eitaa logo
آشپزی خاص
103.2هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
پیروک جزو دسته شیرینی ها حساب میشه که انواع پیروک رو داریم البته🤗. این نوع پیروک غذایی هست که من درست کردم .در واقع چیزی شبیه پای و تارت و با یک کم تفاوت در نوع خمیر و پیچیدن و مواد . برای 2 الی 3 نفر برای خمیر زرده تخم مرغ 2 عدد شیر 120 گرم (نصف لیوان) روغن مایع 60 گرم (یک چهارم لیوان) نمک 1/2 ق چ بیکینگ پودر 1/2 ق چ آرد سفید 270 گرم(کمتر از 2 لیوان) مواد میانی گوشت چرخ کرده 150 تا 200 گرم قارچ 4 تا 5 عدد پیاز 1 عدد فلفل دلمه نصف عدد رب گوجه 1 ق غ نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و آویشن و ادویه دلخواه پنیر پیتزا دلخواه مواد به دمای محیط برسه . زرده تخم مرغ و شیر و روغن و نمک روبا هم مخلوط کردم . آرد بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و الک کردم و کم کم داخلش ریختم . آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبه . ورز دادن هم زیادی نمی خواد و الا روغن میفته خمیر وقتی منسجم شد کافیه . داخل کیسه فریزرقرار دادم و نیم ساعت در یخچال استراحت قرار دادم . توی این فرصت رفتم سراغ درست کردن مواد میانی . مواد میانی کاملا دل به خواه هست . پیاز رو خرد کردم و تفت دادم . قارچ رو خرد کردم و اضافه کردم و با حرارت بالا سرخش کردم . گوشت و فلفل دلمه ای رو هم ریختم و تفت دادم . ادویه های دلخواهم رو ریختم و رب گوجه اضافه کردم و کمی تفت خورد از حرارت برداشتم . خمیر رو بعد از استراحت دو قسمت کردم . یک قسمت بیشتر از قسمت دیگه هست . در واقع به نسبت 2/3 و 1/3 . اون مقدار خمیری که بیشتر هست رو برای کف و زیری لازم هست . یک ظرف گرد به قطر 23 تا 25 سانت خوبه . کمی چرب کردم و قسمت زیاد خمیر رو در کف ظرف خوب پهن کردم .خمیر رو از لبه های طرف هم کمی به بالا کشیدم . حالا سوراخ هایی در کف خمیر ایجاد کردم و روش کمی سس گوجه و بعد پنیر پیتزا ریختم و بعد از مواد گوشتی ریختم و باز به دلخواه کمی پنیر پیتزا ریختم .پنیر پیتزا قابل حذف هست و برای اینکه مواد گوشتی دیده بشه من کمتر ریختم روی مواد . اگر دوست داشتید زیاد هم میشه ریخت . حالا رفتم سراغ خمیری که کم بود و اون رو با وردنه پهن کردم نوارهایی به درازا برش دادم و روی مواد گوشتی چیدم . طرح و مدل دادن دست خودتونه . و با قالب گل مینا هم چند تا طرح گل زدم . از زرده تخم مرغ همراه با زعفران به عنوان رومال استفاده کردم و روی خمیر رومال زدم . داخل فر 180 درجه 25 دقیقه قرار دادم . آخر هم دو دقیقه گریل بالا رو روشن کردم که روی خمیر خوش رنگ بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
33.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این مقدار مواد رو من داخل دو لیوان بزرگ ریختم، ولی شما میتونید داخل سه یا چهار لیوان متوسط بریزین برای سرو. شیر 400 گرم خامه صبحانه 400 گرم زرده تخم مرغ 3 عدد شکر 70 گرم پودر ژلاتین 10 گرم آب 50 گرم شکلات تلخ 40 گرم شکلات شیری 30 گرم وانیل 1/4 ق چ کره 10 گرم اگر دماسنج مایعات دارین، استفاده کنید و وقتی دما به 80 درجه رسید از روی خرارت بردارید چون مطمین هستین زرده ها کاملا پخته شدن، اگر ندارین هم مهم نیست همینکه چند دقیقه مایع روی حرارت باشه و شروع به جوش زدن بکنه کافیه. فقط دقت کنید تمام مدتی که روی حرارت هست حتما هم بزنید وگرنه سر میره و اون وقت اون بلایی که نباید سرتون میاد. دیدم که میگم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد 260 گرم تخم مرغ 2 عدد کره 100 گرم خامه ی صبحانه 200 گرم پنیر پیتزا 100 گرم ذرت پخته شده 80 گرم فلفل دلمه ای رنگی 100 گرم نگینی خرد شده سوسیس نگینی خرد شده 100 گرم نمک و فلفل و پودر سیر و پودر آویشن به میزان دلخواه شیر 1/4 پ ب پ 1.5 ق م ابتدا کره را خوب بزنید تا سبک شود سپس تخم مرغ ها را افزوده و پس از آن خامه و شیر را اضافه کرده و مواد خشک الک شده. پس در نهایت سوسیس، فلفل دلمه ای، ذرت و سوسیس را افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید. مایه کیک سفت است. سپس در قالب 20 ریخته و در فر 175 بپزید. صخامت مایه ی کیک را زیاد نگیرید چون سنگین است و خوب پف نمیکند. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب بادمجان مواد لازم 5عدد بادمجان 👈برای کوفته 500گرم گوشت چرخکرده قاشق غذاخوری پودر سوخاری نمک و فلفل برای سرخ کردن روغن مایع 👈برای سس 1قاشق غذاخوری رب 1لیوان آب طرز تهیه بادمجانها را پوست بکنید و از یک طرف برش های عرضی تا نیمه طولی بادمجان ها بزنید و بادمجانها را در تابه سرخ کنید. گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و پودر سوخاری را با هم مخلوط کنید و ورز بدید و از گوشت توپ های کوچکی بگیرید و بین دو انگشتتان فشار بدید بعد گوشتها را در قسمتهای برش خورده بادمجان های سرخ شده بزارید اینطوری شول بادمجان ها گرد و قشنگ میشود .بعد بادمجانها را در ظرف بچینید .آب و رب را با هم ترکیب کنید و روی بادمجانها بریزید و پخش کنید اطراف بادمجانها را گوجه و فلفل سبز بچینید و روی ظرف را کاغد روغنی بکشید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 20 دقیقه بپزیید 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔸1/سه تا سیب زمینی درشت رو بزارین بپزه وقتی پخته شد پوستشونو جدا کنید و با گوشتکوب له کنید تا یکنواخت شه 2/سینه مرغ رو بزارین بپزه وقتی پخته شد ریش ریش کنید 3/سیب زمینی و مرغ ریش ریش شده رو به همراه یه مقدار جعفری یا شوید و نمک و فلفل حسابی ورز بدین بعد به اندازه دلخواه از مواد بردارین و شکل بدین 4/کراکت هارو اول توی آرد سفید بعد تخم مرغ زده شده و بعد پودر سوخاری بغلتونید 5/کراکت های کاور شده رو بمدت نیم ساعت توی فریزر قرار بدین و بعد درشون بیارین و توی روغن داغ سرخ کنید. میتونید سیب زمینی و مرغ رو باهم مخلوط نکنید و مرغ یا گوشت یا پنیر رو وسط سیب زمینی قرار بدین و بعد شکلش بدین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه و آسون😍 مواد اولیه: سیب زمینی 4_5 عدد گوشت چرخ شده 300 گرم پیاز کوچک 1 عدد ادویه و نمک به میزان لازم رب گوجه 1 ق غذاخوری آب یک لیوان سیب زمینی ها را مانند ویدیو برش بزنید و در روغن داغ همه طرف آن را به طور یکنواخت سرخ کنید. مایه ی داخل سیب زمینیها شامل گوشت چرخ شده، پیاز رنده شده و ادویه و نمک هست که داخل سیب زمینیها میریزیم، سس گوجه ی روی آن هم شامل آب و رب گوجه و ادویه و نمک میباشد. در فر با دمای 180 درجه تا زمانیکه گوشت پخته شود بگذارید😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نون کره ای سه رنگ موادلازم : خمیر مایه 1قاشق غذاخوری شیر ولرم 1 پیمانه تخم مرغ 1عدد شکر 1/2 پیمانه شیر خشک 3 قاشق غذاخوری خامه بسته صورتی 3 قاشق غذاخوری بهبود دهنده 1/2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو وقهوه باهم 2 قاشق غذاخوری پودر نسکافه2 قاشق غذاخوری کره آب شده 1/4پیمانه وانیل کمی،نمک کمی آرد حدودبه میزان لازم کره برای لایه وسط خمیرها 100 گرم ذوب شده ولی خنک طرز تهیه: اول شکر ومایه خمیر رو تو شیر ولرم می ریزیم ومیزاریم 10دقیقه بمونه تا عمل بیاد بعد تخم مرغ وکره و وانیل و نمک وشیرخشک وبهبود دهنده وخامه رو اضافه با هم می زنیم وبه مایع خمیر آماده اضافه کنیدو مواد رو به 3 قسمت (2 قسمت مساوی و 1 قسمت کمی بزرگتر ) تقسیم می کنیم وقسمت بزرگتر رنگ سفید خمیره ، به دوقسمت بعدی به یکیشون نسکافه واگه خواستی خوشرنگ تر بشه میتونی کمی زعفران غلیظ هم اضافه کنی وبه دیگری کاکائو وقهوه رواضافه و با آرد به شکل خمیری که زیاد سفت نباشند ولی به دست نچسبند آماده میکنیم به1/3 بزرگتر خمیر ساده سفید رو با آرد آماده وهر3خمیر رو در3 ظرف جدا گانه روش سلفون می کشیم و تا 1ساعت استراحت میدیم .بعد استراحت خمیر های رنگی رو هر کدام به 4 قسمت وسفید رو به 5 قسمت تقسیم و خمیر سفید رو به شکل مستطیل حدود 25*20 پهن و کره رو با برس روش میمالیم ولایه بعدی خمیره کاکائویی به همان اندازه باز وروی خمیر سفید گذاشته ودوباره کره مالیده وسپس خمیر نسکافه ای رو به همان اندازه باز وروی خمیر های قبلی گذاشته ومجدد کره مالیده وتا اتمام خمیرها بهمین تربیت کار رو به اتمام میبر یم فقط لایه اول وآخر کارمون خمیر ساده سفید هستش وروی لایه آخری کره مالیده نمیشود حالا از طول خمیرها رو به 10 قسمت تقیسم وهرکدام رو مثل نان سمیت پیچیده ودر سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم، ودر فر 180 درجه حدود45 دقیقه گذاشته بعد آماده شدن نوش جان بفرمای ، نکته: نسبت به نوع و دمای فر این تایم می تونه متفاوت باشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان کره ای سه رنگ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه صبحانه ی عالی😍😋 مواد لازم: 2 عدد گوجه فرنگی 2 عدد تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری تر پیاز ریز شده 1قاشق غذاخوری هویج ریز شده 1 قاشق غذاخوری آرد 1 قاشق غذاخوری سوسیس ریز شده 1قاشق چایخوری نمک 1قاشق چایخوری فلفل سیاه طرز تهیه: گوجه هارو به صورت دایره ای برش بدین داخلشو خالی کنین و ریز ریز کنید تخم مرغ، ترپیاز، هویج، سوسیس، آرد نمک و فلفل اضافه کنید و مخلوط کنید دایره ی گوجه هارو تو ماهیتابه با کمی روغن بزارید مواد و داخلش پر کنید و زیر و روش کنید که آماده بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک ماست ولیمو مواد لازم: ارد 180 گرم ماست خامه ای کاله (سون) 100 گرم شکر 140گرم تخم مرغ 3عدد روغن مایع 100گرم بیکینگ پودر 1ونیم قاشق چایخوری رنده پوست لیمویاپرتقال 1قاشق سوپخوری پر طرز تهیه ابتدا روغن ،شکر و پوست لیمو را با همزن بزنید.تخم مرغ هارا دانه دانه اضافه کرده وهربار حدود یک دقیقه بزنید و بعد از مخلوط شدن (آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده وسه بار الک کنید ) طی سه مرحله وبه تناوب ماست و ارد را به مخلوط اضافه کنید .مواد اماده را داخل قالب لوف که چرب کرده و ارد پاشیده اید ریخته و در فر ازپیش گرم شده به مدت40 تا 50دقیقه یا تازمانیکه تستر تمیز بیرون بیاد بگذارید دمای فر 160درجه تا 170 درجه من برای این قالب از دو برابر دستور استفاده کردم و زمان هم حدودا یک ساعت شد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک ماست و لیمو ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوکیز گردویی یه شیرینی راحت و خوش طعم و خوشمزه و با بافتی نرم . برای حدودا 30 عدد شیرینی کره 100 گرم ( روغن جامد یا نیمه جامد هم میشه) پودر قند 40 گرم ( حدودا 1/4 لیوان) زرده تخم مرغ 1 عدد پودر هل 1/2 ق چ زعفران غلیظ 1 ق م آرد سفید 160 گرم ( یه لیوان یه کم بیشتر) گردو و شکلات و پودر پسته به میزان لازم همه مواد به دمای محیط برسه . کره نرم و پودر قند الک شده رو با همزن 5 دقیقه زدم . زرده تخم مرغ رو اضافه کردم و یک دقیقه زدم . پودر هل و زعفران رو اضافه کردم . آرد رو الک کردم و داخل مواد ریختم . آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبه ورز دادن نمی خواد با نوک انگشت مواد رو جمع کردم . خمیر استراحت نمی خواد . ازش گوله هایی برداشتم و بعد روش سفیده تخم مرغ زدم و گردو قرار دادم . در سینی فر چیدم . فر از یه ربع قبل گرم کردم و در فر 170 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دادم . بعد از پخت روش کمی شکلات آب شده و پودر پسته ریختم . بدون فر توی فر دست ساز می تونین درست کنین . ماندگاری شیرینی حدودا 3 تا 4 هفته در ظرف درب بسته محیط خنک می باشد. در صورت استفاده از روعن جامد ماندگاری کمی بالاتر می رود . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نکات و تجربیات در مورد قورمه سبزی ابتدا تشریف ببرید سبزی فروشی و مقداری سبزی تازه رو تهیه کنید. بگید سبزی مخصوص قورمه سبزی میخوام خودشون میدونن چی بدن😁(تره_ جعفری_ شمبلیله_ اسفناج_ گیشنیز _ مقدار تره یکم بیشتر) سبزی ها رو پاک میکنیم بعدم میشوریم و بعد ریزززززززز خرد میکنیم . ریزه ریزه ریز☺خب سبزی های خرد شده رو میریزیم توی قابلمه و کمی تفت میدیم در حدی که اب های اضافی سبزی تبخیر بشه و یکم بخار پز شه ( بدون روغن) بعد که خنک شد میتونید بسته بندی و فریز کنید. اما بازم میگم راز یک قورمه سبزی خوب سبزی تازس😋این از این تقریبا سه کیلو سبزی پنج بسته میشه پنج بسته برای پنج بار برای ی خانواده چهار نفری، یه بسته سبزی رو توی تابه میریزیم و با حرارت کم اجازه میدیم حسابی اب سبزی تبخیر شه و بعد روغن اضاف میکنیم. روغن میخوره دوباره بهش روغن اضاف میکنیم حرارت باید کم باشه و کم کم روغن اضاف کنیم و مرتب هم بزنیم . تقریبا چهل دقیقه باید رو گاز بمونه تا حسابی تیره شه. بعد از این زمان گوشه تابه رو کمی روغن بریزید و مقداری شنبلیله خشک تقریبا دو ق غ پودر شده بریزید و تفت دهید تا کمی تیره شه بعد به بقیه سبزی ها اضافه کنید و همه رو با هم مخلوط کنید. خاموش کنید .نصف لیوان لوبیای قرمز رو که از شب قبل خیس کردید بهتره با مقداری اب روی حرارت بزارید ده دقیقه ای بجوشه و بعد ابکش کنید. در طول زمانی که سبزی ها دارن سرخ میشن مقداری گوشت رو با یک پیاز متوسط تفت بدید و کمی زرد چوبه و پودر لیمو عمانی و فلفل و لوبیا رو اضاف کنید درب قابلمه رو ببنید اجازه بدید بوی عطر گوشت و مواد بلند شه بعد با مقداری اب اجازه بدید بپزه. بعد از یک ساعت سبزی اماده رو به گوشت اضاف کنید دو عدد لینو عمانی رو که از قبل با مقداری اب خیس کردید به خورش اضاف کنید درب مقداری نمک اضاف کنید و درب قابلمه رو ببنید، ( موقع پختن گوشت ب گوشت نمک نزنید چون باعث میشه گوشت دیر پز بشه و بافتش سفت شه) یکی دو ساعت با حرارت کم اجازه بدید گوشت و سبزی حسابی بپزن و به روغن بیوفتن . نیم ساعت اخر یکم ابلیمو یا اب نارنج به خورش اضاف کنید و درب قابلمه رو کمی کج بزارید طوری ک کامل بسته نشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
⛱ 🔴مواد لازم🔻🍚 ▫️کره 100گرم ▫️روغن مایع 80 گرم ▫️پودر قند 200 گرم ▫️آرد 200 گرم ▫️نشاسته ذرت 1 ق س ▫️تخم مرغ 4 عدد ▫️شیر 1/4 پیمانه سرخالی ▫️وانیل 1/2ق چ ▫️بکینگ پودر 1ق چ ▫️پودر نارگیل 4ق غ ▫️آب کمپوت آناناس 1/4پیمانه سرخالی 🔴طرز تهیه🔻🥧 🔸کره ، روغن و پودر قند را باهمزن میزنیم ( پنج دقیقه) بعد تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کرده و هم میزنیم ، سپس وانیل را اضافه کرده و هم میزنیم . بعد در انتها آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کرده بهمراه پودر نارگیل و شیر و آب کمپوت آناناس به متناوب اضافه و با لیسک هم‌میزنیم . درون قالب های مخصوص پای کپسول گذاشته نیمی از مواد را در سینی فر گرم شده در دمای 180 به مدت 30 دقیقه قرار میدیم . اگر روی شیرینی طلایی نشد چند دقیقه گریل را روشن کنید 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🥘 😋👆 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍞 😋 جایگزین کرم(پودر تارتار) سرکه یا آبلیمو بریزیید ترکیبات نان کتوژنیک -پودر بادام 2/1 پیمانه -سفیده تخم مرغ 6 عدد –کرم تارتار (پودر تارتار) نوک ق چ نکته: پودر تارتار یا کرم تارتار در صنعت شیرینی پزی بسیار مورد استفاده می باشد. موارد استفاده آن در این دستور غذایی کمک به فرم دهی بیشتر سفیده تخم مرغ و همپنین کمک به پف کردن کیک در کنار بیکینگ پودر است. -بیکینگ پودر 4/3 3 ق چ -پودر نارگیل 3 ق غ 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لا به لای گل سرخ🌸🍃 در میان کوچه ی سبز خیال🌸🍃 شادیت حس قشنگیست🌸🍃 که من میطلبم، ای دوست🌸🍃 🌸🍃 #
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸امروز در آهنگ صبح 🌼شعـری باید گفت 🌸پُر از طلوع 🌼قصہ ای باید گفت 🌸پُر از هیجان 🌼و ترانہ باید خواند 🌸پُر از پرواز 🌷صبحتون پرازانرژی مثبت و خبرهای خوش😍
🥘 😋 🔸ابتدا به ازای هر نفر یک یا دو عدد کدو رو تمیز شسته پوست کنده و از طول دو یا سه برش بدید و کمی نمک بزنید و تو ماهی تابه با کمی روغن سرخ کنید (چون کدو هنگام سرخ شدن خیلی کم روغن میبره) سپس گوجه ها رو هم نمک زده ورقه ورقه کرده یا درسته سرخ کنید و کنار بزارید. تو ماهی تابه ی دیگه یک عدد پیاز متوسط رو ریز خرد کرده و با مقداری روغن سرخ کنید سپس قطعه های مرغ یا گوشت قرمز رو تو پیازها با کمی زردچوبه ، نمک و فلفل سیاه و یک یا دو قاشق رب گوجه فرنگی تفت بدید بعد مقداری آب جوش اضافه کنید و بزارید قطعه های مرغ پخته بشن در اواخر پخت ، کدوها و گوجه های سرخ شده رو کنار مرغها بچینید ، دو تا سه قاشق آبلیمو یا آب غوره و نصف استکان زعفران دم شده هم اضافه کنید و ده دقیقه ای اجازه بدید تا خورش جابیفته ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کره 100 گرم (من مارگارین استفاده کردم 120 گرم) شکر قهوه ای 1/2پیمانه (100گرم) 👈شکر قهوه ای من ایرانی هست رنگش روشنه اگر خارجی بزنید رنگ کوکی تیره تر وقشنگتر میشه شکر سفید 1/4پیمانه (50گرم) اگر شکر قهوه ای نداشتین کلا نصف لیوان شکر سفید بریزید (از پودر شکر هم میشه استفاده کرد) تخم مرغ 1عدد آرد سفید قنادی 1 و2/3 پیمانه ( 250 گرم ) بیکینگ پودر 1/2 ق چ وانیل 1/4 ق چ شکلات چیپسی 1/4 پیمانه آلبالوی هسته گرفته ونصف شده 1/2 پیمانه پر 🍒🍒 (هسته البالوها رابگیرید ازوسط نصف کنید بریزید داخل ابکش که اب اضافشون بره که کوکی خمیر نشه ،حتی می تونید درسته استفاده کنید) . 👈کره نرم شده در دمای محیط +شکر سفید+شکر قهوه ای را با همزن خوب بزنید تا کرم رنگ وسبک شود سپس تخم مرغ همدمای محیط +وانیل را افزوده وخوب مخلوط کنید تا دونه های شکر کاملا حل بشه، درنهایت ارد وبیکینگ پودر الک شده را کم کم بیفزایید هم بزنید تا خمیر لطیفی ویکدستی شکل گیرد ارد را بریزید اگر خمیر خیلی شل نبود اضافه کردن ارد کافیه در غیر اینصورت یکی دو قاشق دیگه بیشتر بریزید(یعنی اگر خمیر خیلی شل بود ارد اضافی بزنید اگر چسبنده بود نزنیداااا کمی میمونه یخچال چسبندگی رفع میشه) شکلات چیپسی والبالو را به خمیر اضافه کنید کمی مخلوط کنید مایه کوکی چسبنده هست کمی دریخچال استراحت بدین بعد از خمیر گوله هایی به اندازه دلخواه بردارین با دست گرد کنید (اگر منظم بودن شکلشون براتون مهم نیست با قاشق یا اسکوپ بردارین وبدون گرد کردن داخل قالب بگذارید ) داخل قالبی که کاغذ روغنی انداختین بچینید ودر فر ازقبل گرم 170درجه حدود ده تا بیست دقیقه بستگی به سایز کوکی ودمای فر داره بپزید (فقط زیاد از حد نپزین خشک وسفت میشن) زیرشون طلایی ومغزشون پخته بشه 🍒برای ترد تر شدن کوکی می توان مقداری از ارد را با نشاسته ذرت جایگزین کرد این میزان مواد حدود 20 عدد کوکی خواهد شد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛