مواد لازم:(برای حدود 20 عدد)🔻
8 لیوان آرد
3 لیوان آب(کمی ولرم)
2 ق م نمک
1 ق م خمیر مایه خشک
مواد لازم برای داخل گوزلمه🔻
300 گرم گوشت چرخ کرده
2 عدد پیاز
نمک
فلفل سیاه
فلفل قرمز پرک شده
زیره
نصف استکان روغن زیتون
کمی جعفری
پنیر پیتزا
پنیر فتا
طرز تهیه🔻
برای خمیر، خمیر مایه را در آب ولرم بریزید و کمی هم بزنید حل شود(اگر خمیر مایه فوری است نیاز به استراحت ندارد ولی اگر خمیر مایه شما معمولی است حدود 10 دقیقه صبر کنید تا کف کند) سپس نمک و آرد را با کنترل بریزید و ورز بدید آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. سپس روی خمیر را بپوشانید و 15_10 دقیقه استراحت بدید.(بسته به دمای محیط ممکن است زمان زیادی برای استراحت بخواد مخصوصا که الان هوا سرد هست نگاه کنید حجم خمیر دو برابر شود) برای مواد داخل پیاز را ریز خرد کنید و داخل روغن تفت بدید گوشت چرخ کرده و ادویه ها را اضافه کنید و خوب تفت بدید. جعفری را اضافه کنید و از روی اجاق بردارید. از خمیر چانه های کوچکی اندازه نارنگی بردارید و با کمک آرد اندازه بشقاب سرو و به شکل نازک باز کنید. از مواد گوشتی روی نصف خمیر بذارید و خمیر را ببندید. روی ساج و یا ماهیتابه تفلون که روی اجاق داغ شده با شعله متوسط پشت و رو بپزید. بعد از پخت روی گوزلمه کره بزنید. اگر داخل ظرف در دار بذارید نرم میشود. در فیلم 4_3 عدد با پنیر(پنیر صبحانه) و جعفری آماده شده است. برای مواد داخل هر چیزی که دوست دارید میتوانید بذارید. (گوزلمه را با سیب زمینی هم درست میکنند به این شکل که سیب زمینی را آبپز میکنید پیاز را داخل روغن تفت میدید کمی رب اضافه کرده کمی تفت میده سیب زمینی آبپز شده را له کرده به پیاز اضافه میکنید).
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آشپزخانهکوچیکمن 🏡
🔷#ترفند
🔸شما میتوانید به سادگی با افزودن کمی کنجد بودار و پختن آن در آب مرغ یا آب گوشت کم چربی ارزش تغذیهای نودل را بالا ببرید و با این کار طعم بهتری هم به آن بدهید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحم☀️
شروع می شود آقا به نامتان💚✨💚
روزیِ من همه جا ذکر نامتان💚✨💚
صبح علي الطلوع سلام بر شما💚✨💚
من دلخوشم به جواب سلامتان 💚✨💚
السلام علیڪ یا علمدار کربلا 💚
نان بارکر
مواد لازم :👇
شیر ولرم 1پ
تخم مرغ 2 عدد
خمیرمایه 1 قاشق غذاخوری
کره 4 ق غ (60 گرم)
شکر 4 قاشق غذاخوری
آرد همه منظوره (آردی که برای کیک، نان و شیرینی بکار میرود) حدود 4 پ
نمک 1/2ق چ.
.
دستور تهیه :👇
ابتدا شیر و پودر خمیر مایه و یک قاشق شکر با هم مخلوط کنید و بذارین تا عمل بیاد. (اگه مایه خمیر فوری باشه نیاز به عمل آوری نیست). شکر رو با کره ذوب شده مخلوط و به هم بزنید تا شکر حل بشه سپس تخم مرغ همزده اضافه و در آخر آرد و نمک را مخلوط کنید آرد تا جایی مصرف بشه که خمیر به دست نچسبد.خمیر را ده دقیقه ورز دهید و با در پوش بذارین تا استراحت کنه و حجمش دو برابر بشه بعد از این مدت پف خمیر را با دست بگیرین و چانه های کوچکی رو بردارین و درون قالب بذارین (چونه گیری رو در ویدیو نشون دادم) و دوباره استراحت بدین تا حجم بگیره سپس رومال تخم مرغ کامل و یه قاشق شیر بزنید. (من نوک قاشق وانیل میزنم تا بوی تخم مرغ حس نشه) کنجد پودر نارگیل و شکر بپاشین و درون فری که از قبل با حرارت 180 درجه گرم کردین به مدت تقریبا25دقیقه قرار بدین تا نان پخته و روی آن طلایی بشه.
-من همه خمیر رو در یه قالب 28 استفاده کردم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
19.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان بارکر
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
400 گرم گوشت چرخکرده گوساله
4 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
1 تخم مرغ(متوسط یا کوچک)
1 پیاز کوچک رنده شده
1 حبه سیر رنده شده
کمتر از 1 قاشق چایخوری نمک(یا طبق ذائقه )
1/2 قاشق چایخوری پودر زیره
پودر فلفل قرمز و سیاه طبق ذائقه
5_6 شاخه جعفری ریز خرد شده
مواد سس🔻
1 قاشق غذاخوری کره
1.5 قاشق غذاخوری آرد
1.5 لیوان آبگوشت یا آب سبزیجات(مخلوط آب جوش و استاک گوشت یا سبزیجات)
100 گرم خامه صبحانه(یا مخلوط 50 میلی لیتر شیر و 50 گرم خامه)
1 قاشق چایخوری سس خردل
مقداری جور هندی رنده شده(اختیاری)
مقداری جعفری تازه خرد شده
نمک،فلفل سیاه و قرمز طبق ذائقه
طرز تهیه🔻
تمام مواد کوفته را در یک کاسه مخلوط و خوب ورز دهید تا تمام مواد با هم ترکیب شوند،روی کاسه را بپوشانید و برای حدود 30 دقیقه تا 1 ساعت در یخچال استراحت دهید،سپس از یخچال در آورده و بصورت کوفته های کوچک شکل دهید، 2-3 قاشق غذاخوری روغن نباتی را در یک تابه با حرارت متوسط گرم کنید(حتما روغن باید داغ باشد)کوفته ها را سرخ کنید تا تغییر رنگ دهند(ترجمه از آشپزی_خلاق)بعد از پخت،کوفته ها را در بشقاب بگذارید و حرارت را کم کنید،کره و آرد را اضافه کرده و تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود، در حین هم زدن آبگوشت یا آب سبزیجات را اضافه کنید و مرتب هم بزنید سپس خامه هم دمای محیط را اضافه کنید و بعد سس خردل و ادویه جات هم بریزید و کوفته ها را به سس اضافه کنید و بگذارید تا با حرارت خیلی ملایم به مدت 10_15 دقیقه بپزد در آخر جعفری ریز خرد شده را اضافه کرده و گرم سرو کنید،این کوفته ی خوشمزه رو میتوانید با پوره سیب زمینی،پاستا و سبزیجات سرو کنید،نوش جان
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته سوئدی 😋
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_زردآلو
کره 100 گرم(به جای کره حیوانی میتوانید از کره گیاهی یا مارگارین استفاده کنید)
شکر 3/4 پیمانه(میزان شکر تا 1/3 پیمانه قابل کاهش است)
روغن مایع 1/4 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
شیر 3 قاشق غذاخوری
آرد 1 پیمانه+3قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت 5 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت در این دستور قابل جایگزینی یا حذف نیست
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری( منظور قاشق چایخوری استاندارد هست در صورت عدم دسترسی از 2 قاشق مرباخوری)
نمک 1 پَنس( مقداری که بین دو انگشت شست و اشاره جا میشود)
زردآلو حدود 400 گرم
همه مواد را از قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
قالب گرد 25 سانت یا مستطیل 20*30 را چرب و در صورت نیاز آردپاشی کرده یا کاغذ روغنی بیندازید.
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
آرد+بیکینگ پودر+نشاسته ذرت+نمک را مخلوط و 3 بار الک کنید.
کره+شکر را 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود.
سپس روغن مایع را اضافه و 2 دقیقه با دور تند همزن بزنید.
تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و هر تخم مرغ را 1 دقیقه با دور تند همزن بزنید.
با تخم مرغ آخر وانیل را اضافه کنید.
سپس شیر را اضافه و 2 دقیقه دیگر هم بزنید.
مخلوط آرد را در 3 مرحله اضافه و آرام مخلوط کنید.
نیمی از مایه کیک را در قالب ریخته و یکنواخت پخش کنید.
مقداری از زردآلوهای تکه تکه شده را روی مایه کیک بریزید و باقی مانده مایه کیک را روی آنها پخش کنید.
بقیه زردآلوهای نیمه شده را روی سطح کیک بچینید.
قالب را برای مدت 45 تا 60 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز از کیک خارح شود در فر قرار دهید.
اگه از قالب گرد استفاده میکنید ممکنه تایم پخت طولانی تر بشه که کاملا طبیعیه.
میتوانید بعد از خنک شدن کیک روی اون مقداری پودر قند به دلخواه بپاشید.
میتونید شلیل یا هلو رو جایگزین کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک زرد آلو
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_مرغ
تخم مرغ رو از یخچال بیرون بیارید تا به دمای محیط برسه
تکه های مرغ رو همراه دو عدد پیاز چهار قاچ ونمک وفلفل بپزید بهتره از مخلوط سینه وران استفاده کنید.ران دوست ندارید همون سینه.
مواد لازم👇
نصف سینه مرغ وران
تخم مرغ پنج عدد
زرشک یک چهارم پیمانه
جعفری ریز خرد شده یک پیمانه
پیاز دوعدد
آرد گندم یک قاشق
نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز و کمی پودر سیر وزعفران به میزان لازم.روغن برای سرخ کردن
تکه های مرغ رو با دو عدد پیاز چهار قاچ ،نمک وفلفل بپزید اینجا هم پیاز به گوشت طعم میده وهم پیاز ها نرم میشه.
عزیزان من از همون پیاز که با گوشت پختم استفاده کردم خیلی خوش طعم میشه .اگر شما دوست ندارید پیاز داغ درست کنید ودو قاشق پیاز داغ توش بریزید(پیاز خام رو مسقیم داخل کوکوی مرغ نریزید خوشمزه نمیشه)
گوشت پخته شده رو با قیچی ویا با دست ریز خرد کنید هرچه ریز تر خردوبشه خوشمزه تره همون پیاز رو هم ریز خرد میکنیم.
توجه کنید.مرغ کاملا سرد باشه به تخم مرغ اضافه کنید.
تخم مرغ رو با همزن دستی حدود پنج دقیقه میزنیم تا کف کنه این کار باعث میشه کوکو پف کنه .ادویه ها و آرد رو اضافه دوباره میزنیم تا صاف ویکدست بشه جعفری وزرشک وزعفران دم کرده اضافه کرده سپس مرغ پخته عزیزان این مرحله باید خوب قاطی بشه تا تخم مرغ به خورد مرغ بره.
روغن رو با حرارت کم داغ کنید وبا قاشق از مایه بریزید ودو طرفشو سرخ کنید.
این دستور سیب زمینی نداره خیلی خوشمزس امتحان کنید.
به جای آرد گندم میتونید آرد سوخاری بزنید.
سعی نکنید به جای زعفران زردچوبه بزنید. زعفران تو طعم کوکو بسیار موثره .
میتونید قارچ رو ریز خرد کنید وتفت بدید بهش اضافه کنید.
و یا فلفل دلمه ای ریز خرد شده بهش اضافه کنید.
ویا کمی پنیر پیتزا بهش اضافه کنید.
تو دستور اصلی کوکوی مرغ اینا وجود نداره
روغن تا نصف کوکو بیاد وگرنه روش برشته میشه وداخلش خام
اگر پیازی که با گوشت پخته دوست ندارید بجاش دو قاشق پیاز داغ بریزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو مرغ
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه🔻
1. ترکیبِ سینه و رونِ #مرغ چرخ شده رو بریز داخلِ ظرف. (با #گوشت بوقلمون و گوشت قرمز هم میشه که برنامهیِ اونا هم ضبط شده و تو روزایِ آینده میبینیمشون.)
2. 1 پیازِ متوسط رو رنده کن، آبش رو بگیر و به مرغ اضافه کن.
3. 1 قاشقِ مُربّاخوری از هرکدومِ نمک، #فلفل سیاه و پودرِ سیر ر به همراهِ 50 گرم کرهای که 15 دقیقه تویِ دمای محیط بوده رو به محتویات ظرف اضافه کن.
4. مواد رو حسابی ورز بده تا وقتی که به خوبی از ظرف جدا بشه و به دست هم نچسبه.
5. سطحِ یک ظرفِ صاف مثل تخته کار رو با روغن (ترجیحاً زیتون) چرب کن که موقع فُرم دهی گوشت نچسبه به کَفِ ظَرف.
6. به اندازه یک مُشت از مواد رو بردار و شروع کن به پهن کردن؛ وقتی که به اندازه ی یک دستِ باز مواد رو پهن کردی اطرافش رو مرتب کن.
7. داخلش رو با #پنیر ، برگِ #اسفناج و #زرشک به اندازه یک ردیف پُر کن. (میتونی هر پنیری بریزی و یا اصلاً پنیر نریزی که سالمتر هم بشه.)
8. حالا شروع کن به #رول کردنِ مرغ، سر و تهِ رول رو به خوبی ببند که مواد ازش خارج نشه.
9. نیم تا یک ساعت بگذار داخلِ یخچال که استراحت کنه و اصطلاحاً خودش رو بگیره.
10. رول ها رو داخلِ یک #تابه نچسب یا صفحه #گریل قرار بده تا بپزه (بدون روغن) موقع گریل کردن تو همه جهت بچرخون تا کامل اطراف و بالا پایینش حرارت ببینه. (گوشت مُرغ لطیفه و به راحتی مغز پُخت میشه با اینکار)
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کبابا مرغ شکم پر😋
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ميني_چيز_كيك_پرتقالي
موادلازم
يك بسته بيسكويت بسته به خودتون داره كه چه بيسكويتي باشه بهتركرم دارنباشه
يك استكان گردو خردشده
كره اب شده هم 75گرم
بيسكويت روميكس كنيدكره وگردو رواضافه كنيدخوب مخلوط كنيد مثل تصويرداخل كپسول يك قاشق ازش بريزيد وبعدخوب فساربدين وبزاريد داخل. يخچال
موادلازم كرم چيزكيك
300گرم پنيرماسكاراپونه
100گرم خامه
200گرم هم پنيرسفيدتازه
يك ليوان شكر
دوقاشق ارد
دوقاشق هم پودرنشاسته ذرت
نصف ق م وانيل
يك قاشق مربا خوري رنده شده پوست پرتقال
دوعددتخم مرغ
براي شروع پنيرتازه روابش روبگيريد وبا شكرخوب باهمزن بزنيدسعي كنيدشكرخوب داخلش حل بشه،بعدتمام مواد باقي مانده رواصافه كنيدوخوب مخلوط كنيدطبق تصويرولي سعي كنيدخيلي هم مخلوط نشه بعداين مواد روبريزيد روي بيسكويت ها چندبارروي ميزكاربكوبيدكه هواش گرفته بشه داخل ظرفي اب بريزيد وبزاريد قسمت پايين فروچيزكيك هم طبقه وسطبزاريد بايدازقبل دردماي 170درجه گرم شده باشه بعدتا وقتي كه روي كرم طلايي بشه كه تقريبا45دقيقه طول ميكشه بپزيديك نكته وقتي روي كرم شروع كرد به سرخ شدن دماي فررو كم كنيدبعدازچند دقيقه داخل همون فر بزاريدكه خنك بشه
مواد لازم براي سس
يك ونيم ليوان آب پرتقال يا نارنگي روبا سه چهارقاشق شكربزاريد روي حرارت تا بجوشه كمي هم اب اضافه كنيدبعدسه قاشق مربا خوري نشاسته ذرت بريزيد ومرتب هم بزنيدتا سس قوام بياد ودراخريك قاشق مربا خوري هم كره بريزيدوبعدازروي حرارت برداريد.وقتي سس خنك شد چيزكيك روازفرخارج كنيدسس روروش بریزید و تزئین کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آنکه امروز را از دست می دهد
فردا را هرگز نخواهد یافت!
هیچ روزی
با ارزش تر از امروز نیست…
امروز را زيبا بسازیم …
صبح زیباتون بخیر و شادی ❤️
#کیک_توت_فرنگی_بدون_فر
کیک داریم چه کیکی مثل پنبه نرم بدون خردشدن وبسیار خوشمزه موادرا کم وزیادنکنید طبق دستور باشه تا کیکی باب میلتون بدست بیارید
مواد لازم .....
توت فرنگی...قرمزوشیرین بدون کلاهک صدوهشتاد گرم یا یک لیوان پرخرد شده
تخم مرغ.....سه عدد
شکر.....یک لیوان
آردقنادی....یک ویک چهارم لیوان
روغن مایع.....نصف لیوان
وانیل... نصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودر....یک قاشق مرباخوری پر
طرز تهیه...... قبل از شروع کار قابلمه ای که بزرگتر از قالبتون باشه را روی حرارت بذارید حتما شعله پخش کن بذارید یه پایه فلزی پایه کوتاه هم توی قابلمه بذارید حرارت را کم کنید تا داخل قابلمه کاملا داغ بشه
ادامه کار.....توی مخلوط کن یا غذا ساز شکر وتخم مرغ ووانیل وروغن را دودقیقه بزنید تا مایع کرمی رنگ بشه بعد توت فرنگی خرد شده را اضافه ومیزنیم تا یکدست بشه اگر خواستید رنگ کیک قرمز بشه چند قطره رنک خوراکی مجاز اضافه کنید من استفاده نکردم مایع را توی ظرف مناسب ریخته اردوبیکینگ پودررا در دومرحله با مابع کیک مخلوط کرده قالب من گرد17سانتی با ارتفاع 7سانت است کف را کاغذ روغنی بیندازید بعد قالب را با روغن جامد چرب کنید مایع کیک را توی قالب ریخته چند ضربه به سطح کار بزنید تا سطح مواد صاف بشه وموقع پخت گنبدی نشه درصورت تمایل توت فرنگی که خوب خشک شده وخیس نیست را خرد وروی سطح کیک بریزید وتوی قابلمه بذارید حتما دم کنی بذارید وحرارت را متوسط کنید اگر کم باشه کیک خمیر واگر زیاد باشه می سوزه واسه من دقیقا یکساعت شد شما بعد چهل دقیقه چک کنید اطرافش طلایی بشه ورویه کیک هم پخته باشه وتست کردین تمیز بود کیک اماده است اگر نه بهش زمان بدین تا یکساعت بشه صبر کنید کیک سرد بشه اطرافش را ازاد وبرگردونیدوبه قطعات دلخواه ببرید ❌
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک توت فرنگی بدون فر
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسکندر کباب 💕
مواد لازم:
500 گرم فیله گوساله یا گوسفندی
برای مزه دارکردن:
1لیوان شیر
1 عدد پیاز
1 عدد گوجه فرنگی
2 تا 3 قاشق غذاخوری روغن مایع
1قاشق غذاخوری سرکه
2 تا 3 حبه سیر
1قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
زیره و آویشن مقداری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
روغن مایع برای سرخ کردن
مواد لازم برای تزیین:
چند تکه نان بربری
1 لیوان ماست
جعفری خرد شده
مواد لازم برای سس گوجه روی کباب:
2 تا 3 عدد گوجه فرنگی
1قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1قاشق غذاخوری کره
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه:
1.گوشت را به تکه های نازک، به اندازه کف دست ببرید. مواد سس جهت مزه دار کردن را آماده کنید. (یعنی پیاز، سیر و گوجه فرنگی را رنده کنید و همه مواد را همراه با سرکه، روغن مایع و رب گوجه فرنگی
داخل شیر بریزید. نمک، فلفل، زیره و آویشن را نیز اضافه کنید). 2.گوشت را داخل این سس بخوابانید و چند ساعت داخل یخچال نگهدارید.سپس گوشت را از سس در بیاورید.
در تابه روغن بریزید و گوشت را با کمی روغن سرخ کنید و نمک و فلفل به آن بزنید.
گوشت را روی نان بگذارید. سپس سس گوجه فرنگی را آماده کنید. (یعنی در یک قابلمه گوجه فرنگی رنده شده، رب و کره را بریزید و چند دقیقه تفت دهید. سپس نمک و فلفل را اضافه کنید).
ابتدا روی گوشت ماست و بعد سس گوجه فرنگی بریزید
و باجعفری خرد شده تزیین کرده و سرو کنید.
نکته:
معمولاً در ترکیه همراه با این غذا بلغور ساده نیز سرو می شود.این غذا سرشار از پروتئین و اهن هست
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسکندر کباب
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فلافل جنوبی
مواد لازم🔻
نخود 2 پیمانه
سیب زمینی یک عدد متوسط
پیاز یک عدد
سیر به میزان دلخواه (من یک حبه گذاشتم)
نمک، ادویه فلافل، فلفل قرمز و سیاه به میزان دلخواه
بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
فلفل دلمه ای یک عدد کوچک
جعفری دوقاشق غذاخوری خرد شده (من فریز شده استفاده کردم)
طرز تهیه🔻
نخود خیس خرده( من برای دو روز نخودهارو خیسوندم و آبشون رو مدام عوض میکردم) رو با غذاساز یا چرخ گوشت چرخ میکنیم و بعد سیب زمینی،پیاز و سیر رو بهش اضافه میکنیم و خوب چرخ میکنیم بعد جعفری، ادویه جات به همراه بیکینگ پودر رو اضافه میکنیم و در آخر فلفل دلمه ای رو اضافه میکنیم و مواد رو کاملا با غذا ساز چرخ میکنیم و بعد برای یک ساعت در یخچال میزاریم تا استراحت کنه و بعد قالب فلافل رو چرب میکنیم و مواد رو قالب میگیریم و با شعله ملایم سرخ میکنیم.
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_ تیرامیسو 😋😋
مواد لازم:
_این مقدار مواد برای لیدی فینگر هایی که پست قبل اموزش دادم مناسبه
پنیر ماسکارپونه... 200 گرم+ نصف پیمانه شکر
خامه پاکت صورتی.... یک بسته+ یکچهارم پیمانه شکر
وانیل.... کمی
نسکافه ..... یک قاشق غذاخوری+ دوسوم پیمانه اب گرم
بیسگوییت لیدی فینگر.....این مقدار مواد برای لیدی فینگر هایی که پست قبل اموزش دادم مناسبه
نسکافه و آب رومخلوط کنید و بذازید کنار خنک بشه
خامه و وانیل وشکر رو مخلوط کنید و در یخچال بگذارید تا شکر حل بشه
پنیر ماسکارپونه و شکر رو بزنید تا شکر حل بشه
حالا خامه رو بیارید و بزنید تا کمی فرم بگیره ،نیاز نیست مثل خامه ی فرم گرفته سفت بشه
حالا مخلوط پنیر رو به خامه زده شده اضافه کنید وکمی بزنید تا مخلوط بشن
حالا لیدی فینگر رو یه کم داخل نسکافه بزنید و در ظرف سرو بچینید
روش یه لایه کرم پنیری بریزید و صاف کنید
دوباره یک لایه لیدی فینگر و در اخر روش کرم پنیری بریزید و کمی صاف کنید مطابق فیلم
بعد یک لایه پودر کاکائو روش الک کنید
برای یک شب یا حداقل 8 ساعت در یخچال بگذارید تا مزه ها خوب با هم ترکیب بشن و دسر قالبی بشه و خوب برش بخوره
بعد با چاقو چهارخانه برش بزنید و سرو کنید
لیدی فینگر خونگی بافت خیلی اسفجی و لطیفی داره ومثل لیدی فینگر آماده سفت نیست
پس زیاد نذارید تو نسکافه بمونه و سریع درش بیارید چون زیادی خیس میشه، همینطورم خود کرم پنیری هم رطوبتشو به لیدی فینگر میده و نرمترش میکنه
بهتره بذارید یک شب دریخچال بمونه تا برشش تمیزتر و شکیل تر بشه و خوشمزه تر بشه
خامه نیاز نیست کامل فرم بگیره کمی که سفت شد و فرم گرفت کافیه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛