، بلغور جو هم میشه)(پیمانه پلوپز) سیب زمینی متوسط 2 عدد پیاز متوسط 1 عدد سیر 3 جبه تخم مرغ 2 عدد آرد سوخاری 1 تا 2 ق غ (یا آرد گندم) سبزی دلخواه (جعفری و پیازچه و ...) 1 تا 2 ق غ رب گوجه 1 ق غ نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم طرز تهیه🔻 بلغور رو با آب به مدت یک و نیم ساعت الی دو ساعت خیس کردم و بعد آبش رو خارج کردم و خوب فشرده کردم آبی نمونه . بلغورتون اگر درشته کمی بزارید بپزه . سیب زمینی رو آبپز کردم و بعد پوستش رو کندم و رنده کردم . پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم . سیر هم دل به خواهی هست که اگر دوست دارید بریزید . بلغور و سیب زمینی و پیاز و سیر رنده شده و پیازچه و رب گوجه و آرد سوخاری و نمک و فلفل و زردچوبه و تخم مرغ ها رو با هم مخلوط کردم . داخل تابه روغن ریختم و گرم شد سرخ کردم . من اینجا قالب زدم قالب رو داخل روغن قرار دادم گرم شد از مواد کوکو ریختم و منسجم کردم و وقتی که کمی گرفت و به راحتی می شد از قالب خارج کرد از قالب خارج کردم و گذاشتم بپزه و سرخ بشه و بعد برگردوندم تا طرف دیگه اش هم سرخ بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طالبی ، ملون ، آناناسی ، شاهپسند ، جانا یا هندوانه را اریب برش دهید. نیمه ی آن را از وسط نصف کنید و برگردانید و به هم وصل و فیکس کنید. روش وصل : 1) از قسمت پوست ، بالا ، پایین و وسط آن را با سیخ چوبی در گوشت آن فیکس کنید و 👈خط وصل ( درز) را ژله آلوورا بزنید . 2) برگردانید و داخل آن را کمی خالی و خشک کنید. 3) با قاشق و خیلی نازک کمی وسط آن را بتراشید و تراشه های آن را در درز فرو کنید و پوشش دهید و در یخچال قرار دهید. 4) سپس طبق ویدئو این درز را با ژله آلوورا پوشش دهید و یک ساعت در یخچال قرار دهید (دو بار) . 5) مطمئن که شدید ژله مورد نظرتون را در آن بریزید و تزئین کنید و 3 الی 4 ساعت در یخچال قرار دهید. 6) هنگام سرو به آرامی سیخ چوبی را بیرون آورده ، برش داده و نوش جان کنید . 👈نکته های مهم : 1) ژله آلوورا را با یک لیوان آب جوش حل کنید و بزارید خوب سرد شود( مثل شَهد بشه ) 👈روان اما غلیظ. 2) درز وسط را با 👈تراشه های ریز خود طالبی اول پوشش دهید بعد ژله بریزید و با برس روی درز بکشید و در یخچال و دوبار روی درز ژله غلیظ شده بریزید و بالا و پایین کنید و در یخچال قرار دهید. 3)برای تزئین اول ژله مورد نظر را ریخته ؛ وقتی در یخچال نیم بند شد با میوه تزئین و دوباره به آرامی روی میوه ژله بزارید و در یخچال قرار دهید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 سبوس جو دو سر(یا سبوس گندم) نصف لیوان جو دو سر پرک نصف لیوان عسل یا شیره انگور(یا هر دو) 4 ق غ آرد سمولینا یا معمولی 2 و نیم لیوان روغن کنجد یا زیتون 2 ق غ شیر ولرم 1 و 1/4 لیوان نمک 1/2 ق چ خمیر مایه فوری 1 ق غ طرز تهیه🔻 1. سه قاشق شیره یا عسل و یا ترکیبی از هر دو را در یک لیوان شیر ولرم حل کرده سپس یک قاشق خمیر مایه را افزوده و 10 دقیقه در جای گرم قرار دهید تا عمل بیاید. 2. همه ی مواد خشک را با هم در یک ظرف بزرگ ریخته ، دو قاشق روغن و مابقی شیر(که یک چهارم لیوان بود) و خمیر مایه به عمل آمده هم افزوده و ده دقیقه مداوم ورز بدید. 3. خمیر را در ظرف بزرگ چرب شده بگذارید رویش سلفون کشیده و حوله بیندازید و در جای گرم دو ساعت استراحت بدهید. 4. سپس روی سطح کار را کمی آرد الک کرده, هوای خمیر را با ورز دادن خارج کنید. 5. خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید.(یا میتوانید تقسیم نکنید تا یک نان بزرگ‌‌ داشته باشید) 6. روی سینی فر و روی کاغذ روغنی چرب شده خمیر را بیضی قرار داده و به دلخواه کنجد ، مغز تخمه ،سیاه دانه و ... بریزید. 7. در سینی فر مجددا بیست دقیقه استراحت بدهید. 8. در فر از قبل گرم شده با دمای 180 برای 35 تا 40 دقیقه قرار دهید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ سیب زمینی سس مایونزنمک فلفل سیاه پاپریکا رب گوجه سبزی معطرهمه رامخلوط میکنیم فویل روی ظرف میکشیم درفر180درجه30دقیقه میزاریم بپزه فویل رابرمیداریم شعله بالاروشن میشه تاطلایی شن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه مرغ رودرروغن تفت بدین، فلفل رواضافه کنین وتفت بدین،بعدقارچ رو اضافه کنین وتفت بدین 1-2 دقیقه،بعد خامه رواضافه کنیدومخلوط کنین تا غلیظ شه.بقیشم مشخصه.درفرگرم شده 170درجه بزارین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
قیمه نثار گوشت که استفاده میکنید بهتره گوسفندی باشه شسته وخشک کرده وبه قطعات کوچکتر از خورشتی خرد کنید. مواد لازم این مقدار واسه 5 الی 6 نفره گوشت 450 تا 500 گرم پیاز یک عدد بزرگ رب گوجه فرنگی یک قاشق پر خلال بادوم یک چهارم لیوان خلال پسته دوقاشق از بس که گرونه نداشتید نریزید😩 نمک وزردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز وپودر دارچین وزعفران دم کرده به میزان لازم زرشک یک دوم پیمانه برنج 4 پیمانه گلاب چند قاشق برای خیس کردن خلال بادوم و پسته پیاز رو با روغن تفت بدید تا سبک وشیشه ای بشه گوشت خرد شده بهش اضافه کرده وباهاش تفت بدید. تفت که خورد ادویه ها رو بزنید وباهاش تفت بدید. آخر سر رب بزنید چند ثانیه تفت بدید و آب جوش بریزید .جوش که اومد درشو بزارید با شعله کم بزارید یکساعتی بپزه خلال بادوم رو که قبلا با چند قاشق گلاب خیس کردیم یک قاشق پر میریزیم ودوباره درشو میزاریم تا گوشت کاملا بپزه پانزده دقیقه آخر زعفران دم کرده ونمک میزنیم دوباره درشو بزارید تا جابیفته باید کم آب وغلیظ وقوام اومده باشه. برنج رو به صورت چلو آبکش کرده وبزارید دم بکشه وبه جای چلو میشه کته هم درست کنید ولی چلو مجلسیتره زرشک رو بشورید وبا کمی کره تفت بدید دوست داشتید ترش وشیرین باشه یک قاشق شکر بریزید وباهاش تفت بدید. خلال بادوم و خلال پسته رو هم با همون گلاب که خیس کردیم بزارید .ابش کشیده بشه وتفت بدید. بو وعطر گلاب رو دوست ندارید با کمی آب خیس کنید مقداری از برنج رو زعفرونی کرده برنج سفید رو دیس کشیده وبا گوشت وزرشک وبرنج زعفرانی و مخلفات تزیین میکنیم. خلال بادوم دوست ندارید نریزید داخل گوشت که باهاش بپزه عزیزان این غذا خلال پوست پرتقال هم داره پوست پرتقال رو قسمت سفید شو جدا کنید وخلالی برش بزنید چند دفعه بپزید و آبشو دوربریزد تا تلخیش گرفته بشه آخر سر تفتش بدید با خلال خشک هم همین کار رو انجام بدید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لواشک خونگی من از میوه زردآلو،آلبالو،هلو،سیب،الو،والوچه که اکثرشون داخل یخچال داشتن خراب میشدن.استفاده کردم . میوه ها رو شستم هسته هاشو در آوردم. میتونید هسته رو در نیارید ولی موقعی که از صافی رد میکنید هسته ها بیاد زیر دستتون زیاد خوشایند نیست.همه رو بریزید تو قابلمه نسبتا بزرگ وبزارید رو گاز اگر میوه رسیده باشه، احتیاج به اب نداره اگر میوه هاتون سعتن یک استکان اب بریزید. و بزارید رو گاز با شعله متوسط جای که له شن با پشت قاشق مدام له شون کنید وسپس از صافی رد کنید فشار دهید تا فقط پوستشون باقی بمونه سپس دوباره برگردونید به قابلمه وبزارید رو شعله با حرارت بالا کمی نمک بزنید. آگه دوست دارید ملس باشه کمی شکر بزنید وبزارید کمی غلیظ شه گاز رو خاموش کنید وقتی سرد شه بریزید رو سینی که نایلون گذاشتید همه جا یکدست ویک سطح باشه من مقداری زردالو رو هم گذاشتم رو گاز تا له بشه از صافی رد کردم واسه خطوط ازش استفاده کردم تا خشک شد خطوط هم کم رنگ ومحو شده😩وبزارید جلو آفتاب تا خشک شه جلو پنکه هم میتونید خشک کنید مخلوط کردن میوه ها دلبخواهیه هر میوه ای که دوست دارید میتونید استفاده کنید حتی انتخاب یک میوه هم به تنهای خیلی خوشمزس مثل لواشک هلو،زردالو،الو،البالو همه رو با این روش میتونید درست کنید وسپس یا تو یخچال ویا فریزیر بزارید برای مدت طولانی آگه تو یخچال میزارید باید کاملا خشک شه وگرنه بعد از مدتی کپک میزنه از نایلونی استفاده کنید کمی ضخیم باشه که لواشک به راحتی ازش جدا بشه چرب کردن نمیخواد عزیزان لواشک رو زیاد نازک نریزید وگرنه سفت ولاستیکی میشه وقتی میریزید میتونید بجای ابکش کردن میکس کنید ولی این روش خیلی خوشمزه تره به این دلیل رو گاز میپزیم تا کمی غلیظ بشه زودتر خشک بشه عزیزان لواشک وقتی خشک شد با‌شلنگ آب سرد بگیرید روش تا گرد وخاکی که روش نشسته تمیز بشه این دفعه رو طناب آویزان کنید تا دوباره خشک بشه . این مقدار تو قابلمه سه سینی لواشک که تو فیلمه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لواشک آلبالو به دلیل ترشی خاصی که داره یکی از خوشمزه ترین لواشکهاس. طرز تهیه🔻 آلبالوها رو شسته هسته رو بیرون بیارید دوست دارید با هسته بزارید ولی موقعی که از صافی رد کنید و چنگ بزنید هسته ها زیر دست بیاد خوشایند نیست هسته هاشو بیرون آوردم وگذاشتم رو گاز تا جای که له شن با پشت قاشق مدام له شون کنید وسپس از صافی رد کنید فشار دهید تا فقط پوستشون باقی بمونه سپس دوباره برگردونید به قابلمه وبزارید رو شعله با حرارت بالا نمک بزنید آگه دوست دارید ملس باشه کمی شکر بزنید. وبزارید کمی غلیظ شه گاز رو خاموش کنید وقتی سرد شه بریزید رو سینی که نایلون گذاشتید همه جا یکدست ویک سطح باشه من مقداری البالو که هسته شو در آوردم دونه دونه رو لواشک ریختم وبزارید جلو آفتاب تا خشک شه جلو پنکه هم میتونید خشک کنید . انتخاب میوه های دیگه به تنهای خیلی خوشمزس مثل لواشک هلو، زردالو، الو، البالو همه رو با این روش میتونید درست کنید وسپس یا تو یخچال ویا فریزیر بزارید برای مدت طولانی آگه تو یخچال میزارید باید کاملا خشک شه وگرنه بعد از مدتی کپک میزنه از نایلونی استفاده کنید کمی ضخیم باشه که لواشک به راحتی ازش جدا بشه چرب کردن نمیخواد . عزیزان لواشک رو زیاد نازک نریزید وگرنه سفت و لاستیکی میشه وقتی میریزید عزیزان‌ میتونید بجای ابکش کردن میکس کنید ولی این روش خیلی خوشمزه تره به این دلیل رو گاز میپزیم تا کمی غلیظ بشه زودتر خشک بشه عزیزان لواشک وقتی خشک شد شلنگ آب سرد بگیرید روش تا گرد و خاکی که روش نشسته تمیز بشه این دفعه رو طناب آویزان کنید تا دوباره خشک بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر خوشمزه و خوش بو ، مخصوص این فصل . خیلی عالی و پر طرفدار . طالبی نصف عدد (حدودا 500 گرم) شیر 1 لیوان شکر (بستگی به شیرینی طالبی داره ) من 2 ق غ ریختم پودر ژلاتین 3 تا 3/5 ق غ(پودر ژلاتین با پودر ژله فرق داره ، پودر ژلاتین در لوازم قنادی ها و سوپری ها موجود است) خامه صبحانه 2 تا 3 ق غ(مقدارش سلیقه ای) (جاش خامه قنادی هم میشه ، فقط چون شیرینه ، میزان شکر رو حتما بهش توجه کنین) پودر ژلاتین رو با نصف لیوان آب سرد مخلوط و روی بخار کتری قرار دادم تا ذراتش حل بشه و بعد که خوب شفاف شد از حرارت برداشتم و گذاشتم توی محیط تا خنک بشه . نصف یه طالبی رو پوست کندم و خرد کردم ، داخل مخلوط کن به همراه شیر و شکر خوب میکس و مخلوط کردم . طالبی من شیرینیش خوب بود ، بعد اینکه میکس کردم چشیدم شیرینیش به نظرم خوب بود ، میزان شکر رو حتما خودتون تست کنین . بعد ژلاتین حل شده که از دما افتاده (خنک بشه) رو بهش اضافه کردم و هم زدم . آخر هم خامه رو داخل موادم ریختم و خوب هم زدم . این دسر چون خامه داره خیلی راحت از قالب بیرون میاد قبلش هم قالب رو چرب نکردم چون خامه داره خواستین خیلی کم با روغن مایع قالب رو می تونین چرب کنین ، بعد موادم رو توش ریختم و گذاشتم یخچال حدودا 6 ، 7 ساعت . جنس قالب من پلاستیکی هستش . بعد هم دورش رو با چاقو آزاد کردم کمی قالب رو کج و کوله کردم دیدم قشنگ آزاد شده و بعد روش یه دیس گذاشتم و برگردوندم . بعدا نوشت : بچه ها استوری رو هم ببینین . تفاوت ملون و طالبی و گرمک رو پیدا کردم استوری گذاشتم ؛ ما سبز ها رو طالبی میگفتیم . زردها رو گرمک و ملون الان حسابی رفتم توی نخش و تفاوت هاش رو پیدا کردم 🤣🤣😂😂 . پس این ملون میشه مرسی از دوستانی که گفتن و من رو به کنجکاوی وا داشتن . فرقی نداره شما از هر نوع ملون و گرمک و ... توی این نوع دسر می تونین استفاده کنین . 😊😚. 😂 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این دسر رو هم می تونید حتی یلدا هم درست کنید من انار ریختم تم یلدایی بشه😊 طرز تهیه : بیسکویت کاکائویی 200 گرم شیر 3 لیوان آرد سفید 40 گرم (3 ق غ) نشاسته ذرت 30 گرم ( 3 ق غ) شکر 120 گرم ( نصف لیوان )( بسته به ذایقه میتونین کم و زیاد کنین ) زرده تخم مرغ 1 عدد وانیل نصف ق چ موز 1 عدد ، انار و .... ( هر نوع میوه ای بخواید ) گردو خرد شده در صورت تمایل بیسکویت رو پودر کردم . شیر و شکر و آرد و نشاسته رو توی یه ظرفی ریختم و مخلوط کردم . زرده تخم مرغ و وانیل رو کمی با چنگال زد و داخل موادم ریختم و روی حرارت قرار دادم و مدام هم زدم زیر شعله ملایم تا بجوشه و به غلظت فرنی برسه . بعد از حرارت برداشتم یه کم که ولرم شد . داخل جام ها یه ردیف بیسکویت خرد شده ، روش کرمی که درست کردم ریختم و روی اون یه کم موز برش داده و کمی گردو خرد شده و دوباره بیسکویت و به همین شکل لایه به لایه ریختم . من از انار هم در یه لایه استفاده کردم می تونید از هر نوع میوه هم استفاده کنین و حتی پوره موز داخل مواد کرمی بریزین فقط توجه کنین چون موز شیرینه اون وقت شکر کمتر بریزین . بعد هم داخل یخچال گذاشتم. هر چی بیشتر بمونه خوشمزه تره 😋. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 1 عدد تخم مرغ 1 لیوان ماست 1 لیوان آرد 1 پنس نمک 1 قاشق چای خوری جوش شیرین روغن مایع برای سرخ کردن مواد لازم برای شربت: 2 لیوان شکر 2 لیوان آب یک برش کوچک لیمو طرز تهیه: برای شربت آب و شکر را بجوشانید بعد از اینکه جوشید حدود 15 دقیقه بجوشانید و چند دقیقه قبل از خاموش کردن آب لیمو را اضافه کنید. سپس شربت را کنار بذارید خنک شود. تمام مواد خمیر را داخل ظرفی ریخته هم بزنید و یک قاشق مرباخوری از مواد را داخل روغن فراوان با داغی متوسط بریزید و خوب سرخ کنید. وقتی لوکما ها حرارت اولیه را از دست داد داخل شربت سرد بریزید و بیرون آورید (خیلی در شربت نماند) ❣نکته: نکته مهم برای لوکما این است که شربت غلیظ باشد در غیر اینصورت لوکما ها نرم میشوند. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 2.5 لیوان آرد 2 لیوان آب 1 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق غذاخوری ایرمیک (سمولینا) 1 قاشق غذاخوری نشاسته (نشاسته گندم یا ذرت فرق نمیکند) 1 پنس نمک 4_3 عدد تخم مرغ 1 لیتر روغن مایع برای سرخ کردن مواد لازم برای شربت: 3.5 لیوان شکر 3 لیوان آب 1 برش لیمو طرز تهیه: ابتدا برای شربت آب و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و بجوشانید و شربت غلیظی آماده کنید. نزدیک به خاموش کردن آبلیمو را اضافه کنید و اجاق را خاموش کنید و شربت را کنار بذارید خنک شود. شربت حتما غلیظ باشد که تاتلی ها ترد ترد شود.(شربت را حدود 20_15 دقیقه بجوشانید و حتما قوام شربت را کنترل کنید. زمان آماده شدن شربت به حرارت اجاق بستگی دارد) برای خمیر تاتلی ، آب ، شکر ، کره و نمک را داخل قابلمه ای بریزید و بجوشانید. وقتی جوشید حرارت را کم کنید و 2.5 لیوان آرد را داخل قابلمه بریزید. با قاشق چوبی و با قاشق معمولی سریع و در حالی که له میکنید هم بزنید . حدود 2 دقیقه هم بزنید و بپزید. سپس از روی اجاق بردارید و کنار بذارید ولرم شود. سپس ایرمیک و نشاسته را اضافه کنید و تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و با دست ورز بدید. قوام خمیر نه سفت باشد نه نرم (من 3 عدد تخم مرغ بزرگ استفاده کردم). خمیر آماده شده را داخل قیف بریزید. یک لیتر روغن را داخل ماهیتابه ای بریزید. روغن باید سرد باشد. خمیر را با قیف داخل روغن با فاصله شکل بدید و وقتی ماهیتابه پر شد اجاق را روشن کنید و شروع به سرخ کردن کنید گاهی هم بزنید. موقع پخت پف میکنند برای همین باید با فاصله باشند. وقتی تاتلی ها روی روغن آمد حرارت اجاق را کمی کم کنید و با حرارت متوسط دو طرف تاتلی ها را بپزید. هر چقدر آرام سرخ شود ترد تر میشود. بعد از بیرون آوردن از روغن داخل شربت سرد بندازید و 2_1 دقیقه داخل شربت پشت و رو کنید و داخل بشقاب بذارید. (برای 2 یا 3 بار سرخ کردن صبر کنید روغن سرد شود)میتوانید با پسته تزیین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
500گرم گوجه سبز (میتونید کمتر یزید) 600 گرم گوشت گوسفندی 1 عددپياز خلال شده ​​گوجه فرنگی بدون پوست 2تا1عددخوردشده 1سرسیر کوچیک خوردشده(میتونیدکمتربریزید) فلفل سبز رب گوجه فرنگی روغن زیتون آویشن، فلفل سیاه، زیره، نمک طرزتهیه : درظرف موردنظر گوجه سبز وگوشت+پیاز وسیر+گوجه +ادویه جات و رب گوجه وفلفل سبز وروغن زیتون راریخته ومخلوط میکنیم. روی ظرف را باکاغذ روغنی یافویل پوشانده(روی فویل باچنگال چند سوارخ ایجاد کنید) ودرفر بادمای 180 به مدت 1تا1/5گذاشته تاپخته شود ودر آخرکاغذ روغنی رابرداشته و گریل راروشن کرده تا روی خوراک کمی برشته شود👌🤓🤗 لذتشو ببرید😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛